2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kaynanamla aynı apartmandayız sağolsun bir kere sormuyor yardım lazım mi. Oğlan kucakcı ben bakim sen bi duş al kuaföre git diyen yok. Afedersiniz kıçımdan ter aka aka iş yapıyorum ütü yapsam süpürge kalıyo süpürge yapsam bulaşık duruyo. Yemin ederim kahvaltı bulaşığını akşam eşim gelince kaldırdığım oluyo. Ama k.v birini görsün özellikle benim ailemden. Aa kızın yaparız ederiz sileriz. Görende ne iyi diyo. İyiliğine çok iyi ama bu konuda çok kızıyorum. Çok şey mi konuştum ya dolmuşum

Benim kv kendi akıl etmez benim ona söylemem lazım.kendi de bunu diyor zaten sen bana söyle diye.
Belki seninki de öyledir.ondan bekleme,bırak çocuğu ben kuaföre gitçem markete gitçem de git canım.işin varsa bırak işini yap.öyle öyle hem kv hem de çocuğun alışır.

Valla bende kocam beni artık sevmicek diye çok korkuyorum. Oğlum çok kucağa alıştı yerde durmuyo hiç hep biri onunla konuşcak. Hiç kendime vakit ayıramıyorum en son kuaför mevlitte gitmiştim

Alın benden de o kadar kucaktan inince yaygarayı kopariyr eşimle özel hayat kalmadı aynalara kustuk resmen umarım böyle devam etmez bu gidişle eşim beni görmek istemicek bu bebeği ise başlamadan nasıl kucaktan indircem bilmiyorum.kimsede bakmaz valla kucak olayı çok kötü.

Canım.Malesef onun düşünmesini bekleme kendin teklif et düşünmezler bırak git işlerini hallet

Canım aynı durumdayım gece üç te kalkıp dus alıyorum valla uyumayan, kucakci ve sürekli memede duran bebek çok zor saçlar kas bıyık birbirine girdi. Allah yardımcımız olsun inşallah normele döner ,

Bu durum sırayla hepimizde olduğuna göre sanırım ataktan kaynaklı canım. Bizde de durum aynı sürekli uyanıyoruz
Eğer ataksa dogdugu tarihe gore atagimiz yok suan ama dogmasi gereken tarihe gore iki uc gune biticek atagimiz insallahh

oyle kauinvalidelere umarsiz davranicaksin cnn soyle yapicaksin karnini doyurdum alti temzi annecimmmm bi saat bakiver insanliktan ciktim az kuafore gidip geleyimm oylelerinden istemediin surece hayatta dmekler benim bizzat annem öyle ne yazikki

Ahh ahh senlr ben halledemedik uykusuzluktan gözüm kan toplamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…