- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.361
Ayy bunaldim valla kac gundur resmen anneligimi sorgulatiyorlar bana.
Yok neden sadece tek memeyi veriyormusum yok neden 2 saati beklemeden emziriyormusum neden her memeyi dakika tutup 10 dk emzirmiyormusum neden bezini siki bagliyormusum neden cokcok su icmiyormusum neden meyve yemiyormusum neden banyo yaptirirken su tutup cikarmiyormusum da kopukluyormusum neden hic uyumuyormus acmiymista uyumuyormu Neden neden neden cildircam yaYazmistim ya yatili misafir var diye omrumu yediler.
Dun gece bebegim aglama krizine girdi ev kalabalik annem aldi sakinlestrmeye gitti ben de oturdum agladim artik dayanamadim.
Bunlarin ustune gece emzirmeye bir kalktim sag gogsumde de ceviz buyuklugunde bi sertlik sicak dus masaj sagma emzirme hicbisey fayda etmedi orada duruyor hala napcam bilmiyorum
teşekkürler canım bizimki sanırım dişten yavaş yavaş normale dönüyo gibi bir de ben tek memeyle beslemeye çalışıyorum birinde neredeyse süt yok bi çözüm bulamadım bu duruma da malesefCanım ben emziği biberonu tamamen bıraktırdım. O sırada da finger feeding yöntemi ile besledim bebeğimi. 10 günde memeye döndü çok şükür. Hala emiyor.
Ama meme reddinin bir çok sebebi olabiliyor. Örneğin annenin kokulu duş jeli ya da sabun vb kullanması bile meme reddi yapabiliyormuş. Çözüm bulabilmek için sebebini anlamak gerekiyor. Bizim meme reddinin sebebi emzik ve biberon kullanımıydı, onları bırakınca emmeye başladı çok şükür.
Aynı şey oldu şu an bende de ya rahatlatamıyorum sağıyorum damla süt çıkmıyo.İste ben de onu anlamiyorum kendisinin de 1 yasinda bi torunu var bu asamalari onlar da yasadi ama ne diyim Allahtan kirginlik olmadan gittiler kendimi zor tuttum
Aynisini yaptim dus emzirme sagim bende bi rahatlama olmadi
Gideremedim canim hatta hic azalmadi bile. Az oncede bebegim o memeyi emmek istemedi acaba sut az mi geliyorki
Aynı şey oldu şu an bende de ya rahatlatamıyorum sağıyorum damla süt çıkmıyo.
Off ben de memlekette annemlerin yanında kalıyorum. Sürekli konu komşu geliyor aynı soruları usanmadan sırayla soruyorlar. Hatta birisi sen bu çocuğu neden emzirmiyorsun bile dedi, nerden çıkarttıysa artık. Emzirmiyorum, psikopatım aç bırakıyorum dedim.Ayy bunaldim valla kac gundur resmen anneligimi sorgulatiyorlar bana.
Yok neden sadece tek memeyi veriyormusum yok neden 2 saati beklemeden emziriyormusum neden her memeyi dakika tutup 10 dk emzirmiyormusum neden bezini siki bagliyormusum neden cokcok su icmiyormusum neden meyve yemiyormusum neden banyo yaptirirken su tutup cikarmiyormusum da kopukluyormusum neden hic uyumuyormus acmiymista uyumuyormu Neden neden neden cildircam yaYazmistim ya yatili misafir var diye omrumu yediler.
Dun gece bebegim aglama krizine girdi ev kalabalik annem aldi sakinlestrmeye gitti ben de oturdum agladim artik dayanamadim.
Bunlarin ustune gece emzirmeye bir kalktim sag gogsumde de ceviz buyuklugunde bi sertlik sicak dus masaj sagma emzirme hicbisey fayda etmedi orada duruyor hala napcam bilmiyorum
Bence değişsen iyi olur canım. Onu ıslatacağına pamuğu ıslat.Yaa kendim ıslatıyorum diye içim rahattı onda.
Ben de hamilelik döneminde kortizonlu krem kullanmadım hep coresatin ile idare ettim. Zaten hamileyken atopik egzamam tamamen geçmişti ama şimdi yeniden başladı.Corosatin pembe 10 numara bir krem 3 dok gezdim musteladan advantan dan hepsinden yazdilar oglumun egzamasi vardi hicbiri gecirmedi corosatini 1 kere surmem yetti gorumcemin kziindada oldu onunda ayni sekilde 1 kere surdu gecti pahali ama nelere vermiyiruz ki o parayi 1kerelik alinr
Diş çıkarıyor olabilir mi acaba ? Kaç aylık oldu ?Oğlumda iki gündür bir huzursuzluk var. Ağlamıyor huysuzlukta yapmıyor ama sanki keyfi yok bir sıkıntısı var gibi. Uykusunda ağlıyor gibi sesler çıkartıyor. Uykuları bölünmeye başladı neden olabileceği hakkında bir fikrim yok
4 buçuk aylık canım baktım ama görünürde birşey yok dahaDiş çıkarıyor olabilir mi acaba ? Kaç aylık oldu ?
Canım acaba dismi cikariyor.Oğlumda iki gündür bir huzursuzluk var. Ağlamıyor huysuzlukta yapmıyor ama sanki keyfi yok bir sıkıntısı var gibi. Uykusunda ağlıyor gibi sesler çıkartıyor. Uykuları bölünmeye başladı neden olabileceği hakkında bir fikrim yok
Sen annesi olarak daha iyi bilirsin canım ama keyfi neşesi yerindeyse birşeyi yoktur bende olsam götürmezdimKızlar kızım bugün öğlen uykusunda kanepeden yere düşmüşbirden çığlık attı koştum baktım yerde ağlıyor. Kanepenin yanlarına yastıklar da koymuştum düşmesin diye ama onları da ayağıyla ittirmiş.
Kucağıma alır almaz sustu. Baktım vücudunda bir şey yoktu, doktora götürmek istemedim. Çünkü düşen bebeklere hemen emar çekiyorlarmış. Kanepe çok yüksek değildi ve etrafta kafasını çarpacağı bir köşe yoktu. Bir de halı vardı yerde. Kızımın genel durumu ve neşesi de yerindeydi çok şükür.
Bebekleri tam dönmeye başlayan anneler, bebişler engel tanımıyor. Yanlara koyduğumuz yastıklar güvenli değilmiş, öğrenmiş oldum. Dikkatli olun lütfen.
Bu arada siz ne düşünüyorsunuz sizce hastaneye götürmemekte hata mı etmişim ?
Canim cok gecmis olsun..dedigin. gibi artık dikkatli olmamız gerekiyor..Kızlar kızım bugün öğlen uykusunda kanepeden yere düşmüşbirden çığlık attı koştum baktım yerde ağlıyor. Kanepenin yanlarına yastıklar da koymuştum düşmesin diye ama onları da ayağıyla ittirmiş.
Kucağıma alır almaz sustu. Baktım vücudunda bir şey yoktu, doktora götürmek istemedim. Çünkü düşen bebeklere hemen emar çekiyorlarmış. Kanepe çok yüksek değildi ve etrafta kafasını çarpacağı bir köşe yoktu. Bir de halı vardı yerde. Kızımın genel durumu ve neşesi de yerindeydi çok şükür.
Bebekleri tam dönmeye başlayan anneler, bebişler engel tanımıyor. Yanlara koyduğumuz yastıklar güvenli değilmiş, öğrenmiş oldum. Dikkatli olun lütfen.
Bu arada siz ne düşünüyorsunuz sizce hastaneye götürmemekte hata mı etmişim ?
İnşallah başka sıkıntısı yoktur canım baktım ama görünürde birşey yoktu ne kadar zamanda çıkar acabaCanım acaba dismi cikariyor.
Inşallah canım..degisiyor canım bazıların uzun sürüyor bazı bebeklerin hemen çıkıyor..benim büyük kızım ilk dışını sorunsuz çıkardı tesadüfen baktım dişlerine baktım elline bisey batıyor ve o zaman anladım dış çıkardığını..insallah. senin oğlunda sorunsuz rahat bi şekilde çıkarır..İnşallah başka sıkıntısı yoktur canım baktım ama görünürde birşey yoktu ne kadar zamanda çıkar acaba
Diş olabilir canımOğlumda iki gündür bir huzursuzluk var. Ağlamıyor huysuzlukta yapmıyor ama sanki keyfi yok bir sıkıntısı var gibi. Uykusunda ağlıyor gibi sesler çıkartıyor. Uykuları bölünmeye başladı neden olabileceği hakkında bir fikrim yok
İnşallah canım diş çıkarıyorsa da bu kadarla kalır alışkın değilim bu haline o yüzden endişe ettimInşallah canım..degisiyor canım bazıların uzun sürüyor bazı bebeklerin hemen çıkıyor..benim büyük kızım ilk dışını sorunsuz çıkardı tesadüfen baktım dişlerine baktım elline bisey batıyor ve o zaman anladım dış çıkardığını..insallah. senin oğlunda sorunsuz rahat bi şekilde çıkarır..
İnşallah diştir canım başka bir sıkıntısı yokturDiş olabilir canım
Canım güneş alistimi odasına..yani ayrı odada uyumaya.Diş olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?