- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.021
Allah yardımcın olsun canım Allah bu günlerimizi aratmasın ama insanın sinirleri bedeni ruhu herşeyi yıpranıyorEn azından uyutabilmişsin canım, benimki hala uyumuyo. Uykusu var ama direniyo uyumamaya
Allah yardımcın olsun canım Allah bu günlerimizi aratmasın ama insanın sinirleri bedeni ruhu herşeyi yıpranıyor
bir De zor iki de zor canım Allah hepımıze yardım etsin inşallah birde öyle öyle eşin alışmasın canım dikkat et benım esimde hep yoğundu hep de yogun hala bütün yük sırtına kalıyor ödün verdiğinde yanı bende ole oldu ınsallah sende ole olmaz artık iyice abarttı benimki benim yatmam lazım sabah işe gidicem içerde ağlata döndü olay tekrar işe donmeyi çok istiyorum ama çok zor nasıl olacak bilmiyorumİki tane zor canım allah güç kuvvet sağlık versin. Eşin destek olsa biraz daha kolay olur gerçi bu atalar benim eşimde iş yoğunluğundan hiç yardım edemez oldu
Sağlıkları iyi olsunda artık napalım. Olmaz inşallah canım şenin eşinde görür senin sıkıntını inşallahbir De zor iki de zor canım Allah hepımıze yardım etsin inşallah birde öyle öyle eşin alışmasın canım dikkat et benım esimde hep yoğundu hep de yogun hala bütün yük sırtına kalıyor ödün verdiğinde yanı bende ole oldu ınsallah sende ole olmaz artık iyice abarttı benimki benim yatmam lazım sabah işe gidicem içerde ağlata döndü olay tekrar işe donmeyi çok istiyorum ama çok zor nasıl olacak bilmiyorum
Ben kullanıyorum canım hem cıngırakları hem kulakların hısırtılı olması fln cok ılgımızı cektı. Yemeye calısıp yıyemedıgınde bıde kızıp cemkiriyoruz hemen cook komik konusuyoruz oyuncaklaKızlar oğluma çıngıraklı çorap ve bileklik almak istiyorum kullanan var mı acaba ilgilerini çekiyor mu merak ettim
Bana samımı gelmıyor canım cok mutlu olsalar herseyı bırakıp o anın tadını cıkartırlar. Bıraz buyusun bebısler zamanla bız de rahat ederız ınsallahSosyal medyada anne baba saati falan diye 23.00 civarı hemen böle gülen suratlarla sahte sahte resimler paylaşıyor ya millet çok uyuz oluyorum ya ben yemek yıyemiyorum mıllet kendıne zaman ayırmayı aşmış aşk yaşıyor ya bızımkıler çocuk degıl ya onların ki ya biz beceremiyoruz yada onlar çok iyiler cidden
Nasıl uyurmayacalısıyırsun canım beyaz gurultu cok ıse yarıyorHala beşik sallıyorumsaat 04:32
Hala beşik sallıyorumsaat 04:32
O etki etmiyor canım artık kucağımda sevdiği gibi uyutmaya çalışıyorum emmeye çalışıyor ama vermedim iki kere emzirdim en son eşim uyuttu 6 teNasıl uyurmayacalısıyırsun canım beyaz gurultu cok ıse yarıyor
Nazar olabilir mi yada atakYa benim bebehimdede salak sacma bi durum var anliyamiyorum neden kuzu kuzu uyuyan bebegim ciglik cigliga uyumak istemiyor zor daliyor iki gndr dn hadi gazi var falan ddim bugunde oyle ikide bir kalkti hala ayaktayoz aglaya aglayada olsa daliyor hopp 5.dakika uyniyor hicbirsey anlamadim karni ac dicem deil gazida yok kesjn eminimm cildirmama az kaldi valahi psikolojim alt ust hjngur hungur aglamk istiyorum yaaa
Nazar olabilir mi yada atak
Allah allah bi sıkıntısımı var acaba. Gerçi bizimkide huysuz uykusuz ama sıkıntı yok şükürOkduk cnm ben ayrinesim ayri babam annem ayri yok kesinlikle uyumuyor atak haftamizda bitti saniyorum yada son gunlerindeyiz
Son bir haftadır benimkide öyle canım 6 dan beri yırtıla yırtıla bağırıyor zaten 2 de yatmıştı halım kalmadı hiç resmen kulaklık takıp duymayasım var susmuyorYa benim bebehimdede salak sacma bi durum var anliyamiyorum neden kuzu kuzu uyuyan bebegim ciglik cigliga uyumak istemiyor zor daliyor iki gndr dn hadi gazi var falan ddim bugunde oyle ikide bir kalkti hala ayaktayoz aglaya aglayada olsa daliyor hopp 5.dakika uyniyor hicbirsey anlamadim karni ac dicem deil gazida yok kesjn eminimm cildirmama az kaldi valahi psikolojim alt ust hjngur hungur aglamk istiyorum yaaa
Allah allah bi sıkıntısımı var acaba. Gerçi bizimkide huysuz uykusuz ama sıkıntı yok şükür
Son bir haftadır benimkide öyle canım 6 dan beri yırtıla yırtıla bağırıyor zaten 2 de yatmıştı halım kalmadı hiç resmen kulaklık takıp duymayasım var susmuyor
Benimde tanıdığım bi kaç anne var paylaşıyo hep. Üstelik de hep bakımlıSosyal medyada anne baba saati falan diye 23.00 civarı hemen böle gülen suratlarla sahte sahte resimler paylaşıyor ya millet çok uyuz oluyorum ya ben yemek yıyemiyorum mıllet kendıne zaman ayırmayı aşmış aşk yaşıyor ya bızımkıler çocuk degıl ya onların ki ya biz beceremiyoruz yada onlar çok iyiler cidden
Dış sancısı mi acaba canım yaYa benim bebehimdede salak sacma bi durum var anliyamiyorum neden kuzu kuzu uyuyan bebegim ciglik cigliga uyumak istemiyor zor daliyor iki gndr dn hadi gazi var falan ddim bugunde oyle ikide bir kalkti hala ayaktayoz aglaya aglayada olsa daliyor hopp 5.dakika uyniyor hicbirsey anlamadim karni ac dicem deil gazida yok kesjn eminimm cildirmama az kaldi valahi psikolojim alt ust hjngur hungur aglamk istiyorum yaaa
Benimde tanıdığım bi kaç anne var paylaşıyo hep. Üstelik de hep bakımlıben saçlarımı bile zor tarıyorum kaşlarımı haftada bir aynaya bakınca farkediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?