- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.321
Onu ihmal etme canim goster bir dr a..inan cok iyi anliyorym seni..ben de yanlizken cok daha mutluyum bebegimle..malesef karisma huyu cok var insanlarimizda..hamileyken herkes kadin dogum dr idi simdi cocuk:)bosver senden iyi kimse bakamaz yavruna,he he de kendi bildigini yap yineAyy bunaldim valla kac gundur resmen anneligimi sorgulatiyorlar bana.
Yok neden sadece tek memeyi veriyormusum yok neden 2 saati beklemeden emziriyormusum neden her memeyi dakika tutup 10 dk emzirmiyormusum neden bezini siki bagliyormusum neden cokcok su icmiyormusum neden meyve yemiyormusum neden banyo yaptirirken su tutup cikarmiyormusum da kopukluyormusum neden hic uyumuyormus acmiymista uyumuyormu Neden neden neden cildircam yaYazmistim ya yatili misafir var diye omrumu yediler.
Dun gece bebegim aglama krizine girdi ev kalabalik annem aldi sakinlestrmeye gitti ben de oturdum agladim artik dayanamadim.
Bunlarin ustune gece emzirmeye bir kalktim sag gogsumde de ceviz buyuklugunde bi sertlik sicak dus masaj sagma emzirme hicbisey fayda etmedi orada duruyor hala napcam bilmiyorum
Aynen canım ya tam dediğin gibi bazen bende strese girince bişeyler diyorum bi eksiğin var mı diyo yok oldugu için cvp veremiyorum ama piskolojık destek başka ozamanda iş yogunlugunu çalan telefonları görünce anlıyorum ama bizde ilgi istiyoruz artık yaz gelsin atalım kendimizi gezmelere düzeliriz inşallahHakikaten oyle yaaa...sagolsun ne istesem alir sadece bebekle ilgili ya da market alisverisleriyle ilgili istegim olur benim.kendim icin en son ne zaman ne istedim hatirlamiyorum.gecen gun bunaldigimi soyledigimde oylesine bir konusmada " ne istersen oluyor yedigin onunde yemedigin ardinda"dedi.soyleyecek birsey bulamadim daha dogrusu anlamsiz geldi karsilik vermek.demek erkekler boyle temel ihtiyaclari satin almayi rahatlama araci olarak goruyorlar.haksizlik nankorluk etmek istemiyorum gercekten hicbir eksigimiz yok ama insan doluyor ya da bunaldim dediginde karsidan boyle bir cevap almak cok incitici
Ilık su verdim ben ama bir günde ciğerlere inmişti bizim canım bekle diyemem o yüzden doktor bir iki çay kaşığı da ıhlamur verebilirsin demişti sık sık emzir ve sık sık burnunu açKizlar bebegm balgamli öksüruyo ne yapabilirm bzm memlekette pazarlari acil disinda cocuk dr bulmam imkansiz acilede gotrmek istemiyorm yarn cocuk dr gotrcm ama korktm ilerleyip cigerlerine zarar verir mi die basina gelen var mi kizlar
Fasulye /nohut yiyenedim hala ama bezelye ve brokoli yedim..ustlerine bolca kimyon dokerek:)brokoli gaz yapti biraz sanki ama yapacak yemek bulamiyorum..onu yeme bunu yeme:)Emziren anneler artık gaz yapan yiyecekleri yemeğe başladınız mı ? Ben cesaret edemiyorum hala
Ayy bunaldim valla kac gundur resmen anneligimi sorgulatiyorlar bana.
Yok neden sadece tek memeyi veriyormusum yok neden 2 saati beklemeden emziriyormusum neden her memeyi dakika tutup 10 dk emzirmiyormusum neden bezini siki bagliyormusum neden cokcok su icmiyormusum neden meyve yemiyormusum neden banyo yaptirirken su tutup cikarmiyormusum da kopukluyormusum neden hic uyumuyormus acmiymista uyumuyormu Neden neden neden cildircam yaYazmistim ya yatili misafir var diye omrumu yediler.
Dun gece bebegim aglama krizine girdi ev kalabalik annem aldi sakinlestrmeye gitti ben de oturdum agladim artik dayanamadim.
Bunlarin ustune gece emzirmeye bir kalktim sag gogsumde de ceviz buyuklugunde bi sertlik sicak dus masaj sagma emzirme hicbisey fayda etmedi orada duruyor hala napcam bilmiyorum
Ah canim ya Allah sabır versin sana ne deyim bilemedim. Git desen olmaz kalsalar sana eziyet... Dayan biraz gidecekler ve rahat edeceksin öyle düşün. Birde çok fazla alttan alma ben böyle bakıyorum böyle yetiştiriyorum 4 ay böyle baktım. Bu zamana kadar siz mi getirdiniz bu çocuğu diye söyle çok zorlarlarsa. Bosver sen kırılıp üzüleceğine birazda karşındakiler üzülsünAyy bunaldim valla kac gundur resmen anneligimi sorgulatiyorlar bana.
Ben herşeyi yiyorumEmziren anneler artık gaz yapan yiyecekleri yemeğe başladınız mı ? Ben cesaret edemiyorum hala
40 ini gectikten sonra hic kasmadim..40 icinde de cok kati degildim yememe konusunda.yemedigim fasulye ve nohuttu.asure bile yedim zamaninda.humananin rezenesini ictim hergun.hala da devam ediyorumEmziren anneler artık gaz yapan yiyecekleri yemeğe başladınız mı ? Ben cesaret edemiyorum hala
Canım ben emziği biberonu tamamen bıraktırdım. O sırada da finger feeding yöntemi ile besledim bebeğimi. 10 günde memeye döndü çok şükür. Hala emiyor.Meme reddi yaşayan annelerimiz nasıl aştınız bu durumu benim kız 3 gündür emmiyo çok korkuyorum hiç emmicek sütüm azalıcak diye
Canım ağzı olan konuşuyor,2 saatliğine çocuğu onlara ver sensiz bakabilecek mi bakalım. Bebeği sevip sevip ağlayınca bize veriyorlar bi de oturdukları yerden karışıyorlar.takma boşver,misafirliklerinş bilsinler.bilniyorlarsa da sana yardım etsinler evde iş yapsınlar.çok kızarım böyle tiplereAyy bunaldim valla kac gundur resmen anneligimi sorgulatiyorlar bana.
Bulgur ve kırmızı mercimekte sıkıntı yaşamadık onları tüketiyorum.geçen gün kabuska yedim onda da sıkıntı yaşamadık.kurı fasulye yedim o çok gaz yaptı.Emziren anneler artık gaz yapan yiyecekleri yemeğe başladınız mı ? Ben cesaret edemiyorum hala
Şaka mı ?Sizce cinsiyet ne olabilir
Hangi alıştırma bardağını aldın ? Ben de 6 ay dolunca ek gıda ile birlikte su vermeye başlayacağım da alıştırma bardağı alsam mı diye düşünüyorum.Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Alıştırma bardağı aldım ama denemedik henüz :)
Aynısını Benin kızım da yapıyor :)Benımkı level atladı karnı cok ac ama memeye geldıgı an kendını kasıp aglıyor memeyi almıyor. Cunku ben sütyenden memeyi cokarana kadar sinirden öldüğü için inadından emmiyor :) ayakta hafif yürüyerek memeyi verdıgımde alıyor bi süre sonra oturup emzırmeye devam edıyorum. Tekrar aglarsan yenıden ayaga kalkıyorum bu kısır döngü cingene kızım emmeyı bıtırene kadar devam edıyor kı 5dk fln suruyor doyması. Enson buldugu huysuzluk bu bakalım daha basımıza neler acacak :)
Ayy canım ya. Lohusayken girmediğin depresyona sokacaklar seni. İçine atma derim bak olan sana oluyo sonra. Kim ne laf istiyosa söyleki çekinsinlerAyy bunaldim valla kac gundur resmen anneligimi sorgulatiyorlar bana.
Bence baby me pamuk mendili de kullanma Canım. Normal pamuğu kaynamış ılımış suyla ıslatıp kullansan daha iyi olur. Beni çok kaşındırıyor ıslak mendiller.Vazelin bi yerde daha okudul. İslak mendil değil de baby me pamuk mendil kullanıyorum kendim ıslatıyorum yanı. Bebe yağı vs asla kullanmadım. Yüzü buraya attığımdan daha kötü hale geldi şu an bile tam geçmiş değil. Bepahtpol almayı düşünüyorum reklamlarda gördüm bende. İlacı not alıyorum kortizonlu kullanmaktansa daha az zararlı bişi kullanmak daha iyi olun. Bilgilerin için teşekkür ederim canım başından geçen insan daha iyi bilir.
Canım ben barbunya pırasa yedim bu hafta bişi yapmadı. Artık denicem tek tekEmziren anneler artık gaz yapan yiyecekleri yemeğe başladınız mı ? Ben cesaret edemiyorum hala
Pardon anlayamadımŞaka mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?