- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.121
Meyvelerle mi başlattı bu içime sinmedi şu an:) ben arada parmağım ile tatlarına baktırıyorum. Heyecanla bekliyorum valla. Sağol canım baya salgın var biz düzenli götürüuroız havalar ısınınca görüşürüz bebişler için daha iyi olur. Sabrın sonu çok şükür selametmiş ama ful memede durmak istiyor uyuyamıyor. Şu an iki saatlik uyku ile duruyorum. Mamaya devam ama hala 60 cc 3 defa çok nadir 90 gece emzirdikçe şükür sütüm arttıÖzelden mesaj gelmedi canım.ben özellikle ek gıda için gittim.internette bilgi kirliliği çok fazla.meyvelerle başlattı ilk.elma armut muz.daha sonra yoğurt sebze ve pirinç unlu muhallebileri eklicez.
İlk tadımlar çok komik oluyor :)
Değişik bi tat alınca gözlerindeki tuhaflığı anlatamam :)
Geçmiş olsun.bu sene bütün çocuklarda bronşiyolit duyuyorum.hasta olucak diye genel kontrollerine bile götüremiyorum çocuğu.meme bağımlılığınıza çok sevindim.
Demekki sabrın sonu selametmiş :)
Mamaya devam ediyomusun?
Kontrollere eşimle gidiyorum ama tek gidiceğim zaman haber veririm.tanışsın bebişler :)
Valla benim işime gelir canım hijyen açısından daha rahat ederim :)
Hepsiburada dan almıştımNerden aldın canım kitabı
Tabi canım kendimizden pay biçelim ağrımız olsa duramayız bebeklerimizn huyunu artık öğrendik gerçekten çok huzursuz olunca ağrı kesici verebiliriz tabi gerçekten sıkıntılı durumlarda yoksa bende çok nadir ilaca yönelirimOylemi diyosun hem disse biraz hafifletir mi sancisini
Katılıyorum canım benim çok yakın arkadaşım var attığı durumları çoook iyi ama her konusmamızda moreli bozukk ben de hiç yapamam canım sıkkınsa asla gülememCanim o tarz paylaşımlara bence takılma. O tarz paylaşımları ben çok yapmacık ve sahte buluyorum. Ben bu konuda söyle birşey farkettim kimim hayatında ne kadar çok saklayacak olay oluyorsa ne kadar çok mutsuzsa bir o kadar çok mutluymuş gibi paylaşım yapıyor. Kocam bana sunu aldı kocisimden hediye falan filan diye ama ısın arka tarafı hiç öyle değil amaç sadece millete mutlu gözükmeye çalışmak çoğu zaman. Benim çevremde durum bu en azından.
Canım senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ama bu durumun ömürlük değil büyük kızım tam 4 ü doldurmadıgı halde artık hiç zararı yok yedir giydir al götür gezmeye bebek biraz büyüsün hersey eski düzene oturunca al cık gez olcksn merak etmeKesın bende var birşey tuvalet banyo lüks bana millete bakıyorum saclar fönlü tırnaklar ojeli bakımlı alabıldıgıne kendıme bakıyorum tırnaklarımı kesecek vaktim olmuyor bazen acıyorum kendıme yıllar sonra odun verdiklerimden yaptıklarımdan ve yapmadıklarından pişman olmaktan korkuyorum bişey beklemek elbette yanlış ama zaman sonra çocuklarım bana yapmasaydın anne derlerse çok üzülürüm ...
Beşikte yatmıyor, bu yüzden park yatak almaya tereddüt ediyorum.. Şimdilik yatağı böyle, burada fosur fosur uyuyo :) Yürümeye başlayınca Montessori yatağı yaptıracağız. Nasıl ama çingene çadırı gibi yatağımız
4 Çocuk dedin bana afakanlar bastı vallahi.Çok haklısın canim banada kayınvalidem elitlerim ve 4 çocuğu gelmek istiyorlar tatil diye. Şimdiden dert oldu bana. Bakalım gelirlerse ben nasıl idare edeceğim
Evet canım her an çıkabilir şimdiden hayırlı olsun:)Kızlar bebeğim geçen hafta çok huysuzdu doktor dişten demişti hatırlarsanız. İki gündür iyi ve bugün alt çenesinde iki küçük yarık gördüm. Bu dişin çok yakında çıkacağını mı gösteriyor
Kaynanamla aynı apartmandayız sağolsun bir kere sormuyor yardım lazım mi. Oğlan kucakcı ben bakim sen bi duş al kuaföre git diyen yok. Afedersiniz kıçımdan ter aka aka iş yapıyorum ütü yapsam süpürge kalıyo süpürge yapsam bulaşık duruyo. Yemin ederim kahvaltı bulaşığını akşam eşim gelince kaldırdığım oluyo. Ama k.v birini görsün özellikle benim ailemden. Aa kızın yaparız ederiz sileriz. Görende ne iyi diyo. İyiliğine çok iyi ama bu konuda çok kızıyorum. Çok şey mi konuştum ya dolmuşum
Kızlar size yine birşey danışacağım. Bebislerinizin acıktığını nasıl anlıyorsunuz?? Oğluma karnını doyurduktan 2 saat sonra meme teklif ediyorum çoğu zaman istemiyor. Bazen 2 saatte bazen 3 saatte kabul ediyor bazen arayı daha da açıyor. Emdiği zamanda öyle çok uzun uzun emmiyor max. 5 dk o da zorlayarak. Acıktığını hiç anlayamıyorum. Acıktığını ve doyduğunu nasıl anlarım?? Bu arada oğlum 4.5 aylık
Patlatmış canım yarıktan sonra agrı olmaz görürsün bı kaç güne:)Kızlar bebeğim geçen hafta çok huysuzdu doktor dişten demişti hatırlarsanız. İki gündür iyi ve bugün alt çenesinde iki küçük yarık gördüm. Bu dişin çok yakında çıkacağını mı gösteriyor
Gelen yemegini boregini coregini kendi yapsa :)Çok haklısın canim banada kayınvalidem elitlerim ve 4 çocuğu gelmek istiyorlar tatil diye. Şimdiden dert oldu bana. Bakalım gelirlerse ben nasıl idare edeceğim
Bırakmaz canım canı çok acıdığı için emmiyor. İki üç güne eski haline dönerKızlar benim minik kızım diş çıkarıyor ve çok huzursuz meme emmek de istemiyor çok korkuyorum memeyi tamamen bırakcak diye ne yapmalıyım
Evet canım her an çıkabilir şimdiden hayırlı olsun:)
Benim kayınvalidem de bir kere annene neden bakıyorsun yeni meme emdin dedi. Ben de bir tek karın doyurmak için mi annesine bakacak dedim. Resmen aramızda bebek savaşı oldu yeni yeni paylaşabiliyoruz. Hatta bugün verdim kucağına biraz sonra al kızım sen kollarım ağrıdı dedi.cnm kızlarla aynı fikirdeyim.. teklif etmesini bekleme. Keşke benimki sennki gibi olsa.. Çok karışıyo herşeye çocuk.mızıklansa o kucağa almak istiyor, sürekli onda olacak sadece emziricem zaman "hadi bakalım sütçüye" diyo ...
cnm benim kızım da 4.5 aylık. Artık kısa sürede daha çok süt emebiliyolar cnm doydumu memeyi kendi bırakıyor. Acıkınca böyle gıetlaktan gelen ggııııı ınngggg diye mıkırdanıyo ağlamak gibi de değil. Ben çok denedim bizde duurm bu..
İnşallah canım yaaaBırakmaz canım canı çok acıdığı için emmiyor. İki üç güne eski haline döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?