2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Heh bende bitek.onda sikinti yok benim yatagin ustune birakayim ben bisele yaparkn o beni izlesinn cok mutlu oluyo oda ayaklariyla falan oynuyo beni taki0 edio o ara iste bende yapicagimi yapiyorum
Ayyy bu konuda çok şanslısın canım benimki meme canavarı. Hiç ayrılmasın o kadar mutlu

Dış sancısı mi acaba canım ya

Valla kulak falan mi die de dusundum ama burda kulagi agriyanlarin kulagini cekistrdigini falan duyunca bide bugun gotrdm doktora anlardi hicbisey demedi geriye dia sanci kalio olabilir acaba jel mi alsam kullananinz var miki ?

Ayyy bu konuda çok şanslısın canım benimki meme canavarı. Hiç ayrılmasın o kadar mutlu

Işte herkesin derdi farkli allah sabir versin cnm tm uhkusuz bakimsiz carpilmisa donmus annelere yokluklarini gostermesin ama bian oncede duzene girsinlerr insallahh

Biryeri ağrıyor olabilir canım çok ağlıyorsa çok az calpol verebilirsin

Kizlar 2 gecedir ben de inanilmaz uykusuzum. Gunduz zaten uyumuyor simdi gece uykulari da bozuldu ne yapacagimi sasirdim. Gittikce duzelir diye beklerken hersey daha da bozuluyor ve bendeki sabir da azaliyor.
ustune bi de bgun 4. Ay asilarini oldu suan hic durmuyor

Aynı ben giderek düzelteceğine kuduruyor GoZlerimi açamıyorum uykusuzluktan hıcbırsey yapasım gelmıyor ve yanı bide stres gergınlık yaptı yorgunluk çatacak yer arıyorum

Aynı ben giderek düzelteceğine kuduruyor GoZlerimi açamıyorum uykusuzluktan hıcbırsey yapasım gelmıyor ve yanı bide stres gergınlık yaptı yorgunluk çatacak yer arıyorum
Kesinlikle sinir stres artmasina birebirmis uykusuzluk.
BiDe suan 3 kisi yatili misafir var. 4_5 gunlugune geldiler. Yigenim de 15 gun kalmaya geldi ve Bu aksam da ayrica bir misafir var bunlarin ustune aşı eklendi iyice gerildim.
Cocuk sakinlesmek istese de bendeki gerginlikten sakinlesemiyor olabilir. Ama ister istemez herseyi takiyor kafaya insan. Simdiden aksam nasil uyutucam gece uyuyacak mi atesi cikacak mi misafirler ne yapacak bin tane soru var kafamda.hatta 6. Ayda 4 aşi varmis onu duymak bile gerdi beni...

bi an once buyusun 10 yasina falan gelsin istiyorum cok sey mi istiyorum acaba

Canım benim bebeğim de aynı şekil acaba dış falan mi çıkarıyorlar sinir bozucu bir durum

Baktim ama bizimkinde gorunurde hic birsey yok.
Bu uykusuzluk ve huzursuzluktan daha fazla mi olacak dis cikartirken Allahim dusunmek istemiyorum

Malesef canım dış olayı çok kötü diyorlar işimiz zor şimdi anlaşılmaz diyorlar üç ay öncesinden bile agrimaya başlarmış dış ise eğer sebep . İnşallah geciciddir canım

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah ateşi çıkmadan atlatır kuzucuk. 6.ayda 4 aşı duyduğumdan beri bende şimdiden çok gerginim onu düşünüyorum nasıl olacak diye bir de nerelerden vuruluyo bilgin var mı

Benim kızımın çıngıraklı çorap ve bileklik ilk başta çok hoşuna gidiyordu şimdi hiç ilgilenmiyor
Hışırtılı kitaplardan aldım şu an favori oyuncağı o.
Onlara da bakayım canım sürekli aynı şeylerle oynayınca sıkılıyorlar galiba o kitabın bir adı var mı hışırtılı kitap olarak mı bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…