- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.201
Memede mi uyuyor? Öyleyse bence alıştır. Ama tabii çok zor kabul ediyor bazı bebeklerKızlar yanlış yazmisim Emzik kullanan var mi ? Ne düşünüyorsunuz ? Ben iki ay sonra ise baslicam alistirmalimiyim? Fikirlerinizi rica ederim.
İnşallah canım. Bir hafta boyunca çok zorlandı. Keyifsizdi, sancısı olduğu belliydi. Dünden beri iyi. Sanırım o yarıklar oluşasıya kadar sıkıntıları oluyor. Neyse yol açıldı.Desene en kısa zamanda güneşin dişleri çıkacak..insallah rahat bi şekilde çıkarır.
Memede mi uyuyor? Öyleyse bence alıştır. Ama tabii çok zor kabul ediyor bazı bebekler
Canım bnde meme reddi yaşıyorum. Dediğin gibi bazen 2 bazen 3 saatte alıyor. Ben emziren diyorum ayaklarıyla kendini ittiriyor.bugğn rekor kırdık 12 den 7 ye kadar emmedi cadı kızım. Biz bu süreçte yattığı yerden emmeye alıştık uyanıkken kucakta emmiyor. Uyurken de farkederse ağlıyor koyuyorum yere uzanıp öyle devam ediyoruz.O zaman ben çok sık mi emzirmiye çalışıyorum acaba ya en geç 2 saate acıkır diye düşünüyorum bazen zorluyorum sanırım. Doyduğunu da acıktığını da anlamak çok zorlaştı
Emzirirken yüzünü mendille vs bişeyle örttürsen canım bakınmaz etrafa.Amin canim. Evet meme reddi durumu bu aralar azalmaya başladı çok şükür insallah tamamen geçer canim. Sesten çok çabuk dikkati dağılıyor bu ara dedigin gibi. Hayırlısı belki gelmezler
Teşekkürler canım. Normalde üçgen gibi örtüyoruz ya gerçi bn öyle sarıyorum öyle mi acaba dedim. Güzel düşünce. Fikir oldu bize de. Denicem inş.
Uyku öncesinde yerine yatırıp uyandığında veriyorum iyioluyor yoksa hep beni emerdiKızlar yanlış yazmisim Emzik kullanan var mi ? Ne düşünüyorsunuz ? Ben iki ay sonra ise baslicam alistirmalimiyim? Fikirlerinizi rica ederim.
Kauçuk uçlu ile denemeni tavsiye ederim. Bi de emzir iyice memede uyumasına izin verme uykulu ve karnı tokken ver. Başta reddediyor zamanla alışıyor. Bizimki uykusu varken emziği havada kapıyor ve yatağına koyunca uyanmıyor artık. Hatta gece uykusuna kendi yatağında geçiyor artık. Emzik olmasa asla yatakta pşşşt sesi falan fayda etmezdiEvet canım meme de uyuyor uykuda bile emiyor şansımı denicem bakalım inşallah alir
İnş kolay bi gece olur canım.mutlu gecelerDua edih bu gece uyuyum iki saatlik uyku ile bu saate geldik mutfağı olduğu gibi bıraktım oğlumun ilk uykusu 1.5 saat falan bari uyuyum
Benim kayınvalidem de bir kere annene neden bakıyorsun yeni meme emdin dedi. Ben de bir tek karın doyurmak için mi annesine bakacak dedim. Resmen aramızda bebek savaşı oldu yeni yeni paylaşabiliyoruz. Hatta bugün verdim kucağına biraz sonra al kızım sen kollarım ağrıdı dedi.
Ben daha uzun zamandır o sekil ağlama tarzı bir ses çıkarmasına denk gelmedim. Daha küçükken acıkma ağlamasi vardı ayırt ediyordum onu canim ama artık o şekilde yapmıyor. O yüzden anlayamıyorum. Kızın genelde kaç saat arayla acıkıyor canim.
Aynı bnm kv canım. Biz hiç bişey bilmiyoruz cahiliz gibi başkalarının çocuklarına neyi nasıl yaptığını söyler. Bn uzun süredir meme reddi yaşıyorum (şükür 10 gündür biraz daha iyi gibiyiz) daha 40 içindeyken sarılıktan ememiyor sütün besleyici değil dedi durdu geldi gitti yanıma bunu söyledi ve bu meme reddi süresince emmiyor bu çocuk neden emmiyor deyip duruyor. Allah biliyor ya bi kelime demedim hiç. Son dediğinde napim ben elimden geleni yapıyorum söyleyince değişecek hep beraber söylenelim değişir dedim. Bn bişey demedim canım neden emmiyo dedim diyor. Çocuk bnm ama o kadar da içini düşüncesini bilmiyorum dimi sonuçta. Laf olsun diye konuşuyorlar. Kolayını bulsalar çocukları bizden alıp kendi evlerinde falan büyütcekler.
Canım çoğumuz öyleyiz. Ben 4 aydır hiç çekirdek yemediğimi farkettim. Ne bileyim oje sürmedim. Banyo yaptığım gün kendimi şanslı hissediyorum. Bazen diş fırçalamaya, tırnak kesmeye vaktim kalmıyor. Karnımı duyurduğuma şükrettiğim günler oluyor. Allahtan şuan memlekette annemlerin yanındayım da rahatladım biraz.Kesın bende var birşey tuvalet banyo lüks bana millete bakıyorum saclar fönlü tırnaklar ojeli bakımlı alabıldıgıne kendıme bakıyorum tırnaklarımı kesecek vaktim olmuyor bazen acıyorum kendıme yıllar sonra odun verdiklerimden yaptıklarımdan ve yapmadıklarından pişman olmaktan korkuyorum bişey beklemek elbette yanlış ama zaman sonra çocuklarım bana yapmasaydın anne derlerse çok üzülürüm ...
Kauçuk uçlu ile denemeni tavsiye ederim. Bi de emzir iyice memede uyumasına izin verme uykulu ve karnı tokken ver. Başta reddediyor zamanla alışıyor. Bizimki uykusu varken emziği havada kapıyor ve yatağına koyunca uyanmıyor artık. Hatta gece uykusuna kendi yatağında geçiyor artık. Emzik olmasa asla yatakta pşşşt sesi falan fayda etmezdi
Canım uyuyabıldın mı ınsallah dualarımız ise yaramıstırDua edih bu gece uyuyum iki saatlik uyku ile bu saate geldik mutfağı olduğu gibi bıraktım oğlumun ilk uykusu 1.5 saat falan bari uyuyum
Ya ne değişikler ya. Bende ilk iki ay emzirme artı mama gittim. İki ay sonunda yavaşça kestim mamayı. Geldi giti süzüldü sanki çocuk dedi.Aynı bnm kv canım. Biz hiç bişey bilmiyoruz cahiliz gibi başkalarının çocuklarına neyi nasıl yaptığını söyler. Bn uzun süredir meme reddi yaşıyorum (şükür 10 gündür biraz daha iyi gibiyiz) daha 40 içindeyken sarılıktan ememiyor sütün besleyici değil dedi durdu geldi gitti yanıma bunu söyledi ve bu meme reddi süresince emmiyor bu çocuk neden emmiyor deyip duruyor. Allah biliyor ya bi kelime demedim hiç. Son dediğinde napim ben elimden geleni yapıyorum söyleyince değişecek hep beraber söylenelim değişir dedim. Bn bişey demedim canım neden emmiyo dedim diyor. Çocuk bnm ama o kadar da içini düşüncesini bilmiyorum dimi sonuçta. Laf olsun diye konuşuyorlar. Kolayını bulsalar çocukları bizden alıp kendi evlerinde falan büyütcekler.
Boşver valla uyumaya bak canım fırsatını bulunca iş her zaman oluyo. En iyisini yapmışsınDua edih bu gece uyuyum iki saatlik uyku ile bu saate geldik mutfağı olduğu gibi bıraktım oğlumun ilk uykusu 1.5 saat falan bari uyuyum
Ben evde olmama rağmen emzik tutturmayı çok istedim anneye büyük yardımcı diye düşünüyorum ama tutmuyor sürekli emmek istiyor ilk bebeğim öyleydi beni emzik niyetli kullandı 2 sene şimdi buda öyle olcak die korkuyorum ama tutmayan tutmuyor malesef..sonuc olarak alıyorsa ver benceKızlar yanlış yazmisim Emzik kullanan var mi ? Ne düşünüyorsunuz ? Ben iki ay sonra ise baslicam alistirmalimiyim? Fikirlerinizi rica ederim.
Bizimkide henüz başlamadı canım her bebek aynı anda gelişmez onlarda farklı yönde gelişiyor .. bu arada bizimki salyayı kocaman baloncuklara çevirdi alt dudak memeler ve iki dudagıni birleştirip kücücük yapıp değişik şekillere sokuyor bilmem anlatabildim mi:)Ay bizimki hiç ilgi duymuyor ayaklarına. Bugün çorabını çıkarınca ayağını gösterdim kendisine doğru eğdim. Ayağıyla ilgili bişeyler söyledim. Anne napıyon sen yaa der gibi baktı yüzüme. Ayağına küsmüş gibi bakmadı bile
Bizim de öyle canım elimi tuttugu gibi ağzına götürmeye çalışıyor dişliği tutamıyor çünkü sürekli düşürüyor bizimki de komple parmaklarını yiyor kusuyor sürekli kusmuk kokuyoruz :)Kızlar bebeklerınızın sevdıgı bı dıs kasıyıcısı oldu mu? Icı su dolu olanlardan aldım, plastık gıbı olanlardan cıngıraklı aldım, ucunda kasıyıcı olan mama önluklerınden aldım.. ne yaptıysam becerip kasıyamıyor ve boylece daha da sınırlenıyor kızımsuana kadar sevdıgı en ıyı dıs kasıyıcı benım ısaret parmagımın yatay kıvrımlı halı :) benı bulamadıgı zaman da tektek kendi patmaklarıyla kasımaya calısıyor sırayla ve hep mutsuz sonla bıtıyor; öğürme ve kusma
Canım benim çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın inşallah :)Buyume atakları :)
biz kızımla cok begendık kıs fln demeden ponponlu sapkalarımızı takıp kendımızı dısarı atıcaz eline saglık canım
Sağol canım teşekkürler :)Çok güzel eline sağlık
İp de çok güzel bebekler için olan seriden zaten renge de bayıldım. Canım yanlış yazmışım Zeynep e de. adanellababy yazınca çıkması lazım Bununla aynı ipten yeleği var kızımın :) çok güzel olmuş ellerine sağlık ama sayfanı instagramda ben de bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?