2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Vitaminleri verme sebepleri, Kan değerlerimizle mi alakalı yoksa doktorların ilaç firmalarıyla anlaşmasıyla mı alakalı olduğunu bilmediğim için güvenemiyorum bir türlü.
Burda da kullanan arkadaşlar vardır yazarlar neleri nasıl kullandıklarını ben kullanmayan tayfadanım :)

Ilk hamileligimde ilk 3 ay folik asit daha sonra doguma kadar ve sonrasindada demir hapi(gyno ferro sanol) verdi dr canim.
Simdiki hamileligimde folik asit verdi pek degistigini dusunmuyorum yine 3 aydan sonra demir hapi verir gibime geliyor..eskiler aliyormuydu takviye hayir yeni nesil bizler herbiseyi aliyoruz yapiyoruz yediklerimiz hep hormon... simdiki evlatlar cok bilmisler acaba bu takviyelerden sebepmi diye gulusuyoruz

Geçen aynı şeyi bir arkadaşım söyledi :) şimdiki bebekler folik asid bebesi yerlerinde duramıyorlar diye :)

Geçen aynı şeyi bir arkadaşım söyledi :) şimdiki bebekler folik asid bebesi yerlerinde duramıyorlar diye :)

Gecenlerde kizim arkamdan agliyor diye bunlar nasi cocuk simdikiler falan fistik dediler yaa bunlar folikasit bebesi ondan dedim
Şaka bi yana beslenmemize ne kadar dikkat etsekte kendimiz yetistirmiyoruz meyveyi sebzeyi tavuk et yumurta vb..şahsen bi yogurdumu duzgun yiyelim bari diye hep mayaliyorum.

Ben hamişe kalmaya karar verdiğim zaman başladım içmeye dr tavsiyesiyle. Üç ay kadar içmiş oldum sonra hamile kaldım aynı dr şimdi 12.gafta bitikten sonra bırakacaksın diyor diğer vitamin vs onlar yapılan tahlil sonuçlarına göre veriliyor diye biliyorum onunla ilgili daha konuşmadım dr.umla

Canım sen daha iyi bilirsin ama merdiven çok önerilmiyor. Yokuş da öyle.

Doktor bana aç tok demedi ki bana göre aç tok biz alıyoruzdur o vitamini gebelik öncesi 3 ay gebelik başlangıcı 3 ay folik asit bu süreçte çok nadir olmakla birlikte genelde başka ilave vitamin verilmiyor demir kan aşırı düşükse 3 al beklenmeden Demir ve Kah takviyesi neyse ona da başlıyorlar

güneş kremi kullananınız var mı? benim cildim hassas hemen lekelenme oluyor. solante pigmenta kullanıyorum, hamileller için olanı pregna ya geçeyim diyorum ama inceledim içerik neredeyse aynı. Kararsız kaldım.
Bende geçen hamileliğimde almıştım. Ama kullanmaya başlamadım henüz. Dışarı çıkıyorsan ve güneşli bi yerde yaşıyosan kullan mutlaka. Bende hamileler için olanını almıştım diğerlerini incelemedim

bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri silivri den süt alıp yoğurdumu kendim mayalamaya başladım :)

Kızlar bişeyi merak ettim kışın neden güneş kremi kullanıyorsunuz? Sıcak bölgelerde olduğunuz içinmi? Ben Ankaradayım..güneşi hiç görmüyoruz biz kışın..yani çıksada kaybolup gidiyor
Cnm bende ankaradayım. Raporlu olduğum için dışarı çıkmıyorum. O yüzden kullanmaya başlamadım. Ama gebelerde kış lekeleride oluyomuş. Gün ışığı leke için yeterli diye biliyorum. İşe başlayınca bende kullanıcam.

Anladım canım..Bende alayım bari..zaten cildim hassas lekelerle uğraşmayalım birde

çatlak için bişeyler kullanmaya başlayan var mı? ben bio oil aldım ve sürmeye başladım ama badem yağını da çok öneren oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…