- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.921
Canim yani tam olarak kac haftalikken ikili test yapiliyokızlar benim minik kuşum ultrasonda bana el salladı anne ben burdayım der gibii :) boyumuz da 3.38 cm olmuş 10 gün sonra ikili test için gideceğim :)
Eki Görüntüle 1954454
kızlar benim minik kuşum ultrasonda bana el salladı anne ben burdayım der gibii :) boyumuz da 3.38 cm olmuş 10 gün sonra ikili test için gideceğim :)
Eki Görüntüle 1954454
Bebeğimi kaybettim Nasip değilmiş . Çok teşekkür ediyorum destekleriniz için. Herkese hayırlı doğumlar. Rabbim yardımcınız olsun.[/QUOTE canım üzme kendini agustos ayında bende kaybettim bebeğimi üç ay korunduktan sonra Rabbim tekrar nasip etti insallah en kısa zamanda tekrar nasip eder
sen takma onlari..ben ilk hamileligimde 7 kilo aldim..benim goren hamile oldugumu sanmazdi..ve herkes bana aciyordu..ayy bebegin cok zayif olucak..ama ben takmiyordum..cok sukur kizim 4 kiloya yakin dogdu..herkesin agzi acik oldu..Mayallah hatunlar dikkat edin. Ben Bebek içip diyet yapıyordum en son 59 la hamile kaldım 58.500 E Rüştü'm şimdi 59.200 gülam çıkıyorum banada sen böyle olursan çok bebeğin zayıf olur kilosu olmaz diyip sinirimi bozuyorlar
Daha 15 gün önce Arkedaşım 110 kiloyla falan normal dogum yaptı zorlanmadıda ama aşırıya kaçmadan beslenmekte falda varArkadaslar benimde kilo sorunum var şuan 72 kiloyum ve boyumda uzun degil acaba ileriki aylarda cok sorun yaşar miyim
Canım bene merak içindeyim ya ne zamen kontrolün var benim haftaya cumartesiÇok güzel yaaa maşallah.doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var :)
Benimkide böylemidir acaba :)
En son 6 haftalıkken görmüştüm inşaallah büyümüştür benim bebeğim
canim benim tam tersi oldu. ben kilo almiyordum..kizim aliyordu..bakalim bu hamileligim nasil olucak..daha kilo almamisim.sen ne güzel hazırlık yapmışsın..Bende bilseydim bi 3-4 kilo verip başlardım :) Senin kilo almanla bebeğin zerre alakası yok emin ol.. Bak sana şöyle örnek vereyim.ben hamile kalınca hep iştahı açılan bir tipim..ona hamileykende ilk günden başladı iştah...ve kızım hep haftasından geri gidiyordu..hatta 29,.hafta bunu kafaya o kadar taktımki bebeğe yarayacak ne varsa yedim resmen şiştim..KIzıma değil bana yaradı kilolar..20 kilo aldım..kızım 2900 doğdu yani..Ne yaparsak yapalım onlar alacağı kadar alıyor..
Ay maşallah canım ben en iyisi bu konuda kimseyi duymuyım zaten 3. Aydan sonra ekstre 300 kalori almak yeterliymiş benim anneminde düşün 9. Ayında otobüste yer vermemişler belli olmadığı için.sen takma onlari..ben ilk hamileligimde 7 kilo aldim..benim goren hamile oldugumu sanmazdi..ve herkes bana aciyordu..ayy bebegin cok zayif olucak..ama ben takmiyordum..cok sukur kizim 4 kiloya yakin dogdu..herkesin agzi acik oldu..
canim bende solante kullaniyorum.güneş kremi kullananınız var mı? benim cildim hassas hemen lekelenme oluyor. solante pigmenta kullanıyorum, hamileller için olanı pregna ya geçeyim diyorum ama inceledim içerik neredeyse aynı. Kararsız kaldım.
Cnm çok geçmiş olsun. Bişeyi merak ettim bu haftadan önce anlaşılması gerekmezmiydi. Allah tez zaman da yeni evladınla buluştursun seni
canm ben normal dogum yapmicam zaten de yinede dogumdan sonra vermekte cok zorlanacagim icin sikinti yapiyom kendimeDaha 15 gün önce Arkedaşım 110 kiloyla falan normal dogum yaptı zorlanmadıda ama aşırıya kaçmadan beslenmekte falda var
canm ben bb kullaniyom acaba onlarda zararli midr hic bu konuyu dusunememstmcanim bende solante kullaniyorum.
Bebeğimi kaybettim Nasip değilmiş . Çok teşekkür ediyorum destekleriniz için. Herkese hayırlı doğumlar. Rabbim yardımcınız olsun.
Maşallah he güzel bence bu dönemde çevremizdeki insanlara kulaklarımızı mı tıkasak
Canım bene merak içindeyim ya ne zamen kontrolün var benim haftaya cumartesi
Ben folikasite 4. Hafta hamileliği öğrendiğimde başladım, 7. Haftada doktorum bırak dedi. Takviye vitaminler Olmazsa olmaz gibi anlatılıyor ama ben düzgün beslenmeyle o vitaminleri alacağımıza inananlardanım.Merhaba bir konuda olabildiğince çok kişiden yanıt almak istiyorum kiminle konuştuysam farklı cevaplar aldım :S
Ben 11 haftalık hamileyim hamile olduğumu 5. haftamda öğrendim hemen folik asit kullanımına başlattı doktor fakat ilk doktor folik asiti tok karnına yarım alacaksın dedi daha sonra 7. haftada yeni bir doktora başlamıştım o da yarım dozun ne faydası olacakmış tam al haplarını dedi. sonra şimdiki doktorum olan Banu Duru ile devam ettim o da aç karnına sabahları bir tane al dedi ayrıca bir de bu balık hapı dediğimiz omega desteğinden verdi.
Benim merak ettiğim hamilelik sürecinde vitamin ya da bu gibi destekleyici hapların hangi zamanlarda ve ne kadar kullanılması gerektiği kimisi folik asidi ilk 9 hafta kullanıp bırakıyo benim 11 hafta oldu doktor bana bir şey demedi.
Kimisi bakıyorum ekstra viteminler kullanıyor bana doktor vitamin falan da vermedi.
Sizin bu süreçte kullandığınız destekleyici takviyeler var mı? folik asidi ne kadar süre kullandınız? balık hapı kullanan var mı?
Yanıtlarsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Çok teşekkürler yanıt için. Benim 11 hfta oldu hala bırak demedi :) arayıp ben bi soracağım artık kontrolüm haftaya çünkü. Bana da vitamin falan vermedi beslenmemde dikkat etmem gerekenleri söyledi. ama dediğin gibi herkes vitamin kullanıyor bende merak ettim burada diğer doktorların verdikleri tvsiyeleri öğrenmek istedimBen folikasite 4. Hafta hamileliği öğrendiğimde başladım, 7. Haftada doktorum bırak dedi. Takviye vitaminler Olmazsa olmaz gibi anlatılıyor ama ben düzgün beslenmeyle o vitaminleri alacağımıza inananlardanım.
Benim doktorum vitamin falan vermedi. Sağlıklı bir beslenme listesi verdi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?