2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende artık sen gel ben temizlik yapayım diyorum

Bende bitsin diye dört gözle bekliyorum canim umarım çabuk geçer

hifanur canım süt durumun nasıl oldu. Arzu hanıma gidiyor musun biz çok sezdik çok memnunuz

Canım çok merak ettim seni.ne zamandır girip bakıyorum yoksun.
Arzu hanıma bugün gittik daha.çok memnunum.ek gıdaya başlattı.kan tahlili yaptırdı demir eksikliği için.
Kan değeri normal çıkınca ilaç vermedi.

Süt durumum bitti tamamen. 3 haftadır sadece mama ve ek gıda veriyorum.
Biliyosun hep sağarak verdim bugüne kadar.ama aşırı azaldı.iki memeden de bir yemek kaşığı anca çıkıyordu.

Sen napıyosun bi ara meme reddi vardı sanki.düzelmiştir inşaallah.tosuncuk napıyor nasıl :)

Canım pazara gider bişi lazım mi demez temizlik yaparım bitince gelir sevmeye tırnak içinde. Uyuz olduğum şeyler farklı biraz aslında

Özelden mesaj atmıştım sanki gelmedi mi canım. Bizede 6. Ayda yapacağını söyledi ona göre ilaç veririm dedi. Sağlığı iyi olsun rızkı o kadarmış canım. Bende bu ay sorucam ek gıdayı. Bizim meme reddi meme bağımlılığına döndü bundan ötürü uyku sorunumuz oluştu. Tosuncuk değiliz ya 10 gün önce 5800 dü bronşiyolit oldu 10 gün sürdü o sürede kilo almamış ama önemli değil dedi. Çok tatlı bi kadın bayılıyorumz. Kontrole eşinle mi gidiyorsun tek gidiyorsan bi gün haberleşelim sosyal tesiste yemek yeriz. Çok soru sordum ek gıdaya ne ile başlattı bi liste verdi mi verdi ise listeyi atar mısın. 0 07mawish07 canım bana hifa tavsiye etmişti Arzu hanımı

Özelden mesaj gelmedi canım.ben özellikle ek gıda için gittim.internette bilgi kirliliği çok fazla.meyvelerle başlattı ilk.elma armut muz.daha sonra yoğurt sebze ve pirinç unlu muhallebileri eklicez.
İlk tadımlar çok komik oluyor :)
Değişik bi tat alınca gözlerindeki tuhaflığı anlatamam :)

Geçmiş olsun.bu sene bütün çocuklarda bronşiyolit duyuyorum.hasta olucak diye genel kontrollerine bile götüremiyorum çocuğu.meme bağımlılığınıza çok sevindim.
Demekki sabrın sonu selametmiş :)
Mamaya devam ediyomusun?
Kontrollere eşimle gidiyorum ama tek gidiceğim zaman haber veririm.tanışsın bebişler :)

Bende gitmek istiyorum canim bakalım 5. Ay kontrolümüz yaklaşıyor artık yavaş yavaş. Eşimi ikna edebilirsem ona gideriz belki bizde bu ay canim.

Kızlar size yine birşey danışacağım. Bebislerinizin acıktığını nasıl anlıyorsunuz?? Oğluma karnını doyurduktan 2 saat sonra meme teklif ediyorum çoğu zaman istemiyor. Bazen 2 saatte bazen 3 saatte kabul ediyor bazen arayı daha da açıyor. Emdiği zamanda öyle çok uzun uzun emmiyor max. 5 dk o da zorlayarak. Acıktığını hiç anlayamıyorum. Acıktığını ve doyduğunu nasıl anlarım?? Bu arada oğlum 4.5 aylık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…