- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.141
Bizim doğduğu tarihe göre atağın son günlerindeyiz. Doğması gereken tarihe göreyse eger 2 hafta daha devam edecek
Kızlar eşimin kuzeni bize bugün polar bebek battaniyelerinden getirmiş kalın olanlardan. Fermuar diktirmiş ona bir de kapatınca fermuarı uyku tulumu gibi oluyor kafasını da örtüyor tulum gibi olmuş çok hoşumuza gitti.
Kızlar size yine birşey danışacağım. Bebislerinizin acıktığını nasıl anlıyorsunuz?? Oğluma karnını doyurduktan 2 saat sonra meme teklif ediyorum çoğu zaman istemiyor. Bazen 2 saatte bazen 3 saatte kabul ediyor bazen arayı daha da açıyor. Emdiği zamanda öyle çok uzun uzun emmiyor max. 5 dk o da zorlayarak. Acıktığını hiç anlayamıyorum. Acıktığını ve doyduğunu nasıl anlarım?? Bu arada oğlum 4.5 aylık
Meyvelerle başlatması banada çok dogru gelmedi canim. Bu ek gıda olayı çok karışık her doktor her uzman farklı besin ve farklı sırayla başlatıyor. Kimin dediğine inanacağız bilmiyorum benim şimdiden kafamda çok soru işareti var.Meyvelerle mi başlattı bu içime sinmedi şu an:) ben arada parmağım ile tatlarına baktırıyorum. Heyecanla bekliyorum valla. Sağol canım baya salgın var biz düzenli götürüuroız havalar ısınınca görüşürüz bebişler için daha iyi olur. Sabrın sonu çok şükür selametmiş ama ful memede durmak istiyor uyuyamıyor. Şu an iki saatlik uyku ile duruyorum. Mamaya devam ama hala 60 cc 3 defa çok nadir 90 gece emzirdikçe şükür sütüm arttı
Bende öyleyim moralim bozuksa gülemem mutlu insan maskesi takmayı pek beceremem. İçimde fırtınalar kopar gözyaşlarım içime akar. İçersini pek kimse bilmez. Yanı kısacası benim durumu en iyi özetleyen cümle şu olur genelde çok mu dertsiz duruyorum uzaktan bakınca çok mu kalender sandınız dert anlatmayıncaKatılıyorum canım benim çok yakın arkadaşım var attığı durumları çoook iyi ama her konusmamızda moreli bozukk ben de hiç yapamam canım sıkkınsa asla gülemem
Sen birde onları canlı görsen o zaman ne tepki verirsin merak ettim canım. Hepsinin yasları yakın çok hareketli ve söz dinlemeyen çocuklar birde.4 Çocuk dedin bana afakanlar bastı vallahi.
Ben daha uzun zamandır o sekil ağlama tarzı bir ses çıkarmasına denk gelmedim. Daha küçükken acıkma ağlamasi vardı ayırt ediyordum onu canim ama artık o şekilde yapmıyor. O yüzden anlayamıyorum. Kızın genelde kaç saat arayla acıkıyor canim.cnm kızlarla aynı fikirdeyim.. teklif etmesini bekleme. Keşke benimki sennki gibi olsa.. Çok karışıyo herşeye çocuk.mızıklansa o kucağa almak istiyor, sürekli onda olacak sadece emziricem zaman "hadi bakalım sütçüye" diyo ...
Ne kadar kötü bir yaklaşım canim. Bence kırıcı olmadan rahatsızlığını belli etmen lazım. Belki farkında değildir yaptığının.
cnm benim kızım da 4.5 aylık. Artık kısa sürede daha çok süt emebiliyolar cnm doydumu memeyi kendi bırakıyor. Acıkınca böyle gıetlaktan gelen ggııııı ınngggg diye mıkırdanıyo ağlamak gibi de değil. Ben çok denedim bizde duurm bu..
Yok nerde otururlar genelde belki bulaşıklara yardım ederler bazen. En kötüsü kayınvalidem zaten sürekli sigara içiyor günde 3 paket içer. Evim çok küçük mutfağa iki kişi zor sigar. O küçücük mutfakta ben yemek yapma derdindeyken o sürekli ayak altında sigara derdinde oluyor cildiracak gibi oluyorum resmen canim.Gelen yemegini boregini coregini kendi yapsa :)
Ay ne sinir bozucu ya bazen gezmeye gitmek için kayınvalidem olsa bırakırdık diyorum ama böyle görünce iyiki yok diyorum:))Yok nerde otururlar genelde belki bulaşıklara yardım ederler bazen. En kötüsü kayınvalidem zaten sürekli sigara içiyor günde 3 paket içer. Evim çok küçük mutfağa iki kişi zor sigar. O küçücük mutfakta ben yemek yapma derdindeyken o sürekli ayak altında sigara derdinde oluyor cildiracak gibi oluyorum resmen canim.
Genelde hangi aralıklarla emdigine dikkat ettin mi peki hiç canim ??Artik bnde anlamiyorum gogusler fora dolsiorum agamin pasmin ne zaman cani isterse o zman emiyor
Gerçekten sinir bozucu canim. Allahtan yakın değilim gerçi çok sık gidiyoruz 2 gün görüyorum ama sagolsun yetiyor o 2 gün birdahaki görüşmeye kadar.Ay ne sinir bozucu ya bazen gezmeye gitmek için kayınvalidem olsa bırakırdık diyorum ama böyle görünce iyiki yok diyorum:))
Oyy sigara olayı kötüymüşYok nerde otururlar genelde belki bulaşıklara yardım ederler bazen. En kötüsü kayınvalidem zaten sürekli sigara içiyor günde 3 paket içer. Evim çok küçük mutfağa iki kişi zor sigar. O küçücük mutfakta ben yemek yapma derdindeyken o sürekli ayak altında sigara derdinde oluyor cildiracak gibi oluyorum resmen canim.
Yok nerde otururlar genelde belki bulaşıklara yardım ederler bazen. En kötüsü kayınvalidem zaten sürekli sigara içiyor günde 3 paket içer. Evim çok küçük mutfağa iki kişi zor sigar. O küçücük mutfakta ben yemek yapma derdindeyken o sürekli ayak altında sigara derdinde oluyor cildiracak gibi oluyorum resmen canim.
Ben sebze ile başlamayı düşünüyorum doktor ne derse desinMeyvelerle başlatması banada çok dogru gelmedi canim. Bu ek gıda olayı çok karışık her doktor her uzman farklı besin ve farklı sırayla başlatıyor. Kimin dediğine inanacağız bilmiyorum benim şimdiden kafamda çok soru işareti var.
Aynen canim evine girilmiyor sigara kokusundan ama el mahkumOyy sigara olayı kötüymüş
Tabi canım kendimizden pay biçelim ağrımız olsa duramayız bebeklerimizn huyunu artık öğrendik gerçekten çok huzursuz olunca ağrı kesici verebiliriz tabi gerçekten sıkıntılı durumlarda yoksa bende çok nadir ilaca yönelirim
Haklısın canim da gelme diyemiyoruz iste sonuçta esiminin annesiAa sigara mi o cok kotu ya. Bize sigara icen biri gelirse balkona cikartiyorum.ona ragmen iceri girdiklerinde kokuyor. Hele de bebekli evde hc icilmez gelmesin daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?