- 24 Temmuz 2017
- 424
- 741
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.181
Memede uyutmuyorum..bu arada besigine yatiriyorum pist sesi aciyirum youtube dan o arada veriyorum,dusurdukce agzina veriyorum yine,o sesle uykuya dalmaya basladi.uyumaz aglarsada kucagima alip salliyorum yine o arada veriyorum ama benim kizim dogdugundan beri emzik emdi ugrasmadim hic memeyi de birakmadi cok sukur..Memeden çıkarınca mi veriyorsun canım nasıl oluyor yoksa uyanıkken ağzına koyuyorsun kendi mi uyuyor bende alostirmaaya baslicam kicaktan inmiyor çok zor oluyor
Aynı bnm kv canım. Biz hiç bişey bilmiyoruz cahiliz gibi başkalarının çocuklarına neyi nasıl yaptığını söyler. Bn uzun süredir meme reddi yaşıyorum (şükür 10 gündür biraz daha iyi gibiyiz) daha 40 içindeyken sarılıktan ememiyor sütün besleyici değil dedi durdu geldi gitti yanıma bunu söyledi ve bu meme reddi süresince emmiyor bu çocuk neden emmiyor deyip duruyor. Allah biliyor ya bi kelime demedim hiç. Son dediğinde napim ben elimden geleni yapıyorum söyleyince değişecek hep beraber söylenelim değişir dedim. Bn bişey demedim canım neden emmiyo dedim diyor. Çocuk bnm ama o kadar da içini düşüncesini bilmiyorum dimi sonuçta. Laf olsun diye konuşuyorlar. Kolayını bulsalar çocukları bizden alıp kendi evlerinde falan büyütcekler.cnm kızlarla aynı fikirdeyim.. teklif etmesini bekleme. Keşke benimki sennki gibi olsa.. Çok karışıyo herşeye çocuk.mızıklansa o kucağa almak istiyor, sürekli onda olacak sadece emziricem zaman "hadi bakalım sütçüye" diyo ...
cnm benim kızım da 4.5 aylık. Artık kısa sürede daha çok süt emebiliyolar cnm doydumu memeyi kendi bırakıyor. Acıkınca böyle gıetlaktan gelen ggııııı ınngggg diye mıkırdanıyo ağlamak gibi de değil. Ben çok denedim bizde duurm bu..
Çok heyecanlı olsa gerek diye düşünüyorum canim. Oğlum biz yemek yerken yalanıyor sürekli bende başlasam diyorum sonra dur erken diyorum kendi kendime :) çok kararsızım bu konuda :)Ben basladim cnm ebede doktorda basla dedi ilk patates havuc verdim pek hoslanmadi ama balkabagini cok sevdi elma muzda denedim onları hupletti tabi cok vermedim onlarj alismasin die yarin gene pates habvuc karıştırıp vericem suan annemdeyim eve gecince yazdan dolaba attigim bezelye var onuda deniycem
Memede uyutmuyorum..bu arada besigine yatiriyorum pist sesi aciyirum youtube dan o arada veriyorum,dusurdukce agzina veriyorum yine,o sesle uykuya dalmaya basladi.uyumaz aglarsada kucagima alip salliyorum yine o arada veriyorum ama benim kizim dogdugundan beri emzik emdi ugrasmadim hic memeyi de birakmadi cok sukur..
Canım foto atabilir misin bi.Kızlar eşimin kuzeni bize bugün polar bebek battaniyelerinden getirmiş kalın olanlardan. Fermuar diktirmiş ona bir de kapatınca fermuarı uyku tulumu gibi oluyor kafasını da örtüyor tulum gibi olmuş çok hoşumuza gitti.
Ben de blw yapamam gibi geliyor..aslinda yapmaknistiyor bir yanim ama odum kopar bogazina falan kacar diye..isallah yer hapur hupurBlw yapamam bende o sabir yok ben cocugun doydugundan emin olmaknistiyorum oteki turlu doymyormus gibime geliyor suzgecten gecirdim basta dn balkabagini catalla ezdim putur putur oldu onida yedi aorun olmadi yarin havucla patateside o sekilde yapicm insallah ouda yer
5 ay doldu bizim mamada kullandigim icin yavastan basla dedilerr
Allah kolaylık versin canım. Bide sanırım sen de meme reddi yaşıyordun. Evde sessizliğe alışan bebek o kadar seste nasıl emcek diye düşündüm bi an.Sen birde onları canlı görsen o zaman ne tepki verirsin merak ettim canım. Hepsinin yasları yakın çok hareketli ve söz dinlemeyen çocuklar birde.
Meyve suyu gibi verince ilerde püre taneli şeyleri reddeder gibi geliyor bakalım yaşayıp da gönücezBanada dogru gelen sebzeyle başlamak canim ama kimi doktor önce püre yerine meyve suları ile alıştırma yapılması gerektiğini söylemiş. O yüzdem biraz kafam karışı acaba birden kati kıvamlı birşey vermek çocuğu zorlar mi ??
Ohh ohh hepsini çok sever inşallah Bursa’da helede sizin oturduğunuz tarafta meyve şebze yönünden çok şanslısınızBen basladim cnm ebede doktorda basla dedi ilk patates havuc verdim pek hoslanmadi ama balkabagini cok sevdi elma muzda denedim onları hupletti tabi cok vermedim onlarj alismasin die yarin gene pates habvuc karıştırıp vericem suan annemdeyim eve gecince yazdan dolaba attigim bezelye var onuda deniycem
Bizimki çok az emiyo 5 dk emiyosa 10 kere o meme ağzından çıkıyor böyle olunca yarım saatte bir meme istiyorO zaman ben çok sık mi emzirmiye çalışıyorum acaba ya en geç 2 saate acıkır diye düşünüyorum bazen zorluyorum sanırım. Doyduğunu da acıktığını da anlamak çok zorlaştı
Amin canim. Evet meme reddi durumu bu aralar azalmaya başladı çok şükür insallah tamamen geçer canim. Sesten çok çabuk dikkati dağılıyor bu ara dedigin gibi. Hayırlısı belki gelmezlerAllah kolaylık versin canım. Bide sanırım sen de meme reddi yaşıyordun. Evde sessizliğe alışan bebek o kadar seste nasıl emcek diye düşündüm bi an.
Haklısın canim bakalım zamanla göreceğiz insallah bütün bebisler kolay alışır.Meyve suyu gibi verince ilerde püre taneli şeyleri reddeder gibi geliyor bakalım yaşayıp da gönücez
Meme reddi yeni yeni düzeliyorken şimdi de emme araligini çok uzun tutmak istiyor aç kalıyor gibi geliyor üzülüyorum canim. Seninkide zor bir durum biliyorum çok yorucu ama en azından doyduğunu biliyorsun buna şükür canim.Bizimki çok az emiyo 5 dk emiyosa 10 kere o meme ağzından çıkıyor böyle olunca yarım saatte bir meme istiyor
Birazdan atayım canım :)Canım foto atabilir misin bi.
İnsallah oğlun güzel bir uyku çeker sende dinlenirsin canim.Dua edih bu gece uyuyum iki saatlik uyku ile bu saate geldik mutfağı olduğu gibi bıraktım oğlumun ilk uykusu 1.5 saat falan bari uyuyum
Hadi hemen yataga o zaman,kacirma bunuDua edih bu gece uyuyum iki saatlik uyku ile bu saate geldik mutfağı olduğu gibi bıraktım oğlumun ilk uykusu 1.5 saat falan bari uyuyum
Rica ederim canım bizim de aklımıza gelmemişti tulum giydiriyorum gerçi ama yine de üşüyor gibi geliyordu bana bu iyi oldu ciddenAy çok mantıklı :) Benim yavri bizimle uyuyor ben gece sıcak oluyor diye üstümü açarken onunda üstünü açıyorum yanlışlıkla. Bende battaniyesine fermuar dikeyim hemenfikir için teşekkürler
3 gün kuralını uyguluyor musun canım. Çok önemliymişBen basladim cnm ebede doktorda basla dedi ilk patates havuc verdim pek hoslanmadi ama balkabagini cok sevdi elma muzda denedim onları hupletti tabi cok vermedim onlarj alismasin die yarin gene pates habvuc karıştırıp vericem suan annemdeyim eve gecince yazdan dolaba attigim bezelye var onuda deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?