2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Meyvelerle mi başlattı bu içime sinmedi şu an:) ben arada parmağım ile tatlarına baktırıyorum. Heyecanla bekliyorum valla. Sağol canım baya salgın var biz düzenli götürüuroız havalar ısınınca görüşürüz bebişler için daha iyi olur. Sabrın sonu çok şükür selametmiş ama ful memede durmak istiyor uyuyamıyor. Şu an iki saatlik uyku ile duruyorum. Mamaya devam ama hala 60 cc 3 defa çok nadir 90 gece emzirdikçe şükür sütüm arttı

Oylemi diyosun hem disse biraz hafifletir mi sancisini
Tabi canım kendimizden pay biçelim ağrımız olsa duramayız bebeklerimizn huyunu artık öğrendik gerçekten çok huzursuz olunca ağrı kesici verebiliriz tabi gerçekten sıkıntılı durumlarda yoksa bende çok nadir ilaca yönelirim

Katılıyorum canım benim çok yakın arkadaşım var attığı durumları çoook iyi ama her konusmamızda moreli bozukk ben de hiç yapamam canım sıkkınsa asla gülemem

Kızlar selam bişey sorucam eksik kullanan var mi ? Ne düşünüyorsunuz ? Ben iki ay sonra ise baslicam alistirmalimiyim? Fikirlerinizi rica ederim.

Canım senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ama bu durumun ömürlük değil büyük kızım tam 4 ü doldurmadıgı halde artık hiç zararı yok yedir giydir al götür gezmeye bebek biraz büyüsün hersey eski düzene oturunca al cık gez olcksn merak etme

Eklentiler

• P_20180126_142020_vHDR_On_1.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 66

cnm kızlarla aynı fikirdeyim.. teklif etmesini bekleme. Keşke benimki sennki gibi olsa.. Çok karışıyo herşeye çocuk.mızıklansa o kucağa almak istiyor, sürekli onda olacak sadece emziricem zaman "hadi bakalım sütçüye" diyo ...

cnm benim kızım da 4.5 aylık. Artık kısa sürede daha çok süt emebiliyolar cnm doydumu memeyi kendi bırakıyor. Acıkınca böyle gıetlaktan gelen ggııııı ınngggg diye mıkırdanıyo ağlamak gibi de değil. Ben çok denedim bizde duurm bu..

Patlatmış canım yarıktan sonra agrı olmaz görürsün bı kaç güne:)

Kızlar benim minik kızım diş çıkarıyor ve çok huzursuz meme emmek de istemiyor çok korkuyorum memeyi tamamen bırakcak diye ne yapmalıyım

Benim kayınvalidem de bir kere annene neden bakıyorsun yeni meme emdin dedi. Ben de bir tek karın doyurmak için mi annesine bakacak dedim. Resmen aramızda bebek savaşı oldu yeni yeni paylaşabiliyoruz. Hatta bugün verdim kucağına biraz sonra al kızım sen kollarım ağrıdı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…