2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben sebze ile başlamayı düşünüyorum doktor ne derse desin
Banada dogru gelen sebzeyle başlamak canim ama kimi doktor önce püre yerine meyve suları ile alıştırma yapılması gerektiğini söylemiş. O yüzdem biraz kafam karışı acaba birden kati kıvamlı birşey vermek çocuğu zorlar mi ??

Esjn evde bebek var mutfaktada icse iceri giriyor cik kapinin inunde iciver desin hey allahim yaa ne dusuncesiz insanlar var mutfak evin ici sayilmiyormu

Ay bizimki hiç ilgi duymuyor ayaklarına. Bugün çorabını çıkarınca ayağını gösterdim kendisine doğru eğdim. Ayağıyla ilgili bişeyler söyledim. Anne napıyon sen yaa der gibi baktı yüzüme. Ayağına küsmüş gibi bakmadı bile

Ben sebze ile başlamayı düşünüyorum doktor ne derse desin

Ben basladim cnm ebede doktorda basla dedi ilk patates havuc verdim pek hoslanmadi ama balkabagini cok sevdi elma muzda denedim onları hupletti tabi cok vermedim onlarj alismasin die yarin gene pates habvuc karıştırıp vericem suan annemdeyim eve gecince yazdan dolaba attigim bezelye var onuda deniycem

Ben kullaniyorum..gun icinde uyanikken emmiyor ama uykuya dalarken emiyor,faydasi da oluyor sanki..uyku arkadasi emzik gibi birsey:)

Memeden çıkarınca mi veriyorsun canım nasıl oluyor yoksa uyanıkken ağzına koyuyorsun kendi mi uyuyor bende alostirmaaya baslicam kicaktan inmiyor çok zor oluyor

Ne kadarlik canim senin bebis?nasil veeiyorsun blw tarzi mi pure yapip mi?

Kızlar yanlış yazmisim Emzik kullanan var mi ? Ne düşünüyorsunuz ? Ben iki ay sonra ise baslicam alistirmalimiyim? Fikirlerinizi rica ederim.

Ne icin alistrmak istiyorsun cnm uykuya gecis icin mi benimki basta aliyordu ama pek gonulu deildi bnde israr etmedjm o zmn sindi cok ihtiyacm var emzik emsjn guzelce gece uyusun die ama almiyor insallah sen alistirabilirsin

Ne kadarlik canim senin bebis?nasil veeiyorsun blw tarzi mi pure yapip mi?
Blw yapamam bende o sabir yok ben cocugun doydugundan emin olmaknistiyorum oteki turlu doymyormus gibime geliyor suzgecten gecirdim basta dn balkabagini catalla ezdim putur putur oldu onida yedi aorun olmadi yarin havucla patateside o sekilde yapicm insallah ouda yer
5 ay doldu bizim mamada kullandigim icin yavastan basla dedilerr

Desene en kısa zamanda güneşin dişleri çıkacak..insallah rahat bi şekilde çıkarır.

Ne icin alistrmak istiyorsun cnm uykuya gecis icin mi benimki basta aliyordu ama pek gonulu deildi bnde israr etmedjm o zmn sindi cok ihtiyacm var emzik emsjn guzelce gece uyusun die ama almiyor insallah sen alistirabilirsin

Evet canım sürekli memede kalmak istiyor meme de uyuyor ben işe başlayınca bakan kişi için kolaylık olsun yoksa kızım meme dışında kendiliğinden uyumuyor sürekli kucak istiyor

Hayirli olsun canim..bizimde öyle bi battaniyemiz işimize yaradı.

Canım bende bugün elma verdim..kizim çok sevdi yedi..tabi çok az verdim.

Esjn evde bebek var mutfaktada icse iceri giriyor cik kapinin inunde iciver desin hey allahim yaa ne dusuncesiz insanlar var mutfak evin ici sayilmiyormu
Kimseyi dinlemez sigara konusunda daha önce onda misafir olarak kaldığımız zamanlarda da eşim balona çık evi kokutma diye kaç kere uyardı. Sonuç her sabah erkenden sigara kokusuyla uyandık. Kendi evimizde olunca çok ısrarla söyleyemiyoruz ister istemez canim. Allahtan çok sık gelmiyor daha çok biz gidiyoruz gidincede onda kalmıyoruz artık.

Zamanla keşfeder canim. Ben çorapları ilk aldığımda hiç ilgilenmedi ayaklarıyla. Daha yeni yeni ilgileniyor. Seninki de yakında başlar ayaklarına ilgi duymaya bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…