- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.741
Cnm benim kızım 13 Eylül doğumlu. Diğer kızlarımda kullanmıştım çok memnun kaldım hep severek yediler.Ne zaman doğdu canım kızın bir de kaşık mamasını hangisinden veriyorsun ne kadar veriyorsun bir de
Benim kızının da başı çok terliyor.Dr bize ev sıcaklığı 21-22 derece olsun dedi. 23-24 derece olunca ben kombiyi kısıyorum ya da kapatıyorum.istersen sıcaklığı düşürüp gözlemle canım.İp inçe giydiriyorum hala terliyor dün gece kafasının teri çarşafı ıslatmıştı o derece. Hareketli bi bebek sağlıkları iyi dlsuun ni yapalıl
Sağol canım,daha iyiyim.2 gündür tek meme idare ediyoruz,diğer memeyi sağıyorum.aklıma hep sen geliyorsun bunca aydır pompayla nasıl uğraşmış neler çekmiş diye allah yardımcın olsun canım.Canım memen mi sertlesti gecmiş olsun iyisindir umarım şimdi
Biz burnundaki hırıltı için 3 hafta zaditen kullandık hiç faydasını göremedim.uyku konusunda da değişiklik olmadı inşallah sizde uyku yaparDoğru anlamışım canım öyle yapmak daha mantıklı. Ay inşallah uyku yapar hiç uykusu olmayan bir bebek zaten. İçinde paraben falan yazıyor ama takılmadım onlara. Siz abi olmuşsunuz ilaç değişmiş:)
KMombi an düşükte yanıyor canım yaBenim kızının da başı çok terliyor.Dr bize ev sıcaklığı 21-22 derece olsun dedi. 23-24 derece olunca ben kombiyi kısıyorum ya da kapatıyorum.istersen sıcaklığı düşürüp gözlemle canım.
Hiç değişiklik olmadı :) dediğin çayları denicem amaBiz burnundaki hırıltı için 3 hafta zaditen kullandık hiç faydasını göremedim.uyku konusunda da değişiklik olmadı inşallah sizde uyku yapar
Canım aslında sertlesen memeyi devamlı emzirmeye calıssan en iyi bebek bosaltır ve daha kolay acılır. Gercekten allah dusmanıma bıle yasatmasın bu mastiti ne hamileliğimde ne normal dogumumda boyle cekmedim .. daha yeni yeni süt dengesi regule oluyor desem yeridir. Ben artık ikiz emziriyorum diyorum her emzirme gece bıle bi saat sürüyor allahtan pompa elektrikli hastane tipi kullanıyorum da bıraz vakit kazanıyırum yoksa manuel olsa cok daha zor olurdu. Allah sana da , dualar bekleyen herkese de acil sifalar versin canımSağol canım,daha iyiyim.2 gündür tek meme idare ediyoruz,diğer memeyi sağıyorum.aklıma hep sen geliyorsun bunca aydır pompayla nasıl uğraşmış neler çekmiş diye allah yardımcın olsun canım.
Ya benım de en dusukte yanıyor suan ev 27derece gozukuyor. Gidip kapattım şimdi içim bunaldı bi de cocuk gece usumesin diye üstüne iki kat nattaniye örtmüşüm kafası terlemş gercektenKMombi an düşükte yanıyor canım ya
Ooo zeynep napmışsın iki battaniye yavruyada yazık. Gece yatarken peteği kaptıp sabah açsak nasıl olur kiYa benım de en dusukte yanıyor suan ev 27derece gozukuyor. Gidip kapattım şimdi içim bunaldı bi de cocuk gece usumesin diye üstüne iki kat nattaniye örtmüşüm kafası terlemş gercekten
Bizim de en düşükte 23 güneş çıkınca 24 kapatınca ben piskolojık olarak soguk gibi geliyor kapatamıyormKMombi an düşükte yanıyor canım ya
Arkadaşlar sünnet olduk darısı tüm isteyenlerin başına....
Ben 23 dereceyi geçip 24 görünce gündüzleri kapatıyorum serinleyinceye açıyorumy ya da gece yatarken açıyorum. Kızımdan önce daha fazla doğal gaz faturası ödüyorduk:))Ooo zeynep napmışsın iki battaniye yavruyada yazık. Gece yatarken peteği kaptıp sabah açsak nasıl olur ki
Amin canım.Dediğin gibi yapıyorum sertleşen memeyi emziriyorum diğer memeyi sağıyorum.sertleşen memeyipompayla sağlamıyorum.Canım aslında sertlesen memeyi devamlı emzirmeye calıssan en iyi bebek bosaltır ve daha kolay acılır. Gercekten allah dusmanıma bıle yasatmasın bu mastiti ne hamileliğimde ne normal dogumumda boyle cekmedim .. daha yeni yeni süt dengesi regule oluyor desem yeridir. Ben artık ikiz emziriyorum diyorum her emzirme gece bıle bi saat sürüyor allahtan pompa elektrikli hastane tipi kullanıyorum da bıraz vakit kazanıyırum yoksa manuel olsa cok daha zor olurdu. Allah sana da , dualar bekleyen herkese de acil sifalar versin canım
Benim oğlumda 13 Eylül doğumlu canım :)) ben meyve püresi almıştım belki diğerleri ağır gelir diye 3 çay kaşığı verdim o zaman arttırayım bende. mamayı bir öğün azaltayım, onun yerine kaşık maması vereyim sonra da yoğurt falan o şekilde devam ederim çok teşekkür ederim canımCnm benim kızım 13 Eylül doğumlu. Diğer kızlarımda kullanmıştım çok memnun kaldım hep severek yediler.
Bu minnoşumda biberon almadığı için emzirdigimden dolayı direk kaşık mamasına geçtim.
Ülker Hero Baby gece maması yada gündüz mamaları çesit çok.
Peynirli pekmezli tahılı sabah için
Meyveli yada sütlü pirinçli gece maması.
1 çay bardağı kadar ancak yiyor .
Canım kaşık maması yerine meyve, havuç patates falan versen daha iyi olmaz mı?Benim oğlumda 13 Eylül doğumlu canım :)) ben meyve püresi almıştım belki diğerleri ağır gelir diye 3 çay kaşığı verdim o zaman arttırayım bende. mamayı bir öğün azaltayım, onun yerine kaşık maması vereyim sonra da yoğurt falan o şekilde devam ederim çok teşekkür ederim canım
Cnm çok teşekkür ederim duana bizide aldığın için..Bu süreçte geçecek inşallah sağlığımıza bize melekelerimizi veren Rabbime şükürler olsun.
Sanırım senin minnoşla benimki aynı gündü doğumları bu arada.Biz biraz az kilo alıyoruz kaşık maması veriyorum günde bir defa.Deniyorum bakalim insallah beğenir kızımda devam eder..
Kızlar ben yavaştan ek gıda alış-verişine başladım. Ali expresten muşamba ve silikon önlükler aldım. Vakumlu bölmeli tabak,püre yapan ezme aparatlı kase,silikon kaşıklar falan aldım.
Özellikle vakumlu bölmeli tabak çok uyguna geldi
Mama sandalyesi rende buharda haşlama aparatı kaldı.
Oy yerim onu artık bizi daha çok tanıdılar canım bikaç gündür daha çok sevildiğimi anladım bendeKızlar kızım yanağımı çenemi emiyor ve gülümsüyor .Büyüdü de Annesini öpmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?