2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bana pek mantıklı gelmedi bunun aynısını gebelikte de söylüyorsan gebelik varsa köpürür loksa köpürmez diye ama karbonat bu idrarı görünce köpürür

En son doktora gittıgımde doktor 20 günde bir takip yapıcaz dedı haftaya cumartesi gidicem 11+5 olucak bakalım neler görücez Bi 20 gün sonra belki cinsiyet belli olur

benim boş gebelik imiş kürtaj oldum hepinize kucagınıza almak nasip olsun banada dua edin olur mu birde hamılelık takvımını nasıl kaldıracagım bilen vaarmı

benim boş gebelik imiş kürtaj oldum hepinize kucagınıza almak nasip olsun banada dua edin olur mu birde hamılelık takvımını nasıl kaldıracagım bilen vaarmı
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim bi sonrakine sağlıklı sıhhatli evlat nasip eylesin inşallah... Bu takvimi yaptığın yere gir.. oraya yazdığın tarihi sil kaydet

Cnm çok geçmiş olsun. Bişeyi merak ettim bu haftadan önce anlaşılması gerekmezmiydi. Allah tez zaman da yeni evladınla buluştursun seni

ben de 3 kilo kaybettim kızlar ve vermeye devam ediyorum. Çünkü mide bulantısından hiç yiyemiyorum. Yemek cok büyük nimetmiş kilo alıyorum diye üzülmeyin bence.
Canım bendede bulantı var nezaman fena olsam ayva yıyorum aksam yemegım de peynır arası ekmek

En son doktora gittıgımde doktor 20 günde bir takip yapıcaz dedı haftaya cumartesi gidicem 11+5 olucak bakalım neler görücez Bi 20 gün sonra belki cinsiyet belli olur
Canım nasıl gidiyo 11. Haftalarda bulantılar geciyo yavas yavas diyen var nasıl gecio hamileliğin bende su 11. Haftaları bi göreyim istiyorum ama zaman gecmıo

Canım nasıl gidiyo 11. Haftalarda bulantılar geciyo yavas yavas diyen var nasıl gecio hamileliğin bende su 11. Haftaları bi göreyim istiyorum ama zaman gecmıo
Can'ım benim hiç bulantım olmadı çok şükür ama mesela siyah zeytinden tiksendim yiyemiyorum yorgunluk ve ağrı çok onun dışında iyi bu bulantı genetikmiş biraz annenin hasılmış

Can'ım benim hiç bulantım olmadı çok şükür ama mesela siyah zeytinden tiksendim yiyemiyorum yorgunluk ve ağrı çok onun dışında iyi bu bulantı genetikmiş biraz annenin hasılmış
Anladım canım beni bulantı zorluyo valla agrım var dediğin karın agrısı mı tam olarak gecer ınsallah o da

Bebeğimi kaybettim Nasip değilmiş . Çok teşekkür ediyorum destekleriniz için. Herkese hayırlı doğumlar. Rabbim yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…