- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.061
Bright stars read and teeth aldık biz canım. Çok sevdi. Kitabını yalayıp yutuyor hattaOnlara da bakayım canım sürekli aynı şeylerle oynayınca sıkılıyorlar galiba o kitabın bir adı var mı hışırtılı kitap olarak mı bakayım :)
Ben kullanıyorum canim. Bileklikleri bayadir takmıyorum çorapları daha çok kullanıyorum oğlum bu ara ayaklarıyla oynuyor sürekli çoraplar olduğu zaman daha çok ilgisini cekiyor uzanmaya çalışıyor eğleniyor canim tavsiye ederim.Kızlar oğluma çıngıraklı çorap ve bileklik almak istiyorum kullanan var mı acaba ilgilerini çekiyor mu merak ettim
Bende de var o his canim. Doktora bende sormadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar insallah bende merak ediyorum.Sezaryenle doğum yapan arkadaşlarım, sizde karnınızda arada böyle hissizlik, uyuşukluk gibi bişey hissediyomusunuz? Anlatabildim mi bilmiyorum ama. Bazen ben hissediyorum da acaba normal mi doktora gitmelimiyim bilemedim
Sizin Bebis 6 aylıkken yürürse şaşırmayın bence o zaman canimOlabilir canım babası da emeklememiş hiç becerememiş geri geri gidiyormuş8 buçuk aylıkken yürümüş emeklemeyi beceremediği için bende 8 aylıkken yürümüşüm çok emeklememişim
Nerden aldın canım kitabıBright stars read and teeth aldık biz canım. Çok sevdi. Kitabını yalayıp yutuyor hatta
Canim o tarz paylaşımlara bence takılma. O tarz paylaşımları ben çok yapmacık ve sahte buluyorum. Ben bu konuda söyle birşey farkettim kimim hayatında ne kadar çok saklayacak olay oluyorsa ne kadar çok mutsuzsa bir o kadar çok mutluymuş gibi paylaşım yapıyor. Kocam bana sunu aldı kocisimden hediye falan filan diye ama ısın arka tarafı hiç öyle değil amaç sadece millete mutlu gözükmeye çalışmak çoğu zaman. Benim çevremde durum bu en azından.Sosyal medyada anne baba saati falan diye 23.00 civarı hemen böle gülen suratlarla sahte sahte resimler paylaşıyor ya millet çok uyuz oluyorum ya ben yemek yıyemiyorum mıllet kendıne zaman ayırmayı aşmış aşk yaşıyor ya bızımkıler çocuk degıl ya onların ki ya biz beceremiyoruz yada onlar çok iyiler cidden
Bu durum sırayla hepimizde olduğuna göre sanırım ataktan kaynaklı canım. Bizde de durum aynı sürekli uyanıyoruzYa benim bebehimdede salak sacma bi durum var anliyamiyorum neden kuzu kuzu uyuyan bebegim ciglik cigliga uyumak istemiyor zor daliyor iki gndr dn hadi gazi var falan ddim bugunde oyle ikide bir kalkti hala ayaktayoz aglaya aglayada olsa daliyor hopp 5.dakika uyniyor hicbirsey anlamadim karni ac dicem deil gazida yok kesjn eminimm cildirmama az kaldi valahi psikolojim alt ust hjngur hungur aglamk istiyorum yaaa
Birtek oğlumla ilgilendiğim halde basa çıkamıyorum bu aralar canim. Sende birde misafir varmış hemde yatılı allah yardımcın olsun ve sabır versin canim.Kesinlikle sinir stres artmasina birebirmis uykusuzluk.
BiDe suan 3 kisi yatili misafir var. 4_5 gunlugune geldiler. Yigenim de 15 gun kalmaya geldi ve Bu aksam da ayrica bir misafir var bunlarin ustune aşı eklendi iyice gerildim.
Cocuk sakinlesmek istese de bendeki gerginlikten sakinlesemiyor olabilir. Ama ister istemez herseyi takiyor kafaya insan. Simdiden aksam nasil uyutucam gece uyuyacak mi atesi cikacak mi misafirler ne yapacak bin tane soru var kafamda.hatta 6. Ayda 4 aşi varmis onu duymak bile gerdi beni...
bi an once buyusun 10 yasina falan gelsin istiyorum cok sey mi istiyorum acaba
Bende de var o his canim. Doktora bende sormadım bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar insallah bende merak ediyorum.
Bugün yüzüstü koydum babası gibi geri geri gidiyor azıcık muhtemelen beceremeyecek emeklemeyiSizin Bebis 6 aylıkken yürürse şaşırmayın bence o zaman canim
Aldım bakalım yarın gelecek canım umarım hoşuna gider :)))Ben kullanıyorum canim. Bileklikleri bayadir takmıyorum çorapları daha çok kullanıyorum oğlum bu ara ayaklarıyla oynuyor sürekli çoraplar olduğu zaman daha çok ilgisini cekiyor uzanmaya çalışıyor eğleniyor canim tavsiye ederim.
Aklımda olsun ona da bakayım teşekkür ederim canım :))Bright stars read and teeth aldık biz canım. Çok sevdi. Kitabını yalayıp yutuyor hatta
al benden de o kadar! dönmeyi öğrenmiş, dönüyor ama rahat edemiyor sanırım. gazı da ayyuka çıktı. yatağına koyuyorum, 2 adım uzaklaşmadan aynı senaryo başa sarıyor. kabus gibi. atak mı neyse bitse ya ..Bu durum sırayla hepimizde olduğuna göre sanırım ataktan kaynaklı canım. Bizde de durum aynı sürekli uyanıyoruz
Benim oğlum genelde düzenli uyuyan sorunsuz bir bebek olmasına rağmen daha kuaföre gitmeye zaman bulamadım canım en sonunda eşim söyledi artık saçını bir düzelttir kaşına bıyığına bak diye yarın inşallah gidicem artıkKesın bende var birşey tuvalet banyo lüks bana millete bakıyorum saclar fönlü tırnaklar ojeli bakımlı alabıldıgıne kendıme bakıyorum tırnaklarımı kesecek vaktim olmuyor bazen acıyorum kendıme yıllar sonra odun verdiklerimden yaptıklarımdan ve yapmadıklarından pişman olmaktan korkuyorum bişey beklemek elbette yanlış ama zaman sonra çocuklarım bana yapmasaydın anne derlerse çok üzülürüm ...
Çok sağol canım hemen baktım internettenkaramera canim ikeada antilop indirime girmis. Sen alacaktin diye hatirliyorum bi bak istersen
Valla bende kocam beni artık sevmicek diye çok korkuyorum. Oğlum çok kucağa alıştı yerde durmuyo hiç hep biri onunla konuşcak. Hiç kendime vakit ayıramıyorum en son kuaför mevlitte gitmiştimKesın bende var birşey tuvalet banyo lüks bana millete bakıyorum saclar fönlü tırnaklar ojeli bakımlı alabıldıgıne kendıme bakıyorum tırnaklarımı kesecek vaktim olmuyor bazen acıyorum kendıme yıllar sonra odun verdiklerimden yaptıklarımdan ve yapmadıklarından pişman olmaktan korkuyorum bişey beklemek elbette yanlış ama zaman sonra çocuklarım bana yapmasaydın anne derlerse çok üzülürüm ...
Bebek kitapları işte biz Ali expresten aldık 1 ayda geldi benzerlerini e bebekte gördümOnlara da bakayım canım sürekli aynı şeylerle oynayınca sıkılıyorlar galiba o kitabın bir adı var mı hışırtılı kitap olarak mı bakayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?