2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım ben kızımda hazır mamaları sadece çok nadir dışarda kullandım evde yogurt meyve vs şeyleri kullandım sadece gece yatarken muhallebi şeklinde kaşık maması kullana bilirsin

Bende gece kapatmayı denicem canım belkş fayda eder. Bizim eski ev fenaydı buds çok sıcak

Bende gece kapatmayı denicem canım belkş fayda eder. Bizim eski ev fenaydı buds çok sıcak
Gece kapatma bence. Hava durumu belli olmaz gece serinlik çöker uykun ağır gelir anlamazsın. Gündüz dene. Tekrar hastalanmasın Allah korudun

Canım ben kızımda hazır mamaları sadece çok nadir dışarda kullandım evde yogurt meyve vs şeyleri kullandım sadece gece yatarken muhallebi şeklinde kaşık maması kullana bilirsin
Zaten öncelikle evde kendi hazırladığım mamaları meyve pürelerini kullanırım canım gece yatarken mama yerine onlardan vermek daha mantıklı teşekkür ederim önerin için :))

Canım kaşık maması yerine meyve, havuç patates falan versen daha iyi olmaz mı?
Öncelikle evde kendi hazırladıklarımı vericem canım ama onların tadını da alsın istiyorum dışarı çıksrken falan daha rahat olur. Benim kardeşime annem hiç kullanmadı onlardan çok sıkıntı yaşadı dışarı çıktığında o yüzden az az onlarında tadını alsın istiyorum :)

Canım ek gıdaya ne ile başlayacaksın ben armut denedim çok sevdi başka ne verebilirim meyve ve yoğurt haricinde acaba

6 eylül doğumlu benim kuzu topiğin en bıdığı olabilir mina :) 62 cm 5.8 kg :)

vakumlu bölmeli tabağı ben de istiyorum da 49 tl tr de aliexpreste ne kadar acaba ?
Kıyamam kuzuya benimkide minnak doğdu zaten az ilerliyoruz ama olsun sağlığımız yerinde çok şükür.
Bizde 6250 gr. Ancak olduk 64 cm. Çok şükür ..

Cnm ben diğerlerinde 6.aya kadar şu bile vermedim.
Ama Afra Berin sıkıntılı zamanına geldi yeterli süt olmadı.
Mamayı bir çeşit başla birden tat karmaşası yaşayabiliyorlar.Tabi kahvaltı yaparken peynirin yada pekmezin tatlarına baktırıyorum az az.1 ay sonra tek çesit çotbayada başlicam,yoğurtta tabiki.Ben önce 1 çeşit gece maması ile başladım, 3 gündür de gündüz elma püresi kendim yaptım ama yarım çay bardağı verdim.
Ama artık sabah bahsettiğim peynirli pekmezli mamayı vericem.Afra zaten ilk 1 ay biberon maması takviyesi yapmıştık küçük ve erken doğduğu için. Sonra almadı hiç mama vermedimde.
Bakalım şimdilik sevdi ve yiyor ..
Uzun oldu kusurabakma başlayınca yazmaya devam etmişim..

Mama kaşığı ve tabaklardan hangi marka alıcaksınız bazı kaşıklar çok küçük oluyomuş sürekli bakıyorum ama birtürlü karar veremedim
Ben mama kaşığını bebedor aldim ama o kadar küçük ki kullanamadım daha doğrusu babam almıştı bilememiş.
Mama kasesi alicam büyük bir kupa bardağın var porselen büyük kızım bana almıştı ama geniş bir kupa bardagı kullanmadım mamayı onla veriyorum .Kasede yaptığımda mamayı yedirmem uzun sürebiliyor soğuyor o zaman bende bu yöntemi buldum daha geç soğuyor.Fikir vereyim dedim.

Olsun canım merakla okudum bilgilendim bende :) benimde sütüm hiç yok sırf mama veriyorum o yüzden ek gıdaya geçmek istiyorum armut verdim 3 çay kaşığı falan onu sevdi arttırmayı düşünüyorum bir de yoğurda başlıcam şimdilik bunlara alışana kadar çok birşey vermeyi düşünmüyorum ama 3 çay kaşığı az dimi ben mama öğünlerini azaltıp onun yerine meyve püresini öğün yapmayı düşünüyorum o yüzden ne kadar vermem gerektiğini bilemiyorum şuan

N
Acizane fikrimi sorarsan öglen yada ögleden sonra meyveyi öğün olarak ver bence.
Ben yarım çay bardağı ancak veriyorum mama yemeye yeni başladığımız için çünkü Afra çok memeci bir minnoş.Ama bence 1 çay bardağı kadar fazla olmaz zaten mama yiyorsa minnoşun.
Tabi bu benim fikrim diğer kızlarımda böyle yaptım yine öyle yapıyorum.Zaten mevsimin meyvesi armut veya elma çok güzel dönüşümlü veriyorum cnm.

6 eylül doğumlu benim kuzu topiğin en bıdığı olabilir mina :) 62 cm 5.8 kg :)

vakumlu bölmeli tabağı ben de istiyorum da 49 tl tr de aliexpreste ne kadar acaba ?
Ben bundan aldım 28lira HP’lerde aynısını 60 liraya gördüm

Eklentiler

• 6DDFCE67-68C9-424E-AC96-357B7522D81F.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 91
Hm doğru söylüyorsun o hiç aklıma gelmedi

Humana iyi geceler çayını sen mi ictin canım . Bazıları beve
seyyav ve tüm atopik dermatitli annelere Ali Fuat serper ig paylaşmış

Canım paylaşımın için çok sağol ben de sanırım alerji testi yaptircam böyle olmuyor ezbere iş yapiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…