2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar her bebek farklidir,karsilastirmayi dogru bulmuyorum ama merak ettim..4.ayda bebislerin boy ve kilolari nasildi?6600 gr/61cm vizimki..kontrolde kilosu fazla dedi de dr..
5600gr/ 62cm canım bize de her seferinde küçük diyo ne bekliyosa 2800gr/ 47 cm doğdu bu çocuk yani

Meme reddi yaşayan annelerimiz nasıl aştınız bu durumu benim kız 3 gündür emmiyo çok korkuyorum hiç emmicek sütüm azalıcak diye

Kizlar her bebek farklidir,karsilastirmayi dogru bulmuyorum ama merak ettim..4.ayda bebislerin boy ve kilolari nasildi?6600 gr/61cm vizimki..kontrolde kilosu fazla dedi de dr..
4.ayda 7200 du cnm boyuda 68 di bizimkininnkilosuda fazla acaba boyunagore kilosumu fazla demek istedi

4.ayda 7200 du cnm boyuda 68 di bizimkininnkilosuda fazla acaba boyunagore kilosumu fazla demek istedi
Evet aynen boya gore fazla dedi..bir de bu ayda bebekler daha az kilo alirmis normalde 400/500 gr bizimki 1 kg almis gecen aya gore..mama da veriyordun anne sutunun yaninda,mamayi azalt dedi..

R

Canım biara kızım öyle olmuştum..kizim uykuluyken veriyordum içiyordu..istersen sende öyle ver.
Benimki de uykuda alıyor ama çok iştahlı çekmiyor dişleri görünmeye başlamış beyaz beyaz o yüzden istemiyo olabilir diye düşündüm peki emmediği zaman nasıl besliyordun

Sen naptin canim?alistin mi bursa ya? Hangi dr a goturmeye basladin?
Alışmaya çalışıyoruz iki çocukla zaten hareket kabılıyetim epey azalıyor kendı cevremızde dünyanın yuvarlak olduğunu keşfediyoruz daha önce Acıbadem e gittik biz şimdi de jimer diye bir hastaneye başladık Nurşen hanım diye bir doktor ilk izlenimim olumluydu memnun kaldım kızı bir kaç kere orda acile götürdük serum falan taktıkları damar yolunu çok kolay buldular öyle olunca biz de orayı tercıh ettik

Bizimki içi su dolu olanlardan olanı sevdi kullanıyor canım. Bir de parmağa geçirilen aparatlar var onlardan aldık işaret parmağıma takıyorum öyle kaşıyoruz çok mutlu oluyor :))

Benimki de uykuda alıyor ama çok iştahlı çekmiyor dişleri görünmeye başlamış beyaz beyaz o yüzden istemiyo olabilir diye düşündüm peki emmediği zaman nasıl besliyordun
Canım benim kızım uykuluyken iştahlı işiyordu ondan fazla sorun yaşamadım..demekki senin kizin dişlerinden dolayı icemiyor..dislerini çıkarsa rahatlicak.

Ay maşallah subhanallah çok sevindim ya.
Dr meyveyle başla dedi ama ben ilk patates havuç verdim.
Şimdi armut tadımındayım.o bitince yoğurt denicem.inşaallah iştahlı olur bebişlerimiz.
Amin inşallah canım. İyi yapmışsın bence meyve ile başlamayarak. Biz her ayin 15 i gibi gidiyoruz

Canim o doktor nerde bende ona gideyim bize hep zayıf az kilo almış diyorlar moral olur bana :) Bu arada bence gayet normal takılma derim ben.

Canim o doktor nerde bende ona gideyim bize hep zayıf az kilo almış diyorlar moral olur bana :) Bu arada bence gayet normal takılma derim ben.
Bursa da:)
Benim de 2.ay kontrolde,bebegini sakin karsilastirma baska bebeklerle ,minyon olacak,moralin bozulur diyordu ben de cok dikkat ettim beslenme saatlerine aman kilo alsin diye..simdi de obezite tehlikesi olur sonra ergenlikte size kizar diyor:)
5.ayda ortasini tutturacagim isallah:)

5600gr/ 62cm canım bize de her seferinde küçük diyo ne bekliyosa 2800gr/ 47 cm doğdu bu çocuk yani
Canım benımkı de 3040 dogdu ensonkı kontrolde 64,5 5750 cıktı. Kılosuna yine az dedi dr ama anne sütüne devam edıyoruz. Cok ucurumluk bı durumumuz yok ana persentil hesabına göre de kızım bıraz zayıf cıkıyor malesef .. artık takmıyorum baksana arkadaslarımız aylarca hastanede ugrasıyorlar bebıslerımızın saglıgı yerinde ya varsın zayıf olsunlar. Benım süt oğlan tosun gibi, kendi kızım kus gibi :) her bebek bır olamaz hıc evham da yaptırmasın doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…