2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Sakin baskasinin yaninda emzirme canm nazar degiyor iki kere yasadm ayni durumu cok duzenli emmesine rahmen ve sutumde cok cok olmamasina ragmen benimde aynisi oldu

teşekkürler canım bizimki sanırım dişten yavaş yavaş normale dönüyo gibi bir de ben tek memeyle beslemeye çalışıyorum birinde neredeyse süt yok bi çözüm bulamadım bu duruma da malesef

Aynı şey oldu şu an bende de ya rahatlatamıyorum sağıyorum damla süt çıkmıyo.

Aynı şey oldu şu an bende de ya rahatlatamıyorum sağıyorum damla süt çıkmıyo.

Bi arkadasimiz fon turuyorum.rahatliyor demisti birde lahana demislerdi lahanayi haslayip ilik koyucaktin oyle hatrliyorum bi googledende bak istersenn insallah ilerlemez cnm gecmis olsn

Off ben de memlekette annemlerin yanında kalıyorum. Sürekli konu komşu geliyor aynı soruları usanmadan sırayla soruyorlar. Hatta birisi sen bu çocuğu neden emzirmiyorsun bile dedi, nerden çıkarttıysa artık. Emzirmiyorum, psikopatım aç bırakıyorum dedim.
Bu arada kitleye gelince sıcak kompres, duş, ters emzirme, masaj. Eğer yine de geçmezse çok geciktirmeden dr a gitmek lazım

Ben de hamilelik döneminde kortizonlu krem kullanmadım hep coresatin ile idare ettim. Zaten hamileyken atopik egzamam tamamen geçmişti ama şimdi yeniden başladı.

Oğlumda iki gündür bir huzursuzluk var. Ağlamıyor huysuzlukta yapmıyor ama sanki keyfi yok bir sıkıntısı var gibi. Uykusunda ağlıyor gibi sesler çıkartıyor. Uykuları bölünmeye başladı neden olabileceği hakkında bir fikrim yok

Kızlar kızım bugün öğlen uykusunda kanepeden yere düşmüş birden çığlık attı koştum baktım yerde ağlıyor. Kanepenin yanlarına yastıklar da koymuştum düşmesin diye ama onları da ayağıyla ittirmiş.
Kucağıma alır almaz sustu. Baktım vücudunda bir şey yoktu, doktora götürmek istemedim. Çünkü düşen bebeklere hemen emar çekiyorlarmış. Kanepe çok yüksek değildi ve etrafta kafasını çarpacağı bir köşe yoktu. Bir de halı vardı yerde. Kızımın genel durumu ve neşesi de yerindeydi çok şükür.

Bebekleri tam dönmeye başlayan anneler, bebişler engel tanımıyor. Yanlara koyduğumuz yastıklar güvenli değilmiş, öğrenmiş oldum. Dikkatli olun lütfen.

Bu arada siz ne düşünüyorsunuz sizce hastaneye götürmemekte hata mı etmişim ?

Diş çıkarıyor olabilir mi acaba ? Kaç aylık oldu ?

Canım acaba dismi cikariyor.

Sen annesi olarak daha iyi bilirsin canım ama keyfi neşesi yerindeyse birşeyi yoktur bende olsam götürmezdim

Canim cok gecmis olsun..dedigin. gibi artık dikkatli olmamız gerekiyor..

İnşallah başka sıkıntısı yoktur canım baktım ama görünürde birşey yoktu ne kadar zamanda çıkar acaba
Inşallah canım..degisiyor canım bazıların uzun sürüyor bazı bebeklerin hemen çıkıyor..benim büyük kızım ilk dışını sorunsuz çıkardı tesadüfen baktım dişlerine baktım elline bisey batıyor ve o zaman anladım dış çıkardığını..insallah. senin oğlunda sorunsuz rahat bi şekilde çıkarır..

İnşallah canım diş çıkarıyorsa da bu kadarla kalır alışkın değilim bu haline o yüzden endişe ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…