- 3 Nisan 2014
- 410
- 732
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.901
Kist baya ağrı yapıyor Zeynepcim ya ondan akşam oturmadan direk mutfağa girinsem yarım saat sonra ağrı başlıyorAnladım canım beni bulantı zorluyo valla agrım var dediğin karın agrısı mı tam olarak gecer ınsallah o da
Maşallah canım şu an kaç artı kaçsınkızlar benim minik kuşum ultrasonda bana el salladı anne ben burdayım der gibii :) boyumuz da 3.38 cm olmuş 10 gün sonra ikili test için gideceğim :)
Eki Görüntüle 1954454
3. Aydan sonra galiba canım demir takviyesiBide d vitamini başlayan varmı
Bende hiç icemiyorum enfeksiyon da var bende icmem lazım ama gitmiyor zorlarsam midem bulanıyorArkadaşlar günaydın ben su içemiyorum kış günü hiç iÇesim gelmiyor bide mide bulantısı olunca hiç içilmiyor
Rabbim birdahakine sağlıklı hayırlı evlat nasip eylesin canım sana inşallah..Bebeğimi kaybettim Nasip değilmiş . Çok teşekkür ediyorum destekleriniz için. Herkese hayırlı doğumlar. Rabbim yardımcınız olsun.
D vitamini tüm hamilelere verilen bişey değil canım..Eğer vücutta bir eksiklik varsa takviye amaçlı verilebilir..güneş ışığından süt ve süt ürünlerinden ve birçok besinden bunu karşılıyoruz zaten..Bide d vitamini başlayan varmı
İstemez mi canım yaaa tam da kilo yapacak şeyler istiyor börek çörek tost çiğ köfte herşey çekiyor canım..bitek tatlı yemiyorum..Tatlıda yesem 5 kilo alırdım heralde :) Bende 14 ü geçmesin diyorum..61 kiloyla hamile kaldım 75 le bari tamamlayım diyorum..kızımda 21 kilo almıştım..sonra verirken çok zorlandım birde kiloyu sevmeyen biriryim resmen takıntılım yani..Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyroum..
Mayallah hatunlar dikkat edin. Ben Bebek içip diyet yapıyordum en son 59 la hamile kaldım 58.500 E Rüştü'm şimdi 59.200 gülam çıkıyorum banada sen böyle olursan çok bebeğin zayıf olur kilosu olmaz diyip sinirimi bozuyorlarBirebir aynıyızben de 60 61 ile başladım 64 leri görüyorum tartıda. Ağırlaştığımı hissediyorum. İşte hareket etmeye çalışıyorum merdiven inip çıkıyorum. Bahar gelsin yürüyüş yaparız. 75i gecmemek lazım normal doğum zorlaşır o zaman yağlanmayalım
aynen canım yaa kışın yürüyüşte olmuyo..birde benim bundan önce düşüğüm olduğu için 12.haftaya kadar çokda kendimi yormak istemiyorum korkuyorum biraz.. Bende işyerinde hep oturarak çalışıyorum zaten..Akşamda yemek yer yemez ağırlık çöküyo hiç hareket edemiyorum..Ama motive edelim buran birbirimizi kontrollü gidelim bundan sonraBirebir aynıyızben de 60 61 ile başladım 64 leri görüyorum tartıda. Ağırlaştığımı hissediyorum. İşte hareket etmeye çalışıyorum merdiven inip çıkıyorum. Bahar gelsin yürüyüş yaparız. 75i gecmemek lazım normal doğum zorlaşır o zaman yağlanmayalım
sen ne güzel hazırlık yapmışsın..Bende bilseydim bi 3-4 kilo verip başlardım :) Senin kilo almanla bebeğin zerre alakası yok emin ol.. Bak sana şöyle örnek vereyim.ben hamile kalınca hep iştahı açılan bir tipim..ona hamileykende ilk günden başladı iştah...ve kızım hep haftasından geri gidiyordu..hatta 29,.hafta bunu kafaya o kadar taktımki bebeğe yarayacak ne varsa yedim resmen şiştim..KIzıma değil bana yaradı kilolar..20 kilo aldım..kızım 2900 doğdu yani..Ne yaparsak yapalım onlar alacağı kadar alıyor..Mayallah hatunlar dikkat edin. Ben Bebek içip diyet yapıyordum en son 59 la hamile kaldım 58.500 E Rüştü'm şimdi 59.200 gülam çıkıyorum banada sen böyle olursan çok bebeğin zayıf olur kilosu olmaz diyip sinirimi bozuyorlar
Mayallah hatunlar dikkat edin. Ben Bebek içip diyet yapıyordum en son 59 la hamile kaldım 58.500 E Rüştü'm şimdi 59.200 gülam çıkıyorum banada sen böyle olursan çok bebeğin zayıf olur kilosu olmaz diyip sinirimi bozuyorlar
aynen canım yaa kışın yürüyüşte olmuyo..birde benim bundan önce düşüğüm olduğu için 12.haftaya kadar çokda kendimi yormak istemiyorum korkuyorum biraz.. Bende işyerinde hep oturarak çalışıyorum zaten..Akşamda yemek yer yemez ağırlık çöküyo hiç hareket edemiyorum..Ama motive edelim buran birbirimizi kontrollü gidelim bundan sonra
Hayırlısı olsun canım . İnşallah yeniden sağlıklı bebeklerin olur . Amin canımBebeğimi kaybettim Nasip değilmiş . Çok teşekkür ediyorum destekleriniz için. Herkese hayırlı doğumlar. Rabbim yardımcınız olsun.
Bende okudum baktım ilk 3 ay yediklerimiz bize yarıyor bebeğe katkısı daha yok diye sadece zararlı olan şeyleri yemeğe kestim ceviz falan yemeye başladım. Bende polikistik over oldugu için kilo aldıkça adit olamıyordul doktor istedi kilo vermemi 2 senedir istiyorduk bebişsen ne güzel hazırlık yapmışsın..Bende bilseydim bi 3-4 kilo verip başlardım :) Senin kilo almanla bebeğin zerre alakası yok emin ol.. Bak sana şöyle örnek vereyim.ben hamile kalınca hep iştahı açılan bir tipim..ona hamileykende ilk günden başladı iştah...ve kızım hep haftasından geri gidiyordu..hatta 29,.hafta bunu kafaya o kadar taktımki bebeğe yarayacak ne varsa yedim resmen şiştim..KIzıma değil bana yaradı kilolar..20 kilo aldım..kızım 2900 doğdu yani..Ne yaparsak yapalım onlar alacağı kadar alıyor..
Maşallah he güzel bence bu dönemde çevremizdeki insanlara kulaklarımızı mı tıkasakBünye meselesi bu tamamen benim yengem 4 kilo aldı 3 kilo bebeği olmustu. Yemesinden de kısmıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?