- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.581
Bizde 4. 5 gün kullancaz canım tekrarlarsa 15 gün sonra süreblirsn dedi fito yu sürekli süreblirsn dedi bende nemlendirici aldım yada en sonsüt ürünleri diyeti hersey giriyor içine gerçekten zor .. yüzü boynu haricinde var mı canım sizde
Bol bol burnunu temizleGünaydın annelerkızımın burnu akıyor tavsiye edeceğiniz bişey var mı
Külot bezler o konuda gerçekten çok rahat oluyormuş canım benim oğlumda tam bezin bandını takıcam bir açıyordu ayaklarını bez kayıyordu altından :) şimdi rahatızCanım gecmıs olsun ıyı olmanıza sevındım. Radyasyon konusunu cok takma bence daha ılk ayında kalca ultrasonu cektırdık el kadar bebeklere mesela evımızdekı tum elektronık aletlerde radyasyon var tv nın önundeen bebekle hıcmı gecmıyoruz artık bu cagda rasyasyondan kacmak neredeyse ımkansız kapalı tv, kullanılmayan prız gırıslerınden bıle radyasyon gelıyor kı aynı ıdadq cep tlsçf bulundurmayı fln saymıyorum bıle. Tonogrofı cektirmeseydın daha buuyk bı vıcdan azabı cekersın bence ıyı yapmıssın. Artık okadar hareketlendılerkı ben bezi zor degıstırır oldum yerde bile bezı baglatmamak ıcın 50 sekle gırıyo hemen
Eşimde egzama var gece yarısı ellerini kaşımak için uyanıyor.bebişleri düşünemiyorum ne kadar rahatsız oluyorlardır .allah acil şifalar versin canımCanım sadece tek yanakti sonra diğer tabağa sonra boynuna geçti ve çok hafif kolunun eklem bölgesinde gördüm doktor demişti sonrasında eklem yerlerine sıçrar diye. İşin kötüsü bu egzama salciyada sebep oluyormuş ve kasindigi içinde sürekli huysuzluk yapıyor . Sadece nemlendirici kullanıyorum aslında bu bebeklere şampuan kullanmamak lazım oda azditiyor ne kullanicaz ama
Eşimde egzama var gece yarısı ellerini kaşımak için uyanıyor.bebişleri düşünemiyorum ne kadar rahatsız oluyorlardır .allah acil şifalar versin canım
Ay evet canım doktora okdr gülDü ki bişeyi yok dedi demek ki kaşındı yanağı bebeğim o yüzden uyuyamıyorCanım sadece tek yanakti sonra diğer tabağa sonra boynuna geçti ve çok hafif kolunun eklem bölgesinde gördüm doktor demişti sonrasında eklem yerlerine sıçrar diye. İşin kötüsü bu egzama salciyada sebep oluyormuş ve kasindigi içinde sürekli huysuzluk yapıyor . Sadece nemlendirici kullanıyorum aslında bu bebeklere şampuan kullanmamak lazım oda azditiyor ne kullanicaz ama
Ben playgro nun almistim..donuyor,muzik hosuna gidiyor,vakit geciriyor..hee onunla uyuyor mu dersen..bir/iki kere banyodan sonra cala cala uyudugu oldu..dedigim gibi uykudan ziyade vakit geciriyor bir sure ben is yaparken..E bebekte uyku dönenceleri de indirime girmiş
Acaba uykuya faydası oluyor mudur ki?
Bizim projektor gibi duvara yansiyanlardan var cnm turlu turlu muzigide var 3 tane farkli goruntusude var ama ilk actigimda ilgisini cekiyor bakiniyor ama uykusu oldugunda hic ise yaramiyor oyle izleyip uykuya daldigi hele hic olmadi bizde ise yaramiyorE bebekte uyku dönenceleri de indirime girmiş
Acaba uykuya faydası oluyor mudur ki?
Demir ilacına başlamış mıydınız?Off kızımın kakasında kan gördüm bugün çok üzülüyorum başıma ağrılar girdi
Yok başlamadık canımDemir ilacına başlamış mıydınız?
Bol bol burnunu temizle
Odayı nemlendir
Banyoda Buhara tut 5 dk
Sık sık emzir başını yüksekte emxir yüksek yatır
Başucuna soğan koy
Ateşini kontrol et
Geçmiş olsun .Artık büyüdüler daha kolay atlatırlar. Babana nakil mi olacak uydu mu ablanınsağol cnm sağlık ocağına da götürdüm grip başlangıcı dedi. Ablamın kızına ben bakıyorum okuldan çıktığında geceye kadar (ablam organ nakli için babamın yanına gitti). Ondan bulaştı. Evde hasta olan oldu mu mecbur bulaşıyo. İnşallah ateşi yükselmez en son hasta olduğunda ilk hastalığında çok ağır geçirdi korkuyorum hasta olucak diye
Baban nasıl canım bu aradasağol cnm sağlık ocağına da götürdüm grip başlangıcı dedi. Ablamın kızına ben bakıyorum okuldan çıktığında geceye kadar (ablam organ nakli için babamın yanına gitti). Ondan bulaştı. Evde hasta olan oldu mu mecbur bulaşıyo. İnşallah ateşi yükselmez en son hasta olduğunda ilk hastalığında çok ağır geçirdi korkuyorum hasta olucak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?