- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.101
Seyyav oldu adi canim, buralarda yani
Bende artık sen gel ben temizlik yapayım diyorumBenim kv kendi akıl etmez benim ona söylemem lazım.kendi de bunu diyor zaten sen bana söyle diye.
Belki seninki de öyledir.ondan bekleme,bırak çocuğu ben kuaföre gitçem markete gitçem de git canım.işin varsa bırak işini yap.öyle öyle hem kv hem de çocuğun alışır.
İnsallah hosuna gider ve oynar canim. Yarın haber verirsin artıkAldım bakalım yarın gelecek canım umarım hoşuna gider :)))
Burdayım canım ben seni etiketledim bi kaç kere merak edip. Adımı değiştirdimKızlar yusufşeyma yı göremiyorum ne zamandır? Haberiniz varmı?
Bende bitsin diye dört gözle bekliyorum canim umarım çabuk geçeral benden de o kadar! dönmeyi öğrenmiş, dönüyor ama rahat edemiyor sanırım. gazı da ayyuka çıktı. yatağına koyuyorum, 2 adım uzaklaşmadan aynı senaryo başa sarıyor. kabus gibi. atak mı neyse bitse ya ..
hifanur canım süt durumun nasıl oldu. Arzu hanıma gidiyor musun biz çok sezdik çok memnunuz
Bence direk yürüsün canım öyle daha iyi zaten :)))Sağlıklı olsun da varsın emeklemesin canim bosver bir eksiklik degil sonuçta. Hem ne güzel değişik bir bebeğiniz var bence
Valla benim işime gelir canım hijyen açısından daha rahat ederim :)Böyle bebekler genelde direk yürümeye başlıyor seninkide mi öyle ol ucak acaaba
Çok komik oluyor ama çok eğleniyoruz onu izlerken gülünce kızıyor sinirlenip söylenmeye başlıyor :)))Cogu bebek once geri geri gidiyor cnm ilkide oyleydi buda oyle ama sonra ogreniyorlar one dogru gtmeyi tabi seninki gene cekerse bilemm
Bende buna bakmıştım canım bugün gitti gidiyordan emin olamamıştım sen söyleyince sindi içime alayım bunu da o zaman :)Eki Görüntüle 2101205 Eki Görüntüle 2101206 Eki Görüntüle 2101205 Eki Görüntüle 2101206Melan-kolik5
Canım aldığım kitabın resimlerini paylaştım,ce belgesi de var.dediğim gibi benzerleri Bebek mağazalarında var
Canım pazara gider bişi lazım mi demez temizlik yaparım bitince gelir sevmeye tırnak içinde. Uyuz olduğum şeyler farklı biraz aslındaBenim kv kendi akıl etmez benim ona söylemem lazım.kendi de bunu diyor zaten sen bana söyle diye.
Belki seninki de öyledir.ondan bekleme,bırak çocuğu ben kuaföre gitçem markete gitçem de git canım.işin varsa bırak işini yap.öyle öyle hem kv hem de çocuğun alışır.
Bende tam A angel5angel i soracaktim ya. Canım onun rumuz farklı devam ediyor tam bilmiyorum neydi ama öle haturlıyırumKızlar yusufşeyma yı göremiyorum ne zamandır? Haberiniz varmı?
Özelden mesaj atmıştım sanki gelmedi mi canım. Bizede 6. Ayda yapacağını söyledi ona göre ilaç veririm dedi. Sağlığı iyi olsun rızkı o kadarmış canım. Bende bu ay sorucam ek gıdayı. Bizim meme reddi meme bağımlılığına döndü bundan ötürü uyku sorunumuz oluştu. Tosuncuk değiliz ya 10 gün önce 5800 dü bronşiyolit oldu 10 gün sürdü o sürede kilo almamış ama önemli değil dedi. Çok tatlı bi kadın bayılıyorumz. Kontrole eşinle mi gidiyorsun tek gidiyorsan bi gün haberleşelim sosyal tesiste yemek yeriz. Çok soru sordum ek gıdaya ne ile başlattı bi liste verdi mi verdi ise listeyi atar mısın. 0 07mawish07 canım bana hifa tavsiye etmişti Arzu hanımıCanım çok merak ettim seni.ne zamandır girip bakıyorum yoksun.
Arzu hanıma bugün gittik daha.çok memnunum.ek gıdaya başlattı.kan tahlili yaptırdı demir eksikliği için.
Kan değeri normal çıkınca ilaç vermedi.
Süt durumum bitti tamamen. 3 haftadır sadece mama ve ek gıda veriyorum.
Biliyosun hep sağarak verdim bugüne kadar.ama aşırı azaldı.iki memeden de bir yemek kaşığı anca çıkıyordu.
Sen napıyosun bi ara meme reddi vardı sanki.düzelmiştir inşaallah.tosuncuk napıyor nasıl :)
Çok haklısın canim banada kayınvalidem elitlerim ve 4 çocuğu gelmek istiyorlar tatil diye. Şimdiden dert oldu bana. Bakalım gelirlerse ben nasıl idare edeceğimSaol canim, Her ne kadar yakin birileri olsa da misafir iste insan ne yicez ne yapcaz dusunuyo. Ek bi efor bosa gidiyo...
Uzun zamandır yok canım kv kp yanındaydı eşi sanki şehir dışına çıkıcaktı iki çocukla yoğunluktan bakamıyor galiba A angel5angel . Bu rumuzla devam ediyorum :)Bende tam A angel5angel i soracaktim ya. Canım onun rumuz farklı devam ediyor tam bilmiyorum neydi ama öle haturlıyırum
Bizim doğduğu tarihe göre atağın son günlerindeyiz. Doğması gereken tarihe göreyse eger 2 hafta daha devam edecekEğer ataksa dogdugu tarihe gore atagimiz yok suan ama dogmasi gereken tarihe gore iki uc gune biticek atagimiz insallahh
Özelden mesaj atmıştım sanki gelmedi mi canım. Bizede 6. Ayda yapacağını söyledi ona göre ilaç veririm dedi. Sağlığı iyi olsun rızkı o kadarmış canım. Bende bu ay sorucam ek gıdayı. Bizim meme reddi meme bağımlılığına döndü bundan ötürü uyku sorunumuz oluştu. Tosuncuk değiliz ya 10 gün önce 5800 dü bronşiyolit oldu 10 gün sürdü o sürede kilo almamış ama önemli değil dedi. Çok tatlı bi kadın bayılıyorumz. Kontrole eşinle mi gidiyorsun tek gidiyorsan bi gün haberleşelim sosyal tesiste yemek yeriz. Çok soru sordum ek gıdaya ne ile başlattı bi liste verdi mi verdi ise listeyi atar mısın. 0 07mawish07 canım bana hifa tavsiye etmişti Arzu hanımı
Bende gitmek istiyorum canim bakalım 5. Ay kontrolümüz yaklaşıyor artık yavaş yavaş. Eşimi ikna edebilirsem ona gideriz belki bizde bu ay canim.Özelden mesaj atmıştım sanki gelmedi mi canım. Bizede 6. Ayda yapacağını söyledi ona göre ilaç veririm dedi. Sağlığı iyi olsun rızkı o kadarmış canım. Bende bu ay sorucam ek gıdayı. Bizim meme reddi meme bağımlılığına döndü bundan ötürü uyku sorunumuz oluştu. Tosuncuk değiliz ya 10 gün önce 5800 dü bronşiyolit oldu 10 gün sürdü o sürede kilo almamış ama önemli değil dedi. Çok tatlı bi kadın bayılıyorumz. Kontrole eşinle mi gidiyorsun tek gidiyorsan bi gün haberleşelim sosyal tesiste yemek yeriz. Çok soru sordum ek gıdaya ne ile başlattı bi liste verdi mi verdi ise listeyi atar mısın. 0 07mawish07 canım bana hifa tavsiye etmişti Arzu hanımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?