- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.241
Aynen öyle canım ya uyumak her zaman olmuyor maalesefBoşver valla uyumaya bak canım fırsatını bulunca iş her zaman oluyo. En iyisini yapmışsın
Maşallah ne güzel ya bizede yakın bi köy var ordan süt geliyor çok güzelAynen cnm hergun koyluler tezgah acoyor kimin neyi varsa getiriyor onlarsan almaya ozen gosteriyorum bnde pahali olsalarda hem tatlari daha gzel hemde tazecikler tek korkum insallah site yonetimi engel olmaz sutum bile sabah sagilmis tze taze geliyor bir kaymakliki sorma engel olmazlar insallah
Advantan verdi canım. Birde her gün bioderma atoderm cream sürüyoruz cildiyeye bi göster istersen geçmiş olsunCanım doktor egzama için hangi kremi verdi. Senin bebişin gibi oldu bizimkide ceneye dogru sivilce gibi yayıldı
Kaan solunum cihazından çıkartmışlardı ama yine Entübe ettiler. Sütünün yetmediği kanısına nerden vardın canım öyle bişi varsa aklında bi dr götür benceMerhaba kizlar bayadr cok az giriyorm insallah herkes de durumlar iyidr kaan bebegimzn son durumu nedr bilen var mi bakamdm gecmise bide biz 5 ay 10 günlk oldk bebegme sütüm yetmiyo ne yapim bilemedm ne verebilirm yada daha erken mi bu konuda bilginz var mi yardm edin gercekten bebegmn acliktan agliyo biliyorm
rabbim tez zamnda sagligina kavustrp annesine babasna bagislar hep aklimda hic cikmiyo insallah guzel bi geleck onu bekliyodr canm bebegim emerken eskiden nefes nefese kalirdi cok hizli geliyodu sutum simdi sanki bos bi biberonu emiyo gibi ve emmidgnde agliyo ben sutumu sagiyorm cok az geliyo 6.aya basmamza az kaldi suan memleketteym kucuk bi yer bir kac dr dan ibaret biraz cevreye sordktan sonra bi dr gostercm dr lar hakkinda hic bi bilgm yok hemen gitmek istemiyormKaan solunum cihazından çıkartmışlardı ama yine Entübe ettiler. Sütünün yetmediği kanısına nerden vardın canım öyle bişi varsa aklında bi dr götür bence
Amin inşallah canım. Sütün tazyikliydi sanırım artık tazyikli gelmiyordur hızlı gelmediği içimde ağlıyordur canım. Göğüslerin şu an sağıma alışkın değil az gelir. Bunları düşünme bence daha sık emzirmeye çalışrabbim tez zamnda sagligina kavustrp annesine babasna bagislar hep aklimda hic cikmiyo insallah guzel bi geleck onu bekliyodr canm bebegim emerken eskiden nefes nefese kalirdi cok hizli geliyodu sutum simdi sanki bos bi biberonu emiyo gibi ve emmidgnde agliyo ben sutumu sagiyorm cok az geliyo 6.aya basmamza az kaldi suan memleketteym kucuk bi yer bir kac dr dan ibaret biraz cevreye sordktan sonra bi dr gostercm dr lar hakkinda hic bi bilgm yok hemen gitmek istemiyorm
Rabbim şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsun insallah. Sürekli aklımızda ve duamızda Kaan. Allah anne babasına sabır versin.
allah yardimcilari olsn cok zor bi surec cok uzgunz hep kalbimzde hep duamizda kaan bebek allahm sen şifanj ver
Ay maşallah subhanallah çok sevindim ya.Meyvelerle mi başlattı bu içime sinmedi şu an:) ben arada parmağım ile tatlarına baktırıyorum. Heyecanla bekliyorum valla. Sağol canım baya salgın var biz düzenli götürüuroız havalar ısınınca görüşürüz bebişler için daha iyi olur. Sabrın sonu çok şükür selametmiş ama ful memede durmak istiyor uyuyamıyor. Şu an iki saatlik uyku ile duruyorum. Mamaya devam ama hala 60 cc 3 defa çok nadir 90 gece emzirdikçe şükür sütüm arttı
4.ayda 64cm 6700 gr dı az almış kilo dedi acayip bunlar yaKizlar her bebek farklidir,karsilastirmayi dogru bulmuyorum ama merak ettim..4.ayda bebislerin boy ve kilolari nasildi?6600 gr/61cm vizimki..kontrolde kilosu fazla dedi de dr..
Bizim boya gore kiyasladi,boyuna gore kilosuna fazla dedi..4.ayda 64cm 6700 gr dı az almış kilo dedi acayip bunlar ya
Sen naptin canim?alistin mi bursa ya? Hangi dr a goturmeye basladin?Bizimde 4. Ay da 6800 64 cm di gayet iyi dedi birde boya çok takılma canım çoğu zaman doğru dürüst ölcemiyorlar bileluthien_dreamon
Kızlar bebeklerınızın sevdıgı bı dıs kasıyıcısı oldu mu? Icı su dolu olanlardan aldım, plastık gıbı olanlardan cıngıraklı aldım, ucunda kasıyıcı olan mama önluklerınden aldım.. ne yaptıysam becerip kasıyamıyor ve boylece daha da sınırlenıyor kızımsuana kadar sevdıgı en ıyı dıs kasıyıcı benım ısaret parmagımın yatay kıvrımlı halı :) benı bulamadıgı zaman da tektek kendi patmaklarıyla kasımaya calısıyor sırayla ve hep mutsuz sonla bıtıyor; öğürme ve kusma
Ayy bnde aynıyım anne bnde söylerim çimde hiiiç kötülük yok. Gelin kv gibi olur derler bu huyumuz ne de benziyor dicen de denmiyor işte. Menopoz depresyonunu da senin kv icat etti sanırım.
Aynı yerde olsanız da biraz uzak olsa bari eviniz.
Kırkımız çıkınca gitti kv o vardı yanımda. Sonra Biz oraya gittik gezmeye çocuk daha pusette gördüğü an zayıflamış mı kızım benim dedi. Sanki o doyuruyordu karnını o gidince aç kaldı zayıfladı. Boyu uzamış olamaz mı anne dedim. Kilosu iyi dediler boyu uzamış dedim. Hee tabi bak o aklıma gelmiyor demez mi.
Allah yardımcın olsun canim. İnsani kendilerinden soğutmak icin uğraşıyorlar resmen. Bence çok fazla sessiz kalma çok eziyorlar öyle olunca. Arada çok kırıcı olmadan cevap ver bence canim.[/QUOTE]canım bugüne kadar gak dese guk dese meme verdim. Ama şimdi mesela en fazla 2 saat uyanık kalabiliyo uyuturken emziriyorum artık yarım saat 1 saat ne kadar uyursa uyanınca bazen emiyo bazen bi dahaki uyumaya kadar gidiyo. Ama bazen stresliyken saatte 1 her zaman değil o da.
Anladım canim teşekkür ederim bilgi icin sanırım ben biraz evham yapmışım normal heralde bu durum.
biz uzaktık onlara 1 saat kadar şimdi yakına taşınıcaz. Uzakken diyodu ki çocuğu bana verin hafta sonları görmeye gelin. Açılça yüzüme hiç çekinmeden söylüyo. Ama onlar öyle yaptıkça ben daha çok içim çekiliyo onlardan kendisi kışkırtıyo.
Kizlar her bebek farklidir,karsilastirmayi dogru bulmuyorum ama merak ettim..4.ayda bebislerin boy ve kilolari nasildi?6600 gr/61cm vizimki..kontrolde kilosu fazla dedi de dr..
4.ayda 64cm 6700 gr dı az almış kilo dedi acayip bunlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?