2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar bişey sorucam beliniz kalınlaştı mı? Yani çok erken ama benim göbek bel kısmı çok kalınlaştı ve alt göbek hafiften çıkık yani çok kilolu biri değilim ve göbeğimde yoktur karnımın belirmesi içinde erken gibi geldi

Belinin kalınlaşması gayet normal. Karın da zaten zayıflarda daha önce çıkıyor. Birazı şişkinlikte olabilir

Ben de şimdiye kadar 2 2.5 kilo aldım

İştahın açılınca pişman olursun öyle deme.. Devamlı ara öğün yapıyorum zaten canımm..Hatta kiloyu ondan aldım..Bugün işyerine meyve felan getirdim Ara öğünleri meyve ve süt yapıcam sadece..[/QUOTE]

yaa benimde aynı daha çok erken diyorum bende ama resmen benimde kalınlaştı ve alt göbeğim dediğin gibi çıktı :) üstelik hala zor geçiyor hamileliğim eskiye oranla yarı yarıya besleniyorum ama anlamadımm :)

Kızlar bende hiç bulantı yok çok şükür bebişim beni yormuyor çok şükür bende birkaç yakın arkadaşıma söyledim iş yerinde söylemedim kimseye çocuklarıma da söylemedim daha
Bende kızıma hamileyken çok rahat geçirmiştim..9 ay nası geçti anlamadım..kilo alsamda hiç ağırlaşmadan bitirdim hamileliği..Budefa fena zorluyor beni. Sağlıkla sıhhatle gelsinde katlanıcaz napalım..

Bende 15+4 bekleyemem canım sanırım..Dediğin gibi 11+4 de gidelim..Duruma göre en fazla dr.dan yeni bir randevu alırız

ben de 3 kilo kaybettim kızlar ve vermeye devam ediyorum. Çünkü mide bulantısından hiç yiyemiyorum. Yemek cok büyük nimetmiş kilo alıyorum diye üzülmeyin bence.

Kızlarrrrr kontrole gittiiim bebişim 10+2 günlük hareketlerini izletti doktor oturdum ağladım resmennn tiroid de 2.39 a düşmüş ama onu daha doktora göstermedimm bilgisayardan girince fotoğrafını atarım bebeğimin :)

ben de 3 kilo kaybettim kızlar ve vermeye devam ediyorum. Çünkü mide bulantısından hiç yiyemiyorum. Yemek cok büyük nimetmiş kilo alıyorum diye üzülmeyin bence.
bünye meselesi işte canım kişiden kişiye değişiyo.. Sakın yiyemiyorum diye üzülme ama bebek anneden yeterince besleniyor zaten..bulantıların bittiği dönem yemeye başladığında bebeğin senin yediklerine ihtiyacı olacak..

gözünaydın canım.. Çok duygusal demi..içinde kendinden bir varlık yaşatmak, bir mucizeye tanık olmak Hangi bilim hangi ilim hangi teori açıklamaya yeter bu mucizeyi..İnsanın Allaha inanmayan taş olsun diyesi geliyor

Merhaba hanımlar. Öğle aramdayim.yemeğimi yedim.şimdi biraz uyuyup 1de isbasi yapacağım.görüşmek üzere. .

merhaba kızlar,
Ne kadar doğru bilmiyorum karbonat ve idrar ile cinsiyet testi yapılabiliyormuş. Bununla ilgili youtube da bir sürü videoda var. Amerikada kadınlar nadiren ultroasona girdikleri için özellikle onlara ait videolar. seffaf bir bardağa misal bir tatlı kaşığı karbonat koyuyorsun. Başka bir bardakta tercihen sabah idrarı oluyor. İdrarı karbonatın üzerine döküyorsun hemen kabarıp köpürürse erkek, kabarmazsa kız diyorlar. sanıyorum 12. haftadan itibaren bu test denenebilir. Cünkü videoların genelinde 12 den itibaren 16 da cekilmiş coğu.
Her testte olduğu gibi bunda da muhakkak hata payı vardır. Birde karalahana suyu ile test yapılıyor. Kaynatılıyor karalahana. Koyu suyuna idrar döküldüğünde pembeleşirse kız koyu siyaha yakın mor olursa erkek diyorlar.

bende bu sabah itibariyle 2,3 kilo Ya ne kadar yersem yiyeyim bu kadar hızlı kilo almam normalde bütün yediklerimiz yarıyor mu napıyor anlamadım

Canın senin de ekmek börek simit istiyor mu, öğle yemeğinde pirinci makarnayı kestim ben de kontrol altına almak gerek 15 kiloyu aşmak istemiyorum

Canın senin de ekmek börek simit istiyor mu, öğle yemeğinde pirinci makarnayı kestim ben de kontrol altına almak gerek 15 kiloyu aşmak istemiyorum
İstemez mi canım yaaa tam da kilo yapacak şeyler istiyor börek çörek tost çiğ köfte herşey çekiyor canım..bitek tatlı yemiyorum..Tatlıda yesem 5 kilo alırdım heralde :) Bende 14 ü geçmesin diyorum..61 kiloyla hamile kaldım 75 le bari tamamlayım diyorum..kızımda 21 kilo almıştım..sonra verirken çok zorlandım birde kiloyu sevmeyen biriryim resmen takıntılım yani..Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyroum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…