- 9 Şubat 2017
- 459
- 632
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.161
Banada dogru gelen sebzeyle başlamak canim ama kimi doktor önce püre yerine meyve suları ile alıştırma yapılması gerektiğini söylemiş. O yüzdem biraz kafam karışı acaba birden kati kıvamlı birşey vermek çocuğu zorlar mi ??Ben sebze ile başlamayı düşünüyorum doktor ne derse desin
Yok nerde otururlar genelde belki bulaşıklara yardım ederler bazen. En kötüsü kayınvalidem zaten sürekli sigara içiyor günde 3 paket içer. Evim çok küçük mutfağa iki kişi zor sigar. O küçücük mutfakta ben yemek yapma derdindeyken o sürekli ayak altında sigara derdinde oluyor cildiracak gibi oluyorum resmen canim.
Ay bizimki hiç ilgi duymuyor ayaklarına. Bugün çorabını çıkarınca ayağını gösterdim kendisine doğru eğdim. Ayağıyla ilgili bişeyler söyledim. Anne napıyon sen yaa der gibi baktı yüzüme. Ayağına küsmüş gibi bakmadı bileBen kullanıyorum canim. Bileklikleri bayadir takmıyorum çorapları daha çok kullanıyorum oğlum bu ara ayaklarıyla oynuyor sürekli çoraplar olduğu zaman daha çok ilgisini cekiyor uzanmaya çalışıyor eğleniyor canim tavsiye ederim.
Genelde hangi aralıklarla emdigine dikkat ettin mi peki hiç canim ??
Ben kullaniyorum..gun icinde uyanikken emmiyor ama uykuya dalarken emiyor,faydasi da oluyor sanki..uyku arkadasi emzik gibi birsey:)Kızlar yanlış yazmisim Emzik kullanan var mi ? Ne düşünüyorsunuz ? Ben iki ay sonra ise baslicam alistirmalimiyim? Fikirlerinizi rica ederim.
Ben sebze ile başlamayı düşünüyorum doktor ne derse desin
Ben kullaniyorum..gun icinde uyanikken emmiyor ama uykuya dalarken emiyor,faydasi da oluyor sanki..uyku arkadasi emzik gibi birsey:)
Ne kadarlik canim senin bebis?nasil veeiyorsun blw tarzi mi pure yapip mi?Ben basladim cnm ebede doktorda basla dedi ilk patates havuc verdim pek hoslanmadi ama balkabagini cok sevdi elma muzda denedim onları hupletti tabi cok vermedim onlarj alismasin die yarin gene pates habvuc karıştırıp vericem suan annemdeyim eve gecince yazdan dolaba attigim bezelye var onuda deniycem
Kızlar yanlış yazmisim Emzik kullanan var mi ? Ne düşünüyorsunuz ? Ben iki ay sonra ise baslicam alistirmalimiyim? Fikirlerinizi rica ederim.
Blw yapamam bende o sabir yok ben cocugun doydugundan emin olmaknistiyorum oteki turlu doymyormus gibime geliyor suzgecten gecirdim basta dn balkabagini catalla ezdim putur putur oldu onida yedi aorun olmadi yarin havucla patateside o sekilde yapicm insallah ouda yerNe kadarlik canim senin bebis?nasil veeiyorsun blw tarzi mi pure yapip mi?
Canım biz kullanıyoruz emzik..cok işimize yaradı..uykuya daldığında ağzından emziği atıyor mışıl mışıl uyuyor..Kızlar selam bişey sorucam eksik kullanan var mi ? Ne düşünüyorsunuz ? Ben iki ay sonra ise baslicam alistirmalimiyim? Fikirlerinizi rica ederim.
Desene en kısa zamanda güneşin dişleri çıkacak..insallah rahat bi şekilde çıkarır.Kızlar bebeğim geçen hafta çok huysuzdu doktor dişten demişti hatırlarsanız. İki gündür iyi ve bugün alt çenesinde iki küçük yarık gördüm. Bu dişin çok yakında çıkacağını mı gösteriyor
Yok canım merak etme memeyi bırakmaz.insallah rahat bi şekilde dişini cikarir.Kızlar benim minik kızım diş çıkarıyor ve çok huzursuz meme emmek de istemiyor çok korkuyorum memeyi tamamen bırakcak diye ne yapmalıyım
Ne icin alistrmak istiyorsun cnm uykuya gecis icin mi benimki basta aliyordu ama pek gonulu deildi bnde israr etmedjm o zmn sindi cok ihtiyacm var emzik emsjn guzelce gece uyusun die ama almiyor insallah sen alistirabilirsin
Hayirli olsun canim..bizimde öyle bi battaniyemiz işimize yaradı.Kızlar eşimin kuzeni bize bugün polar bebek battaniyelerinden getirmiş kalın olanlardan. Fermuar diktirmiş ona bir de kapatınca fermuarı uyku tulumu gibi oluyor kafasını da örtüyor tulum gibi olmuş çok hoşumuza gitti.
Canım biz kullanıyoruz emzik..cok işimize yaradı..uykuya daldığında ağzından emziği atıyor mışıl mışıl uyuyor..
Canım bende bugün elma verdim..kizim çok sevdi yedi..tabi çok az verdim.Ben basladim cnm ebede doktorda basla dedi ilk patates havuc verdim pek hoslanmadi ama balkabagini cok sevdi elma muzda denedim onları hupletti tabi cok vermedim onlarj alismasin die yarin gene pates habvuc karıştırıp vericem suan annemdeyim eve gecince yazdan dolaba attigim bezelye var onuda deniycem
Kimseyi dinlemez sigara konusunda daha önce onda misafir olarak kaldığımız zamanlarda da eşim balona çık evi kokutma diye kaç kere uyardı. Sonuç her sabah erkenden sigara kokusuyla uyandık. Kendi evimizde olunca çok ısrarla söyleyemiyoruz ister istemez canim. Allahtan çok sık gelmiyor daha çok biz gidiyoruz gidincede onda kalmıyoruz artık.Esjn evde bebek var mutfaktada icse iceri giriyor cik kapinin inunde iciver desin hey allahim yaa ne dusuncesiz insanlar var mutfak evin ici sayilmiyormu
Zamanla keşfeder canim. Ben çorapları ilk aldığımda hiç ilgilenmedi ayaklarıyla. Daha yeni yeni ilgileniyor. Seninki de yakında başlar ayaklarına ilgi duymaya bence.Ay bizimki hiç ilgi duymuyor ayaklarına. Bugün çorabını çıkarınca ayağını gösterdim kendisine doğru eğdim. Ayağıyla ilgili bişeyler söyledim. Anne napıyon sen yaa der gibi baktı yüzüme. Ayağına küsmüş gibi bakmadı bile
O zaman ben çok sık mi emzirmiye çalışıyorum acaba ya en geç 2 saate acıkır diye düşünüyorum bazen zorluyorum sanırım. Doyduğunu da acıktığını da anlamak çok zorlaştıikibucuk uc saate yakin 3 oldumu iyice emiyor bosaltiyor memeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?