- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.981
Canım bizde dönmüyoruz ama bizde oturmak için baya ayağa kalkıyor..Benim oğlumda dönmüyor canım 4 buçuk aylık olduk bizde. Ama sırt üstü yatarken baya baya oturmak için yarıya kadar kalkıyor
Canım hayırlı. Olsun..bizde bu yıl tayin istiyecez..mayista.Arkadaşlar tayinimiz çıktı çok kötü oldum ya ailemden ayrılıp Niğde’ye eşimin memleketine gidecem en azından uzaklık fazla yok diye kendimi teselli ediyorum
Hayırlı olsun canım,anne yanını bırakmak zor olurArkadaşlar tayinimiz çıktı çok kötü oldum ya ailemden ayrılıp Niğde’ye eşimin memleketine gidecem en azından uzaklık fazla yok diye kendimi teselli ediyorum
Teşekkürler sizin içinde hayırlısı olsunCanım hayırlı. Olsun..bizde bu yıl tayin istiyecez..mayista.
Aynen öyle ihtiyacım olduğu an hemen koşar gelirdi anam benim yaHayırlı olsun canım,anne yanını bırakmak zor olur
Selam canm.onceden arada buraya gelirdim.ben de eylül annesiyim.kizim tam 4 aylk .ben de senin gibi bebegim kaka sayısı artinca cok ugrastm.günde 8.10 defa yaptığı oluyordu.yesil kokulu köpüklü mukuslu icinde beyaz tanecikleri vardı.bi dr nor.sl hicbirsey yok dedi. Ams bi dr da kendisikakann. Ozelliklerini saydı ve laktoz alerjisi olabileceğini söyledi.süt urunlerini azalltm ve lakraz enzimi olan bi damla badladk.bi hafta sonraki kontrolde dr süt ürünlerni tuketebilecigimi ve damlaya devam dedi.com şükür rengi degisti ve sayi 4.5 e düştü.velki isine yarar bilgiler gecmis olsun tekrar danTahlil sureci bitince yine birşey çıkmazsa sanırım bende dedigin gibi önsüte bağlayacağım durumu canim. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç maddi ve manevi çok yoruyor insanı. Bilgiler icin çok teşekkür ederim iyiki varsiniz moral oluyorsunuz allah hepinizden razı olsun.
allahım acil şifasını versin. kaan hep aklımda..Kaan yeniden entube olmuş
Tskler canım..amin.Teşekkürler sizin içinde hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canim. Sanada çok geçmiş olsun bizde laktoz alerjisi içinde test yapıldı o da şükür temiz çıktı. Ben 1 hafta sadece patates yiyerek diyet yaptım o zaman da kakamız aynıydı bir değişiklik olmadı. Sonuç olarak yapısı böyle dedik ve pesini bıraktık artık canim. Kaka sayımız hala değişken ama artık takılmıyorum insallah ek gıdaya geçince düzeleceğini düşünüyorum. Yardımcı olmaya çalıştığın icin ayrıca teşekkür ederim canim.Selam canm.onceden arada buraya gelirdim.ben de eylül annesiyim.kizim tam 4 aylk .ben de senin gibi bebegim kaka sayısı artinca cok ugrastm.günde 8.10 defa yaptığı oluyordu.yesil kokulu köpüklü mukuslu icinde beyaz tanecikleri vardı.bi dr nor.sl hicbirsey yok dedi. Ams bi dr da kendisikakann. Ozelliklerini saydı ve laktoz alerjisi olabileceğini söyledi.süt urunlerini azalltm ve lakraz enzimi olan bi damla badladk.bi hafta sonraki kontrolde dr süt ürünlerni tuketebilecigimi ve damlaya devam dedi.com şükür rengi degisti ve sayi 4.5 e düştü.velki isine yarar bilgiler gecmis olsun tekrar dan
Biraz toparlasın kendini kaan yeniden ayırırlar. Bu sefer olur inşallahKaan yeniden entube olmuş
Bu dertten bnde muzdaribim. Sabah ilk uyandıktan sonra yarım saat 45 dk sonra ilk uykusuna geçiyor. Bazen 45 dk bazen 1 saat bazende yarım saat uyuyor. Sonrasında gün içinde bütün uykular 35 - 45 dk arası değişiyor. Uyanıyor ama hem esniyor hem gözleri ovuyor. Yani daha uyku var. Burda bi arkadaş demişti 45 dk dan sonraki derin uykuya geçmekte başarılı olamazlarmış. Desteklesem de yok açıyor gözleri. Ya kucağa alıp tekrar pışpışlıyorum yada o zaman da devam etmiyor 20 30 dk sonra tekrar bi uyutmayı deniyorum bi 30 45 dk daha oluyor. Bazen o iki uyanıklık arasını 1.5 saat tutuyor bazen de uyumak istiyor. Çook düzensiz. İnş bizde düzene girdiği günleri görürüz.
Gündüz bütün uykularının arası mı 2 saat canım. Uyku süreleri ne kadar.
Teşekkür ederim canım. İnş yarın bu şekilde denemeye başlıcam. Umarım işe yarar.Evet canım 2 saatten önce uyutmamaya çalışıyorum. 7 aydan sonra 2,5 saat olurmuş uykuların araları,gündüz uykusu 2 defaya düşermiş. Muhtemelen bebeğin tam uykusu gelmediği için az az uyuyor. Öğlen uykularından ikisi birer saat civarı bitanesi iki iki buçuk saat sürüyor.
Bizde bugun tam 4 ayımız doldu dönmüyoruz çabalamıyor da zaten ama yarıya kadar oturmaya çalışıyor değişik geldi banada:))Benim oğlumda dönmüyor canım 4 buçuk aylık olduk bizde. Ama sırt üstü yatarken baya baya oturmak için yarıya kadar kalkıyor
Bizimki de öyle canım dönmeye hiç uğraşmıyor ama kalkmaya çalışıyor çok ilginç bu bebekler cidden :)))Bizde bugun tam 4 ayımız doldu dönmüyoruz çabalamıyor da zaten ama yarıya kadar oturmaya çalışıyor değişik geldi banada:))
Ben neko wrap sling kullanıyorum ilk zamanlar özellikle kurtarıcım oldu. Her hamileye öneriyorum hattaBu modelini görmemiştim ama. Ben internetten almıştım sonra bir baktım dibimizde Buca organize sanayi var. Satış merkezi orasıymış
Canım ben civilde çıngıraklı patikli alt buldum ondan almıştım. Gündüz uyku esnasında üzerinde olunca tuhaf oldu ben kucağımda uyutuyorum bi yandan da onların sesi geliyor. Bileklik denemedimKızlar oğluma çıngıraklı çorap ve bileklik almak istiyorum kullanan var mı acaba ilgilerini çekiyor mu merak ettim
Onu da deniyorum canım. Bazen 30 bazen 45 dk da uyandığı için ben gidiyorum bekliyorum yanında kıpırtı yok ben çıkıyorum 3 5 dk sonra tekrar bi bakayım diyorum uyanmış ellerini seyrediyor.Ben soyle yapiyorum canim uyuttuktan yarim saat sonra yaninda bulunuyorum mikirdanmadan once eli kolu yada kafasini oynatmaya basliyirya tam uyanmamis oluyor işte orasi ikinci uykuya gecis die dushnuyorum ve poposuna vurup pis pislamaya basliyorum alcak sesle o zman uykusu dagilmadan ikinci uykuya gecmis oluyor ve en az 1.30 saat uyuuor ama olurda gec kalmis olursam hareketliligi artmis sesi cikmis olursa kesinlikle birdaha uyutamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?