- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.881
Bana pek mantıklı gelmedi bunun aynısını gebelikte de söylüyorsan gebelik varsa köpürür loksa köpürmez diye ama karbonat bu idrarı görünce köpürürmerhaba kızlar,
Ne kadar doğru bilmiyorum karbonat ve idrar ile cinsiyet testi yapılabiliyormuş. Bununla ilgili youtube da bir sürü videoda var. Amerikada kadınlar nadiren ultroasona girdikleri için özellikle onlara ait videolar. seffaf bir bardağa misal bir tatlı kaşığı karbonat koyuyorsun. Başka bir bardakta tercihen sabah idrarı oluyor. İdrarı karbonatın üzerine döküyorsun hemen kabarıp köpürürse erkek, kabarmazsa kız diyorlar. sanıyorum 12. haftadan itibaren bu test denenebilir. Cünkü videoların genelinde 12 den itibaren 16 da cekilmiş coğu.
Her testte olduğu gibi bunda da muhakkak hata payı vardır. Birde karalahana suyu ile test yapılıyor. Kaynatılıyor karalahana. Koyu suyuna idrar döküldüğünde pembeleşirse kız koyu siyaha yakın mor olursa erkek diyorlar.
Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim bi sonrakine sağlıklı sıhhatli evlat nasip eylesin inşallah... Bu takvimi yaptığın yere gir.. oraya yazdığın tarihi sil kaydetbenim boş gebelik imiş kürtaj oldum hepinize kucagınıza almak nasip olsun banada dua edin olur mu birde hamılelık takvımını nasıl kaldıracagım bilen vaarmı
benim boş gebelik imiş kürtaj oldum hepinize kucagınıza almak nasip olsun banada dua edin olur mu birde hamılelık takvımını nasıl kaldıracagım bilen vaarmı
00.00.0000 yapmayı dene bi istersencok sagolsiliyorum fakat bir değer gir diyor
Rabbim en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahbenim boş gebelik imiş kürtaj oldum hepinize kucagınıza almak nasip olsun banada dua edin olur mu birde hamılelık takvımını nasıl kaldıracagım bilen vaarmı
Canım allah sabır versin tez zamanda rabbim kucağını doldursunbenim boş gebelik imiş kürtaj oldum hepinize kucagınıza almak nasip olsun banada dua edin olur mu birde hamılelık takvımını nasıl kaldıracagım bilen vaarmı
Geçmişolsun canim ya. Insallah tez zamanda saglikli hamilelik nasip etsin rabbimbenim boş gebelik imiş kürtaj oldum hepinize kucagınıza almak nasip olsun banada dua edin olur mu birde hamılelık takvımını nasıl kaldıracagım bilen vaarmı
Cnm çok geçmiş olsun. Bişeyi merak ettim bu haftadan önce anlaşılması gerekmezmiydi. Allah tez zaman da yeni evladınla buluştursun senibenim boş gebelik imiş kürtaj oldum hepinize kucagınıza almak nasip olsun banada dua edin olur mu birde hamılelık takvımını nasıl kaldıracagım bilen vaarmı
Canım bendede bulantı var nezaman fena olsam ayva yıyorum aksam yemegım de peynır arası ekmekben de 3 kilo kaybettim kızlar ve vermeye devam ediyorum. Çünkü mide bulantısından hiç yiyemiyorum. Yemek cok büyük nimetmiş kilo alıyorum diye üzülmeyin bence.
Canım nasıl gidiyo 11. Haftalarda bulantılar geciyo yavas yavas diyen var nasıl gecio hamileliğin bende su 11. Haftaları bi göreyim istiyorum ama zaman gecmıoEn son doktora gittıgımde doktor 20 günde bir takip yapıcaz dedı haftaya cumartesi gidicem 11+5 olucak bakalım neler görücez Bi 20 gün sonra belki cinsiyet belli olur
Can'ım benim hiç bulantım olmadı çok şükür ama mesela siyah zeytinden tiksendim yiyemiyorum yorgunluk ve ağrı çok onun dışında iyi bu bulantı genetikmiş biraz annenin hasılmışCanım nasıl gidiyo 11. Haftalarda bulantılar geciyo yavas yavas diyen var nasıl gecio hamileliğin bende su 11. Haftaları bi göreyim istiyorum ama zaman gecmıo
Anladım canım beni bulantı zorluyo valla agrım var dediğin karın agrısı mı tam olarak gecer ınsallah o daCan'ım benim hiç bulantım olmadı çok şükür ama mesela siyah zeytinden tiksendim yiyemiyorum yorgunluk ve ağrı çok onun dışında iyi bu bulantı genetikmiş biraz annenin hasılmış
Bebeğimi kaybettim Nasip değilmiş . Çok teşekkür ediyorum destekleriniz için. Herkese hayırlı doğumlar. Rabbim yardımcınız olsun.Canım benim de kanamam vardı 2 defa yoğun oldu 1,5 hafta leke şeklinde sürdü, 1 haftadır da bitti çok şükür. 2 hafta boyunca yattım şuan da da ev işi falan yapmıyorum, gerçi doktorum yatmamdan yana değil ama önlem alıyoruz kendimizce. Biz 6. Hafta da Kalp atışını duymuştuk inşallah sen de duyarsın, her kanama düşük değil adet döngüsünde de kanama olabiliyor stres yapmaman en önemlisi. Progestan verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?