2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende Atlas aldım canim gayet güzel ve kullanışlı. O gruba üyeliğini hemen kabul etmezlerse ben üyeyim grubun dosyalar bölümünde doktorlar listesi var ekran resmi alıp sana yollayabilirim istersen canim.
Geçen gün indirim vardı kaçırdım şimdi 17 sinde indirim olcak alıcım inşallah. Yollarsan sevinirim canım.

Evet canım denicem ben gece yatmadan önce mama veriyorum mama yerine onu veriyim diyorum belki daha tok olur gece kalkması azalır

Bn ilk oglumda uapmak istedim dok.sordm gece yatmadan sen yemek yesen rahatsz olmazmisim dedi yapma dedi inanmadm yaptim.cocuk butun gece huzursuzlandi yakimnarkadasimda sen hic yatmadan bunlarsan verdin mi die sakin verme dedim bna boyle.old doktorda boyle soyledi oda beni dinlememis butun geceyi ayakta gecirmisler insallah sende ise yarat cnm

Bugun bizimkide armutla tanıştı canım değişik yemeleri ama insan korkuyor bişey olur mu diye ilk bebeğim gibi sanki:))
Biz fileli meyve emziklerinden aldık canım önce armutu eline verdim kendisi ağzına götürüp emdi sonra parçası falan kaçmasın diye onun içine koyup verdim çok pratik oldu öyle :)) yavaş yavaş pürelere geçmeyi düşünüyorum artık nasılsa mama yiyor

Başkent altunizade de olan hastane değil mi ? Hangi doktora götüreceksiniz? Bana yakın orası geçmicek gibi bu kızarıklıklar götürmem lazım iyi bir cildiye doktoruna

Hadi ya valla nasıl bişeyse stres yaşadığında ya kesiliyor ya da azalıyo benimde stres yüzünden azaldı aslında daha iyi öyle tecrübeli en azından bilgili olması yönünden şanslısın:)
Aynen canım şanslıyım o konuda. Doktor daha bir haftalık bebeğe şaşı bu gözünde katarakt var falan dedi bende evham yaptım sonuçta Allah’a şükür hiçbirşey çıkmadı gözünde ama ben üzüntüden sütümün gittiğiyle kaldım. O yüzden aşı olmaya gittiğinizde aşıdan önce doktor muayene ediyor kv ya da eşim duruyor yanında oğlumun ben muhattap bile olmuyorum doktorla ağzının ortasına çarpasım geliyor yüzünü görünce

Ay inş öyle olmaz sağol canım

Çok sevindim canım en zor kısmı atlatmışsınız :)) bende uyku modellerini tamamen uygulamadım oğlumun isteğine göre şekillendirdim işe yarıyor gerçekten. ek gıdaya geçince daha da uzar gece uykuları bu ara bizim gece huzursuzluklarımız başladı uyanmıyor ama uykusunda ağlıyor huzursuz sanırım diş çıkarmaya başladı inşallah bu kadarla kalır kuzum daha fazla huzursuz olmaz

Bende 5 numaraya gectim 5 bile bacaklarinda iz birakiyor sanirim birdahakini 5+ alicam
Bizde de öyle canım iz olan yerler pişik oluyor sonra. dün primanın kilot bezlerinden aldık deneme paketi var 4 tane var içinde onu denedik daha rahat etti bezin yaptığı izler falan azaldı bundan sonra onu kullanıcam ben istersen dene sende belki daha rahat olur

Reactions: NGY
Doktoru değiştirme şansın varsa değiştir canım çok sinir bozucu bi durum insan rahat hissetmeli doktorun yanında

Doktoru değiştirme şansın varsa değiştir canım çok sinir bozucu bi durum insan rahat hissetmeli doktorun yanında
Çok uğraştım ama değiştiremiyorum canım maalesef bir süre böyle gidecek herhalde. Her gittiğimde birşey diyor bende cevap bile vermiyorum artık dinlemiyorum hiç.

Hahhhhaaaa cok guldum
Ama boyle de istemedigi bisete zorladigim icin uzuluyorum. Hatta aglarsa guresi o kazanmis oluyor napicazda uyutucaz bu minikleri ya
Evet ben de onu düşünüyorum ama başka türlü uyutamıyorum ve uyumadıkça ağlaması da artıyor. Aklına bir fikir gelirse bana da söyle olur mu ?

Bugün kızımı oto koltuğuna koydum banyoya götürdüm oyuncağını verdim eline o bakınıp oynarken hemen duş alayım dedim.
Su sesinden çok korktu , duştan sonra zor sakinleştirdim.
Benim arkadaşım ikea nın mama sandalyesine bebeği koyup banyoya götürüyormuş hatta bebeği de o sandalyede yıkıyormuş. Sandalyenin minderi çıkabildiği için sorun olmuyormuş.

Mama sandalyesine ne zaman oturacakki. Sizin bwbekler ne kadarlık ve oturuyor mu.biz 4yeni bitti 24eylül doğumlu. Gıdaya geçtinizmi ne veriyorsunuz.elma püresi ile yeni başladık.
6 aydan önce mama sandalyesine oturtmayı düşünmüyorum. 14 eylül doğumlu benim kızım. Ek gıda için de 6. Ayın dolmasını bekleyeceğim.

Biz huggies ile devam ediyoruz ama sleepy deneyeyim o zaman, teşekkür ederim canım.

Canım Agop Kotoğyan diye bir dermatolog var bu işte bir numaraymış. Nişantaşı’nda muayenehanesi var. Ücreti 500-600 tl civarıymış. Kendi özel karışımlar hazırlatıyormuş ilaç olarak.

Canım atapik egzama gıdadan olmuyor diye biliyorum ben. Doktorum bana yün, sıcak, güneş,ter, polyester kıyafetler, parfüm ve parfümlü her şeyden uzak dur dedi. Çok doktor gezdim hiç gıda ile ilgili bir uyarı yapan doktor olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…