- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.721
Bizde kullanmıyonuz mecbur:) ikisine bir kullan demek istedih galiba dimi :) bu arada damla zaditen diye bi damla:)) Aynen canim atki bere bile yünlü kullanmiyoruz. Boynu kizariyor hemen. Benim aldigim sac ve vucut sampuani . Sacinida onunla yikiyoruz. Vucuduna akiyor baska kullansak. Birde sac icindede oluyor egzema . Onada baska kullanma canim.
Evet cnm bioderma kullan hep. Kucugede onu kullaniyorum. Market urunleri kullanmiyorum onada. Buyuk oglum bebekken onu kullandik. bebeklikte uc cesit damla var.Zaditen en hafifi bu ve digerlerine gore zararsizi olanmis dr demisti. Bazilarina uyku bazilarina uykusuzluk yapiyor. İstahta aciyor. Bizimkinin istahi iyiydi onu kullanirken. Memnundum o damladan. Simdi 2 yas oldu surup kullaniyor baska bir ilac zaditen degikBizde kullanmıyonuz mecbur:) ikisine bir kullan demek istedih galiba dimi :) bu arada damla zaditen diye bi damla
Ermenıde vahe bey mi ne vardı inanılmaz iyi bi doktordu canım hala duruyorsa ona bi gözükün derimOyyy çok yüksek yacerrahpaşaya bi götürüyim diyorum zorla rahdevu aldık bide bilmemne ermeni hastanesi var aklımda. Sağol canım :)
Uygulamasında yuzde elliye varan indirimler oluyor canım magazada daha pahalı oluyor , tabaıye ediorum hatta ben emzirme atletimi fln da oradan aldım inanılmaz rahatlattı beniAa o markanın bebek kıyafeti olduğunu bile bilmiyordumsağol canım
İp inçe giydiriyorum hala terliyor dün gece kafasının teri çarşafı ıslatmıştı o derece. Hareketli bi bebek sağlıkları iyi dlsuun ni yapalılCanim senin bebisle benim buyuk oglan benziyor. Cok terliyor. Vucut yapilari oyle. Kalin birsey giydiremiyorum hareketli bide. Ter bezi arkasina onune koyup terleyince onlari aliyorum. Yoksa ikidebir ust bas degistircem
Bi dr gözter istersen canım bişi diyemiyorum bizim kıpkırmızıÇok geçmiş olsun canım. Rabbim bir an evvel iyi etsin, düşürmesin dr ellerine.
Benim bebeğimin de sağ bileğinde böyle bişey var küçüktü biraz yayılmış. Pullanma gibi döküntüsü var. Bu da mı atopik dermatit oluyor. Başka yerinde yok. Mantara da benziyor. Dr a gitmeli miyim.
Evet kat yerinde ama pişik pul pul olur mu bilemedim. Gösterelim en iyisi haklısınCanim kontrolu ne zaman yakinmi. Kat yerinde ise pişikde olabilir. Gostermekte fayda var kontrol yakinsa der birsey drun
Doğru anlamışım canım öyle yapmak daha mantıklı. Ay inşallah uyku yapar hiç uykusu olmayan bir bebek zaten. İçinde paraben falan yazıyor ama takılmadım onlara. Siz abi olmuşsunuz ilaç değişmiş:)Evet cnm bioderma kullan hep. Kucugede onu kullaniyorum. Market urunleri kullanmiyorum onada. Buyuk oglum bebekken onu kullandik. bebeklikte uc cesit damla var.Zaditen en hafifi bu ve digerlerine gore zararsizi olanmis dr demisti. Bazilarina uyku bazilarina uykusuzluk yapiyor. İstahta aciyor. Bizimkinin istahi iyiydi onu kullanirken. Memnundum o damladan. Simdi 2 yas oldu surup kullaniyor baska bir ilac zaditen degik
Duruyor canım. Cerrahpaşadan sonuç alamazsam öyle götürmeye karar verdim bakalımErmenıde vahe bey mi ne vardı inanılmaz iyi bi doktordu canım hala duruyorsa ona bi gözükün derim
Bende artık öyle düşünüyorum canım. Kilosu Boyu sağlığı yerinde o yüzden çok takılmıyorum artık önemli olan sağlıklı büyümesi. Ne yapalım kısmeti o kadarmış :))Melan-kolik5 cnm mama aliyor diye üzülme. Anne sütü olsa tabiki iyi olurdu. Ama anne sutu alan bebekler hic bir farki olmaz. Benim büyük oglum emmedi. Mama ile beslendi. Besinnci ayda kesildi zaten sutum. Bu sadece bir kere mama aliyor bir yada iki olcek. Büyük oglum daha dayanıklidir kolay kolayda hasta olmaz. Bizim disler biraz erken cikiyor. Gecen hafta ates yapti dişi şaşırdım. Büyükte biz hic disten dolayi ates yaşamadık. O yuzden ben artik onemsemiyorum. Mama dünyanın sonu degil oyle böyle büyüyorlar
Aynen öyle canım çok ilgili görünüyor ama ilgilenmese daha iyi cidden. Onu yapmaya çalıştık ama diğer aile hekimleri dolu olduğu için kabul etmediler. Arkadaşın dediği gibi yapacağım nasıl olsa aylık kontrole hastaneye gidiyoruz orada aşısını da yaptırırım aradan çıkarCanım sağlık ocağındaki başka Dr A gidip form doldur işlemleri yapıp bundan sonra o tercih ettiğin dr senin aile hekimin oluyor. Biz aylık kontrole gidince Dr haberi bile olmuyor ebe boy kilo vs gelişimine bakıp aşı varsa aşıyı yapıyor tamam. Senin dr da baya ilginçmiş. Çok ilgiliyim havasına getiriyor kendisini sanırım.
Canım memen mi sertlesti gecmiş olsun iyisindir umarım şimdiKızlar 3 gece Humana iyi geceler çayı kullandım, o geceler kızım erken uyudu.memem sertleştiği için 2 gündür kullanamıyorum.2 gündür kızım gece 12 lerde uyuyor.
Joker den kış çayı aldım sütümü arttırdı.
Ben kullanmaya ara verdim ama Belki ihtiyacı olan annelere bu çaylar şifa olur.
Amin cnm inşallah...Amin canım iyi geçti mülakat bugün son bir kişi ile daha görüşücem ondan sonra belli olacak kesin. Benim eşiminde işyeri vardı bilgisayar üzerine kendi işini yapıyordu ama bebek olunca maddi durumlar falan kapatmak zorunda kaldı ona da çok zor geldi bu yaştan sonra başkasının yanında çalışmak daha önce kendi işini yaptığı için çok zorlandı ama mecbur bebeğimizin rızkı için yapmak zorunda. Allah herkese hayırlı işler kazançlar nasip etsin inşallah
Cnm çok teşekkür ederim duana bizide aldığın için..Bu süreçte geçecek inşallah sağlığımıza bize melekelerimizi veren Rabbime şükürler olsun.Melan-kolik5 Cerdil Allah madden manen yardımcınız olsun inşallah. İşte sıkıntı olması ne demektir bilirim.. Ben de aile işi yaparken şehir değiştirince çok çektim o sıkıntıyı. Başka meslekler denedim v.b. Allah yavrularımızın rızkını çıkartmayı nasip etsin hepimize
Anin canım inşallah bende görüştüm işte canım 10 kişilik bir heyete çıkacakmışım son aşama olarak olursa ağustosta başlarsınız dediler bende başka yerlere de başvuruyorum umarım birinden biri denk gelir. Sizin işlerde biran önce düzelir inşallah canım. Çocuklarımız sağlıklı olsun rızkları eksilmesin biz bir şekilde düze çıkarız hep böyle devam etmez her gecenin gündüzü varAmin cnm inşallah...
Rabbim gönlüne göre versin..Bizde kendi işimizi tekrar kurmaya hatta kurtarmaya çalışıyoruz diyelim..Eşim müteahhit yeni yerler var yapılacak ama ekonomi insanları vurunca bizide vurmuş oldu. Bunlarda geçecek çok şükür evlatlarımız sağlıklı 3 tane prensesim var onlar benim ömrüm.
Sağlık olsun hepsi geri gelir...
Senin sonucunda bekliyorum cnm..
Rabbim hepimize kolaylıklar versin..
Ne zaman doğdu canım kızın bir de kaşık mamasını hangisinden veriyorsun ne kadar veriyorsun bir deCnm çok teşekkür ederim duana bizide aldığın için..Bu süreçte geçecek inşallah sağlığımıza bize melekelerimizi veren Rabbime şükürler olsun.
Sanırım senin minnoşla benimki aynı gündü doğumları bu arada.Biz biraz az kilo alıyoruz kaşık maması veriyorum günde bir defa.Deniyorum bakalim insallah beğenir kızımda devam eder..
Bende yazacaktım sen yazmışsın her kışın baharı olduğu gibi.Insallah geçecek bunlar ama işte elimizde olmada üzülüyoruz tabi..Anin canım inşallah bende görüştüm işte canım 10 kişilik bir heyete çıkacakmışım son aşama olarak olursa ağustosta başlarsınız dediler bende başka yerlere de başvuruyorum umarım birinden biri denk gelir. Sizin işlerde biran önce düzelir inşallah canım. Çocuklarımız sağlıklı olsun rızkları eksilmesin biz bir şekilde düze çıkarız hep böyle devam etmez her gecenin gündüzü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?