2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Arkadaşlar günaydın ben su içemiyorum kış günü hiç iÇesim gelmiyor bide mide bulantısı olunca hiç içilmiyor

Ben yeni başladım ama çok iğrenç zaten mide bulanıyor bide yağ içiyoruz sekiz damla yazdı bide şimdi bile yazarken midem bulandı İnanın ki

Birebir aynıyız ben de 60 61 ile başladım 64 leri görüyorum tartıda. Ağırlaştığımı hissediyorum. İşte hareket etmeye çalışıyorum merdiven inip çıkıyorum. Bahar gelsin yürüyüş yaparız. 75i gecmemek lazım normal doğum zorlaşır o zaman yağlanmayalım

Mayallah hatunlar dikkat edin. Ben Bebek içip diyet yapıyordum en son 59 la hamile kaldım 58.500 E Rüştü'm şimdi 59.200 gülam çıkıyorum banada sen böyle olursan çok bebeğin zayıf olur kilosu olmaz diyip sinirimi bozuyorlar

aynen canım yaa kışın yürüyüşte olmuyo..birde benim bundan önce düşüğüm olduğu için 12.haftaya kadar çokda kendimi yormak istemiyorum korkuyorum biraz.. Bende işyerinde hep oturarak çalışıyorum zaten..Akşamda yemek yer yemez ağırlık çöküyo hiç hareket edemiyorum..Ama motive edelim buran birbirimizi kontrollü gidelim bundan sonra

sen ne güzel hazırlık yapmışsın..Bende bilseydim bi 3-4 kilo verip başlardım :) Senin kilo almanla bebeğin zerre alakası yok emin ol.. Bak sana şöyle örnek vereyim.ben hamile kalınca hep iştahı açılan bir tipim..ona hamileykende ilk günden başladı iştah...ve kızım hep haftasından geri gidiyordu..hatta 29,.hafta bunu kafaya o kadar taktımki bebeğe yarayacak ne varsa yedim resmen şiştim..KIzıma değil bana yaradı kilolar..20 kilo aldım..kızım 2900 doğdu yani..Ne yaparsak yapalım onlar alacağı kadar alıyor..

Bünye meselesi bu tamamen benim yengem 4 kilo aldı 3 kilo bebeği olmustu. Yemesinden de kısmıyordu

Evet 12. haftadan sonra evde spor hareketlerine bile başlayabiliriz :)

Bende okudum baktım ilk 3 ay yediklerimiz bize yarıyor bebeğe katkısı daha yok diye sadece zararlı olan şeyleri yemeğe kestim ceviz falan yemeye başladım. Bende polikistik over oldugu için kilo aldıkça adit olamıyordul doktor istedi kilo vermemi 2 senedir istiyorduk bebiş

Arkadaslar benimde kilo sorunum var şuan 72 kiloyum ve boyumda uzun degil acaba ileriki aylarda cok sorun yaşar miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…