- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.101
Sen sadece babanın sağlığına ve bebeğine odaklan canım. Gerisi boş. Allah şifa versinBabamın durumu kötüleşiyor : ( gittiği 2. Ünv hastanesinden de elimizden geleni yaptık bir de şuraya gidin denilerek çıkartıldı. Yüzü kaşık kadar karnı balon gibi.. 2 haftada karnından 25 kilo su almışlar karaciğer kanalları tıkalı organa kanamayı durduramayacakları için dokunamıyorlar. Şu an son çare nakil ama onun da yapılıp yapılamayacağı belli değil. Evimi toplayıp bıraktım 5 gündür annemin evdeyiz annemler başka şehirdw eşim 1 saat yol mesafesinde falan böyle iice karman çormanım. Mina önümüzdeki ay ek gıdaya başlıycak en iyisi kiralık eve çıkıp kendi evimiz satılana kadar kirada kalmak. Bu sefer şimiddiden çalışmam gerekecek bikaç ay vardı daha kv zaten ağzı açık bunu bekliyo çok moralim bozuk
Babamın durumu kötüleşiyor : ( gittiği 2. Ünv hastanesinden de elimizden geleni yaptık bir de şuraya gidin denilerek çıkartıldı. Yüzü kaşık kadar karnı balon gibi.. 2 haftada karnından 25 kilo su almışlar karaciğer kanalları tıkalı organa kanamayı durduramayacakları için dokunamıyorlar. Şu an son çare nakil ama onun da yapılıp yapılamayacağı belli değil. Evimi toplayıp bıraktım 5 gündür annemin evdeyiz annemler başka şehirdw eşim 1 saat yol mesafesinde falan böyle iice karman çormanım. Mina önümüzdeki ay ek gıdaya başlıycak en iyisi kiralık eve çıkıp kendi evimiz satılana kadar kirada kalmak. Bu sefer şimiddiden çalışmam gerekecek bikaç ay vardı daha kv zaten ağzı açık bunu bekliyo çok moralim bozuk
Anladım canım biz yarın sabah kan vermeye gidicez . Ben temas egzaması olduğunu düşünüyorumÇok sevinirim canım yok ben çocuk doktorumuza gittim haftaya gidicem
Canim Allah babana acil sifalar versin insallah... Yuzunuzu guldurecek haberler alirsiniz umarimBabamın durumu kötüleşiyor : ( gittiği 2. Ünv hastanesinden de elimizden geleni yaptık bir de şuraya gidin denilerek çıkartıldı. Yüzü kaşık kadar karnı balon gibi.. 2 haftada karnından 25 kilo su almışlar karaciğer kanalları tıkalı organa kanamayı durduramayacakları için dokunamıyorlar. Şu an son çare nakil ama onun da yapılıp yapılamayacağı belli değil. Evimi toplayıp bıraktım 5 gündür annemin evdeyiz annemler başka şehirdw eşim 1 saat yol mesafesinde falan böyle iice karman çormanım. Mina önümüzdeki ay ek gıdaya başlıycak en iyisi kiralık eve çıkıp kendi evimiz satılana kadar kirada kalmak. Bu sefer şimiddiden çalışmam gerekecek bikaç ay vardı daha kv zaten ağzı açık bunu bekliyo çok moralim bozuk
Maşallah canım geceyi çok güzel oturtmuşsunuz Peki gündüz uyutmak için ne kadar uğraşıyorsun?mesela 2 saatte bir uyuyor ya yarım saat önceden mi başlıyorsun uyutmaya?Gunaydin..aksam beslendikten sonra /9 da/ altini aciyorum o sirada bacaklarina yagla masaj yapiuorum..sonra besige yatiriyorum..yputube da pist sesi var,onu aciyorum,mzigi agzina veriyorum.alini tutarak,basini oksayarak bir sure sonra daliyor uykuya..en gc 10 da uyumus oluyor..gece de genelde 4 gibi emiyor..sonra 7 de kalkiyor mutlaka kacta uyumus olursa olsun..
Gunduzleri 2 saatte bir uyumasina dikkat ediyorum ama gunduz daha zor uyuyor..ya arabasinda evde gezdirerek ya da hamak besigind sallayarak uyuyor..
Boyle yazinca farkettim de kendi kendine uyuma aloskanligi kazandiramamisim:))ama en zindan gece uyku saatlerini duzene sokmayi basardim:)
Allah yar ve yardımcın olsun canım babana acil şifalar diliyorum. Sen Allaha güven inşallah Selamete çıkarsınız en kisa zamanda.Babamın durumu kötüleşiyor : ( gittiği 2. Ünv hastanesinden de elimizden geleni yaptık bir de şuraya gidin denilerek çıkartıldı. Yüzü kaşık kadar karnı balon gibi.. 2 haftada karnından 25 kilo su almışlar karaciğer kanalları tıkalı organa kanamayı durduramayacakları için dokunamıyorlar. Şu an son çare nakil ama onun da yapılıp yapılamayacağı belli değil. Evimi toplayıp bıraktım 5 gündür annemin evdeyiz annemler başka şehirdw eşim 1 saat yol mesafesinde falan böyle iice karman çormanım. Mina önümüzdeki ay ek gıdaya başlıycak en iyisi kiralık eve çıkıp kendi evimiz satılana kadar kirada kalmak. Bu sefer şimiddiden çalışmam gerekecek bikaç ay vardı daha kv zaten ağzı açık bunu bekliyo çok moralim bozuk
Canım allah babana acil şifalar versin.zor bir dönemden geçiyorsunuz.allahtan Ümit kesilmezBabamın durumu kötüleşiyor : ( gittiği 2. Ünv hastanesinden de elimizden geleni yaptık bir de şuraya gidin denilerek çıkartıldı. Yüzü kaşık kadar karnı balon gibi.. 2 haftada karnından 25 kilo su almışlar karaciğer kanalları tıkalı organa kanamayı durduramayacakları için dokunamıyorlar. Şu an son çare nakil ama onun da yapılıp yapılamayacağı belli değil. Evimi toplayıp bıraktım 5 gündür annemin evdeyiz annemler başka şehirdw eşim 1 saat yol mesafesinde falan böyle iice karman çormanım. Mina önümüzdeki ay ek gıdaya başlıycak en iyisi kiralık eve çıkıp kendi evimiz satılana kadar kirada kalmak. Bu sefer şimiddiden çalışmam gerekecek bikaç ay vardı daha kv zaten ağzı açık bunu bekliyo çok moralim bozuk
Degisiyor o,bazen 10/15 dakka sonra uyuyor ama oz.aksamustu daha huysuz oluyor dedigin gibi yarim saat suruyor bazenMaşallah canım geceyi çok güzel oturtmuşsunuz Peki gündüz uyutmak için ne kadar uğraşıyorsun?mesela 2 saatte bir uyuyor ya yarım saat önceden mi başlıyorsun uyutmaya?
Allah selamete çıkarsın canım. Rabbim tüm sıkıntılarınızı gidersin, babana acil şifalar versin inşaAllahBabamın durumu kötüleşiyor : ( gittiği 2. Ünv hastanesinden de elimizden geleni yaptık bir de şuraya gidin denilerek çıkartıldı. Yüzü kaşık kadar karnı balon gibi.. 2 haftada karnından 25 kilo su almışlar karaciğer kanalları tıkalı organa kanamayı durduramayacakları için dokunamıyorlar. Şu an son çare nakil ama onun da yapılıp yapılamayacağı belli değil. Evimi toplayıp bıraktım 5 gündür annemin evdeyiz annemler başka şehirdw eşim 1 saat yol mesafesinde falan böyle iice karman çormanım. Mina önümüzdeki ay ek gıdaya başlıycak en iyisi kiralık eve çıkıp kendi evimiz satılana kadar kirada kalmak. Bu sefer şimiddiden çalışmam gerekecek bikaç ay vardı daha kv zaten ağzı açık bunu bekliyo çok moralim bozuk
Parmak ne demek yumruk battaniye yelek benim elim. Hele geçen mememin ucunu verene kadar kenarını vakumladı.Arkadaşlar bebeği parmak emen var mı Doktor iki üç yaşına kadar normal demişti ama yine de vazgeçmeyeceğinden korkuyorum ileriki yaşlarda
sen ek gıdaya mı gecıyorsun canım ?Canım blw de püre yapılmıyor, ben sterilizatör aldım toplam 1-2 kere kullandım öylece duruyor. Şimdi blw de sebzeleri buharda yumuşatmak gerekiyor Ya acaba sterilizatör de yumuşatsam olur mu diye düşünüyorum. Sonuçta mantık aynı su buharı ama henüz denemedim. Bence bu makine çok da gerekli değil gibi.
güzelmiş ama epey pahalıymıssErgobaby inanılmaz memnunum canımbrn ındırımdeyken almıstım ama ındırım olmasaydı baby wearing sayfasından ıkıncı el satın alacaktım
Uyku rutini uyguluyoruz canım ama artık alıştı zaten kendi kendine uyuyor. Gece 10 gibi uyuyor sabahta 9-10 gibi uyanıyorGünaydın güzel anneler.bebişlerini zorlanmadan uyutan anneler nasıl uyutuyorsunuz? Uyku rutini uyguluyor musunuz? Güne kaçta başlıyor kaçta yatıyorsunuz?
canım buharda yemekler normalden daha hızlı pişer hatta buhar tencerelerı var unun için senın 30 dk pişirdiğin yemek buharda 15 dk surere meselaTeşekkür ederim canım. Beni de buharda pişirmek düşündürüyor. Bende süzgeçte yapmayı denicem. Ama el kadar havucu yada eti saatlerce buharda nasıl yaparım diyorum. aklım da kaldı çok pratik duruyor. Yarın beslenme gereçleri indirimde. Hiç biri ikinci kez indirime gitmezken bu yine indirimde olucak. İlla al beni diyor sanki
Cnm çok geçmiş olsun. Rabbim en yakın zamanda şifasını versin inşallah.Babamın durumu kötüleşiyor : ( gittiği 2. Ünv hastanesinden de elimizden geleni yaptık bir de şuraya gidin denilerek çıkartıldı. Yüzü kaşık kadar karnı balon gibi.. 2 haftada karnından 25 kilo su almışlar karaciğer kanalları tıkalı organa kanamayı durduramayacakları için dokunamıyorlar. Şu an son çare nakil ama onun da yapılıp yapılamayacağı belli değil. Evimi toplayıp bıraktım 5 gündür annemin evdeyiz annemler başka şehirdw eşim 1 saat yol mesafesinde falan böyle iice karman çormanım. Mina önümüzdeki ay ek gıdaya başlıycak en iyisi kiralık eve çıkıp kendi evimiz satılana kadar kirada kalmak. Bu sefer şimiddiden çalışmam gerekecek bikaç ay vardı daha kv zaten ağzı açık bunu bekliyo çok moralim bozuk
canım sadece anne sütüyle mi bu kadar kilo almış ?Kızlar 25 eylül doğumlu oğlum bugun aşımız vardı 9 kilo 67 cm olmuş mama vermiyorum geçen elma armut tattırdım ama o gece sabaha dogru kaka yaparken çok zorlandı sanki o yüzden 6 ayı beklicem bişeyler vermek için kilo alımı fazla zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?