- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.001
Bizimkiler direk yürüyormuşBizimki de öyle canım dönmeye hiç uğraşmıyor ama kalkmaya çalışıyor çok ilginç bu bebekler cidden :)))
Hışırtılı bi oyuncak aldım şu an fena ilgisini çekiyor çıngırakta baya ilgi çekiydr kullanan arkadaşlar vardıKızlar oğluma çıngıraklı çorap ve bileklik almak istiyorum kullanan var mı acaba ilgilerini çekiyor mu merak ettim
1 sene normalmiş canımSezaryenle doğum yapan arkadaşlarım, sizde karnınızda arada böyle hissizlik, uyuşukluk gibi bişey hissediyomusunuz? Anlatabildim mi bilmiyorum ama. Bazen ben hissediyorum da acaba normal mi doktora gitmelimiyim bilemedim
Olabilir canım babası da emeklememiş hiç becerememiş geri geri gidiyormuşBizimkiler direk yürüyormuş
tek benimki öyle zannediyordum dokununca bile hala hissizlik mevcutSezaryenle doğum yapan arkadaşlarım, sizde karnınızda arada böyle hissizlik, uyuşukluk gibi bişey hissediyomusunuz? Anlatabildim mi bilmiyorum ama. Bazen ben hissediyorum da acaba normal mi doktora gitmelimiyim bilemedim
O zaman alayım canım çok hoşuma gitti bileklik falan ilgisini çeker herhalde bebek bezinin paketiyle bile baya severek oynuyor :)Hışırtılı bi oyuncak aldım şu an fena ilgisini çekiyor çıngırakta baya ilgi çekiydr kullanan arkadaşlar vardı
O zaman alayım deneyeyim canım :) bu arada o hissizlik bende de var hatta ameliyat olan yerime dokunmak bile istemiyorum bir tuhaf oluyorum ama arkadaşında dediği gibi 1 seneye kadar normalmişCanım ben civilde çıngıraklı patikli alt buldum ondan almıştım. Gündüz uyku esnasında üzerinde olunca tuhaf oldu ben kucağımda uyutuyorum bi yandan da onların sesi geliyor. Bileklik denemedim
Onu da deniyorum canım. Bazen 30 bazen 45 dk da uyandığı için ben gidiyorum bekliyorum yanında kıpırtı yok ben çıkıyorum 3 5 dk sonra tekrar bi bakayım diyorum uyanmış ellerini seyrediyor.
Bide bu aralar bunu öğreniyor el ve ayaklarını keşfediyor sanırım uyanmış ellerini döndürüp döndürüp onlara bakıyor. Ama o hali çok tatlı oluyor.
Canım ben civilde çıngıraklı patikli alt buldum ondan almıştım. Gündüz uyku esnasında üzerinde olunca tuhaf oldu ben kucağımda uyutuyorum bi yandan da onların sesi geliyor. Bileklik denemedim
Onu da deniyorum canım. Bazen 30 bazen 45 dk da uyandığı için ben gidiyorum bekliyorum yanında kıpırtı yok ben çıkıyorum 3 5 dk sonra tekrar bi bakayım diyorum uyanmış ellerini seyrediyor.
Bide bu aralar bunu öğreniyor el ve ayaklarını keşfediyor sanırım uyanmış ellerini döndürüp döndürüp onlara bakıyor. Ama o hali çok tatlı oluyor.
1 sene normalmiş canım
tek benimki öyle zannediyordum dokununca bile hala hissizlik mevcut
Sezaryenle doğum yapan arkadaşlarım, sizde karnınızda arada böyle hissizlik, uyuşukluk gibi bişey hissediyomusunuz? Anlatabildim mi bilmiyorum ama. Bazen ben hissediyorum da acaba normal mi doktora gitmelimiyim bilemedim
Bizimkide pamuk poşeti ile oynamaya bayılıyo bu aralar. Bileklik koluna takma ama canım olur mu bana öyle tehlikeli geliyorO zaman alayım canım çok hoşuma gitti bileklik falan ilgisini çeker herhalde bebek bezinin paketiyle bile baya severek oynuyor :)
Ben daha Doğum sonrası kontrolde sormuştum :)Aynen bende de öyle canım. Amaseyyav arkadaşımızın dediğine göre 1 sene böyle olması normalmiş, içim rahatladı valla. Doktora gidip gitmemek konusunda kararsızdım, korkuyodum bide. Neyseki normalmiş.
Yalnız değilsin..Kızlar ben daha çocukları yenı uyutabilydım ne büyük ne küçük ikiside uyumadı uyutamadım resmen pilim bitti ben beceremiyorum galıba bu uyku işini perisanım yarın napıcqm bu enerjıyle bılmıyorum bir kahve içecek vaktim yok kalmıyor
İki tane zor canım allah güç kuvvet sağlık versin. Eşin destek olsa biraz daha kolay olur gerçi bu atalar benim eşimde iş yoğunluğundan hiç yardım edemez oldumissdincer canım tam suan gece uykusuna geçti benim küçük az önce bir kez daha uyanma teşebbüsünden sonra büyük Te 20 dakkayı gectı uyuyalı darısı başına insallah benım sinirlerim iflassss suan
Kızlar ben daha çocukları yenı uyutabilydım ne büyük ne küçük ikiside uyumadı uyutamadım resmen pilim bitti ben beceremiyorum galıba bu uyku işini perisanım yarın napıcqm bu enerjıyle bılmıyorum bir kahve içecek vaktim yok kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?