- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.301
Kendileri hep ben on numara yetiştiririm kitaba ne hacet modunda çünkü.Ben de yeni başladım okumaya. Güzel bir kitap ama maalesef eşim verdiğim hiç bir kitabı okumadığı gibi bunu da okumazaslında babanın da en az anne kadar okuyup öğrenmesi gerekir ki anne baba aynı dili konuşabilsin çocuğa. Geçen gün babası kızımı severken salak bu yaaaa dedi. Nasıl uyuz oldum anlatamam.
Bu sayfaları eltim WhatsApp aile grubunda paylaşmış kb, kaynım, eşim vs herkes var grupta. Eltim de 4çocukla eşine bunları benimsetmeye çalışıyor.Çok güzel özellikle ilk yazı tam bizlik tamam eşimden çok memnunum ama mesai iş derken sadece kendini bizim isteklerimizi alınca rahatlatıyor sanırım bana ayrı kızına ayrı soruyor telefonda ne istersek alıp getirince görevi bundan ibaret sanıyor malesef
Hatice Kübra tongar- bağırmayan annelerHangi kitabı canım bu
Can merhaba anne sütü herşeyi için bebeğe iyi diyorlar. Denedin mi sütünü az sağ bişeye pamuğu batır sil bebişin yüzünü. Yada direk parmağını batır öyle sil. Faydası olur belki. Bebek yeni doğduğunda oluyor ya bnm bebeğim de öyle şeyler çıktı. Aylık kontrolde aile hekimi avantaj verdi çokta ilaç taraftarı değilim 1 hafta durdu krem evde. 1 kez falan kullandım. Kendi Dr una gidince dedim bu kremi verdi aile hekimi diye kortizonlu krem kullanma onu. Dedi. Gerçi sizinkiler egzamaymış ama belki sütün ona da iyi gelir inş.Vazelin bi yerde daha okudul. İslak mendil değil de baby me pamuk mendil kullanıyorum kendim ıslatıyorum yanı. Bebe yağı vs asla kullanmadım. Yüzü buraya attığımdan daha kötü hale geldi şu an bile tam geçmiş değil. Bepahtpol almayı düşünüyorum reklamlarda gördüm bende. İlacı not alıyorum kortizonlu kullanmaktansa daha az zararlı bişi kullanmak daha iyi olun. Bilgilerin için teşekkür ederim canım başından geçen insan daha iyi bilir.
cnm yine senin elin gerekli ama en azından düzgün kaşıyabilir, şunlardan deneyebilirsin https://www.kozmela.com/smiley-baby-silikon-parmak-dis-fir-0-3-yas-beyaz
o hep hassas çok hassas ben herşeyi söylerim ama bana söylendimi kaldıramıyorum diyo komik cidden bencilce. Yok ev uzak olucak zaten. Bugüne kadar eşime bişey belli etmedim ama doğumdan beri biliyor açıkça söyledim annenle fazla vakit geçirince ayarlarım bozuluyo gidince mümk0nse çok kalmayalım dedim. İdare et ben de rahatsızım haklısın diyor ben yokken annesine bişiler söylüyo
Allah yardımcın olsun canim. İnsani kendilerinden soğutmak icin uğraşıyorlar resmen. Bence çok fazla sessiz kalma çok eziyorlar öyle olunca. Arada çok kırıcı olmadan cevap ver bence canim.
Canım bende 9 da uyutuyodm söylediğin giibi üst üste misafir geldi aynı saatte uyutamadm sonra anneme geldik yine düzen bozuldu ama cabuk topladık 3.gece 10 da uyuyor eve gidince tekrar erkene alıcam yani alıştıkları için eskisi gibi zorlamadan erkene çekersin korkma bende çok korkmuştm anneme geldiğim gün 12 de zor uyutmustm
Çoooookkk bencilce hem. Allah kolaylık versin canım sana. Bari tavrını dediklerine alındığını şeyleri belli et ki daha da fazla aşmasın haddini kırıp üzmesin. Bn hep şunu derim. Beğendiğini söyleyen beğenmediğini duymayı göze alır.eşim benim yerime söylüyor cnm. Ben de atıyorum çocuk çok huysuz benden alıp uyutmaya çalıştı anne lütfen müsade et çocuğu uyutayım dedim ses çıkarmadı. Ben direk soğk davranıyorum anlıyor
5.5 kg 59 cmdi normal dedi doğumu 45 cm 2.7 kg
Aynenncanım sorma, suan dertlerini anlatamıyolar bi de en azından konusmaya baslamıs olsalar ozaman konusarak bı sekılde ortak bı noktada bulusabılırdık, meme cıkartmanın 4-5 sanıye surmesı gerektıgını anlayabılırdı belkı :) ama sımdı varsa yoksa ingaağğ ingiiğğ inbüüğğ :)Çok artis canım bizim bu bebekler. Açım neden 5 10 saniye önce davranmadın doyurmak için diyorlar. Tabiri caizse. Bizde meme reddi yaşıyorduk yavaş yavaş aşıyoruz inş. Dün bnm kızım da o inattan 7 saat aç durdu emcek tutamadı ağladı sonrada iş çığırından çıktı. Cadı bunlar cadı.
Canım annelık icgudusel biliyosun ama babalık gercekten sonradan zaman ıcınde kazanılan bırsey. İstedikleri kadar anladıklarını zannetseler de aslında anlamıyorlar, anlamaları da suan mumkun değil. Babalık kavramı ılk 1 yılın sonunda tam anlamıyla yerlesıyormus erkeklere yanı daha epey zamanımız var gıbı. Ancak bu sürecte sınırlerını kımsenın de bozmasına ızın verme rahat hissettirecekse lafımı söylüyorum ben hiç esirgemiyorum, ister esım ıster annem ister kv olsun bu hassas dönemımde hassas davranmıyorsa ben de cevaplarımda hassas olamam kusura bakmasınlar. Herkes bi sapkasını önune koyacak oturdukları yerden konusmayacak. Hergece nerede olursak olaşım 9da odaya kapanıyoruz allah bılır kacta uyuyor bu cocuklar saatlerdır wc ye gidememıs olmalısın, su icmek ıster mısın bıraz da ben uyutayım dıyebılecekken dızı ızlemeyıp vakıt gecırerek olmuyor. Hos ben varken kızımı kımseye uyutması ıcın vermem de teklıf bıle yetebılıyor bazen. Nekadar destek olsalar da bızım fedakarlıklarımızın yanında cıdden ne yapsalar yetmıyor. Hem kımseye mukemmel anne olacagız dıye söz vermedık.. gercekten bazen cok bunaldıgımda kızımı park yatagına oyuncaklarıyla bırakıp bı balkona cıkıp hava alıyorum bırkac dakıka o bıle ıyı gelıyor. Aksam yemeklerınde cızgı fılm ıZlemesıne ızın verıyorum ki 20dk rahat yemek yiyelim. Yanı daha iyi anne olucaz derken giden bizden gidiyor ve bunun sonu da yok. Aralarda kendımız için es ler vermeli, mukemmellikten bi tık uzaklasabılecegımız anlar yaratmalıyız. Bız ıyı olmazsak bebegımız de ıyı olmaz cunku..Bu uyku olayı o kadar nankör ki. Emek emek alıştırdım kızımı 9 ile 10 arası uyuyor. Atak haftası diş vs sadece uyanma sayısı değişiyordu. Resmen o uyusun diye tüm konforlarımdan vazgeçtim. Yeri geliyo akşam 9 dan 10.30 a kadar sadece o uyusun diye wc bile erteliyorum. Annemlere kv lere bile gitsek aynı. Annemlerde tam koyu muhabbet dönecek ben odaya kapanırım... Eşim bile fedakarlığımı anladığını sanıyor ama sadece öyle sanıyor. Ama sonuç ne, akşam sevdiğimiz bir aile arkadaşımız bebek görmeye geldi biraz da uzak mesafeden iyi hoş çok güzel ama akşam geldiler. 1 yaşında da çocukları var. 9 da geldiler 12 ye geliyodu gittiler. Tamam bizimkinin bütün uyku kuşları uçtu dün gece uyutasıya kadar bi dünya çile, ama sabah 6 da yine uyandı. Gece emmeye daha çok uyandı. Bu akşam da uyumuyor şimdi. Yani bakın sadece 1 gece düzeni bozuldu sonuç bu. Tamam, uyuyan bir bebek ama uyutana kadar gerçekten çok uğraşıyorum. Gündüz aman o uyanmasın diye uğraş bazen yan yatar pozisyonda bekliyorum etlerim ağrıyo artık. Ama gel gelelim ben artık bu saatlerde gerilmeye başlayınca sevgili baba sorar aa sen böyle değildin gerilmezdin ne oldu? Ben aylardır onun uykusu kaçmasın diye (bi zararımız yok kızımla bizim ona ama uyuyamıyor yine de) çekyat tepesinde uyuyayım, ama sinirlerim sağlam kalsın. Allah var şimdi arkadaşlarımın eşleri içinde en çok çocuk bakan tiplerden ama yani böyle bazen etten kemikten olduğumu unutuyor. Ben de ne yaptım verdim çocuğa oyuncaklarını oynasın. Ne yapayım bu akşam da kötü anne olayım...
Aynen canım elimden gelenin en iyisini yaptım hep ama mükemmel olcaz diye bişey yok aynısıno anneme söyledim dün elde kolda durmaktan yatırdıgımız an ağlıyor tv yi gördü nasıl sustu kısa sürede olsa çok mecbur kalınca koyuyorum ablası diyo annee tv ye bakıyor diyorum sen konus bakmasn kucuk cocuga nasl anlatayım yemek yapmam..yemem .. vs lazım diye :)Canım annelık icgudusel biliyosun ama babalık gercekten sonradan zaman ıcınde kazanılan bırsey. İstedikleri kadar anladıklarını zannetseler de aslında anlamıyorlar, anlamaları da suan mumkun değil. Babalık kavramı ılk 1 yılın sonunda tam anlamıyla yerlesıyormus erkeklere yanı daha epey zamanımız var gıbı. Ancak bu sürecte sınırlerını kımsenın de bozmasına ızın verme rahat hissettirecekse lafımı söylüyorum ben hiç esirgemiyorum, ister esım ıster annem ister kv olsun bu hassas dönemımde hassas davranmıyorsa ben de cevaplarımda hassas olamam kusura bakmasınlar. Herkes bi sapkasını önune koyacak oturdukları yerden konusmayacak. Hergece nerede olursak olaşım 9da odaya kapanıyoruz allah bılır kacta uyuyor bu cocuklar saatlerdır wc ye gidememıs olmalısın, su icmek ıster mısın bıraz da ben uyutayım dıyebılecekken dızı ızlemeyıp vakıt gecırerek olmuyor. Hos ben varken kızımı kımseye uyutması ıcın vermem de teklıf bıle yetebılıyor bazen. Nekadar destek olsalar da bızım fedakarlıklarımızın yanında cıdden ne yapsalar yetmıyor. Hem kımseye mukemmel anne olacagız dıye söz vermedık.. gercekten bazen cok bunaldıgımda kızımı park yatagına oyuncaklarıyla bırakıp bı balkona cıkıp hava alıyorum bırkac dakıka o bıle ıyı gelıyor. Aksam yemeklerınde cızgı fılm ıZlemesıne ızın verıyorum ki 20dk rahat yemek yiyelim. Yanı daha iyi anne olucaz derken giden bizden gidiyor ve bunun sonu da yok. Aralarda kendımız için es ler vermeli, mukemmellikten bi tık uzaklasabılecegımız anlar yaratmalıyız. Bız ıyı olmazsak bebegımız de ıyı olmaz cunku..
inşallah canım ya, sanki kocaaaaman bir şeyi örüp bitirmişsin de en başa kadar sökülmüş gibi çok can sıkıcı
Çoooookkk bencilce hem. Allah kolaylık versin canım sana. Bari tavrını dediklerine alındığını şeyleri belli et ki daha da fazla aşmasın haddini kırıp üzmesin. Bn hep şunu derim. Beğendiğini söyleyen beğenmediğini duymayı göze alır.
Bnde bariz bi şekilde karşılık verip kırmam ama bazen bardağı taşırıyorlar kibarca söylemek gerekiyor. Yoksa olan bizim sinirlere oluyor.
Çok çok haklısın canım. Kim olursa olsun nerde olursak olalım oturma saatini kaçırmamaya çalışıyorum. Geçen kaynanam ve görümcem geldi akşam 8 gibi 9 da geçtim odaya onlar dizi izledi evde tv yok gibi. Bazen dizi izlemeye mi geldiniz diyorum.Canım annelık icgudusel biliyosun ama babalık gercekten sonradan zaman ıcınde kazanılan bırsey. İstedikleri kadar anladıklarını zannetseler de aslında anlamıyorlar, anlamaları da suan mumkun değil. Babalık kavramı ılk 1 yılın sonunda tam anlamıyla yerlesıyormus erkeklere yanı daha epey zamanımız var gıbı. Ancak bu sürecte sınırlerını kımsenın de bozmasına ızın verme rahat hissettirecekse lafımı söylüyorum ben hiç esirgemiyorum, ister esım ıster annem ister kv olsun bu hassas dönemımde hassas davranmıyorsa ben de cevaplarımda hassas olamam kusura bakmasınlar. Herkes bi sapkasını önune koyacak oturdukları yerden konusmayacak. Hergece nerede olursak olaşım 9da odaya kapanıyoruz allah bılır kacta uyuyor bu cocuklar saatlerdır wc ye gidememıs olmalısın, su icmek ıster mısın bıraz da ben uyutayım dıyebılecekken dızı ızlemeyıp vakıt gecırerek olmuyor. Hos ben varken kızımı kımseye uyutması ıcın vermem de teklıf bıle yetebılıyor bazen. Nekadar destek olsalar da bızım fedakarlıklarımızın yanında cıdden ne yapsalar yetmıyor. Hem kımseye mukemmel anne olacagız dıye söz vermedık.. gercekten bazen cok bunaldıgımda kızımı park yatagına oyuncaklarıyla bırakıp bı balkona cıkıp hava alıyorum bırkac dakıka o bıle ıyı gelıyor. Aksam yemeklerınde cızgı fılm ıZlemesıne ızın verıyorum ki 20dk rahat yemek yiyelim. Yanı daha iyi anne olucaz derken giden bizden gidiyor ve bunun sonu da yok. Aralarda kendımız için es ler vermeli, mukemmellikten bi tık uzaklasabılecegımız anlar yaratmalıyız. Bız ıyı olmazsak bebegımız de ıyı olmaz cunku..
Bu uyku olayı o kadar nankör ki. Emek emek alıştırdım kızımı 9 ile 10 arası uyuyor. Atak haftası diş vs sadece uyanma sayısı değişiyordu. Resmen o uyusun diye tüm konforlarımdan vazgeçtim. Yeri geliyo akşam 9 dan 10.30 a kadar sadece o uyusun diye wc bile erteliyorum. Annemlere kv lere bile gitsek aynı. Annemlerde tam koyu muhabbet dönecek ben odaya kapanırım... Eşim bile fedakarlığımı anladığını sanıyor ama sadece öyle sanıyor. Ama sonuç ne, akşam sevdiğimiz bir aile arkadaşımız bebek görmeye geldi biraz da uzak mesafeden iyi hoş çok güzel ama akşam geldiler. 1 yaşında da çocukları var. 9 da geldiler 12 ye geliyodu gittiler. Tamam bizimkinin bütün uyku kuşları uçtu dün gece uyutasıya kadar bi dünya çile, ama sabah 6 da yine uyandı. Gece emmeye daha çok uyandı. Bu akşam da uyumuyor şimdi. Yani bakın sadece 1 gece düzeni bozuldu sonuç bu. Tamam, uyuyan bir bebek ama uyutana kadar gerçekten çok uğraşıyorum. Gündüz aman o uyanmasın diye uğraş bazen yan yatar pozisyonda bekliyorum etlerim ağrıyo artık. Ama gel gelelim ben artık bu saatlerde gerilmeye başlayınca sevgili baba sorar aa sen böyle değildin gerilmezdin ne oldu? Ben aylardır onun uykusu kaçmasın diye (bi zararımız yok kızımla bizim ona ama uyuyamıyor yine de) çekyat tepesinde uyuyayım, ama sinirlerim sağlam kalsın. Allah var şimdi arkadaşlarımın eşleri içinde en çok çocuk bakan tiplerden ama yani böyle bazen etten kemikten olduğumu unutuyor. Ben de ne yaptım verdim çocuğa oyuncaklarını oynasın. Ne yapayım bu akşam da kötü anne olayım...
Canım annelık icgudusel biliyosun ama babalık gercekten sonradan zaman ıcınde kazanılan bırsey. İstedikleri kadar anladıklarını zannetseler de aslında anlamıyorlar, anlamaları da suan mumkun değil. Babalık kavramı ılk 1 yılın sonunda tam anlamıyla yerlesıyormus erkeklere yanı daha epey zamanımız var gıbı. Ancak bu sürecte sınırlerını kımsenın de bozmasına ızın verme rahat hissettirecekse lafımı söylüyorum ben hiç esirgemiyorum, ister esım ıster annem ister kv olsun bu hassas dönemımde hassas davranmıyorsa ben de cevaplarımda hassas olamam kusura bakmasınlar. Herkes bi sapkasını önune koyacak oturdukları yerden konusmayacak. Hergece nerede olursak olaşım 9da odaya kapanıyoruz allah bılır kacta uyuyor bu cocuklar saatlerdır wc ye gidememıs olmalısın, su icmek ıster mısın bıraz da ben uyutayım dıyebılecekken dızı ızlemeyıp vakıt gecırerek olmuyor. Hos ben varken kızımı kımseye uyutması ıcın vermem de teklıf bıle yetebılıyor bazen. Nekadar destek olsalar da bızım fedakarlıklarımızın yanında cıdden ne yapsalar yetmıyor. Hem kımseye mukemmel anne olacagız dıye söz vermedık.. gercekten bazen cok bunaldıgımda kızımı park yatagına oyuncaklarıyla bırakıp bı balkona cıkıp hava alıyorum bırkac dakıka o bıle ıyı gelıyor. Aksam yemeklerınde cızgı fılm ıZlemesıne ızın verıyorum ki 20dk rahat yemek yiyelim. Yanı daha iyi anne olucaz derken giden bizden gidiyor ve bunun sonu da yok. Aralarda kendımız için es ler vermeli, mukemmellikten bi tık uzaklasabılecegımız anlar yaratmalıyız. Bız ıyı olmazsak bebegımız de ıyı olmaz cunku..
Benim bebekte 4 gündür uyumuyor ne gece ne de gündüz malesef misafir ve dugunlerden dolayı alt üst olduk önceden gece duyurdu iki defa uyanirdu şimdi hiç uyumuyor düzelir diye dua ediyorum sende sikma canını inşallah düzelir geçicidir bu durum merak etme canim
Kaynanamız aynı olabilir mi kimi görse sevemiyoruz ki öpemiyoruz ki diyo. İlk altı ay kimse öpmesin diye direkt söyledim çünkü. Sonrası içinde çözüm bulmalıyım. Şu uyku konusuna gelince sen onca titiz davran uğraş pat biri gelsin düzen kaçsın. Ben şunu yapıyorum çok yabancı gelmediği için bize. Oğlum zaten sevmez kalabalık. Ağlar. Saati gelince de uyutim ben siz oturun diyorum. Yanımda gelen geliyo bazen sessizce oturuyo yada kalkıyorlar. Yapcak bişey yok insanlar çocuk sevecek diye saat başı kalkan benim. Kim olursa olsun düzenimi bozmamaya çalışıyorum. Bebekli ev ona göre gelsinler akşam oturması olmuyo yani bebekle. Üfff ne çok derdim varmış[/QUOTE]yani anlamazlarsa da ben de mesafeli duruyorum, ne yapayım beni istemediğim biri gibi olmaya zorluyorlar. tek bizim çocuğumuz yokmuş. rahatla sevemiyorlarmış (yanaktan öptürmediğimiz için) ve dahası... Geçen gün eşime benden için çok bakıyor çok ilgileniyor demiş. Yani benim derdim çocuğu ilgili ama sıkmadan yetiştirmek öpecem diye boğmamak. Umarım anlıyorlardır.
inşallah canım ya, sanki kocaaaaman bir şeyi örüp bitirmişsin de en başa kadar sökülmüş gibi çok can sıkıcı
Çoooookkk bencilce hem. Allah kolaylık versin canım sana. Bari tavrını dediklerine alındığını şeyleri belli et ki daha da fazla aşmasın haddini kırıp üzmesin. Bn hep şunu derim. Beğendiğini söyleyen beğenmediğini duymayı göze alır.
Bnde bariz bi şekilde karşılık verip kırmam ama bazen bardağı taşırıyorlar kibarca söylemek gerekiyor. Yoksa olan bizim sinirlere oluyor.
Canim gecmis olsun seni korkutmak istemem ama balgam sıkınti. Bzde de balgam ve oksurmeyle basladi rsv virusu kaptigimizda. İleri asamasi bronsiolit daha sonrasi da zaturre demisti doktor.Kizlar bebegm balgamli öksüruyo ne yapabilirm bzm memlekette pazarlari acil disinda cocuk dr bulmam imkansiz acilede gotrmek istemiyorm yarn cocuk dr gotrcm ama korktm ilerleyip cigerlerine zarar verir mi die basina gelen var mi kizlar
Sadece öpmek ve kucakta tutmak mı bebek sevmek oluyor anlamıyorum. Öpmeyin kardeşim öpmeyin ben bile annesiyle yavrumu başından öpüp kokluyorsam başkası ndn öpsün. Zamanında kendilerine de karışıldığı için kızmışlardır şimdi geri kalmıyorlar karışmaktan. Umarım bizlerde böyle olmayız kv olunca.[/QUOTE]yani anlamazlarsa da ben de mesafeli duruyorum, ne yapayım beni istemediğim biri gibi olmaya zorluyorlar. tek bizim çocuğumuz yokmuş. rahatla sevemiyorlarmış (yanaktan öptürmediğimiz için) ve dahası... Geçen gün eşime benden için çok bakıyor çok ilgileniyor demiş. Yani benim derdim çocuğu ilgili ama sıkmadan yetiştirmek öpecem diye boğmamak. Umarım anlıyorlardır.
Hakikaten oyle yaaa...sagolsun ne istesem alir sadece bebekle ilgili ya da market alisverisleriyle ilgili istegim olur benim.kendim icin en son ne zaman ne istedim hatirlamiyorum.gecen gun bunaldigimi soyledigimde oylesine bir konusmada " ne istersen oluyor yedigin onunde yemedigin ardinda"dedi.soyleyecek birsey bulamadim daha dogrusu anlamsiz geldi karsilik vermek.demek erkekler boyle temel ihtiyaclari satin almayi rahatlama araci olarak goruyorlar.haksizlik nankorluk etmek istemiyorum gercekten hicbir eksigimiz yok ama insan doluyor ya da bunaldim dediginde karsidan boyle bir cevap almak cok inciticiÇok güzel özellikle ilk yazı tam bizlik tamam eşimden çok memnunum ama mesai iş derken sadece kendini bizim isteklerimizi alınca rahatlatıyor sanırım bana ayrı kızına ayrı soruyor telefonda ne istersek alıp getirince görevi bundan ibaret sanıyor malesef
Sütü denedim ya ama etki etmedi. Burda arkadaş kortizonsuz tavsiye etti doktora onları sorucam. Teşekkür ederim:)Can merhaba anne sütü herşeyi için bebeğe iyi diyorlar. Denedin mi sütünü az sağ bişeye pamuğu batır sil bebişin yüzünü. Yada direk parmağını batır öyle sil. Faydası olur belki. Bebek yeni doğduğunda oluyor ya bnm bebeğim de öyle şeyler çıktı. Aylık kontrolde aile hekimi avantaj verdi çokta ilaç taraftarı değilim 1 hafta durdu krem evde. 1 kez falan kullandım. Kendi Dr una gidince dedim bu kremi verdi aile hekimi diye kortizonlu krem kullanma onu. Dedi. Gerçi sizinkiler egzamaymış ama belki sütün ona da iyi gelir inş.
Ben kvnin böyle haddinden fazla sahiplenmeleri yüzünden çok herşeyi yüklendim. Derdi bizimle diye düşünecekler düşüncesiyle kendi aileme bile çok yüklenmedim. Taşınıcam gündüz çocuk sakinken toparlanıyorum. Es vermem gerekecek dediğin gibi yoksa lastik patlayacak..
türk anaları bizden önceki jenerasyonlar bebeleri kendi gezmelerine göre uyuttuğu için rahat davranıyolar. Tamam bazen olabilir ama küçük bebesi olan kadına da bu kadar yapılmamalı senin adına diyoru yani.
Benimki de öyle ya nazlanıp emmiyo hele açmaya başlayınca göğsü daha çok sinirleniyo :)Benımkı level atladı karnı cok ac ama memeye geldıgı an kendını kasıp aglıyor memeyi almıyor. Cunku ben sütyenden memeyi cokarana kadar sinirden öldüğü için inadından emmiyor :) ayakta hafif yürüyerek memeyi verdıgımde alıyor bi süre sonra oturup emzırmeye devam edıyorum. Tekrar aglarsan yenıden ayaga kalkıyorum bu kısır döngü cingene kızım emmeyı bıtırene kadar devam edıyor kı 5dk fln suruyor doyması. Enson buldugu huysuzluk bu bakalım daha basımıza neler acacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?