2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ayy bunaldim valla kac gundur resmen anneligimi sorgulatiyorlar bana.
Yok neden sadece tek memeyi veriyormusum yok neden 2 saati beklemeden emziriyormusum neden her memeyi dakika tutup 10 dk emzirmiyormusum neden bezini siki bagliyormusum neden cokcok su icmiyormusum neden meyve yemiyormusum neden banyo yaptirirken su tutup cikarmiyormusum da kopukluyormusum neden hic uyumuyormus acmiymista uyumuyormu Neden neden neden cildircam ya Yazmistim ya yatili misafir var diye omrumu yediler.
Dun gece bebegim aglama krizine girdi ev kalabalik annem aldi sakinlestrmeye gitti ben de oturdum agladim artik dayanamadim.
Bunlarin ustune gece emzirmeye bir kalktim sag gogsumde de ceviz buyuklugunde bi sertlik sicak dus masaj sagma emzirme hicbisey fayda etmedi orada duruyor hala napcam bilmiyorum

Onu ihmal etme canim goster bir dr a..inan cok iyi anliyorym seni..ben de yanlizken cok daha mutluyum bebegimle..malesef karisma huyu cok var insanlarimizda..hamileyken herkes kadin dogum dr idi simdi cocuk:)bosver senden iyi kimse bakamaz yavruna,he he de kendi bildigini yap yine

Aynen canım ya tam dediğin gibi bazen bende strese girince bişeyler diyorum bi eksiğin var mı diyo yok oldugu için cvp veremiyorum ama piskolojık destek başka ozamanda iş yogunlugunu çalan telefonları görünce anlıyorum ama bizde ilgi istiyoruz artık yaz gelsin atalım kendimizi gezmelere düzeliriz inşallah

Kizlar bebegm balgamli öksüruyo ne yapabilirm bzm memlekette pazarlari acil disinda cocuk dr bulmam imkansiz acilede gotrmek istemiyorm yarn cocuk dr gotrcm ama korktm ilerleyip cigerlerine zarar verir mi die basina gelen var mi kizlar
Ilık su verdim ben ama bir günde ciğerlere inmişti bizim canım bekle diyemem o yüzden doktor bir iki çay kaşığı da ıhlamur verebilirsin demişti sık sık emzir ve sık sık burnunu aç

Emziren anneler artık gaz yapan yiyecekleri yemeğe başladınız mı ? Ben cesaret edemiyorum hala

Canım o sertliği ihmal etme bence, duş masaj sağmayla falan geçmediyse bi doktora görün istersen.
Şu insanları anlamak güç gerçekten. Yani sen emziren bi kadınsın, Allah korusun en ufak bi üzüntüde sütün falan kesilir moral bozucak şeyler söylemeyelim diye düşünmeleri gerekirken söyledikleri şeylere bak. Yani daha güzel şeyler söyleseler, mutlu edicek şeyler söyleseler nolur ki? Ne eksilebilir ki hayatlarından? Sen o kuzunun annesisin ya, senden daha mı iyi bilecekler Allahım Yarabbim. Takma dicem ama insan takıyo kendimden biliyorum. Sen yine de kuzun için sakin olmaya çalış canım, çünkü oda hisseder huzursuzluğunu. Boşver, gitmişlerdir inşallah, gitmedilerse de hiç de dinleme konuşsunlar sen kuzunla ilgilen, onlara cevap vermeye tenezzül bile etme. Rabbim yardımcın olsun

Ah canim ya Allah sabır versin sana ne deyim bilemedim. Git desen olmaz kalsalar sana eziyet... Dayan biraz gidecekler ve rahat edeceksin öyle düşün. Birde çok fazla alttan alma ben böyle bakıyorum böyle yetiştiriyorum 4 ay böyle baktım. Bu zamana kadar siz mi getirdiniz bu çocuğu diye söyle çok zorlarlarsa. Bosver sen kırılıp üzüleceğine birazda karşındakiler üzülsün

Emziren anneler artık gaz yapan yiyecekleri yemeğe başladınız mı ? Ben cesaret edemiyorum hala
40 ini gectikten sonra hic kasmadim..40 icinde de cok kati degildim yememe konusunda.yemedigim fasulye ve nohuttu.asure bile yedim zamaninda.humananin rezenesini ictim hergun.hala da devam ediyorum

Meme reddi yaşayan annelerimiz nasıl aştınız bu durumu benim kız 3 gündür emmiyo çok korkuyorum hiç emmicek sütüm azalıcak diye
Canım ben emziği biberonu tamamen bıraktırdım. O sırada da finger feeding yöntemi ile besledim bebeğimi. 10 günde memeye döndü çok şükür. Hala emiyor.

Ama meme reddinin bir çok sebebi olabiliyor. Örneğin annenin kokulu duş jeli ya da sabun vb kullanması bile meme reddi yapabiliyormuş. Çözüm bulabilmek için sebebini anlamak gerekiyor. Bizim meme reddinin sebebi emzik ve biberon kullanımıydı, onları bırakınca emmeye başladı çok şükür.

Canım ağzı olan konuşuyor,2 saatliğine çocuğu onlara ver sensiz bakabilecek mi bakalım. Bebeği sevip sevip ağlayınca bize veriyorlar bi de oturdukları yerden karışıyorlar.takma boşver,misafirliklerinş bilsinler.bilniyorlarsa da sana yardım etsinler evde iş yapsınlar.çok kızarım böyle tiplere
Geçen gün benim mememde sertleşti,bütün gece mememde sıcak pedler durdu,(su torbası veya havlu da olur)sonra kızımı hep tersten emzirdim ve memem yumuşayana kadar aynı memeyi emzirdim diğerini sağdım.bi de sarımsak yuttum.bana bınlar iyi geldi inşallah sana da iyi gelir

Bulgur ve kırmızı mercimekte sıkıntı yaşamadık onları tüketiyorum.geçen gün kabuska yedim onda da sıkıntı yaşamadık.kurı fasulye yedim o çok gaz yaptı.
Ben korktuğum yiyecekleri haftasonu test ediyorum

Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Alıştırma bardağı aldım ama denemedik henüz :)
Hangi alıştırma bardağını aldın ? Ben de 6 ay dolunca ek gıda ile birlikte su vermeye başlayacağım da alıştırma bardağı alsam mı diye düşünüyorum.

Aynısını Benin kızım da yapıyor :)

Ayy canım ya. Lohusayken girmediğin depresyona sokacaklar seni. İçine atma derim bak olan sana oluyo sonra. Kim ne laf istiyosa söyleki çekinsinler

Bence baby me pamuk mendili de kullanma Canım. Normal pamuğu kaynamış ılımış suyla ıslatıp kullansan daha iyi olur. Beni çok kaşındırıyor ıslak mendiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…