2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canım sadece tek yanakti sonra diğer tabağa sonra boynuna geçti ve çok hafif kolunun eklem bölgesinde gördüm doktor demişti sonrasında eklem yerlerine sıçrar diye. İşin kötüsü bu egzama salciyada sebep oluyormuş ve kasindigi içinde sürekli huysuzluk yapıyor . Sadece nemlendirici kullanıyorum aslında bu bebeklere şampuan kullanmamak lazım oda azditiyor ne kullanicaz ama

Külot bezler o konuda gerçekten çok rahat oluyormuş canım benim oğlumda tam bezin bandını takıcam bir açıyordu ayaklarını bez kayıyordu altından :) şimdi rahatız

Eşimde egzama var gece yarısı ellerini kaşımak için uyanıyor.bebişleri düşünemiyorum ne kadar rahatsız oluyorlardır .allah acil şifalar versin canım

@Os_gul canim gecmis olsun...
Bisey olmamis kuzuna sukur.

Radyasyon konusuna gelince arkadaslar da yazmis artik heryerde var. En basitinden 7/24 yasadigimiz evimizde (kendimize ait wi-fi olmasa bile) en az 10 tane cekim gucu yuksek wi-fi gorebiliyoruz ve mudahale edemiyoruz.
Allah yavrularimizi korusun insallah etkilenmiyorlardir.

Ay evet canım doktora okdr gülDü ki bişeyi yok dedi demek ki kaşındı yanağı bebeğim o yüzden uyuyamıyor

Bebislerinde egzama olan arkadaslar gecmis olsun kuzucuklara. İnsallah tez zamanda tamamen gecer.

Bu arada sikayetler daha onceden de var miydi bi anda mi cikti? Sanki son zamanlarda bu konu daha cok gundeme gelmeye basladi. Acaba belli bir aydan sonra mi daha sık karsilasiliyor merak ettim

E bebekte uyku dönenceleri de indirime girmiş
Acaba uykuya faydası oluyor mudur ki?
Ben playgro nun almistim..donuyor,muzik hosuna gidiyor,vakit geciriyor..hee onunla uyuyor mu dersen..bir/iki kere banyodan sonra cala cala uyudugu oldu..dedigim gibi uykudan ziyade vakit geciriyor bir sure ben is yaparken..

E bebekte uyku dönenceleri de indirime girmiş
Acaba uykuya faydası oluyor mudur ki?
Bizim projektor gibi duvara yansiyanlardan var cnm turlu turlu muzigide var 3 tane farkli goruntusude var ama ilk actigimda ilgisini cekiyor bakiniyor ama uykusu oldugunda hic ise yaramiyor oyle izleyip uykuya daldigi hele hic olmadi bizde ise yaramiyor

Bol bol burnunu temizle
Odayı nemlendir
Banyoda Buhara tut 5 dk
Sık sık emzir başını yüksekte emxir yüksek yatır
Başucuna soğan koy
Ateşini kontrol et

sağol cnm sağlık ocağına da götürdüm grip başlangıcı dedi. Ablamın kızına ben bakıyorum okuldan çıktığında geceye kadar (ablam organ nakli için babamın yanına gitti). Ondan bulaştı. Evde hasta olan oldu mu mecbur bulaşıyo. İnşallah ateşi yükselmez en son hasta olduğunda ilk hastalığında çok ağır geçirdi korkuyorum hasta olucak diye

Geçmiş olsun .Artık büyüdüler daha kolay atlatırlar. Babana nakil mi olacak uydu mu ablanın

Veson canım kaandan haber varmı
Baban nasıl canım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…