2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar benim minik kuşum ultrasonda bana el salladı anne ben burdayım der gibii :) boyumuz da 3.38 cm olmuş 10 gün sonra ikili test için gideceğim :)
Eki Görüntüle 1954454

Çok güzel yaaa maşallah.doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var :)
Benimkide böylemidir acaba :)
En son 6 haftalıkken görmüştüm inşaallah büyümüştür benim bebeğim

güneş kremi kullananınız var mı? benim cildim hassas hemen lekelenme oluyor. solante pigmenta kullanıyorum, hamileller için olanı pregna ya geçeyim diyorum ama inceledim içerik neredeyse aynı. Kararsız kaldım.

sen takma onlari..ben ilk hamileligimde 7 kilo aldim..benim goren hamile oldugumu sanmazdi..ve herkes bana aciyordu..ayy bebegin cok zayif olucak..ama ben takmiyordum..cok sukur kizim 4 kiloya yakin dogdu..herkesin agzi acik oldu..

Çok güzel yaaa maşallah.doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var :)
Benimkide böylemidir acaba :)
En son 6 haftalıkken görmüştüm inşaallah büyümüştür benim bebeğim
Canım bene merak içindeyim ya ne zamen kontrolün var benim haftaya cumartesi

canim benim tam tersi oldu. ben kilo almiyordum..kizim aliyordu..bakalim bu hamileligim nasil olucak..daha kilo almamisim.

sen takma onlari..ben ilk hamileligimde 7 kilo aldim..benim goren hamile oldugumu sanmazdi..ve herkes bana aciyordu..ayy bebegin cok zayif olucak..ama ben takmiyordum..cok sukur kizim 4 kiloya yakin dogdu..herkesin agzi acik oldu..
Ay maşallah canım ben en iyisi bu konuda kimseyi duymuyım zaten 3. Aydan sonra ekstre 300 kalori almak yeterliymiş benim anneminde düşün 9. Ayında otobüste yer vermemişler belli olmadığı için.

Kızlar bişeyi merak ettim kışın neden güneş kremi kullanıyorsunuz? Sıcak bölgelerde olduğunuz içinmi? Ben Ankaradayım..güneşi hiç görmüyoruz biz kışın..yani çıksada kaybolup gidiyor

Merhaba bir konuda olabildiğince çok kişiden yanıt almak istiyorum kiminle konuştuysam farklı cevaplar aldım :S
Ben 11 haftalık hamileyim hamile olduğumu 5. haftamda öğrendim hemen folik asit kullanımına başlattı doktor fakat ilk doktor folik asiti tok karnına yarım alacaksın dedi daha sonra 7. haftada yeni bir doktora başlamıştım o da yarım dozun ne faydası olacakmış tam al haplarını dedi. sonra şimdiki doktorum olan Banu Duru ile devam ettim o da aç karnına sabahları bir tane al dedi ayrıca bir de bu balık hapı dediğimiz omega desteğinden verdi.

Benim merak ettiğim hamilelik sürecinde vitamin ya da bu gibi destekleyici hapların hangi zamanlarda ve ne kadar kullanılması gerektiği kimisi folik asidi ilk 9 hafta kullanıp bırakıyo benim 11 hafta oldu doktor bana bir şey demedi.

Kimisi bakıyorum ekstra viteminler kullanıyor bana doktor vitamin falan da vermedi.

Sizin bu süreçte kullandığınız destekleyici takviyeler var mı? folik asidi ne kadar süre kullandınız? balık hapı kullanan var mı?

Yanıtlarsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Ben folikasite 4. Hafta hamileliği öğrendiğimde başladım, 7. Haftada doktorum bırak dedi. Takviye vitaminler Olmazsa olmaz gibi anlatılıyor ama ben düzgün beslenmeyle o vitaminleri alacağımıza inananlardanım.
Benim doktorum vitamin falan vermedi. Sağlıklı bir beslenme listesi verdi sadece

0
Çok teşekkürler yanıt için. Benim 11 hfta oldu hala bırak demedi :) arayıp ben bi soracağım artık kontrolüm haftaya çünkü. Bana da vitamin falan vermedi beslenmemde dikkat etmem gerekenleri söyledi. ama dediğin gibi herkes vitamin kullanıyor bende merak ettim burada diğer doktorların verdikleri tvsiyeleri öğrenmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…