2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Kanguruda evde giydirdiğimin üstüne bi kat polarlı büyük beden bi ayaksız tulum giydiriyorum özellikle kanguru için almıştım 12-28 ay şapkalı sıcak tutan. Cok kat kat giydirirsem sıkışıyo gibi kanguruda rahat edemiyor. Kanguruda Kar tulumuyla hiç rahat olmaz sende rahatsız olursun. senin ısınla o hiç üşümez zaten. Birde kanguru etrafına battaniyeyle sarıyorum bacakları sırtı felan.

Bu dertten bnde muzdaribim. Sabah ilk uyandıktan sonra yarım saat 45 dk sonra ilk uykusuna geçiyor. Bazen 45 dk bazen 1 saat bazende yarım saat uyuyor. Sonrasında gün içinde bütün uykular 35 - 45 dk arası değişiyor. Uyanıyor ama hem esniyor hem gözleri ovuyor. Yani daha uyku var. Burda bi arkadaş demişti 45 dk dan sonraki derin uykuya geçmekte başarılı olamazlarmış. Desteklesem de yok açıyor gözleri. Ya kucağa alıp tekrar pışpışlıyorum yada o zaman da devam etmiyor 20 30 dk sonra tekrar bi uyutmayı deniyorum bi 30 45 dk daha oluyor. Bazen o iki uyanıklık arasını 1.5 saat tutuyor bazen de uyumak istiyor. Çook düzensiz. İnş bizde düzene girdiği günleri görürüz.

Uykusu tam gelmeden az az uyuyorsa ondan olabilir. 3 posta gündüz uykusu ve 2 saat uyanık bırakmaya çalışıyorum ben.
Gündüz bütün uykularının arası mı 2 saat canım. Uyku süreleri ne kadar.

Evet canım 2 saatten önce uyutmamaya çalışıyorum. 7 aydan sonra 2,5 saat olurmuş uykuların araları,gündüz uykusu 2 defaya düşermiş. Muhtemelen bebeğin tam uykusu gelmediği için az az uyuyor. Öğlen uykularından ikisi birer saat civarı bitanesi iki iki buçuk saat sürüyor.

Canım bence eşin baktı ki sen hallediyorsun elini çekti bence. Sen bir kaç gün yemek yapma Evi toplama ya da gömleklerini ütüleme o zaman anlar yetiştiremediğini. Akşam ufaklığı eşine verirsin sen ütü yaparsın :) bizim için ütü yapmak bile dinlenmek sayılır :) böyle böyle alışır belki.

Ben astronot kaban giydiriyorum. Hiç üşümüyor kuzum. Çok memnunum.

Bide 19. Haftasını doldurmayanlara sesleniyorum atak haftasinda olabilirsiniz muhtemelen gece uykulari çok kotulesiyor 20. Haftada çok şükür eski duzenimize döndük
Ayy ne güzel haber. Benim kız gece güzel uyurdu ama şuan uykudan sınıfta kaldık resmen. Gece 12-1-2-3 e kadar yolu var uyumuyor. Dün gece 3 te uyudu sabah 9 da uyandı. Eğer gece 11 de uyursa sabah 5 de uyanıyor. 19. Haftadayız. İnşallah bizimki de düzelir.

Kızlar ben kızın hiç dönmeye niyeti yok 4.5 aylık olduk acaba dr a götürsemmi
Canım sen teşvik etsen kızını ? Sırt üstü yatarken sen döndür onu oyun yapın. Belki kendisi de dönmeye çabalar. Bu arada benim kızım da 4.5 aylık geçen hafta yardımla dönüyordu, bu hafta fırıl fırıl dönüyor.

Kızlar dönmekten kastınız sağa sola yanlara donmekmi yoksa sırt üstünden yüzüstü ne dönüş mu benım ki de daha tam sırt üstünden yuzustunw geçiş yapamıyor normal diye düşünüyordum ama ...

Bende internetten aldım canım hiç aklıma gelmesi oraya bakmak sen söyleyince jeton düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…