2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben çok sık su içiyorum. Bazılarında su içmek bulantı yapıyormuş ama bana çok iyi geliyor. Midemi boş bırakmıyorum hiç gerçi bu yüzden kilo aldım ama ekmeği kesemiyorum ekmeği kessem yediklerimin kilo aldırmayacağını düşünüyorum. Günde 1 tane limon yiyorum. Ara ara ağzıma bir kaç damla damlatıyorum beni çok rahatlatıyor

merhaba kızlar.
bulantılar ilk 3 ay sürüyormuş, 4. aydan itibaren azalıyormuş diye okudum. ilk 3 aymın dolmasını bekliyorum.
bulantılarım benim de çok arttı. yanımda çubuk kraker taşıyorum. ama yine de kendimi tutamadığım zamanlar oluyor.
dün en çok korktuğum başıma geldi ve serviste istifra ettim iş yerime henüz söylemedim. inşallah ben söylemeden anlamazlar.

Mide bulantısıyla baş etme yönteminiz var mı?

Benimde hafif bulantim var( bobrek tasimizda var ) tuzlu kraker cubuk falan ekmek ici onlarla bastiriyorum

Cubuk kraker kardesligi ilk yavrum diş cıkarmaya başladiginda ne çok yiyordu, simdi anasiyla beraber yiyor
Bende daha soylemedim isyerine hatta kimseye demedik neler olacak zamanla bakalim gorecegiz.

Genelde herkes duymus kalp atislarini bizde duyduk haftasonu kuzucumun kalp atislarini

Tuzlu krakerler mide bulantısı yapıyormuş ona dikkat et canım

Canım mrb ben ilk doğumumu ankarada yaptım hastane değil ama özel muayenehanesi olan Sevgi Ateş benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi doktor.çok rahat bir hamilelik ve doğum geçirdim mutlaka yapısal ama doktorunda çok önemli bir etken olduğunu düşünüyorum. Ankarada olanlar çok şanşlı.biraz maliyetli oluyor ama inanın mükemmel bir ilgi ve sizi çok rahatlatan bir doktor.

Ben ne su icebiliyorum ne de doğru düzgün birsey yiyebiliyorum benim bulantimin yanında aşırı bi siskinligim oluyor agzimin hiç tadı yok zorla birseyler yemeye çalışıyorum

Canımmmm gozun aydın cok sevındım saglıkla kavurusuz ınsallah 11+4 de 11martta randevum var senın de muhtemel sanırım 13 mart olmalı aramız ıkı gun ❤
Teşekkürler canım benim Amin hepimiz kavuşruz kuzulara inşallah..Aynen benimde 13 marta geliyor akşam hesapladım :) Ya benim kafama akşam şey takıldı..Şimdi 11+4 gitcez ya ee dört hafta sonra çağırcak ya bi sonrakine ozaman 15+4 olucaz..cinsiyet için epey beklicez demektir

Bunu ilk defa duyuyorum canim.cocugumuzun hasta mide bulantisi ishal durumlarinda da veriyoruz dr onerisiyle
Doktorum bana tuzsuz hatta mümkğnse kepekli grisini yememi söyledi. Ben çubuk kraker yediğimde bulantım olduğunu söyledim o da tuzun mide bulandırdığını söyledi

Doktorum bana tuzsuz hatta mümkğnse kepekli grisini yememi söyledi. Ben çubuk kraker yediğimde bulantım olduğunu söyledim o da tuzun mide bulandırdığını söyledi

Hmm kisiden kisiye fark olabilir her bunye bir degil tabi reaksiyonlar farkli olur bende bastiriyor..fazla tuz ödemde yapar işin bu boyutuda var..dikkatli tuketip vucudumuza gosterilen etkilere gore hareket edicez artik canim..dilerim herkes kolay sorunsuz gecirsin gebeligini

kızlar bende de çok bulantı oluyor özellikle sabahları oluyor.İştahım sıfır Yarın kontrole gidiyorum bebişim büyümüştür inşallaaahhh :) Çok heyecanlıyımm
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..Bende de bulantı ve baş dönmesi var ama istifra falan edemiyorum çok zoranıyorum..iştahım aksine fena açık içim bulandıkça bişiler yeme ihtiyacı geliyor banada....2 kilo aldım iki haftada..nasıl durdurmalıyım kendimi bilmiyorum

3.aydan sonra geçiyormuş bulantılar canım :) valla bende diyorum ki kendi kendime canım yemek yemek istese de yesem
istifrayı 3 sefer yaptım bu ay içinde,bulantın olmaması için ara öğün yaparsan iştahını da engellemiş olabilirsin :)

Ben de aynen 2 kilo aldım yemeden duramıyorum midem bulanacak diye ödüm kopuyor. Öğlen uykularımdan acıktığım için uyanıyorum

kızlar bende de çok bulantı oluyor özellikle sabahları oluyor.İştahım sıfır Yarın kontrole gidiyorum bebişim büyümüştür inşallaaahhh :) Çok heyecanlıyımm
Ayy canim hayirlarla buyusun insAllah... ayni gun dogum yapacagiz takvimine gore yarinkii ultrason goruntunu cokk merak ettim ben de cumartesi gunu gitmiştim:)

Canım bız bı 11+4 de gıdelım de ıkılı test fln ıster belkı, yaptırmak ısteyenlerın sonucu ıcın de 13+4 de cagırır hem sonuclar hem de cınsıyet ıcın dıye dusunuyorum erkek ıse bu haftalarsa gozukebılıyormus ama gostermezse de 15+4 de bellı olur artık dıye umuyorum. Yanı ben 15+4 e kadar beklemeyelım gıdelım dıyenlerdenım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…