- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.681
Başka doktora gidin canım yada bu sağlık ocağı mıAynen canım şanslıyım o konuda. Doktor daha bir haftalık bebeğe şaşı bu gözünde katarakt var falan dedi bende evham yaptım sonuçta Allah’a şükür hiçbirşey çıkmadı gözünde ama ben üzüntüden sütümün gittiğiyle kaldım. O yüzden aşı olmaya gittiğinizde aşıdan önce doktor muayene ediyor kv ya da eşim duruyor yanında oğlumun ben muhattap bile olmuyorum doktorla ağzının ortasına çarpasım geliyor yüzünü görünce
sizin bebekler kaç kilo?Bende 5 numaraya gectim 5 bile bacaklarinda iz birakiyor sanirim birdahakini 5+ alicam
Oyyy çok yüksek yaCanım Agop Kotoğyan diye bir dermatolog var bu işte bir numaraymış. Nişantaşı’nda muayenehanesi var. Ücreti 500-600 tl civarıymış. Kendi özel karışımlar hazırlatıyormuş ilaç olarak.
Bizim oğlan çok terliyor sırtı o yüzden mi oldu acabaCanım atapik egzama gıdadan olmuyor diye biliyorum ben. Doktorum bana yün, sıcak, güneş,ter, polyester kıyafetler, parfüm ve parfümlü her şeyden uzak dur dedi. Çok doktor gezdim hiç gıda ile ilgili bir uyarı yapan doktor olmadı.
Canım ben kıyafetleri H&M’den alıyorum tulumları falan çok güzel beden olarak da sıkıntı çekmiyorum dene istersen9
Kıyafetler bi garip zaten o kadar çok şeyini kaldırdım ki daha giymeden. Alt üst takım örneğin üstü bol geliyor altu da yeni doğana anca olur. Saçma yani. Tulumlar mesela gövde kısmı çok bol boyu kısa
Sen kilosunu taktın kafana bu aralar sanki canım doktor iyi dememişmiydi mama ne aldınEvde bulunsun diye mama aldım ne kadar pahalıymış mamalar
Mama kullanan arkadaşlar allah maddi olarak yardımcınız olsun
Çok huysuz oldu acaba kaşınıyorda ondan mı diyorumİnşallah canım gerçekten çok zor bide bebegimin kafası yüzü kasiniyordu çok huzursuz ediyordu sürekli kanatiyordu kasirken
Canım olabilir gece sık uyanması emmek istemesi falan da ondandır belkiÇok huysuz oldu acaba kaşınıyorda ondan mı diyorum
Hip organik aldımSen kilosunu taktın kafana bu aralar sanki canım doktor iyi dememişmiydi mama ne aldın
Sağlık ocağı canım başka yere kaydımızı aldırmak istedik şuan yapamıyoruz dediler sonra tekrar denicemBaşka doktora gidin canım yada bu sağlık ocağı mı
Bende onu kullanıyorum ama şükür baya azalttık biz. Bizimde öyle dikkat fena dağılıyo. Mama ile 1 kilo alcağına senin sütünle 400 500 ğram alsınHip organik aldım
Biraz kiloya taktım gak dese emziriyorum artık.dikkati çok dağılıyor ve devamlı oynamak istiyor.
Senin sağlık oceğı dr yüzünden mü sütün azaldı canım doktdr yüzünden diyordun ya.’ Biz sağlık ocağına gidihce dr bizi hiç görmüyor ebe boy kilo bakıyor d kaderSağlık ocağı canım başka yere kaydımızı aldırmak istedik şuan yapamıyoruz dediler sonra tekrar denicem
Bi çare bulursak belki düzene girer oda canımCanım olabilir gece sık uyanması emmek istemesi falan da ondandır belki
Canim orda bir tane dermatolog kaldi. İyi dr diyorlar. Bugun gittik. Biraz sert mizacli geldi bana ama benim icin iyi dr olmasi onemli. Cocuk dru gibi degil sık gorusmiycez. Surup ve baska bir krem verdi. Advantan iyi bir krem ama ise yaramadigi icin baska krem verdi nuks edebilir. Dikkat etmemiz gerekiyor. Tavsiyelerde bulundu. Kiyafetleri pamuktan olcak. Yun kesinlikle olmayacak. Giydirirseniz alttan pamuklu cildine yun degmeyecej. Findik, fıstık cilek , cikolata o tarz yiyeceklerden uzak durun dedi. Ben sirkeyle duruluyordum camasirlar. Sirke cildi tahris ediyormus. Yumusatici sirke kullanilmayacakmis. Suyla durulanacak .Başkent altunizade de olan hastane değil mi ? Hangi doktora götüreceksiniz? Bana yakın orası geçmicek gibi bu kızarıklıklar götürmem lazım iyi bir cildiye doktoruna
Evet canım doktor yüzünden oldu çocuğun gözünde şaşılık var katarakt var ileri derecede sarılık var falan dedi sarılık olmadığına emindim ama gözü için çok endişelendim acil sevk yazdı falan benim üzüntüden gitti sütüm ama şükür birşey çıkmadı. Biz her götürdüğümüzde muayene ediyor her yerine bakıyor ve her seferinde söyleyecek birşey buluyor o yüzden kaale almıyorum kendi doktoru sağlıklı diyor o yeter bizim içinSenin sağlık oceğı dr yüzünden mü sütün azaldı canım doktdr yüzünden diyordun ya.’ Biz sağlık ocağına gidihce dr bizi hiç görmüyor ebe boy kilo bakıyor d kader
Çok huysuz oldu acaba kaşınıyorda ondan mı diyorum
Geçmiş olsun canım. Sen sirke diyinçe bende sirke kullanacaktım kullanmıyım o zaman. Serkis beyi duydun mu canım ona götürelim dedik. Bioderma kullanıyoruz bizde şampuanda değiştirmek gerekir mi acaba organicare kullanıyorum. Deterjan uni babyCanim orda bir tane dermatolog kaldi. İyi dr diyorlar. Bugun gittik. Biraz sert mizacli geldi bana ama benim icin iyi dr olmasi onemli. Cocuk dru gibi degil sık gorusmiycez. Surup ve baska bir krem verdi. Advantan iyi bir krem ama ise yaramadigi icin baska krem verdi nuks edebilir. Dikkat etmemiz gerekiyor. Tavsiyelerde bulundu. Kiyafetleri pamuktan olcak. Yun kesinlikle olmayacak. Giydirirseniz alttan pamuklu cildine yun degmeyecej. Findik, fıstık cilek , cikolata o tarz yiyeceklerden uzak durun dedi. Ben sirkeyle duruluyordum camasirlar. Sirke cildi tahris ediyormus. Yumusatici sirke kullanilmayacakmis. Suyla durulanacak .
Allah akıl fikir versin. Muayene ettirmek istemiyorum de canım aşısını yaptır çık olmuyor muEvet canım doktor yüzünden oldu çocuğun gözünde şaşılık var katarakt var ileri derecede sarılık var falan dedi sarılık olmadığına emindim ama gözü için çok endişelendim acil sevk yazdı falan benim üzüntüden gitti sütüm ama şükür birşey çıkmadı. Biz her götürdüğümüzde muayene ediyor her yerine bakıyor ve her seferinde söyleyecek birşey buluyor o yüzden kaale almıyorum kendi doktoru sağlıklı diyor o yeter bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?