- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.661
Amin cnm Rabbim kimseyi darda koymasın.Çok zor bir durum canım Allah yardımcınız olsun benim eşimde güvenlik görevlisi ekimden beri işsizdi daha yeni buldu haftasonu başlayacak bu sefer ben işsiz kaldım ücretli öğretmenlik yapıyordum yerime görevlendirme öğretmen gelmiş açıkta kaldım koleje başvurmuştum bugün mülakata çağırdılar inşallah olur da bende başlarım yoksa çok zor cidden
Amin cnm çok sağol .Evet ilk yaşamıyoruz ama bu defa biraz büyük esti kasırga bize..Cerdil Canım merak etme iyi olur Allahın izniyle bundads vardır bir hayır evet inşaat sektörü bu aralar kötü ama hep böyle olacak diye bişey yok bunda da vardır bi hayır. Rabbim hayırlı güzel kappilar açsın.
Evet canım genelde büyük beden alıyorum rahat oldun diye ama çok büyük alınca da boyu uzun geliyor güzel durmuyor. Sanırım e bebekteki bazı kıyafetlerin dikimi ölçüsü yanlışCanim bedenler birbirini tutmuyor. Bazilarininda kalibi degisik oluyor. Bacak genis bel dar. Kiyafetini ayina gorede illa bakarak alma. Bazen buyuk bazen ayni ay oluyor.
9Kızlar benim kızıma e bebekten aldığım kalın kıyafetler bi türlü olmuyor. Pelus bi tulum aldık dışarı giderken üstüne giydirmek için bacakları olmadı uyku tulumu aldık kolları bacakları bi türlü girmiyor çok şişman bi bebekte değil ama neden böyle oluyo anlamadım
Baştan beri yumurta peynir tarzı şeyler yiyorum ama onlarmı yaptı bilmiyorum. Doğdugu zaman bi hafta sonra yüzü kafası komple sivilcelenmişti onlar geçti bu sefer tek tük bu egzemalar cıktı yanakta şimdi gıdıkta gene sivilceler var. Çok hassas ve alerjik bi bebek olacak sanırım
Bana yeme ile ilgili hiçbi kısıtlama olmadı inşallah ilerlemez canım
Amin cnm çok sağol .Evet ilk yaşamıyoruz ama bu defa biraz büyük esti kasırga bize..
Sağlığımız yerinde olsun herşey düzelir diyorum ben zaten eşime ...Bi süreçten kızlarım etkilenmeden çıkarız inşallah...
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin...
Amin canım Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah yavrularımızı muhtaç etmesin kimseyeMelan-kolik5 Cerdil Allah madden manen yardımcınız olsun inşallah. İşte sıkıntı olması ne demektir bilirim.. Ben de aile işi yaparken şehir değiştirince çok çektim o sıkıntıyı. Başka meslekler denedim v.b. Allah yavrularımızın rızkını çıkartmayı nasip etsin hepimize
Amin canım iyi geçti mülakat bugün son bir kişi ile daha görüşücem ondan sonra belli olacak kesin. Benim eşiminde işyeri vardı bilgisayar üzerine kendi işini yapıyordu ama bebek olunca maddi durumlar falan kapatmak zorunda kaldı ona da çok zor geldi bu yaştan sonra başkasının yanında çalışmak daha önce kendi işini yaptığı için çok zorlandı ama mecbur bebeğimizin rızkı için yapmak zorunda. Allah herkese hayırlı işler kazançlar nasip etsin inşallahAmin cnm Rabbim kimseyi darda koymasın.
Bizde kendi işimiz olduğu için başka bir işte de çalışmadık bugüne kadar.Zor bir durum inşallah geçicidir siz ve bizim gibi sıkıntıda olanlara Rabbim kolaylık versin.
Tabiki herşeyden önce sağlığımız yerinde çok şükür. Ama iş kaygısıda kolay değil,bir anda tepe taklak olduk desem yeridir.
İnşallah başvurduğun kolejde başlarsın cnm.
Gümüş kapıyı kapatan altın kapıyı açarmış.Bizler içinde öyle olur inşallah.
Mülakatın sonucunu yazarsın merak ederim ailen için hayırlısı olsun...
Gecmis olaun canim, valla burda arkadaslardan okudugumda emince ve saginca geciyodur diye dusunmustum basima gelince ne kadar zor oldugunu anladim. Benimki hala tam iyilesmedi icerde birazcik sertlik ve agri devam ediyor.Kendi kendime nazarım değiyor vallahi, kuzene emzirmede sorun yaşamadık dedim ertesi gün memem taş gibi oldu, memedeki sertlik tekrar oldu
Gecenin bu vakti uyumak varken pompayla süt sağıyorum
Bizimde öyle canım 1 yaş ve üzeri kıyafetleri giyiyor şuan daha küçükleri boydan olmuyor üstü büyük geliyor saçma yani9
Kıyafetler bi garip zaten o kadar çok şeyini kaldırdım ki daha giymeden. Alt üst takım örneğin üstü bol geliyor altu da yeni doğana anca olur. Saçma yani. Tulumlar mesela gövde kısmı çok bol boyu kısa
Bizimde öyle canım 1 yaş ve üzeri kıyafetleri giyiyor şuan daha küçükleri boydan olmuyor üstü büyük geliyor saçma yani
Dimi ama o boyda bebek nasıl o kiloda olur şaka gibiBizimde öyle canım 1 yaş ve üzeri kıyafetleri giyiyor şuan daha küçükleri boydan olmuyor üstü büyük geliyor saçma yani
ben bu uyku işini bu aralar çok araştırıyorum bir yerde gördüm 6 ay doluncaya kadar genelde tutarsızlık gece gündüz ayrımı yapamaması normalmiş bebeklerinKızlar oğlum bazen deliksiz 8 saat uyuyor bazen de saat başı kalkıyor bu tutarsızlık sizde de var mı
Şuan 5 in içindeyiz canım ama mümkün değil o kıyafetlerin oğluma olması çok şişman bir bebekte değil aslında kıyafetleri nasıl yapıyorlarsa artık hiçbiri mi uymazDimi ama o boyda bebek nasıl o kiloda olur şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?