- 10 Ağustos 2016
- 267
- 352
- 103
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.221
Hahaha sen lohusaysan ben de menapoza giriyorum lafı olaymış yalnızbizimki aklına geleni söylüyo ama ben bişey diyemiyorum, neden, o çok alınırmış gücenirmiş. O söylermiş ama içinde kötüş0k yokmuş.. Ah yaa, bu kulaklar "sen lohusaysan ben de menapoza giriyorum" lafını duydu..
canım bugüne kadar gak dese guk dese meme verdim. Ama şimdi mesela en fazla 2 saat uyanık kalabiliyo uyuturken emziriyorum artık yarım saat 1 saat ne kadar uyursa uyanınca bazen emiyo bazen bi dahaki uyumaya kadar gidiyo. Ama bazen stresliyken saatte 1 her zaman değil o da.
biz uzaktık onlara 1 saat kadar şimdi yakına taşınıcaz. Uzakken diyodu ki çocuğu bana verin hafta sonları görmeye gelin. Açılça yüzüme hiç çekinmeden söylüyo. Ama onlar öyle yaptıkça ben daha çok içim çekiliyo onlardan kendisi kışkırtıyo.
Yağmur duası gibi uyku duasına çıkıcaz artık. Her gece 2017 Eylül anneleri için ve nerde bir uykusuz anne varsaCanım uyuyabıldın mı ınsallah dualarımız ise yaramıstır
Evet canım sürekli memede kalmak istiyor meme de uyuyor ben işe başlayınca bakan kişi için kolaylık olsun yoksa kızım meme dışında kendiliğinden uyumuyor sürekli kucak istiyor
Ohh ohh hepsini çok sever inşallah Bursa’da helede sizin oturduğunuz tarafta meyve şebze yönünden çok şanslısınız
3 gün kuralını uyguluyor musun canım. Çok önemliymiş
Ben evde olmama rağmen emzik tutturmayı çok istedim anneye büyük yardımcı diye düşünüyorum ama tutmuyor sürekli emmek istiyor ilk bebeğim öyleydi beni emzik niyetli kullandı 2 sene şimdi buda öyle olcak die korkuyorum ama tutmayan tutmuyor malesef..sonuc olarak alıyorsa ver bence
Memede uyumayi seviyorsa birakmasi zor olucaktir tabi insallah alisir cnm benimki almasi bu aylarda denedigimde
Kızlar bebeklerınızın sevdıgı bı dıs kasıyıcısı oldu mu? Icı su dolu olanlardan aldım, plastık gıbı olanlardan cıngıraklı aldım, ucunda kasıyıcı olan mama önluklerınden aldım.. ne yaptıysam becerip kasıyamıyor ve boylece daha da sınırlenıyor kızımsuana kadar sevdıgı en ıyı dıs kasıyıcı benım ısaret parmagımın yatay kıvrımlı halı :) benı bulamadıgı zaman da tektek kendi patmaklarıyla kasımaya calısıyor sırayla ve hep mutsuz sonla bıtıyor; öğürme ve kusma
Ya ne değişikler ya. Bende ilk iki ay emzirme artı mama gittim. İki ay sonunda yavaşça kestim mamayı. Geldi giti süzüldü sanki çocuk dedi.
Bazen alerjiler 3 günün sonunda bile ortaya çıkabiliyormuş. Portakal mandalina da baya alerjen gıdalardan.Ilk ogluma havic verince alerji olmustu doktora gorrdugumde gecince 15 gun ara ver sonra gene ver kirmizi turuncu meyve sebzelerde yapabilir cok.ileri olmadigi surece vericeksn demisti bundada havucta dikkat ettm bide bal kabaginda cok sukur birsey yok ama portakal falan vermedim daha onlara cesaret edemiyorum niyeyse
Ayy bnde aynıyım anne bnde söylerim çimde hiiiç kötülük yok. Gelin kv gibi olur derler bu huyumuz ne de benziyor dicen de denmiyor işte. Menopoz depresyonunu da senin kv icat etti sanırım.bizimki aklına geleni söylüyo ama ben bişey diyemiyorum, neden, o çok alınırmış gücenirmiş. O söylermiş ama içinde kötüş0k yokmuş.. Ah yaa, bu kulaklar "sen lohusaysan ben de menapoza giriyorum" lafını duydu..
canım bugüne kadar gak dese guk dese meme verdim. Ama şimdi mesela en fazla 2 saat uyanık kalabiliyo uyuturken emziriyorum artık yarım saat 1 saat ne kadar uyursa uyanınca bazen emiyo bazen bi dahaki uyumaya kadar gidiyo. Ama bazen stresliyken saatte 1 her zaman değil o da.
biz uzaktık onlara 1 saat kadar şimdi yakına taşınıcaz. Uzakken diyodu ki çocuğu bana verin hafta sonları görmeye gelin. Açılça yüzüme hiç çekinmeden söylüyo. Ama onlar öyle yaptıkça ben daha çok içim çekiliyo onlardan kendisi kışkırtıyo.
Kırkımız çıkınca gitti kv o vardı yanımda. Sonra Biz oraya gittik gezmeye çocuk daha pusette gördüğü an zayıflamış mı kızım benim dedi. Sanki o doyuruyordu karnını o gidince aç kaldı zayıfladı. Boyu uzamış olamaz mı anne dedim. Kilosu iyi dediler boyu uzamış dedim. Hee tabi bak o aklıma gelmiyor demez mi.Ya ne değişikler ya. Bende ilk iki ay emzirme artı mama gittim. İki ay sonunda yavaşça kestim mamayı. Geldi giti süzüldü sanki çocuk dedi.
Canım bnde meme reddi yaşıyorum. Dediğin gibi bazen 2 bazen 3 saatte alıyor. Ben emziren diyorum ayaklarıyla kendini ittiriyor.bugğn rekor kırdık 12 den 7 ye kadar emmedi cadı kızım. Biz bu süreçte yattığı yerden emmeye alıştık uyanıkken kucakta emmiyor. Uyurken de farkederse ağlıyor koyuyorum yere uzanıp öyle devam ediyoruz.
Yattığı yerden emmeyi hiç sevmiyor canim. Benimki eskisi isteksiz degil aslında o yüzden ben çok sık mi zorluyorum acaba diye düşünüyorum.
Emzirirken yüzünü mendille vs bişeyle örttürsen canım bakınmaz etrafa.
Onuda denedim gözlerini kapayınca daha çok rahatsız oldu hiç emmek istemedi. Emzirme önlüğü ile denedim etrafı görmesin diye onda da bir fark yok emme süresi yine ayni oldu canim.
Biz meme reddini zor atlattık çanım. Emsin bırakmasında napalım artık. Çok şükür uyudumMeme reddi yeni yeni düzeliyorken şimdi de emme araligini çok uzun tutmak istiyor aç kalıyor gibi geliyor üzülüyorum canim. Seninkide zor bir durum biliyorum çok yorucu ama en azından doyduğunu biliyorsun buna şükür canim.
Sağol canım
Emmemesi daha zor canim. Ohh çok şükür uyumuşsun sevindim senin adına.Biz meme reddini zor atlattık çanım. Emsin bırakmasında napalım artık. Çok şükür uyudum
Canım görsel paylasabılır mısın soyle bırsey mı?Nukun cubuk kasiyicilari var ilkinde onu almissti bundada alicam ama daha tam kasiyamiyabilir ellerinin hala tam.ayari yokk
Eşim ben uyutayım sen uyu hadi dedi şükür dinlendim uykusuz anne kalmasın:)Hadi hemen yataga o zaman,kacirma bunuallah rahatlik versin..
Ay Zeynep şükür ki 12.30 dü uyudu 03:45 da kalktı şok oldum çok şükürİnş kolay bi gece olur canım.mutlu geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?