2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sen sadece babanın sağlığına ve bebeğine odaklan canım. Gerisi boş. Allah şifa versin

Rabbim babanada sizede yardım etsin canım. Rabbim şifa versin inşallah

Canim Allah babana acil sifalar versin insallah... Yuzunuzu guldurecek haberler alirsiniz umarim
İse baslamak zor ama en azindan guvenebilecegin birisi bakacak boyle dusunebilirsin. Anne ve kv si olmayip cok zor durumda kalanlar var. Bakicilara guvenmek cok daha zor.
Su durumda olumlu yonden bakman zor biliyorum ama moralin yuksek olsun hem baban hem mina icin.
Bu arada istersen baban icin dua baslatalim ne dersin

Maşallah canım geceyi çok güzel oturtmuşsunuz Peki gündüz uyutmak için ne kadar uğraşıyorsun?mesela 2 saatte bir uyuyor ya yarım saat önceden mi başlıyorsun uyutmaya?

Allah yar ve yardımcın olsun canım babana acil şifalar diliyorum. Sen Allaha güven inşallah Selamete çıkarsınız en kisa zamanda.

Canım allah babana acil şifalar versin.zor bir dönemden geçiyorsunuz.allahtan Ümit kesilmez
Kv ne takılma canım iyi yanından bak çocuğuna bakacak güvenilir biri var.ben İstanbul’da yalnızım kimsem yok, acil bişey olduğunda çocuğu da her yere yanımızda götürmemiz gerekiyor.

Maşallah canım geceyi çok güzel oturtmuşsunuz Peki gündüz uyutmak için ne kadar uğraşıyorsun?mesela 2 saatte bir uyuyor ya yarım saat önceden mi başlıyorsun uyutmaya?
Degisiyor o,bazen 10/15 dakka sonra uyuyor ama oz.aksamustu daha huysuz oluyor dedigin gibi yarim saat suruyor bazen

Allah selamete çıkarsın canım. Rabbim tüm sıkıntılarınızı gidersin, babana acil şifalar versin inşaAllah

sen ek gıdaya mı gecıyorsun canım ?

Günaydın güzel anneler.bebişlerini zorlanmadan uyutan anneler nasıl uyutuyorsunuz? Uyku rutini uyguluyor musunuz? Güne kaçta başlıyor kaçta yatıyorsunuz?
Uyku rutini uyguluyoruz canım ama artık alıştı zaten kendi kendine uyuyor. Gece 10 gibi uyuyor sabahta 9-10 gibi uyanıyor

canım buharda yemekler normalden daha hızlı pişer hatta buhar tencerelerı var unun için senın 30 dk pişirdiğin yemek buharda 15 dk surere mesela

Cnm çok geçmiş olsun. Rabbim en yakın zamanda şifasını versin inşallah.
Moralini yüksek tut bebeğine lazımsın, onun sana her ne olursa olsun ihtiyacı var.
Herşey gönlünce olsun..

canım sadece anne sütüyle mi bu kadar kilo almış ?

oğlum 23 eylül doğumlu kilosu 6.600 şu an da ve sadece anne sütü veriyorum cok faza fark var arada o yüzden şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…