- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.801
Canım benim de kanamam vardı 2 defa yoğun oldu 1,5 hafta leke şeklinde sürdü, 1 haftadır da bitti çok şükür. 2 hafta boyunca yattım şuan da da ev işi falan yapmıyorum, gerçi doktorum yatmamdan yana değil ama önlem alıyoruz kendimizce. Biz 6. Hafta da Kalp atışını duymuştuk inşallah sen de duyarsın, her kanama düşük değil adet döngüsünde de kanama olabiliyor stres yapmaman en önemlisi. Progestan verdi mi?İnşallah Vücut kendi atmaya çalışıyor bebeği dedi. Kanaman şiddetlenirse gelirsin dediler.
Ben doktorumun tavsiyesine uymayı düşünüyorum. Güvendiğim bi doktor.Kızlar ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Arkadaslar benim 11. Haftam. 12 de cinsiyet belli oluyormus. Bilgisi olan var mi
Bel ağrısı normal canımKizlar 10 haftadayim ultrasona gore ve siddetli bel agrim var.. adet sancisi gibi normal mi? Biraz tedirgin oldum açıkcası
canim normaldir.Kizlar 10 haftadayim ultrasona gore ve siddetli bel agrim var.. adet sancisi gibi normal mi? Biraz tedirgin oldum açıkcası
20. Haftada ayrintili ultrason sadece özel hastanelerdemi yapılıyor yoksa devlette de oluyormuBen kendi adıma gereksiz gördüğüm için yaptırmıyorum.. Kızımda da yaptırmadım zaten..% 35 yanılma payı olan bir testin bana bi katkısı olmayacağını düşünüyorum.. bebeği hiçbişekilde aldırma niyetim olmayacak..Onun için 9 ayı kendime öylemiydi böylemiydi diye zehir ederek geçirmek istemem..Bir tedav şekli de olmadığına göre anne karnında yaptırmamında anlamı yok diye düşünüyorum..Ancak 20.haftada ayrıntılı ultrasona gireceğim elbette..genetik yada belirlenebilen birtakım rahassızlıklara teşhis konabiliyor..Doğar doğmaz tedavi şansı doğuyor..
ayy bende 10. haftadayım bu hafta benimde çok bel ağrılarım varKizlar 10 haftadayim ultrasona gore ve siddetli bel agrim var.. adet sancisi gibi normal mi? Biraz tedirgin oldum açıkcası
bende geçtiğimiz haftalarda çok hastalandım o sırada alamadım ama doktorum iki günden bir şey olmaz korkma dedi :)Bence gün içersinde 2. Yi alma. Yediklerimizde de var folik asit
Ben idrar yolu enfeksiyonundan dolayi 7.haftanin basinda kullandim antibiyotik canimmerhaba kızlarrr,
bağırsak ya da idrar yolu enfeksiyonu sorunu yaşayan oldu mu hiç hamileliği süresince. ve bu yüzden antibiyotik almak zorunda olan?
20. Haftada ayrintili ultrason sadece özel hastanelerdemi yapılıyor yoksa devlette de oluyormu
Tesekkurler :)Devlet hastaneleride yapıyor ama şimdiden gün almak gerekiyormuş.
Kadın doğum hastanelerinden gün alabilirsiniz.
Benimde tsh yüksek canım ilaç kullanıyorum 2.5 un altına düşürmek lazım dedi doktorum senin kaç degerinselam kızlar yazmıştım daha önce :) İlk kontrolüm 17 ocaktaydı, bebişimin kalp atışı olduğunu söyledi doktor ve rutin testler yapıldı tiroid yüksekliği çıktığı için ilaç kullanıyorum.Benim durumumda olan var mı ve bu durum hakkında bilgisi olan??
Benimde tsh yüksek canım ilaç kullanıyorum 2.5 un altına düşürmek lazım dedi doktorum senin kaç degerin
Canımmmm gozun aydın cok sevındım saglıkla kavurusuz ınsallah 11+4 de 11martta randevum var senın de muhtemel sanırım 13 mart olmalı aramız ıkı gun ❤Günaydın kızlar..Bende kontrolden geldim şimdi..7+4 olduk bugün..Bebişimizin kalp atışlarını duyduk Elhamdüllilah...Rabbim dileyen isteyen herkese nasip eylesin inşallah... Dr haftasıyla uyumlu bi sıkıntı görnmüyor dedi. BUndan önce düşük yaşadığım için bugün dr.un odaya korkuyla girdim..Kızımda çok heyecanlıydı..Dün akşam kalp atışlarını duyalım diye dua etti kuzum..çok sevindi duyunca.. 12.hafta tarama testine çağırdı istemediğimi söyledim..Peki nasıl istersen dedi..Ense kalınlığına ve burun kemiklerine bakalım ozaman sadece dedi..11+4 e randevu aldık...Umarım benimkide sizinkilerde sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir
Canım hayırlı olsunkızlar günaydın
cumartesi günü bebeğimi gördüm şükürler olsun rabbime
ancak kistimin olduğunu söyledi 43*35 mm dedi
çok önemli değil bir ay sonra kaybolur dedi
Benımkı kısmetse 11 martta 11+4 olucak canım ozamanu beklıyorumNaptın canım doktora gittin mi?
Canım hayırlı olsun gozun aydınAmin canım gittim kalp atışlarını duyduk şükür miyom 7 cm olmuş ona canım sıkıldı . Doktor erken doğum riski olabilir dedi bakalım hayırlısı inşallah .
Canım gecmıs olsun ya ıyısınız sımdı dımıCanım benim de kanamam vardı 2 defa yoğun oldu 1,5 hafta leke şeklinde sürdü, 1 haftadır da bitti çok şükür. 2 hafta boyunca yattım şuan da da ev işi falan yapmıyorum, gerçi doktorum yatmamdan yana değil ama önlem alıyoruz kendimizce. Biz 6. Hafta da Kalp atışını duymuştuk inşallah sen de duyarsın, her kanama düşük değil adet döngüsünde de kanama olabiliyor stres yapmaman en önemlisi. Progestan verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?