- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.761
Canım ben kızımda hazır mamaları sadece çok nadir dışarda kullandım evde yogurt meyve vs şeyleri kullandım sadece gece yatarken muhallebi şeklinde kaşık maması kullana bilirsinBenim oğlumda 13 Eylül doğumlu canım :)) ben meyve püresi almıştım belki diğerleri ağır gelir diye 3 çay kaşığı verdim o zaman arttırayım bende. mamayı bir öğün azaltayım, onun yerine kaşık maması vereyim sonra da yoğurt falan o şekilde devam ederim çok teşekkür ederim canım
Bende gece kapatmayı denicem canım belkş fayda eder. Bizim eski ev fenaydı buds çok sıcakBen 23 dereceyi geçip 24 görünce gündüzleri kapatıyorum serinleyinceye açıyorumy ya da gece yatarken açıyorum. Kızımdan önce daha fazla doğal gaz faturası ödüyorduk:))
Terlemesi yüZünden uyku tulumunu kullanamıyorum atletle giydirdiğim halde uyku tulumuyla çok terliyor.
Gece kapatma bence. Hava durumu belli olmaz gece serinlik çöker uykun ağır gelir anlamazsın. Gündüz dene. Tekrar hastalanmasın Allah korudunBende gece kapatmayı denicem canım belkş fayda eder. Bizim eski ev fenaydı buds çok sıcak
Zaten öncelikle evde kendi hazırladığım mamaları meyve pürelerini kullanırım canım gece yatarken mama yerine onlardan vermek daha mantıklı teşekkür ederim önerin için :))Canım ben kızımda hazır mamaları sadece çok nadir dışarda kullandım evde yogurt meyve vs şeyleri kullandım sadece gece yatarken muhallebi şeklinde kaşık maması kullana bilirsin
Öncelikle evde kendi hazırladıklarımı vericem canım ama onların tadını da alsın istiyorum dışarı çıksrken falan daha rahat olur. Benim kardeşime annem hiç kullanmadı onlardan çok sıkıntı yaşadı dışarı çıktığında o yüzden az az onlarında tadını alsın istiyorum :)Canım kaşık maması yerine meyve, havuç patates falan versen daha iyi olmaz mı?
Canım ek gıdaya ne ile başlayacaksın ben armut denedim çok sevdi başka ne verebilirim meyve ve yoğurt haricinde acabaKızlar ben yavaştan ek gıda alış-verişine başladım. Ali expresten muşamba ve silikon önlükler aldım. Vakumlu bölmeli tabak,püre yapan ezme aparatlı kase,silikon kaşıklar falan aldım.
Özellikle vakumlu bölmeli tabak çok uyguna geldi
Mama sandalyesi rende buharda haşlama aparatı kaldı.
Kıyamam kuzuya benimkide minnak doğdu zaten az ilerliyoruz ama olsun sağlığımız yerinde çok şükür.6 eylül doğumlu benim kuzu topiğin en bıdığı olabilir mina :) 62 cm 5.8 kg :)
vakumlu bölmeli tabağı ben de istiyorum da 49 tl tr de aliexpreste ne kadar acaba ?
Canım burdayım çocuk büyüdükçe zamanda kalmıyor girmeye biz iyiyiz sen nasılsın
Cnm ben diğerlerinde 6.aya kadar şu bile vermedim.Benim oğlumda 13 Eylül doğumlu canım :)) ben meyve püresi almıştım belki diğerleri ağır gelir diye 3 çay kaşığı verdim o zaman arttırayım bende. mamayı bir öğün azaltayım, onun yerine kaşık maması vereyim sonra da yoğurt falan o şekilde devam ederim çok teşekkür ederim canım
Ben mama kaşığını bebedor aldim ama o kadar küçük ki kullanamadım daha doğrusu babam almıştı bilememiş.Mama kaşığı ve tabaklardan hangi marka alıcaksınız bazı kaşıklar çok küçük oluyomuş sürekli bakıyorum ama birtürlü karar veremedim
Olsun canım merakla okudum bilgilendim bende :) benimde sütüm hiç yok sırf mama veriyorum o yüzden ek gıdaya geçmek istiyorum armut verdim 3 çay kaşığı falan onu sevdi arttırmayı düşünüyorum bir de yoğurda başlıcam şimdilik bunlara alışana kadar çok birşey vermeyi düşünmüyorum ama 3 çay kaşığı az dimi ben mama öğünlerini azaltıp onun yerine meyve püresini öğün yapmayı düşünüyorum o yüzden ne kadar vermem gerektiğini bilemiyorum şuanCnm ben diğerlerinde 6.aya kadar şu bile vermedim.
Ama Afra Berin sıkıntılı zamanına geldi yeterli süt olmadı.
Mamayı bir çeşit başla birden tat karmaşası yaşayabiliyorlar.Tabi kahvaltı yaparken peynirin yada pekmezin tatlarına baktırıyorum az az.1 ay sonra tek çesit çotbayada başlicam,yoğurtta tabiki.Ben önce 1 çeşit gece maması ile başladım, 3 gündür de gündüz elma püresi kendim yaptım ama yarım çay bardağı verdim.
Ama artık sabah bahsettiğim peynirli pekmezli mamayı vericem.Afra zaten ilk 1 ay biberon maması takviyesi yapmıştık küçük ve erken doğduğu için. Sonra almadı hiç mama vermedimde.
Bakalım şimdilik sevdi ve yiyor ..
Uzun oldu kusurabakma başlayınca yazmaya devam etmişim..
Acizane fikrimi sorarsan öglen yada ögleden sonra meyveyi öğün olarak ver bence.Olsun canım merakla okudum bilgilendim bende :) benimde sütüm hiç yok sırf mama veriyorum o yüzden ek gıdaya geçmek istiyorum armut verdim 3 çay kaşığı falan onu sevdi arttırmayı düşünüyorum bir de yoğurda başlıcam şimdilik bunlara alışana kadar çok birşey vermeyi düşünmüyorum ama 3 çay kaşığı az dimi ben mama öğünlerini azaltıp onun yerine meyve püresini öğün yapmayı düşünüyorum o yüzden ne kadar vermem gerektiğini bilemiyorum şuan
Ben bundan aldım 28lira HP’lerde aynısını 60 liraya gördüm6 eylül doğumlu benim kuzu topiğin en bıdığı olabilir mina :) 62 cm 5.8 kg :)
vakumlu bölmeli tabağı ben de istiyorum da 49 tl tr de aliexpreste ne kadar acaba ?
Hm doğru söylüyorsun o hiç aklıma gelmediÖncelikle evde kendi hazırladıklarımı vericem canım ama onların tadını da alsın istiyorum dışarı çıksrken falan daha rahat olur. Benim kardeşime annem hiç kullanmadı onlardan çok sıkıntı yaşadı dışarı çıktığında o yüzden az az onlarında tadını alsın istiyorum :)
Evet ya, zaman gerçekten çok çabuk geçiyorAllahım ne zaman doğdular ne zaman meydana geldiler de ek gıda konuşur olduk. Rabbim ömürlerini hayırlı versin inşallah
Kızlar 3 gece Humana iyi geceler çayı kullandım, o geceler kızım erken uyudu.memem sertleştiği için 2 gündür kullanamıyorum.2 gündür kızım gece 12 lerde uyuyor.
Joker den kış çayı aldım sütümü arttırdı.
Ben kullanmaya ara verdim ama Belki ihtiyacı olan annelere bu çaylar şifa olur.
seyyav ve tüm atopik dermatitli annelere Ali Fuat serper ig paylaşmış
Ne zamandır yazmadın canım merak ettim. Bizde iyiyiz çok şükür. Çok kucakcı tüm gün koynumdaCanım burdayım çocuk büyüdükçe zamanda kalmıyor girmeye biz iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?