2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Ay çok mantıklı :) Benim yavri bizimle uyuyor ben gece sıcak oluyor diye üstümü açarken onunda üstünü açıyorum yanlışlıkla. Bende battaniyesine fermuar dikeyim hemen fikir için teşekkürler

Artik bnde anlamiyorum gogusler fora dolsiorum agamin pasmin ne zaman cani isterse o zman emiyor

Meyvelerle başlatması banada çok dogru gelmedi canim. Bu ek gıda olayı çok karışık her doktor her uzman farklı besin ve farklı sırayla başlatıyor. Kimin dediğine inanacağız bilmiyorum benim şimdiden kafamda çok soru işareti var.

Katılıyorum canım benim çok yakın arkadaşım var attığı durumları çoook iyi ama her konusmamızda moreli bozukk ben de hiç yapamam canım sıkkınsa asla gülemem
Bende öyleyim moralim bozuksa gülemem mutlu insan maskesi takmayı pek beceremem. İçimde fırtınalar kopar gözyaşlarım içime akar. İçersini pek kimse bilmez. Yanı kısacası benim durumu en iyi özetleyen cümle şu olur genelde çok mu dertsiz duruyorum uzaktan bakınca çok mu kalender sandınız dert anlatmayınca

Ben daha uzun zamandır o sekil ağlama tarzı bir ses çıkarmasına denk gelmedim. Daha küçükken acıkma ağlamasi vardı ayırt ediyordum onu canim ama artık o şekilde yapmıyor. O yüzden anlayamıyorum. Kızın genelde kaç saat arayla acıkıyor canim.

Gelen yemegini boregini coregini kendi yapsa :)
Yok nerde otururlar genelde belki bulaşıklara yardım ederler bazen. En kötüsü kayınvalidem zaten sürekli sigara içiyor günde 3 paket içer. Evim çok küçük mutfağa iki kişi zor sigar. O küçücük mutfakta ben yemek yapma derdindeyken o sürekli ayak altında sigara derdinde oluyor cildiracak gibi oluyorum resmen canim.

Ay ne sinir bozucu ya bazen gezmeye gitmek için kayınvalidem olsa bırakırdık diyorum ama böyle görünce iyiki yok diyorum:))

Ay ne sinir bozucu ya bazen gezmeye gitmek için kayınvalidem olsa bırakırdık diyorum ama böyle görünce iyiki yok diyorum:))
Gerçekten sinir bozucu canim. Allahtan yakın değilim gerçi çok sık gidiyoruz 2 gün görüyorum ama sagolsun yetiyor o 2 gün birdahaki görüşmeye kadar.

Oyy sigara olayı kötüymüş

Radyo trafikte yayınlamışlar belki yardımcı olmak isteyen olur. En zor bulunan kan grubu diye biliyorum Allah yardımcısı olsun şifa versin insallah.

26/01/2018 21.47

#KANİHTİYACI İstanbul Halkalı Hastanesinde yatmakta olan 10 yaşındaki bir kız çocuğu için çok acil olarak AB Rh (-) hem trombosit hem de kırmızı kan ihtiyacı bulunmaktadır.
İletişim: 0541 822 16 56

Aa sigara mi o cok kotu ya. Bize sigara icen biri gelirse balkona cikartiyorum.ona ragmen iceri girdiklerinde kokuyor. Hele de bebekli evde hc icilmez gelmesin daha iyi

Ben sebze ile başlamayı düşünüyorum doktor ne derse desin

Bugun kendini belli etti cnm zaten at3slendi dun rota yaptirmistim ondan mi bilemedim oteki hicbir asida ates olmamisti isalde var biraz mikrop falan kapti heralde insallah cabuk atlatiriz

Kızlar yanlış yazmisim Emzik kullanan var mi ? Ne düşünüyorsunuz ? Ben iki ay sonra ise baslicam alistirmalimiyim? Fikirlerinizi rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…