2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
D dogauraz csnım senşn eşin hamileyken de yardımcı olmuyordu diye hatırlıyorum
İmkanın Varsa yardımcı tut canım.bu hafta iki yeğenim bizde biri 8 biri 3,5yaşında.bi de benim kızım var.
Annem mutfaktan çıkamıyor habire yemek yapıp toparlamaktan
Ben çocukları oyalayacağım diye yoruluyorum
Onlara bakınca benim kızımın hiç zorluğu yokmuş büyüdükçe gerçekten daha zor oluyor.
Sen her gün iki çocukla uğraşıyorsun,eve koşturuyorsun bi de evin eksiklerini tamamlıyorsun çok zor işin arkadaşım.
Bu arada arabayla veya normal kanguruyla çıkacaksak astronot montlardan giydiriyorum mont içine evde giydirdiğimden bi kat fazla giydiriyorum,montu çok sıcak tutuyor bazen terliyor bile
. Slingle çıkacaksam soğuk havalarda uyku tulumu giydiriyorum üzerine de eşimin montunu giyiyorum ikimiz de sıcacık geziyoruz

Tkb3 benim kızım da dönmüyor.yüzüstğden sırtüstü dönüyor ama sırt üstünden sadece bacaklarını yana arttırıp yan dönmeye çalışıyor.

Selam canm.onceden arada buraya gelirdim.ben de eylül annesiyim.kizim tam 4 aylk .ben de senin gibi bebegim kaka sayısı artinca cok ugrastm.günde 8.10 defa yaptığı oluyordu.yesil kokulu köpüklü mukuslu icinde beyaz tanecikleri vardı.bi dr nor.sl hicbirsey yok dedi. Ams bi dr da kendisikakann. Ozelliklerini saydı ve laktoz alerjisi olabileceğini söyledi.süt urunlerini azalltm ve lakraz enzimi olan bi damla badladk.bi hafta sonraki kontrolde dr süt ürünlerni tuketebilecigimi ve damlaya devam dedi.com şükür rengi degisti ve sayi 4.5 e düştü.velki isine yarar bilgiler gecmis olsun tekrar dan

Teşekkür ederim canim. Sanada çok geçmiş olsun bizde laktoz alerjisi içinde test yapıldı o da şükür temiz çıktı. Ben 1 hafta sadece patates yiyerek diyet yaptım o zaman da kakamız aynıydı bir değişiklik olmadı. Sonuç olarak yapısı böyle dedik ve pesini bıraktık artık canim. Kaka sayımız hala değişken ama artık takılmıyorum insallah ek gıdaya geçince düzeleceğini düşünüyorum. Yardımcı olmaya çalıştığın icin ayrıca teşekkür ederim canim.

Ben soyle yapiyorum canim uyuttuktan yarim saat sonra yaninda bulunuyorum mikirdanmadan once eli kolu yada kafasini oynatmaya basliyirya tam uyanmamis oluyor işte orasi ikinci uykuya gecis die dushnuyorum ve poposuna vurup pis pislamaya basliyorum alcak sesle o zman uykusu dagilmadan ikinci uykuya gecmis oluyor ve en az 1.30 saat uyuuor ama olurda gec kalmis olursam hareketliligi artmis sesi cikmis olursa kesinlikle birdaha uyutamiyorum

Teşekkür ederim canım. İnş yarın bu şekilde denemeye başlıcam. Umarım işe yarar.

Benim oğlumda dönmüyor canım 4 buçuk aylık olduk bizde. Ama sırt üstü yatarken baya baya oturmak için yarıya kadar kalkıyor
Bizde bugun tam 4 ayımız doldu dönmüyoruz çabalamıyor da zaten ama yarıya kadar oturmaya çalışıyor değişik geldi banada:))

evet cnm sana yakın.. kanguruyu kullanamadım 4 aydan itibaren diyo ama benim kız çok kısa 65 cm olması lazımmış moralim bozuldu. Slingimi de satmış bulundum. Haftaya da ev satılana kadar annemin evde kalıcam tam elim ayağım olacaktı orda. Ne biçim oldu şmdi he

Kızlar oğluma çıngıraklı çorap ve bileklik almak istiyorum kullanan var mı acaba ilgilerini çekiyor mu merak ettim
Canım ben civilde çıngıraklı patikli alt buldum ondan almıştım. Gündüz uyku esnasında üzerinde olunca tuhaf oldu ben kucağımda uyutuyorum bi yandan da onların sesi geliyor. Bileklik denemedim

Onu da deniyorum canım. Bazen 30 bazen 45 dk da uyandığı için ben gidiyorum bekliyorum yanında kıpırtı yok ben çıkıyorum 3 5 dk sonra tekrar bi bakayım diyorum uyanmış ellerini seyrediyor.
Bide bu aralar bunu öğreniyor el ve ayaklarını keşfediyor sanırım uyanmış ellerini döndürüp döndürüp onlara bakıyor. Ama o hali çok tatlı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…