2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Desene en kısa zamanda güneşin dişleri çıkacak..insallah rahat bi şekilde çıkarır.
İnşallah canım. Bir hafta boyunca çok zorlandı. Keyifsizdi, sancısı olduğu belliydi. Dünden beri iyi. Sanırım o yarıklar oluşasıya kadar sıkıntıları oluyor. Neyse yol açıldı.

O zaman ben çok sık mi emzirmiye çalışıyorum acaba ya en geç 2 saate acıkır diye düşünüyorum bazen zorluyorum sanırım. Doyduğunu da acıktığını da anlamak çok zorlaştı
Canım bnde meme reddi yaşıyorum. Dediğin gibi bazen 2 bazen 3 saatte alıyor. Ben emziren diyorum ayaklarıyla kendini ittiriyor.bugğn rekor kırdık 12 den 7 ye kadar emmedi cadı kızım. Biz bu süreçte yattığı yerden emmeye alıştık uyanıkken kucakta emmiyor. Uyurken de farkederse ağlıyor koyuyorum yere uzanıp öyle devam ediyoruz.

Amin canim. Evet meme reddi durumu bu aralar azalmaya başladı çok şükür insallah tamamen geçer canim. Sesten çok çabuk dikkati dağılıyor bu ara dedigin gibi. Hayırlısı belki gelmezler
Emzirirken yüzünü mendille vs bişeyle örttürsen canım bakınmaz etrafa.

Teşekkürler canım. Normalde üçgen gibi örtüyoruz ya gerçi bn öyle sarıyorum öyle mi acaba dedim. Güzel düşünce. Fikir oldu bize de. Denicem inş.

Evet canım meme de uyuyor uykuda bile emiyor şansımı denicem bakalım inşallah alir
Kauçuk uçlu ile denemeni tavsiye ederim. Bi de emzir iyice memede uyumasına izin verme uykulu ve karnı tokken ver. Başta reddediyor zamanla alışıyor. Bizimki uykusu varken emziği havada kapıyor ve yatağına koyunca uyanmıyor artık. Hatta gece uykusuna kendi yatağında geçiyor artık. Emzik olmasa asla yatakta pşşşt sesi falan fayda etmezdi

bizimki aklına geleni söylüyo ama ben bişey diyemiyorum, neden, o çok alınırmış gücenirmiş. O söylermiş ama içinde kötüş0k yokmuş.. Ah yaa, bu kulaklar "sen lohusaysan ben de menapoza giriyorum" lafını duydu..

canım bugüne kadar gak dese guk dese meme verdim. Ama şimdi mesela en fazla 2 saat uyanık kalabiliyo uyuturken emziriyorum artık yarım saat 1 saat ne kadar uyursa uyanınca bazen emiyo bazen bi dahaki uyumaya kadar gidiyo. Ama bazen stresliyken saatte 1 her zaman değil o da.

biz uzaktık onlara 1 saat kadar şimdi yakına taşınıcaz. Uzakken diyodu ki çocuğu bana verin hafta sonları görmeye gelin. Açılça yüzüme hiç çekinmeden söylüyo. Ama onlar öyle yaptıkça ben daha çok içim çekiliyo onlardan kendisi kışkırtıyo.

Canım çoğumuz öyleyiz. Ben 4 aydır hiç çekirdek yemediğimi farkettim. Ne bileyim oje sürmedim. Banyo yaptığım gün kendimi şanslı hissediyorum. Bazen diş fırçalamaya, tırnak kesmeye vaktim kalmıyor. Karnımı duyurduğuma şükrettiğim günler oluyor. Allahtan şuan memlekette annemlerin yanındayım da rahatladım biraz.

Aynen canın çok haklisin bakalım bende diretincem aventin emdiği canım sevdi arada alıyor atıyor bakalım alışır inşallah dediğin gibiyse çok rahat ederim bende

Kızlar bebeklerınızın sevdıgı bı dıs kasıyıcısı oldu mu? Icı su dolu olanlardan aldım, plastık gıbı olanlardan cıngıraklı aldım, ucunda kasıyıcı olan mama önluklerınden aldım.. ne yaptıysam becerip kasıyamıyor ve boylece daha da sınırlenıyor kızım suana kadar sevdıgı en ıyı dıs kasıyıcı benım ısaret parmagımın yatay kıvrımlı halı :) benı bulamadıgı zaman da tektek kendi patmaklarıyla kasımaya calısıyor sırayla ve hep mutsuz sonla bıtıyor; öğürme ve kusma

Ya ne değişikler ya. Bende ilk iki ay emzirme artı mama gittim. İki ay sonunda yavaşça kestim mamayı. Geldi giti süzüldü sanki çocuk dedi.

Dua edih bu gece uyuyum iki saatlik uyku ile bu saate geldik mutfağı olduğu gibi bıraktım oğlumun ilk uykusu 1.5 saat falan bari uyuyum
Boşver valla uyumaya bak canım fırsatını bulunca iş her zaman oluyo. En iyisini yapmışsın

Kızlar yanlış yazmisim Emzik kullanan var mi ? Ne düşünüyorsunuz ? Ben iki ay sonra ise baslicam alistirmalimiyim? Fikirlerinizi rica ederim.
Ben evde olmama rağmen emzik tutturmayı çok istedim anneye büyük yardımcı diye düşünüyorum ama tutmuyor sürekli emmek istiyor ilk bebeğim öyleydi beni emzik niyetli kullandı 2 sene şimdi buda öyle olcak die korkuyorum ama tutmayan tutmuyor malesef..sonuc olarak alıyorsa ver bence

Bizimkide henüz başlamadı canım her bebek aynı anda gelişmez onlarda farklı yönde gelişiyor .. bu arada bizimki salyayı kocaman baloncuklara çevirdi alt dudak memeler ve iki dudagıni birleştirip kücücük yapıp değişik şekillere sokuyor bilmem anlatabildim mi:)

Bizim de öyle canım elimi tuttugu gibi ağzına götürmeye çalışıyor dişliği tutamıyor çünkü sürekli düşürüyor bizimki de komple parmaklarını yiyor kusuyor sürekli kusmuk kokuyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…