2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canım yazını okurken resmen kızıma tekrar tekrar sarılıp opesim geldi . Okadar güzel içten yazmissinki icime işledi resmen. Kendimden utandım bir tanecik bebeğim var ve şikayetler bitmiyor.Allahım herkesi iyi kıymetini bilen annelerden eylesin inşallah. Ayrıca takdir ederim seni. Ne güzel sevgi saygı ile büyüyen nesiller oldukça kimsenin sırt yere gelmez .Çocuklarımıza sağlık sıhhat versin Rabbim.

Ben gece maması verdim hep birçok çeşidi var cnm tabi 6. Aydan sonra.

Günaydın, Kızım 10 gün sonra 5. ayını bitirecek. Normalde günde 1 2 kere kakasını yapan kızım 4 gün yapmayınca aksama doğru yarım fitil verdim. Aman Allahım nasıl ağrıtan bir şeymiş o. Kakasını yapana kadar katıldı kızım. Kaka yapınca da kabız olmadığını farkettim ve çok pişman oldum verdiğime. Hemşireyi aradım bu dönem bebeklerin kilo alma dönemi o yüzden 4 5 günde 1 kere yapmasını normal kabul ediyoruz. Huzursuzluğu karın ağrısı vs yoksa vermeseydiniz dedi. Ben ettim siz etmeyin

Bazen biraz fazla evhamlanabiliyoruz canım. Benim oğlumda 2 sefer falan yapardı bu aralar 4 kere falan yapmaya başladı ishal değil ve ek gıdaya geçince normal böyle şeyler biliyorum ama yine de baya kuruntu yapmıştım

Geçmiş olsun canım bizim yanağımız bi ay oluyo neredeyse kortizonlu kreme rağmen geçmedi cildiye dr yediklern etkilemez dedi ama okuduklarıma göre besin alirjisi etkilermiş cuma alerjiye kontrolümüz var nasıl bir yol izlenicek o zaman belli olucak

Bizim beslenme aynı sadece anne sütü hala. O yüzden müdahale ettim bidaha yapmam

Bebeğini mama ile besleyen arkadaşlarım, kaç saatte bir kaç cc mama ile besliyorsunuz? Birde karşılaştırmak için sormuyorum ama kiloları ne kadar? Ben çok korkuyorum obez olacak diye. Napıcam nasıl yapıcam bilmiyorum. Kaç saatte ve kaç cc verdiğinizi o yüzden sordum. Ona göre cc azaltmaya yada saati uzatmaya bakıcam da yardımcı olun lütfen

oğlum uykuda aşırı sıcramaya başladı sizlerde de öyle mi kızlar ?

korkuyor olabilir mi gün içinde yaşadıkları fazla geliyor olabilir mi sizce . hava alsın dıye dışarı cıkarıyoruz hayvanları falan gösterıyoruz acaba erken mi bu diye düşündüm

kızlar bebeklerinizn el ve ayakları terliyor mu ? acaba sadece benim oğlumun mu öyle diye merak ettim aşırı sıcak olmasa bile genellikle nemli

Canim üzüldüm bilgilendirdiğin için Sağol. Bende fitil. İçin bir şey söylemek istiyorum fitil yapmadan 30 sn kadar suda bekletip yaparsan daha az canı yanacaktir

Sizede geçmiş olsun canım locoderm mi verdi dr. Bize ilk olarak coresatin verdi gecirmezse locoderm başla dedi. Kaşıntı içinde zaditen damla verdi. Sen hangi ilaçları kullandın. Nasıl nemlendirdin yüzünü

Sevgili bebekten zeka kartlari siparis verdim yorumlar çok olumluydu.inşallah bende memnun kalırım.bu arada bi hata yaptığımı öğrendim. Ben kızıma ayına göre büyük olan zeka kartlari gösteriyordum. Sitede bunun yapılmasının yanlış olduğu yaziyordu. Ne gibi zararı olur bilmiyorum ama dikkat edecem artik

3 saatte bir 180 veriyorum gece yatarken ve sabah kalkınca 210 veriyorum canım en son kontrolünde 7200dü doktoru normal dedi. Şuan ek gıdaya geçtik mama sayımız azaldı. Emeklemeye başlayınca genelde veriyorlarmış canım o kiloları

Bebeginiz kac kilo?

Anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normalmiş canım . Benim bebeğim de günde 6 kere yaparken birden 1 hafta boyunca yapamadı. Şimdi 3 günde bir ancak yapıyor. Üzme kendini canım herşeyi bilemiyoruz zamanla öğreniyoruz olabilir böyle şeyler

Ben 180 verince bitiremiyor, doyuyo doyuncaya biberonu çıkarıyor ağzından. Zorlamaya çalışınca da kusucakmış gibi yapıyo öğürüyo falan ondan zorlamıyorum. O yüzden 150 cc yapıyorum onu da bazen bitiriyor bitirdiği zaman 2,5 saatte bir 150 cc içiyo. 150 bitiremeyip 120 cc içtiğindeyse 2 saat falan sonra bidaha istiyo mama. Doktorumla konuştuğumda da aynı şeyi söyledi aslında. Kilosuna takılma emeklemeye başlayınca verecek. Diş çıkaracağı zaman iştahsızlığı olabilir o zaman bu kadar kilo alamayabilir demişti ama yine de takılıyor aklıma Biz bide daha ek gıdaya geçmedik 5.ay dolduğunda geçicez sanırım, bizimde azalır mı mama sayımız acaba? Alas 4.ayda 8 kiloydu. Cuma günü 5.aylık olacak sanırım 9 kilo olmuştur. Çünkü 1 kiloya yakın aldı bu aya kadar.

Sizede geçmiş olsun canım locoderm mi verdi dr. Bize ilk olarak coresatin verdi gecirmezse locoderm başla dedi. Kaşıntı içinde zaditen damla verdi. Sen hangi ilaçları kullandın. Nasıl nemlendirdin yüzünü
Sağol canım locoderm biz sünnet sonrası yanık gibi pişik olmuştu d zaman kullandık egzama için advantan kullandık hafif söndürdü ama geçirmedi, bioderma atoderm cream verdi nemlendirici olarak ve zaditen damla canım ama şu an yanakları kıpkırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…