- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.861
Belinin kalınlaşması gayet normal. Karın da zaten zayıflarda daha önce çıkıyor. Birazı şişkinlikte olabilirKızlar bişey sorucam beliniz kalınlaştı mı? Yani çok erken ama benim göbek bel kısmı çok kalınlaştı ve alt göbek hafiften çıkık yani çok kilolu biri değilim ve göbeğimde yoktur karnımın belirmesi içinde erken gibi geldi
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..Bende de bulantı ve baş dönmesi var ama istifra falan edemiyorum çok zoranıyorum..iştahım aksine fena açık içim bulandıkça bişiler yeme ihtiyacı geliyor banada....2 kilo aldım iki haftada..nasıl durdurmalıyım kendimi bilmiyorum
3.aydan sonra geçiyormuş bulantılar canım :) valla bende diyorum ki kendi kendime canım yemek yemek istese de yesem
istifrayı 3 sefer yaptım bu ay içinde,bulantın olmaması için ara öğün yaparsan iştahını da engellemiş olabilirsin :)
yaa benimde aynı daha çok erken diyorum bende ama resmen benimde kalınlaştı ve alt göbeğim dediğin gibi çıktı :) üstelik hala zor geçiyor hamileliğim eskiye oranla yarı yarıya besleniyorum ama anlamadımm :)Kızlar bişey sorucam beliniz kalınlaştı mı? Yani çok erken ama benim göbek bel kısmı çok kalınlaştı ve alt göbek hafiften çıkık yani çok kilolu biri değilim ve göbeğimde yoktur karnımın belirmesi içinde erken gibi geldi
Bende gece açlıktan uyanıyorum..nolcak bizim sonumuzBen de aynen 2 kilo aldımyemeden duramıyorum midem bulanacak diye ödüm kopuyor. Öğlen uykularımdan acıktığım için uyanıyorum
Bende kızıma hamileyken çok rahat geçirmiştim..9 ay nası geçti anlamadım..kilo alsamda hiç ağırlaşmadan bitirdim hamileliği..Budefa fena zorluyor beni. Sağlıkla sıhhatle gelsinde katlanıcaz napalım..Kızlar bende hiç bulantı yok çok şükür bebişim beni yormuyor çok şükür bende birkaç yakın arkadaşıma söyledim iş yerinde söylemedim kimseye çocuklarıma da söylemedim daha
Bende 15+4 bekleyemem canım sanırımCanım bız bı 11+4 de gıdelım de ıkılı test fln ıster belkı, yaptırmak ısteyenlerın sonucu ıcın de 13+4 de cagırır hem sonuclar hem de cınsıyet ıcın dıye dusunuyorum erkek ıse bu haftalarsa gozukebılıyormus ama gostermezse de 15+4 de bellı olur artık dıye umuyorum. Yanı ben 15+4 e kadar beklemeyelım gıdelım dıyenlerdenım
bende bu sabah itibariyle 2,3 kiloBen de şimdiye kadar 2 2.5 kilo aldım
bünye meselesi işte canım kişiden kişiye değişiyo.. Sakın yiyemiyorum diye üzülme ama bebek anneden yeterince besleniyor zaten..bulantıların bittiği dönem yemeye başladığında bebeğin senin yediklerine ihtiyacı olacak..ben de 3 kilo kaybettim kızlar ve vermeye devam ediyorum. Çünkü mide bulantısından hiç yiyemiyorum. Yemek cok büyük nimetmiş kilo alıyorum diye üzülmeyin bence.
gözünaydın canım.. Çok duygusal demi..içinde kendinden bir varlık yaşatmak, bir mucizeye tanık olmakKızlarrrrr kontrole gittiiim bebişim 10+2 günlük hareketlerini izletti doktor oturdum ağladım resmennn tiroid de 2.39 a düşmüş ama onu daha doktora göstermedimm bilgisayardan girince fotoğrafını atarım bebeğimin :)
bende bu sabah itibariyle 2,3 kiloYa ne kadar yersem yiyeyim bu kadar hızlı kilo almam normalde bütün yediklerimiz yarıyor mu napıyor anlamadım
İstemez mi canım yaaa tam da kilo yapacak şeyler istiyor börek çörek tost çiğ köfte herşey çekiyor canım..bitek tatlı yemiyorum..Tatlıda yesem 5 kilo alırdım heralde :) Bende 14 ü geçmesin diyorum..61 kiloyla hamile kaldım 75 le bari tamamlayım diyorum..kızımda 21 kilo almıştım..sonra verirken çok zorlandım birde kiloyu sevmeyen biriryim resmen takıntılım yani..Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyroum..Canın senin de ekmek börek simit istiyor mu, öğle yemeğinde pirinci makarnayı kestim ben de kontrol altına almak gerek 15 kiloyu aşmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?