2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
merhaba kızlarrr,

bağırsak ya da idrar yolu enfeksiyonu sorunu yaşayan oldu mu hiç hamileliği süresince. ve bu yüzden antibiyotik almak zorunda olan?
Benim ilk hamileligi öğrendiğimde idrar yollarında hafif enfeksiyon çıktı..tek kullanımlık antibiyotik kullandım Dr. Yeterli dedi

Kizlar 10 haftadayim ultrasona gore ve siddetli bel agrim var.. adet sancisi gibi normal mi? Biraz tedirgin oldum açıkcası

Cnm calisiyirmusun uzun sure ayakta kalmak ve uzun sure sandalyede otrmak cok agritir beli benimde cok agrioyor uzaniyorum biraz gecior yarim saat yemek masasinda oturayim basliyor agrimaya normal die dusunuyirum birde ikinci gebelik dok iiinci gebelikte bel agrin kasik agrin fazla olabilir denisti

Canim benim ilk gebeligim.. oturuyorum evet ama ayakta da duruyorum. Suan bile yatamiyorum yaa.. kaslarim da agrimis sanki

Benimde tsh yüksek canım ilaç kullanıyorum 2.5 un altına düşürmek lazım dedi doktorum senin kaç degerin
tiroid ilaçları ömür boyu kullanılıyor mu

tiroid ilaçları ömür boyu kullanılıyor mu

Ben 4 ay oldu kullanıyorum düştüğü halde sadece ilaç dozunda bi değişiklik yapılıyo. Çokta araştırdım internetten. Ömür boyu kullanılıyo diye biliyorum. İçmeyince tekrarlıyomuş çünkü

merhaba kızlarrr,

bağırsak ya da idrar yolu enfeksiyonu sorunu yaşayan oldu mu hiç hamileliği süresince. ve bu yüzden antibiyotik almak zorunda olan?
Bendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorum ilk üç ay onermedi ilaç bol bol su iç dedi ama ben su da icemiyorum midem bulanıyor en son tahlil verdiğim düşmüştü biraz ama hala tam bitmedi.

Tiroid hastaları ömür boyu ilaç kullanmak zorunda bende 6 yıldır kullanıyorum ömür boyu da kullanmaya devam edecem Rabbim dermansiz dert vermesin ama gebelikte çıkan tiroidler bazen geçiyor sadece bebekten dolayi çıkabiliyor değerler hamilelikten sonra tekrar baktirmak lazım.

Ben idrar yolu enfeksiyonundan dolayi 7.haftanin basinda kullandim antibiyotik canim
benimde enfeksiyonum çok yüksek çıktı 9. haftadaydım dahiliye ve kadın doğumcum ikisi de kullanman lazım dedi. hamilelikte kullanılabilen ilaç olduğunu söylediler. pek çok hamile arkadaşım da kullanmış hatta. inşallah bir daha kullanmak zorunda kalmayız.

Bendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktorum ilk üç ay onermedi ilaç bol bol su iç dedi ama ben su da icemiyorum midem bulanıyor en son tahlil verdiğim düşmüştü biraz ama hala tam bitmedi.
bende su içemiyorum maalesef herkes bol su iç diyor ama suyun tadı çok değişik geliyor hamileliğimden beri zaten bulantılar da çok etkiliyor yeme içmemi

bende su içemiyorum maalesef herkes bol su iç diyor ama suyun tadı çok değişik geliyor hamileliğimden beri zaten bulantılar da çok etkiliyor yeme içmemi
Canım ben 9. Haftamdayım düne kadar hiç mide bulantım olmamıştı. Mide bulantını önlemek için mideni boş bırakmamanı tavsiye ederim. Ben dünden beri sürekli bi şeyler yiyorum

Canım ben 9. Haftamdayım düne kadar hiç mide bulantım olmamıştı. Mide bulantını önlemek için mideni boş bırakmamanı tavsiye ederim. Ben dünden beri sürekli bi şeyler yiyorum
evet ya açlık cidden çok etkiliyor hemen bulantı yapıyor. amaa o kadar iştahlı bir insandım hamilelikten sonra hiçbir şey istemiyor canım bende kendime şaşırıyorum yine de işte elimden geldiğince aç bırakmamaya çalışıyorum bende.

merhaba kızlar. hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah. 10. hafta bitiyor benim de nasipse ama doktordan hala emin değilim. Ben Ankara Başkentte Gögşen Bey'e gidiyorum. Kendisi müthiş bir doktor. Ancak çok yoğun, infertilite kliniğinde görev yapmasından dolayı. Zaten kendisi de 12. haftadan sonra beni başka bir gebelik takibi yapan doktora yönlendireceğini söyledi. Ancak Ankara'da olanlar bilir, başkent çok yoğun. Başkentten ya da başka bir hastaneden gittiğiniz ve memnun kaldığınız, önerebileceğiniz bir doktor var mı? Şimdiden teşekkürler:)

Benim de önceki hamileliğimde tshım yüksek çıktı. İlaca başladık. Doğumdan sonra da kullandım. Dozu düşürüldü. Şimdi de kullanmaya devam ediyorum. Arada tahlillerle dozu ayarlanacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…