2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar oğluma çıngıraklı çorap ve bileklik almak istiyorum kullanan var mı acaba ilgilerini çekiyor mu merak ettim
Ben kullanıyorum canim. Bileklikleri bayadir takmıyorum çorapları daha çok kullanıyorum oğlum bu ara ayaklarıyla oynuyor sürekli çoraplar olduğu zaman daha çok ilgisini cekiyor uzanmaya çalışıyor eğleniyor canim tavsiye ederim.

Sezaryenle doğum yapan arkadaşlarım, sizde karnınızda arada böyle hissizlik, uyuşukluk gibi bişey hissediyomusunuz? Anlatabildim mi bilmiyorum ama. Bazen ben hissediyorum da acaba normal mi doktora gitmelimiyim bilemedim
Bende de var o his canim. Doktora bende sormadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar insallah bende merak ediyorum.

Canim o tarz paylaşımlara bence takılma. O tarz paylaşımları ben çok yapmacık ve sahte buluyorum. Ben bu konuda söyle birşey farkettim kimim hayatında ne kadar çok saklayacak olay oluyorsa ne kadar çok mutsuzsa bir o kadar çok mutluymuş gibi paylaşım yapıyor. Kocam bana sunu aldı kocisimden hediye falan filan diye ama ısın arka tarafı hiç öyle değil amaç sadece millete mutlu gözükmeye çalışmak çoğu zaman. Benim çevremde durum bu en azından.

Bu durum sırayla hepimizde olduğuna göre sanırım ataktan kaynaklı canım. Bizde de durum aynı sürekli uyanıyoruz

Kesın bende var birşey tuvalet banyo lüks bana millete bakıyorum saclar fönlü tırnaklar ojeli bakımlı alabıldıgıne kendıme bakıyorum tırnaklarımı kesecek vaktim olmuyor bazen acıyorum kendıme yıllar sonra odun verdiklerimden yaptıklarımdan ve yapmadıklarından pişman olmaktan korkuyorum bişey beklemek elbette yanlış ama zaman sonra çocuklarım bana yapmasaydın anne derlerse çok üzülürüm ...

Birtek oğlumla ilgilendiğim halde basa çıkamıyorum bu aralar canim. Sende birde misafir varmış hemde yatılı allah yardımcın olsun ve sabır versin canim.

Aldım bakalım yarın gelecek canım umarım hoşuna gider :)))

Bu durum sırayla hepimizde olduğuna göre sanırım ataktan kaynaklı canım. Bizde de durum aynı sürekli uyanıyoruz
al benden de o kadar! dönmeyi öğrenmiş, dönüyor ama rahat edemiyor sanırım. gazı da ayyuka çıktı. yatağına koyuyorum, 2 adım uzaklaşmadan aynı senaryo başa sarıyor. kabus gibi. atak mı neyse bitse ya ..

Benim oğlum genelde düzenli uyuyan sorunsuz bir bebek olmasına rağmen daha kuaföre gitmeye zaman bulamadım canım en sonunda eşim söyledi artık saçını bir düzelttir kaşına bıyığına bak diye yarın inşallah gidicem artık

Valla bende kocam beni artık sevmicek diye çok korkuyorum. Oğlum çok kucağa alıştı yerde durmuyo hiç hep biri onunla konuşcak. Hiç kendime vakit ayıramıyorum en son kuaför mevlitte gitmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…