2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Başka doktora gidin canım yada bu sağlık ocağı mı

Canım Agop Kotoğyan diye bir dermatolog var bu işte bir numaraymış. Nişantaşı’nda muayenehanesi var. Ücreti 500-600 tl civarıymış. Kendi özel karışımlar hazırlatıyormuş ilaç olarak.
Oyyy çok yüksek ya cerrahpaşaya bi götürüyim diyorum zorla rahdevu aldık bide bilmemne ermeni hastanesi var aklımda. Sağol canım :)

Bizim oğlan çok terliyor sırtı o yüzden mi oldu acaba

Canım ben kıyafetleri H&M’den alıyorum tulumları falan çok güzel beden olarak da sıkıntı çekmiyorum dene istersen

Sağlık ocağı canım başka yere kaydımızı aldırmak istedik şuan yapamıyoruz dediler sonra tekrar denicem
Senin sağlık oceğı dr yüzünden mü sütün azaldı canım doktdr yüzünden diyordun ya.’ Biz sağlık ocağına gidihce dr bizi hiç görmüyor ebe boy kilo bakıyor d kader

Başkent altunizade de olan hastane değil mi ? Hangi doktora götüreceksiniz? Bana yakın orası geçmicek gibi bu kızarıklıklar götürmem lazım iyi bir cildiye doktoruna
Canim orda bir tane dermatolog kaldi. İyi dr diyorlar. Bugun gittik. Biraz sert mizacli geldi bana ama benim icin iyi dr olmasi onemli. Cocuk dru gibi degil sık gorusmiycez. Surup ve baska bir krem verdi. Advantan iyi bir krem ama ise yaramadigi icin baska krem verdi nuks edebilir. Dikkat etmemiz gerekiyor. Tavsiyelerde bulundu. Kiyafetleri pamuktan olcak. Yun kesinlikle olmayacak. Giydirirseniz alttan pamuklu cildine yun degmeyecej. Findik, fıstık cilek , cikolata o tarz yiyeceklerden uzak durun dedi. Ben sirkeyle duruluyordum camasirlar. Sirke cildi tahris ediyormus. Yumusatici sirke kullanilmayacakmis. Suyla durulanacak .

Senin sağlık oceğı dr yüzünden mü sütün azaldı canım doktdr yüzünden diyordun ya.’ Biz sağlık ocağına gidihce dr bizi hiç görmüyor ebe boy kilo bakıyor d kader
Evet canım doktor yüzünden oldu çocuğun gözünde şaşılık var katarakt var ileri derecede sarılık var falan dedi sarılık olmadığına emindim ama gözü için çok endişelendim acil sevk yazdı falan benim üzüntüden gitti sütüm ama şükür birşey çıkmadı. Biz her götürdüğümüzde muayene ediyor her yerine bakıyor ve her seferinde söyleyecek birşey buluyor o yüzden kaale almıyorum kendi doktoru sağlıklı diyor o yeter bizim için

Geçmiş olsun canım. Sen sirke diyinçe bende sirke kullanacaktım kullanmıyım o zaman. Serkis beyi duydun mu canım ona götürelim dedik. Bioderma kullanıyoruz bizde şampuanda değiştirmek gerekir mi acaba organicare kullanıyorum. Deterjan uni baby

Allah akıl fikir versin. Muayene ettirmek istemiyorum de canım aşısını yaptır çık olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…