- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.081
Kaynanamla aynı apartmandayız sağolsun bir kere sormuyor yardım lazım mi. Oğlan kucakcı ben bakim sen bi duş al kuaföre git diyen yok. Afedersiniz kıçımdan ter aka aka iş yapıyorum ütü yapsam süpürge kalıyo süpürge yapsam bulaşık duruyo. Yemin ederim kahvaltı bulaşığını akşam eşim gelince kaldırdığım oluyo. Ama k.v birini görsün özellikle benim ailemden. Aa kızın yaparız ederiz sileriz. Görende ne iyi diyo. İyiliğine çok iyi ama bu konuda çok kızıyorum. Çok şey mi konuştum ya dolmuşum
3ü bacak 1 tanesi rota asisi gibi agizdanmis canimCanım çok geçmiş olsun. İnşallah ateşi çıkmadan atlatır kuzucuk. 6.ayda 4 aşı duyduğumdan beri bende şimdiden çok gerginim onu düşünüyorum nasıl olacak diyebir de nerelerden vuruluyo bilgin var mı
Saol canim, gecisi seyler diye avutmaya calisiyorum kendimi hastalik olmasin da herseyin ustesinden geliriz insallah
Saol canim, Her ne kadar yakin birileri olsa da misafir iste insan ne yicez ne yapcaz dusunuyo. Ek bi efor bosa gidiyo...Birtek oğlumla ilgilendiğim halde basa çıkamıyorum bu aralar canim. Sende birde misafir varmış hemde yatılı allah yardımcın olsun ve sabır versin canim.
Valla bende kocam beni artık sevmicek diye çok korkuyorum. Oğlum çok kucağa alıştı yerde durmuyo hiç hep biri onunla konuşcak. Hiç kendime vakit ayıramıyorum en son kuaför mevlitte gitmiştim
Kaynanamla aynı apartmandayız sağolsun bir kere sormuyor yardım lazım mi. Oğlan kucakcı ben bakim sen bi duş al kuaföre git diyen yok. Afedersiniz kıçımdan ter aka aka iş yapıyorum ütü yapsam süpürge kalıyo süpürge yapsam bulaşık duruyo. Yemin ederim kahvaltı bulaşığını akşam eşim gelince kaldırdığım oluyo. Ama k.v birini görsün özellikle benim ailemden. Aa kızın yaparız ederiz sileriz. Görende ne iyi diyo. İyiliğine çok iyi ama bu konuda çok kızıyorum. Çok şey mi konuştum ya dolmuşum
Saol canim, gecisi seyler diye avutmaya calisiyorum kendimi hastalik olmasin da herseyin ustesinden geliriz insallah
Kesın bende var birşey tuvalet banyo lüks bana millete bakıyorum saclar fönlü tırnaklar ojeli bakımlı alabıldıgıne kendıme bakıyorum tırnaklarımı kesecek vaktim olmuyor bazen acıyorum kendıme yıllar sonra odun verdiklerimden yaptıklarımdan ve yapmadıklarından pişman olmaktan korkuyorum bişey beklemek elbette yanlış ama zaman sonra çocuklarım bana yapmasaydın anne derlerse çok üzülürüm ...
Bugün yüzüstü koydum babası gibi geri geri gidiyor azıcık muhtemelen beceremeyecek emeklemeyi
Bendee bunu sepete attim da daha almadim..ama ali expresten almak lazim..severmi diye e bebekten birtane aldim 30 kusir liraydi,biraz daha cok sayfasi olanlar 60 kusir lira..cok pahali geldi..Eki Görüntüle 2101205 Eki Görüntüle 2101206 Eki Görüntüle 2101205 Eki Görüntüle 2101206Melan-kolik5
Canım aldığım kitabın resimlerini paylaştım,ce belgesi de var.dediğim gibi benzerleri Bebek mağazalarında var
Seyyav oldu adi canim, buralarda yaniKızlar yusufşeyma yı göremiyorum ne zamandır? Haberiniz varmı?
Bugün yüzüstü koydum babası gibi geri geri gidiyor azıcık muhtemelen beceremeyecek emeklemeyi
Eğer ataksa dogdugu tarihe gore atagimiz yok suan ama dogmasi gereken tarihe gore iki uc gune biticek atagimiz insallahhBu durum sırayla hepimizde olduğuna göre sanırım ataktan kaynaklı canım. Bizde de durum aynı sürekli uyanıyoruz
Ahh ahh senlr ben halledemedik uykusuzluktan gözüm kan toplamışKizlar 2 gecedir ben de inanilmaz uykusuzum. Gunduz zaten uyumuyor simdi gece uykulari da bozuldune yapacagimi sasirdim. Gittikce duzelir diye beklerken hersey daha da bozuluyor ve bendeki sabir da azaliyor.
ustune bi de bgun 4. Ay asilarini oldu suan hic durmuyor
Evet öyleymiş canim. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerYardımcı oldular sağolsunlar canım. 1 sene öyle olması normalmiş, uzun sürüyomuş yani ama neyseki normalmiş
Sağlıklı olsun da varsın emeklemesin canim bosver bir eksiklik degil sonuçta. Hem ne güzel değişik bir bebeğiniz var benceBugün yüzüstü koydum babası gibi geri geri gidiyor azıcık muhtemelen beceremeyecek emeklemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?