2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Maşallah ne güzel ya bizede yakın bi köy var ordan süt geliyor çok güzel

Reactions: NGY
Merhaba kizlar bayadr cok az giriyorm insallah herkes de durumlar iyidr kaan bebegimzn son durumu nedr bilen var mi bakamdm gecmise bide biz 5 ay 10 günlk oldk bebegme sütüm yetmiyo ne yapim bilemedm ne verebilirm yada daha erken mi bu konuda bilginz var mi yardm edin gercekten bebegmn acliktan agliyo biliyorm

Kaan solunum cihazından çıkartmışlardı ama yine Entübe ettiler. Sütünün yetmediği kanısına nerden vardın canım öyle bişi varsa aklında bi dr götür bence

Kaan solunum cihazından çıkartmışlardı ama yine Entübe ettiler. Sütünün yetmediği kanısına nerden vardın canım öyle bişi varsa aklında bi dr götür bence
rabbim tez zamnda sagligina kavustrp annesine babasna bagislar hep aklimda hic cikmiyo insallah guzel bi geleck onu bekliyodr canm bebegim emerken eskiden nefes nefese kalirdi cok hizli geliyodu sutum simdi sanki bos bi biberonu emiyo gibi ve emmidgnde agliyo ben sutumu sagiyorm cok az geliyo 6.aya basmamza az kaldi suan memleketteym kucuk bi yer bir kac dr dan ibaret biraz cevreye sordktan sonra bi dr gostercm dr lar hakkinda hic bi bilgm yok hemen gitmek istemiyorm

Amin inşallah canım. Sütün tazyikliydi sanırım artık tazyikli gelmiyordur hızlı gelmediği içimde ağlıyordur canım. Göğüslerin şu an sağıma alışkın değil az gelir. Bunları düşünme bence daha sık emzirmeye çalış

Ay maşallah subhanallah çok sevindim ya.
Dr meyveyle başla dedi ama ben ilk patates havuç verdim.
Şimdi armut tadımındayım.o bitince yoğurt denicem.inşaallah iştahlı olur bebişlerimiz.

cnm yine senin elin gerekli ama en azından düzgün kaşıyabilir, şunlardan deneyebilirsin https://www.kozmela.com/smiley-baby-silikon-parmak-dis-fir-0-3-yas-beyaz

o hep hassas çok hassas ben herşeyi söylerim ama bana söylendimi kaldıramıyorum diyo komik cidden bencilce. Yok ev uzak olucak zaten. Bugüne kadar eşime bişey belli etmedim ama doğumdan beri biliyor açıkça söyledim annenle fazla vakit geçirince ayarlarım bozuluyo gidince mümk0nse çok kalmayalım dedim. İdare et ben de rahatsızım haklısın diyor ben yokken annesine bişiler söylüyo

Allah yardımcın olsun canim. İnsani kendilerinden soğutmak icin uğraşıyorlar resmen. Bence çok fazla sessiz kalma çok eziyorlar öyle olunca. Arada çok kırıcı olmadan cevap ver bence canim.[/QUOTE]

eşim benim yerime söylüyor cnm. Ben de atıyorum çocuk çok huysuz benden alıp uyutmaya çalıştı anne lütfen müsade et çocuğu uyutayım dedim ses çıkarmadı. Ben direk soğk davranıyorum anlıyor

Kizlar her bebek farklidir,karsilastirmayi dogru bulmuyorum ama merak ettim..4.ayda bebislerin boy ve kilolari nasildi?6600 gr/61cm vizimki..kontrolde kilosu fazla dedi de dr..

5.5 kg 59 cmdi normal dedi doğumu 45 cm 2.7 kg

4.ayda 64cm 6700 gr dı az almış kilo dedi acayip bunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…