2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Göğsündeki sertlik yaşadığın stresten kaynaklı maalesef. Ben ne zaman stres olsam hemen o gece ağrıyla uyanıyorum. Ki bu genelde kv ile görüştüğüm zaman oluyor . Çok iyi anlıyorum seni. Allah yardımcın olsun. Bizim ilk haftalarımızda kv göğüslerime bakıp bakıp senin sütün yok göğsün fos baksana diyip diyip burnun kıvırdı yüzüme karşı. Saygımdan sustum en son napim yoksa yok ne yorucam kendimi mama veririm bende rahatlarım dedim. Bir süre sustu en azından. Hep anne sütü aldı bebeğin çok şükür. Şimdide kilosu iyi diye, biraz az mı verseniz yemeğini diyorlar. İlla bir laf edecekler yani.
Bebeğinin ağlaması da düzeni bozulduğu için ve senin stresini hissettiği için. Bizimkinde hep öyle oluyor. Sana da bebeğine de Allah sabırlar versin
Emziren anneler artık gaz yapan yiyecekleri yemeğe başladınız mı ? Ben cesaret edemiyorum hala
Baklagillere yanaşmadım ama turunçgil tüketmeye başladım. Normalde bir mandalina bile fena gaz yapardı şimdi sürekli yiyorum yoksa hastalanıyoruz vitaminsiz kalıp. Artık Bir sıkıntı olmuyor çok şükür.

Ayy canım ya. Lohusayken girmediğin depresyona sokacaklar seni. İçine atma derim bak olan sana oluyo sonra. Kim ne laf istiyosa söyleki çekinsinler

Cok saolun kizlar. Aksama dogru 4 gunlugune gelenleri yolculadik sadece yigenim kaldi suan. Onun zarari yok ama benim sinirler gevsemis konusasim bile yok evdekilerle.
Gogsum cok agriyor doktora gitmeden gecirebilsem cok iyi olacak bu sogukta hic evden cikasim yok.
Masaj duş sagma ve emzirme disinda yapmam gereken ne var. Cunku bunlari yaptim hic azalma olmadi hala agriyor ve sert.disardan bakinca hicbisey belli degil elleyince elime geliyor.
karamera canim tersten emzirdim demissin ya o nasil oluyor?

Koltuk altı denilen pozisyon sanırım. Bebeğin çene kasları daha güçlü olduğu için bulunduğu tarafı daha iyi ezip emiyor.

Eklentiler

• A81C6811-65B6-4CEA-85C2-B02742378A44.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 39

Canım çok gelmiş geçmiş olsun. Allah yardimcin olsun çok stres yapma olurmu bebisinde etkilenmesin bol bol emziren sıcak suyla masaj yap geçer inşallah

okurken bile içim sıkıldı çok şükür gitmişler valla çocuğum olalıberi kimsenin çocuk yetiştirme şekline karışmadım. Hoş karışmazdım ama yorum yapardım sadece. Allah aklımızı korusun bu insanlardan

Hangi alıştırma bardağını aldın ? Ben de 6 ay dolunca ek gıda ile birlikte su vermeye başlayacağım da alıştırma bardağı alsam mı diye düşünüyorum.
Bundan aldım canım mothercare da indirimdeydi 45tl

Eklentiler

• AB179F3B-DE0B-4646-84DB-A48D31A3AF07.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 65
Canim benim sertlik meme ucuyla boynum arasinda kalan bolgede ama yine de deneyecegim bu pozisyonu da saol
O zaman işe yaramaz canım. Çenesinin o hizaya gelmesi lazım. Ben de çok sık tıkanma yaşıyorum. Sol memem seninki gibi ucunda ve göğsün orta kısmında, sağ memem ise koltuk altında oluyor (koltuk altı pozisyonu burda işe yarıyor).
Duşta kese yapıp masaj yapıyorum (sağa sola çeviriyorum resmen) duş başlığını tutuyorum uzun süre. Duştan çıkar çıkmaz sağım veya emzirme rahatlatıyor beni. Ertesi güne kalırsa sertlik daha da büyüyor ve acısı artıyor bilgine. İnşaAllah geçer.

Canım memedeki sertliği giderebıldın mı iyimisin şimdi

Corosatin pembe 10 numara bir krem 3 dok gezdim musteladan advantan dan hepsinden yazdilar oglumun egzamasi vardi hicbiri gecirmedi corosatini 1 kere surmem yetti gorumcemin kziindada oldu onunda ayni sekilde 1 kere surdu gecti pahali ama nelere vermiyiruz ki o parayi 1kerelik alinr

İste ben de onu anlamiyorum kendisinin de 1 yasinda bi torunu var bu asamalari onlar da yasadi ama ne diyim Allahtan kirginlik olmadan gittiler kendimi zor tuttum

Aynisini yaptim dus emzirme sagim bende bi rahatlama olmadi

Canım memedeki sertliği giderebıldın mı iyimisin şimdi
Gideremedim canim hatta hic azalmadi bile. Az oncede bebegim o memeyi emmek istemedi acaba sut az mi geliyorki

Okusalarda birsey degismez cnm hicbir baba anne gibi dusunup davranmaz davranamaz benimkide cok.ilgili yardimci ama o kadar yani soyle diyim onlar tlfnla ilgileniyor mesela bizde o an tlfnla ilgilenio olsak ve bebek duscek olsa sen daha dusmeden tutarsin ama onun ruhu dUymaz o sadece tlfnla ilgilodir ama sen bi yandan tlfndadr gozun bi yandan bakmasanda goz ucu tabiri varya heh aynen ondan gozunun ucuyla bebegine bakiyor olursun gozunle bakmasan gonlunle gorursun bosuna cennet annelerin ayaklari altinda deil babalar asla anneler gibi olamaz

Mavi kelebeğin resmindeki gibi emzirdim
Benim mememdeki sertlik koltukaltımdaydı ve makine ile sağamamıştım.hala sağ mememi solu emzirir gibi emziriyorum. Altına yastık falan koyuyorum kızımın gövdesi ile benim gövdem arasında 90derece oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…