- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.041
Ayyy bu konuda çok şanslısın canım benimki meme canavarı. Hiç ayrılmasın o kadar mutluHeh bende bitek.onda sikinti yok benim yatagin ustune birakayim ben bisele yaparkn o beni izlesinn cok mutlu oluyo oda ayaklariyla falan oynuyo beni taki0 edio o ara iste bende yapicagimi yapiyorum
Dış sancısı mi acaba canım ya
Ayyy bu konuda çok şanslısın canım benimki meme canavarı. Hiç ayrılmasın o kadar mutlu
Normal canım bazen bir sene sürüyor o hisSezaryenle doğum yapan arkadaşlarım, sizde karnınızda arada böyle hissizlik, uyuşukluk gibi bişey hissediyomusunuz? Anlatabildim mi bilmiyorum ama. Bazen ben hissediyorum da acaba normal mi doktora gitmelimiyim bilemedim
Aynalara küstümIşte herkesin derdi farkli allah sabir versin cnm tm uhkusuz bakimsizcarpilmisa donmus annelere yokluklarini gostermesin ama bian oncede duzene girsinlerr insallahh
Biryeri ağrıyor olabilir canım çok ağlıyorsa çok az calpol verebilirsinYa benim bebehimdede salak sacma bi durum var anliyamiyorum neden kuzu kuzu uyuyan bebegim ciglik cigliga uyumak istemiyor zor daliyor iki gndr dn hadi gazi var falan ddim bugunde oyle ikide bir kalkti hala ayaktayoz aglaya aglayada olsa daliyor hopp 5.dakika uyniyor hicbirsey anlamadim karni ac dicem deil gazida yok kesjn eminimm cildirmama az kaldi valahi psikolojim alt ust hjngur hungur aglamk istiyorum yaaa
Biryeri ağrıyor olabilir canım çok ağlıyorsa çok az calpol verebilirsin
Takarsam da yanında olduğum zaman takarım canım onun haricinde takmam uyardığın için teşekkür ederim :)))Bizimkide pamuk poşeti ile oynamaya bayılıyo bu aralar. Bileklik koluna takma ama canım olur mu bana öyle tehlikeli geliyor
Benim kızımın çıngıraklı çorap ve bileklik ilk başta çok hoşuna gidiyordu şimdi hiç ilgilenmiyorTakarsam da yanında olduğum zaman takarım canım onun haricinde takmam uyardığın için teşekkür ederim :)))
Aynı ben giderek düzelteceğine kuduruyorKizlar 2 gecedir ben de inanilmaz uykusuzum. Gunduz zaten uyumuyor simdi gece uykulari da bozuldune yapacagimi sasirdim. Gittikce duzelir diye beklerken hersey daha da bozuluyor ve bendeki sabir da azaliyor.
ustune bi de bgun 4. Ay asilarini oldu suan hic durmuyor
Kesinlikle sinir stres artmasina birebirmis uykusuzluk.Aynı ben giderek düzelteceğine kuduruyorGoZlerimi açamıyorum uykusuzluktan hıcbırsey yapasım gelmıyor ve yanı bide stres gergınlık yaptı yorgunluk çatacak yer arıyorum
Kizlar 2 gecedir ben de inanilmaz uykusuzum. Gunduz zaten uyumuyor simdi gece uykulari da bozuldune yapacagimi sasirdim. Gittikce duzelir diye beklerken hersey daha da bozuluyor ve bendeki sabir da azaliyor.
ustune bi de bgun 4. Ay asilarini oldu suan hic durmuyor
Baktim ama bizimkinde gorunurde hic birsey yok.Canım benim bebeğim de aynı şekil acaba dış falan mi çıkarıyorlar sinir bozucu bir durum
Baktim ama bizimkinde gorunurde hic birsey yok.
Bu uykusuzluk ve huzursuzluktan daha fazla mi olacak dis cikartirken Allahim dusunmek istemiyorum
Normal canım bazen bir sene sürüyor o his
Kesinlikle sinir stres artmasina birebirmis uykusuzluk.
BiDe suan 3 kisi yatili misafir var. 4_5 gunlugune geldiler. Yigenim de 15 gun kalmaya geldi ve Bu aksam da ayrica bir misafir var bunlarin ustune aşı eklendi iyice gerildim.
Cocuk sakinlesmek istese de bendeki gerginlikten sakinlesemiyor olabilir. Ama ister istemez herseyi takiyor kafaya insan. Simdiden aksam nasil uyutucam gece uyuyacak mi atesi cikacak mi misafirler ne yapacak bin tane soru var kafamda.hatta 6. Ayda 4 aşi varmis onu duymak bile gerdi beni...
bi an once buyusun 10 yasina falan gelsin istiyorum cok sey mi istiyorum acaba
Onlara da bakayım canım sürekli aynı şeylerle oynayınca sıkılıyorlar galiba o kitabın bir adı var mı hışırtılı kitap olarak mı bakayım :)Benim kızımın çıngıraklı çorap ve bileklik ilk başta çok hoşuna gidiyordu şimdi hiç ilgilenmiyor
Hışırtılı kitaplardan aldım şu an favori oyuncağı o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?