- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.701
Bende öyle yapıyım bakalıl canım geçmiş olsunCanım doktor a sordum yüzünü aşırı tirmaliyor ve surtuyor ağlıyor oda kasindigi için rahatsız oluyor dedi nemlendirici sürerken masaj yaparak sur dedi
İlla görcem diyor ne yapacaksa görüpte. Ben girmiyorum yanına zaten ya kv ya da eşim giriyor konuşmuyorum bileAllah akıl fikir versin. Muayene ettirmek istemiyorum de canım aşısını yaptır çık olmuyor mu
Aa o markanın bebek kıyafeti olduğunu bile bilmiyordumCanım ben kıyafetleri H&M’den alıyorum tulumları falan çok güzel beden olarak da sıkıntı çekmiyorum dene istersen
sağlık bakanlığının aşılarını özel hastaneler de ücretsiz yapıyor. ben aylık kontrole gittiğimde para vermeden yaptırıyorum. sağlık ocağından aradıklarında hastanede yaptırdım diyorum. boy kilo soruyorlar not almak için. o kadar.İlla görcem diyor ne yapacaksa görüpte. Ben girmiyorum yanına zaten ya kv ya da eşim giriyor konuşmuyorum bile
Bizim gittiğimizden doktoruh haberi bile yok :) bende aylık kontrole denk gelince doktoruna yaptırıyorum. Sizinki ilğinç doktormuşİlla görcem diyor ne yapacaksa görüpte. Ben girmiyorum yanına zaten ya kv ya da eşim giriyor konuşmuyorum bile
Bioderma en iyisi dedi . Degistirme bence. Cildini kurutmamak icin duş sonrasi bioderma losyon sur dedi. Organicare dogal guzel fakat bioderma atipik ciltler icin. Egzemali lar icin. Serkis beyi duymadim. Bi deneyelimde gecmezse bakarim. Arada cikacaktir yine egzemalar. Her gin yikiyorum. Hergun bioderma kullanmiyorum gunasiri. Sicaklarda terleyince oluyor. Yazin da gunluk cogu sabah aksam yikiyorum. Deniz tuzlu su iyi geliyir.Geçmiş olsun canım. Sen sirke diyinçe bende sirke kullanacaktım kullanmıyım o zaman. Serkis beyi duydun mu canım ona götürelim dedik. Bioderma kullanıyoruz bizde şampuanda değiştirmek gerekir mi acaba organicare kullanıyorum. Deterjan uni baby
Geçmiş olsun biz de atlattık egzamayı çok şükür düzeldi bir kere tekrarlar gibi oldu kremini sürdüm doktorun veriği bir daha tekrarlamadı ama çok soğuklarda kızarıyor yanaklar... Sık banyo yaptırma dedi doktor hafta da bir yıkıyorum bende sabah akşamda nemlendirici kullanıyorum... Süt ürünleri diyeti yaptım bir ara ama ondan da değilmişBioderma en iyisi dedi . Degistirme bence. Cildini kurutmamak icin duş sonrasi bioderma losyon sur dedi. Organicare dogal guzel fakat bioderma atipik ciltler icin. Egzemali lar icin. Serkis beyi duymadim. Bi deneyelimde gecmezse bakarim. Arada cikacaktir yine egzemalar. Her gin yikiyorum. Hergun bioderma kullanmiyorum gunasiri. Sicaklarda terleyince oluyor. Yazin da gunluk cogu sabah aksam yikiyorum. Deniz tuzlu su iyi geliyir.
Evet canım şansımıza kötü bir doktora denk geldik maalesefBizim gittiğimizden doktoruh haberi bile yok :) bende aylık kontrole denk gelince doktoruna yaptırıyorum. Sizinki ilğinç doktormuş
Hadi ya bunu bilmiyordum çok teşekkür ederim canım öyle birşey varsa çok iyi olur bizim için de :)sağlık bakanlığının aşılarını özel hastaneler de ücretsiz yapıyor. ben aylık kontrole gittiğimde para vermeden yaptırıyorum. sağlık ocağından aradıklarında hastanede yaptırdım diyorum. boy kilo soruyorlar not almak için. o kadar.
Ay canım sorma yaa uyku öncesi oyunu abartıyor benim bebek sürekli gülüyor emerken yüzüme bakıp oyun istiyor bugun öglen resmen bana gülmekten emip uyumadı güleyim mi ağlayım mı bilemedim:)Hip organik aldım
Biraz kiloya taktım gak dese emziriyorum artık.dikkati çok dağılıyor ve devamlı oynamak istiyor.
Senin o dediğin Ermeni hastanesindeki doktor bu Agop un öğrencisiymiş. Onu da duymuştum.Oyyy çok yüksek yacerrahpaşaya bi götürüyim diyorum zorla rahdevu aldık bide bilmemne ermeni hastanesi var aklımda. Sağol canım :)
Canım oda sıcaklığı mı yüksek acaba ? Sırtı neden çok terliyor? Sıcak da tetikliyor atopik egzamayı.Bizim oğlan çok terliyor sırtı o yüzden mi oldu acaba
Bioderma ile her gün sür nemlendir demişti onu değiştirmem zaten sadece şampuanda mı bioderma alsam diye düşünüyorum. Her gth yıkamak daha mı iyi. Hamileyken sen büna demiştin ki örgü örme iyi olmuyor diye şimdi hiçbirini kullanamıyoruzBioderma en iyisi dedi . Degistirme bence. Cildini kurutmamak icin duş sonrasi bioderma losyon sur dedi. Organicare dogal guzel fakat bioderma atipik ciltler icin. Egzemali lar icin. Serkis beyi duymadim. Bi deneyelimde gecmezse bakarim. Arada cikacaktir yine egzemalar. Her gin yikiyorum. Hergun bioderma kullanmiyorum gunasiri. Sicaklarda terleyince oluyor. Yazin da gunluk cogu sabah aksam yikiyorum. Deniz tuzlu su iyi geliyir.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim bir an evvel iyi etsin, düşürmesin dr ellerine.Bugün acildeki dr damla verdi ama almadık kaşıntı vardır ona iyi gelir dedi. Çoçuk dr cildiye görsün dedi Bezmiâlem cildiye gördü atopik dermatit dedi bugün alerjiye ğidin dendi iyi bi dermatologa gitsek sorun çözülür mü diye düşünüyorum o yüzden sana danışmak istedim. Bu sefer sizinkide mi geçmedi.burda arkadaş coresatin önerdi yorumlarda iyi ama doktora sormadan kullanmak istemedim. Bu sefer içime şüphe düştü atopik dermatit değil mi acaba diye
Ooo onun hoçasıysa dahada süperdir. 23. 24 gösteriyor dereçe canım kafası sırtı su içinde kalıyorSenin o dediğin Ermeni hastanesindeki doktor bu Agop un öğrencisiymiş. Onu da duymuştum.
:)) Aynen canim atki bere bile yünlü kullanmiyoruz. Boynu kizariyor hemen. Benim aldigim sac ve vucut sampuani . Sacinida onunla yikiyoruz. Vucuduna akiyor baska kullansak. Birde sac icindede oluyor egzema . Onada baska kullanma canim.Bioderma ile her gün sür nemlendir demişti onu değiştirmem zaten sadece şampuanda mı bioderma alsam diye düşünüyorum. Her gth yıkamak daha mı iyi. Hamileyken sen büna demiştin ki örgü örme iyi olmuyor diye şimdi hiçbirini kullanamıyoruz
Canim kontrolu ne zaman yakinmi. Kat yerinde ise pişikde olabilir. Gostermekte fayda var kontrol yakinsa der birsey drunÇok geçmiş olsun canım. Rabbim bir an evvel iyi etsin, düşürmesin dr ellerine.
Benim bebeğimin de sağ bileğinde böyle bişey var küçüktü biraz yayılmış. Pullanma gibi döküntüsü var. Bu da mı atopik dermatit oluyor. Başka yerinde yok. Mantara da benziyor. Dr a gitmeli miyim.
Canim senin bebisle benim buyuk oglan benziyor. Cok terliyor. Vucut yapilari oyle. Kalin birsey giydiremiyorum hareketli bide. Ter bezi arkasina onune koyup terleyince onlari aliyorum. Yoksa ikidebir ust bas degistircemOoo onun hoçasıysa dahada süperdir. 23. 24 gösteriyor dereçe canım kafası sırtı su içinde kalıyor
Canım sağlık ocağındaki başka Dr A gidip form doldur işlemleri yapıp bundan sonra o tercih ettiğin dr senin aile hekimin oluyor. Biz aylık kontrole gidince Dr haberi bile olmuyor ebe boy kilo vs gelişimine bakıp aşı varsa aşıyı yapıyor tamam. Senin dr da baya ilginçmiş. Çok ilgiliyim havasına getiriyor kendisini sanırım.Evet canım şansımıza kötü bir doktora denk geldik maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?