2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Melan-kolik5 cnm mama aliyor diye üzülme. Anne sütü olsa tabiki iyi olurdu. Ama anne sutu alan bebekler hic bir farki olmaz. Benim büyük oglum emmedi. Mama ile beslendi. Besinnci ayda kesildi zaten sutum. Bu sadece bir kere mama aliyor bir yada iki olcek. Büyük oglum daha dayanıklidir kolay kolayda hasta olmaz. Bizim disler biraz erken cikiyor. Gecen hafta ates yapti dişi şaşırdım. Büyükte biz hic disten dolayi ates yaşamadık. O yuzden ben artik onemsemiyorum. Mama dünyanın sonu degil oyle böyle büyüyorlar

:)) Aynen canim atki bere bile yünlü kullanmiyoruz. Boynu kizariyor hemen. Benim aldigim sac ve vucut sampuani . Sacinida onunla yikiyoruz. Vucuduna akiyor baska kullansak. Birde sac icindede oluyor egzema . Onada baska kullanma canim.
Bizde kullanmıyonuz mecbur:) ikisine bir kullan demek istedih galiba dimi :) bu arada damla zaditen diye bi damla

Bizde kullanmıyonuz mecbur:) ikisine bir kullan demek istedih galiba dimi :) bu arada damla zaditen diye bi damla
Evet cnm bioderma kullan hep. Kucugede onu kullaniyorum. Market urunleri kullanmiyorum onada. Buyuk oglum bebekken onu kullandik. bebeklikte uc cesit damla var.Zaditen en hafifi bu ve digerlerine gore zararsizi olanmis dr demisti. Bazilarina uyku bazilarina uykusuzluk yapiyor. İstahta aciyor. Bizimkinin istahi iyiydi onu kullanirken. Memnundum o damladan. Simdi 2 yas oldu surup kullaniyor baska bir ilac zaditen degik

Canim senin bebisle benim buyuk oglan benziyor. Cok terliyor. Vucut yapilari oyle. Kalin birsey giydiremiyorum hareketli bide. Ter bezi arkasina onune koyup terleyince onlari aliyorum. Yoksa ikidebir ust bas degistircem
İp inçe giydiriyorum hala terliyor dün gece kafasının teri çarşafı ıslatmıştı o derece. Hareketli bi bebek sağlıkları iyi dlsuun ni yapalıl

Bi dr gözter istersen canım bişi diyemiyorum bizim kıpkırmızı

Doğru anlamışım canım öyle yapmak daha mantıklı. Ay inşallah uyku yapar hiç uykusu olmayan bir bebek zaten. İçinde paraben falan yazıyor ama takılmadım onlara. Siz abi olmuşsunuz ilaç değişmiş:)

Bende artık öyle düşünüyorum canım. Kilosu Boyu sağlığı yerinde o yüzden çok takılmıyorum artık önemli olan sağlıklı büyümesi. Ne yapalım kısmeti o kadarmış :))

Aynen öyle canım çok ilgili görünüyor ama ilgilenmese daha iyi cidden. Onu yapmaya çalıştık ama diğer aile hekimleri dolu olduğu için kabul etmediler. Arkadaşın dediği gibi yapacağım nasıl olsa aylık kontrole hastaneye gidiyoruz orada aşısını da yaptırırım aradan çıkar

Kızlar 3 gece Humana iyi geceler çayı kullandım, o geceler kızım erken uyudu.memem sertleştiği için 2 gündür kullanamıyorum.2 gündür kızım gece 12 lerde uyuyor.
Joker den kış çayı aldım sütümü arttırdı.
Ben kullanmaya ara verdim ama Belki ihtiyacı olan annelere bu çaylar şifa olur.

Canım memen mi sertlesti gecmiş olsun iyisindir umarım şimdi

Amin cnm inşallah...
Rabbim gönlüne göre versin..Bizde kendi işimizi tekrar kurmaya hatta kurtarmaya çalışıyoruz diyelim..Eşim müteahhit yeni yerler var yapılacak ama ekonomi insanları vurunca bizide vurmuş oldu. Bunlarda geçecek çok şükür evlatlarımız sağlıklı 3 tane prensesim var onlar benim ömrüm.
Sağlık olsun hepsi geri gelir...
Senin sonucunda bekliyorum cnm..
Rabbim hepimize kolaylıklar versin..

Cnm çok teşekkür ederim duana bizide aldığın için..Bu süreçte geçecek inşallah sağlığımıza bize melekelerimizi veren Rabbime şükürler olsun.
Sanırım senin minnoşla benimki aynı gündü doğumları bu arada.Biz biraz az kilo alıyoruz kaşık maması veriyorum günde bir defa.Deniyorum bakalim insallah beğenir kızımda devam eder..

Anin canım inşallah bende görüştüm işte canım 10 kişilik bir heyete çıkacakmışım son aşama olarak olursa ağustosta başlarsınız dediler bende başka yerlere de başvuruyorum umarım birinden biri denk gelir. Sizin işlerde biran önce düzelir inşallah canım. Çocuklarımız sağlıklı olsun rızkları eksilmesin biz bir şekilde düze çıkarız hep böyle devam etmez her gecenin gündüzü var

Ne zaman doğdu canım kızın bir de kaşık mamasını hangisinden veriyorsun ne kadar veriyorsun bir de

Bende yazacaktım sen yazmışsın her kışın baharı olduğu gibi.Insallah geçecek bunlar ama işte elimizde olmada üzülüyoruz tabi..
Rabbim rızk kapılarımızı açsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…