2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sezaryenle doğum yapan arkadaşlarım, sizde karnınızda arada böyle hissizlik, uyuşukluk gibi bişey hissediyomusunuz? Anlatabildim mi bilmiyorum ama. Bazen ben hissediyorum da acaba normal mi doktora gitmelimiyim bilemedim

Sezaryenle doğum yapan arkadaşlarım, sizde karnınızda arada böyle hissizlik, uyuşukluk gibi bişey hissediyomusunuz? Anlatabildim mi bilmiyorum ama. Bazen ben hissediyorum da acaba normal mi doktora gitmelimiyim bilemedim
tek benimki öyle zannediyordum dokununca bile hala hissizlik mevcut

O zaman alayım deneyeyim canım :) bu arada o hissizlik bende de var hatta ameliyat olan yerime dokunmak bile istemiyorum bir tuhaf oluyorum ama arkadaşında dediği gibi 1 seneye kadar normalmiş

Hee o bizdede var bidee 5 cm yakinindan bakioo cok komik gercekten ayaklarida surekli agzinda ya corabini cekmis cikarmis onla oynuyor yada agzinda emiyor yakaliyorum

Kızlar ben daha çocukları yenı uyutabilydım ne büyük ne küçük ikiside uyumadı uyutamadım resmen pilim bitti ben beceremiyorum galıba bu uyku işini perisanım yarın napıcqm bu enerjıyle bılmıyorum bir kahve içecek vaktim yok kalmıyor

12 de zar zor uyuttum bu sefer ben uyuyamadım 1 saat 50 dk uyudu bu gece bekliyorum uyku aralıkları için bu kalkışından sonra 40 dk da bir kalkacak çünkü

İki tane zor canım allah güç kuvvet sağlık versin. Eşin destek olsa biraz daha kolay olur gerçi bu atalar benim eşimde iş yoğunluğundan hiç yardım edemez oldu

En azından uyutabilmişsin canım, benimki hala uyumuyo. Uykusu var ama direniyo uyumamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…