- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.781
Amin inşallah canım benim..Hep beraber sağlıkla sıhhatle alalım inşallah...Sen gitcektin kontrole gittinmiGözün aydın canım hayırlı olsun . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah .
Doktorum erkekse belki görünebilir demişti bana 12. haftada ikili testteArkadaslar benim 11. Haftam. 12 de cinsiyet belli oluyormus. Bilgisi olan var mi
12. Haftada 2. Li tarama oluyor muDoktorum erkekse belki görünebilir demişti bana 12. haftada ikili testte
Erkek çocuğu 12.haftadan itibaren gösterebiliyor..Ben kzımı 15.haftada öğrenbilmiştim ancakArkadaslar benim 11. Haftam. 12 de cinsiyet belli oluyormus. Bilgisi olan var mi
Amin canım gittim kalp atışlarını duyduk şükür miyom 7 cm olmuş ona canım sıkıldı . Doktor erken doğum riski olabilir dedi bakalım hayırlısı inşallah .Amin inşallah canım benim..Hep beraber sağlıkla sıhhatle alalım inşallah...Sen gitcektin kontrole gittinmi
Evet canım benim doktorum öyle çağırdı belli olursa cinsiyetede bakarız dedi haftaya gidicem ben12. Haftada 2. Li tarama oluyor mu
Miyomun büyüdüğünü biliyorum canım..sanki miyom için yeniden gidecekmişsin gibi kalmış aklımda..Benimki de 1,5 cm di..2,2 ölçtü bugün.. hamilelik bitene kadar büyücekler epey..Büyüsünler de beişlerimize zarar vermeden kardeş kardeş büyüsünler inşallah..geçen biiryle tanıştım 4 tane miyomla hamile kalmış ve doğurmuş ve büyükmüş miyomları.. Dr.lar hep en kötü senaryoyu söylüyorlar zaten..onlara kulak asmamak gerek..Amin canım gittim kalp atışlarını duyduk şükür miyom 7 cm olmuş ona canım sıkıldı . Doktor erken doğum riski olabilir dedi bakalım hayırlısı inşallah .
canm gozun aydin bebiginin kalp atisini duymussun.[/QUOTE][QUO TE="eylul sena, post: 50110882, member: 83890"]Erkek çocuğu 12.haftadan itibaren gösterebiliyor..Ben kzımı 15.haftada öğrenbilmiştim ancak
Tetanoz aşısı yapıyor canım. Doktorum yaptır demişti nitekimde sezeryan oldum iyi ki yaptırmışım. Bence yaptır zararı yok faydası varSaglik ocagi aşı yapiyormus. Bazıları gerek duymuyor. Ben de yaptirmak istemiyorum. Sizin bilginiz var mi
Bence gün içersinde 2. Yi alma. Yediklerimizde de var folik asitKızlar günaydın nasılsınız? Ben ıkı gun dısarıda kaldım oyuzden folik asit alamadım normalde heraksam 10 gıbı alıyordum bugün ıkı gunluk gecıkme oldugu ıcın hemen 8de aldım. Aksam saat 10gibi ıkıncı tableti alsam bişi olurmu sizce ? Daha önce bu durumu yasayanlardan yorumlarınızı beklıyorum
Amin canım inşallah sorunsuz atlatırız bu zamanları . Maşallah senin büyümemiş çok .Çok büyük miyom ile sağlıklı doğuranlarda var evet, öyle örnekler duyunca rahatlıyorum biraz .hayırlısı Allahım ol derse olur elbet .Miyomun büyüdüğünü biliyorum canım..sanki miyom için yeniden gidecekmişsin gibi kalmış aklımda..Benimki de 1,5 cm di..2,2 ölçtü bugün.. hamilelik bitene kadar büyücekler epey..Büyüsünler de beişlerimize zarar vermeden kardeş kardeş büyüsünler inşallah..geçen biiryle tanıştım 4 tane miyomla hamile kalmış ve doğurmuş ve büyükmüş miyomları.. Dr.lar hep en kötü senaryoyu söylüyorlar zaten..onlara kulak asmamak gerek..
Tarama testini neden yaptırmak istemiyorsunuz bi sebebi varmı ..Günaydın kızlar..Bende kontrolden geldim şimdi..7+4 olduk bugün..Bebişimizin kalp atışlarını duyduk Elhamdüllilah...Rabbim dileyen isteyen herkese nasip eylesin inşallah... Dr haftasıyla uyumlu bi sıkıntı görnmüyor dedi. BUndan önce düşük yaşadığım için bugün dr.un odaya korkuyla girdim..Kızımda çok heyecanlıydı..Dün akşam kalp atışlarını duyalım diye dua etti kuzum..çok sevindi duyunca.. 12.hafta tarama testine çağırdı istemediğimi söyledim..Peki nasıl istersen dedi..Ense kalınlığına ve burun kemiklerine bakalım ozaman sadece dedi..11+4 e randevu aldık...Umarım benimkide sizinkilerde sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir
Ben kendi adıma gereksiz gördüğüm için yaptırmıyorum.. Kızımda da yaptırmadım zaten..% 35 yanılma payı olan bir testin bana bi katkısı olmayacağını düşünüyorum.. bebeği hiçbişekilde aldırma niyetim olmayacak..Onun için 9 ayı kendime öylemiydi böylemiydi diye zehir ederek geçirmek istemem..Bir tedav şekli de olmadığına göre anne karnında yaptırmamında anlamı yok diye düşünüyorum..Ancak 20.haftada ayrıntılı ultrasona gireceğim elbette..genetik yada belirlenebilen birtakım rahassızlıklara teşhis konabiliyor..Doğar doğmaz tedavi şansı doğuyor..Tarama testini neden yaptırmak istemiyorsunuz bi sebebi varmı ..
İnşallah Vücut kendi atmaya çalışıyor bebeği dedi. Kanaman şiddetlenirse gelirsin dediler.Canım inş duyarsın. Doktoruna haber verdin mi? Kontrole gitmem lazım acilen bence inş hayırlı haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?