2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Amin cnm Rabbim kimseyi darda koymasın.
Bizde kendi işimiz olduğu için başka bir işte de çalışmadık bugüne kadar.Zor bir durum inşallah geçicidir siz ve bizim gibi sıkıntıda olanlara Rabbim kolaylık versin.
Tabiki herşeyden önce sağlığımız yerinde çok şükür. Ama iş kaygısıda kolay değil,bir anda tepe taklak olduk desem yeridir.
İnşallah başvurduğun kolejde başlarsın cnm.
Gümüş kapıyı kapatan altın kapıyı açarmış.Bizler içinde öyle olur inşallah.
Mülakatın sonucunu yazarsın merak ederim ailen için hayırlısı olsun...

Amin cnm çok sağol .Evet ilk yaşamıyoruz ama bu defa biraz büyük esti kasırga bize..
Sağlığımız yerinde olsun herşey düzelir diyorum ben zaten eşime ...Bi süreçten kızlarım etkilenmeden çıkarız inşallah...
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin...

Canim bedenler birbirini tutmuyor. Bazilarininda kalibi degisik oluyor. Bacak genis bel dar. Kiyafetini ayina gorede illa bakarak alma. Bazen buyuk bazen ayni ay oluyor.
Evet canım genelde büyük beden alıyorum rahat oldun diye ama çok büyük alınca da boyu uzun geliyor güzel durmuyor. Sanırım e bebekteki bazı kıyafetlerin dikimi ölçüsü yanlış

9
Kıyafetler bi garip zaten o kadar çok şeyini kaldırdım ki daha giymeden. Alt üst takım örneğin üstü bol geliyor altu da yeni doğana anca olur. Saçma yani. Tulumlar mesela gövde kısmı çok bol boyu kısa

Çok geçmiş olsun doktor bana da perhiz verdi direk benim bebeğin kakasi yesil ve mukuslu geliyordu alerjidendir dedi su an süt ve süt ürünleri yemiyorum ama yanaginda hala geçmedi

Amin canım inşallah çok uzamadan herşey eskisi nden daha iyi olsun.

Amin canım Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah yavrularımızı muhtaç etmesin kimseye

Kızlar mama sandalyesi konusulmus ben indirimdeyken bunu almıstım hem hafif hem sağlam görünüyor. Arkadasımın
1 yasında kızı geldiinde cok rahat kullandık (şimşek marka)

Eklentiler

• F5EB7A8F-1A81-465E-970D-2B48CB720539.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 60
Amin canım iyi geçti mülakat bugün son bir kişi ile daha görüşücem ondan sonra belli olacak kesin. Benim eşiminde işyeri vardı bilgisayar üzerine kendi işini yapıyordu ama bebek olunca maddi durumlar falan kapatmak zorunda kaldı ona da çok zor geldi bu yaştan sonra başkasının yanında çalışmak daha önce kendi işini yaptığı için çok zorlandı ama mecbur bebeğimizin rızkı için yapmak zorunda. Allah herkese hayırlı işler kazançlar nasip etsin inşallah

Kendi kendime nazarım değiyor vallahi, kuzene emzirmede sorun yaşamadık dedim ertesi gün memem taş gibi oldu, memedeki sertlik tekrar oldu
Gecenin bu vakti uyumak varken pompayla süt sağıyorum
Gecmis olaun canim, valla burda arkadaslardan okudugumda emince ve saginca geciyodur diye dusunmustum basima gelince ne kadar zor oldugunu anladim. Benimki hala tam iyilesmedi icerde birazcik sertlik ve agri devam ediyor.
Bir de sicak masaj ve sagma icin vakit lazim bebekle o da zor oluyor.
Bebek ve annelere bisey olmasin

Bizimde öyle canım 1 yaş ve üzeri kıyafetleri giyiyor şuan daha küçükleri boydan olmuyor üstü büyük geliyor saçma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…