2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Memeden çıkarınca mi veriyorsun canım nasıl oluyor yoksa uyanıkken ağzına koyuyorsun kendi mi uyuyor bende alostirmaaya baslicam kicaktan inmiyor çok zor oluyor
Memede uyutmuyorum..bu arada besigine yatiriyorum pist sesi aciyirum youtube dan o arada veriyorum,dusurdukce agzina veriyorum yine,o sesle uykuya dalmaya basladi.uyumaz aglarsada kucagima alip salliyorum yine o arada veriyorum ama benim kizim dogdugundan beri emzik emdi ugrasmadim hic memeyi de birakmadi cok sukur..

Aynı bnm kv canım. Biz hiç bişey bilmiyoruz cahiliz gibi başkalarının çocuklarına neyi nasıl yaptığını söyler. Bn uzun süredir meme reddi yaşıyorum (şükür 10 gündür biraz daha iyi gibiyiz) daha 40 içindeyken sarılıktan ememiyor sütün besleyici değil dedi durdu geldi gitti yanıma bunu söyledi ve bu meme reddi süresince emmiyor bu çocuk neden emmiyor deyip duruyor. Allah biliyor ya bi kelime demedim hiç. Son dediğinde napim ben elimden geleni yapıyorum söyleyince değişecek hep beraber söylenelim değişir dedim. Bn bişey demedim canım neden emmiyo dedim diyor. Çocuk bnm ama o kadar da içini düşüncesini bilmiyorum dimi sonuçta. Laf olsun diye konuşuyorlar. Kolayını bulsalar çocukları bizden alıp kendi evlerinde falan büyütcekler.

Çok heyecanlı olsa gerek diye düşünüyorum canim. Oğlum biz yemek yerken yalanıyor sürekli bende başlasam diyorum sonra dur erken diyorum kendi kendime :) çok kararsızım bu konuda :)

Maşallah çok güzel darısı başıma inşallah bakalım basarabilecekmiyim denicem umarım.seninki gibi olur

Ben de blw yapamam gibi geliyor..aslinda yapmaknistiyor bir yanim ama odum kopar bogazina falan kacar diye..isallah yer hapur hupur

Sen birde onları canlı görsen o zaman ne tepki verirsin merak ettim canım. Hepsinin yasları yakın çok hareketli ve söz dinlemeyen çocuklar birde.
Allah kolaylık versin canım. Bide sanırım sen de meme reddi yaşıyordun. Evde sessizliğe alışan bebek o kadar seste nasıl emcek diye düşündüm bi an.

Meyve suyu gibi verince ilerde püre taneli şeyleri reddeder gibi geliyor bakalım yaşayıp da gönücez

Ohh ohh hepsini çok sever inşallah Bursa’da helede sizin oturduğunuz tarafta meyve şebze yönünden çok şanslısınız

O zaman ben çok sık mi emzirmiye çalışıyorum acaba ya en geç 2 saate acıkır diye düşünüyorum bazen zorluyorum sanırım. Doyduğunu da acıktığını da anlamak çok zorlaştı
Bizimki çok az emiyo 5 dk emiyosa 10 kere o meme ağzından çıkıyor böyle olunca yarım saatte bir meme istiyor

Allah kolaylık versin canım. Bide sanırım sen de meme reddi yaşıyordun. Evde sessizliğe alışan bebek o kadar seste nasıl emcek diye düşündüm bi an.
Amin canim. Evet meme reddi durumu bu aralar azalmaya başladı çok şükür insallah tamamen geçer canim. Sesten çok çabuk dikkati dağılıyor bu ara dedigin gibi. Hayırlısı belki gelmezler

Bizimki çok az emiyo 5 dk emiyosa 10 kere o meme ağzından çıkıyor böyle olunca yarım saatte bir meme istiyor
Meme reddi yeni yeni düzeliyorken şimdi de emme araligini çok uzun tutmak istiyor aç kalıyor gibi geliyor üzülüyorum canim. Seninkide zor bir durum biliyorum çok yorucu ama en azından doyduğunu biliyorsun buna şükür canim.

Ay çok mantıklı :) Benim yavri bizimle uyuyor ben gece sıcak oluyor diye üstümü açarken onunda üstünü açıyorum yanlışlıkla. Bende battaniyesine fermuar dikeyim hemen fikir için teşekkürler
Rica ederim canım bizim de aklımıza gelmemişti tulum giydiriyorum gerçi ama yine de üşüyor gibi geliyordu bana bu iyi oldu cidden

3 gün kuralını uyguluyor musun canım. Çok önemliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…