2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
UOTE="muhammedintugbasi, post: 50110799, member: 807060"]Arkadaslar benim 11. Haftam. 12 de cinsiyet belli oluyormus. Bilgisi olan var mi[/QUOTE]
canim ben kizimi 12 haftalikken ogrenmistim.

[QUO TE="eylul sena, post: 50110882, member: 83890"]Erkek çocuğu 12.haftadan itibaren gösterebiliyor..Ben kzımı 15.haftada öğrenbilmiştim ancak[/QUOTE]
canm gozun aydin bebiginin kalp atisini duymussun.

Amin canım gittim kalp atışlarını duyduk şükür miyom 7 cm olmuş ona canım sıkıldı . Doktor erken doğum riski olabilir dedi bakalım hayırlısı inşallah .
Miyomun büyüdüğünü biliyorum canım..sanki miyom için yeniden gidecekmişsin gibi kalmış aklımda..Benimki de 1,5 cm di..2,2 ölçtü bugün.. hamilelik bitene kadar büyücekler epey..Büyüsünler de beişlerimize zarar vermeden kardeş kardeş büyüsünler inşallah..geçen biiryle tanıştım 4 tane miyomla hamile kalmış ve doğurmuş ve büyükmüş miyomları.. Dr.lar hep en kötü senaryoyu söylüyorlar zaten..onlara kulak asmamak gerek..

[QUO TE="eylul sena, post: 50110882, member: 83890"]Erkek çocuğu 12.haftadan itibaren gösterebiliyor..Ben kzımı 15.haftada öğrenbilmiştim ancak
canm gozun aydin bebiginin kalp atisini duymussun.[/QUOTE]
teşekkür ederim bitanem... Darısı hep beraber kucağımıza alacağımız günlere olsun inşallah

Bence gün içersinde 2. Yi alma. Yediklerimizde de var folik asit

Amin canım inşallah sorunsuz atlatırız bu zamanları . Maşallah senin büyümemiş çok .Çok büyük miyom ile sağlıklı doğuranlarda var evet, öyle örnekler duyunca rahatlıyorum biraz .hayırlısı Allahım ol derse olur elbet .

Selam kızlar bazıları sormuş şimdi etiket yapamadım ayrıntılı ultrason diğer 2 kızımda yaptırmadım bunda da istemiyorum ikili testi bile istemiyorum açıkçası sonuçları insanın kafasını karıştırıyor belki sadece ikili testi yaptırırm.Tetanos aşısını diğer gebeliklerimde yaptırmıştım hatta doğumdan sonra 5 doza tamamladım.Dr ayrıntılı ultrasonu kesin yaptırmalısın dedi bana fikir sormadı bundan rahatsız oldum açıkçası bir de hastane bana soğuk geldi bu yüzden değiştirmek istiyorum.Küçükköy başarı hast selime hanımı tanıyan var mı onu tavsiye ettiler

Bu arada bende burun tıkanıklığı başladı gece uyuyamıyorum nefes alamıyorum bir de bende şeker sınırda çıktı birkaç gün kontrol edicem

Tarama testini neden yaptırmak istemiyorsunuz bi sebebi varmı ..

Tarama testini neden yaptırmak istemiyorsunuz bi sebebi varmı ..
Ben kendi adıma gereksiz gördüğüm için yaptırmıyorum.. Kızımda da yaptırmadım zaten..% 35 yanılma payı olan bir testin bana bi katkısı olmayacağını düşünüyorum.. bebeği hiçbişekilde aldırma niyetim olmayacak..Onun için 9 ayı kendime öylemiydi böylemiydi diye zehir ederek geçirmek istemem..Bir tedav şekli de olmadığına göre anne karnında yaptırmamında anlamı yok diye düşünüyorum..Ancak 20.haftada ayrıntılı ultrasona gireceğim elbette..genetik yada belirlenebilen birtakım rahassızlıklara teşhis konabiliyor..Doğar doğmaz tedavi şansı doğuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…