2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Geçmiş olsun .Artık büyüdüler daha kolay atlatırlar. Babana nakil mi olacak uydu mu ablanın

Veson canım kaandan haber varmı

Baban nasıl canım bu arada

Ablam Pazartesiden beri babamın yanında check up dan geçti. Uygun donörmüş inşallah önümüzdeki pztesi nakil olacak riskli biraz ama hastanın yaşama şansı yüzde 80 90 demiş doktor

Off kızımın kakasında kan gördüm bugün çok üzülüyorum başıma ağrılar girdi
Sarımsak süt portakal gibi aşırı gaz yapan bişey yediysen gazla beraber püffünü yaptığında makatta çatlama olmuş olabilir. Makatını kontrol ettin mi. Gözle muayene ve pamukla sildiğinde pamuğa gelmesi gibi. Hemen endişe etme. Miktarı fazla mıydı.

Çok geçmiş olsun canım

Külot bezler o konuda gerçekten çok rahat oluyormuş canım benim oğlumda tam bezin bandını takıcam bir açıyordu ayaklarını bez kayıyordu altından :) şimdi rahatız
Deneyeyım canım bende hangi markanınkını önerirsin? Gercı ben hamıleyken bep stokladım bezleri prima premium care aldım suan 3 beden bitmek üzere 2 ekonomık paket 4 ve 5bedenler var elimde daha kullanılacak.

Saol canım dogdu dogalı hassas cildi belliydi ama son 1 ayda öyle kabarık oldu hafif ama yanık gibi sıcakta kızarıyor kızımda görmediğim için bende epey telaş oldum umarım geçici durumdur

Son düzenleme:
Ablam Pazartesiden beri babamın yanında check up dan geçti. Uygun donörmüş inşallah önümüzdeki pztesi nakil olacak riskli biraz ama hastanın yaşama şansı yüzde 80 90 demiş doktor

Canım çok geçmiş olsun inşallah sağ saglim çıkar ameliyattan Allah yardımcıları olsun.

CNm Kaan daha iyiye gidiyor inşallah böyle devam ederse yakında servise çıkabilir diyor dr.ama pınar biraz rahatsız olmuş.dr Kaan'ın yanına gitme bulaşmasın demiş
Ahh nasil svindim kaan a allahim iyilesti eve gectik dedigi gnleride duyalim jnsallah pinarada cok gecmis olsn slm soyle hepimizden

İyi gecelr rabbim hepimizin evladını iyi insanlarla karşılaştırsın ve korusın onları. Çok şüküt bu ay kilo alımı iyi olmuş 900 gram almış günde sadece 3 defa 60 cc ek mama içiyor dr hala aynı ölçüde verdiğimi arttırmadığımı söyledim neden 90 nı kusuyor mu dedi hayır dedim e ver o zaman dedi bu şekilde kilo alımı yeterli ise ne gerek var ki diye düşündüö sizcede gerek var mı

Canim cevabın için çok sağol bu ara kızımda çok gaz var gerçekten. Ondan olabilir öyleyse. Ben kaka yapma belirtisi gördüğümde hemen altını açıyorum açtığım sırada da tekrar yaptı tam o sırada kanı gördüm 1 saat sonra tekrar yaptı o da kanliydi bi daha ki açtığımda iyice kontrol edeyim

Deneyeyım canım bende hangi markanınkını önerirsin? Gercı ben hamıleyken bep stokladım bezleri prima premium care aldım suan 3 beden bitmek üzere 2 ekonomık paket 4 ve 5bedenler var elimde daha kullanılacak.
Prima ve huggies var canım külot bez olarak ikisini de denedik prima bize daha iyi geldi beden numaraları daha uyumlu. Huggies biraz pişik yaptı bize

CNm Kaan daha iyiye gidiyor inşallah böyle devam ederse yakında servise çıkabilir diyor dr.ama pınar biraz rahatsız olmuş.dr Kaan'ın yanına gitme bulaşmasın demiş
İki güzel haber.

Kilo alımı iyiyse gerek yok canım zaten 1 ay sonra falan ek gıdaya geçecek bebişin

Kızlar inanmakta güçlük çekiyorum, nasıl bir insan 3 yaşındaki bir bebeğe tecavüz edebilir?
Çocuğun bağırsakları yırtılmış, iç organlarına kaka ve sperm bulaşmış, enfekte olmuş. Çocuğun ağzı kapatıldığı için kendi çığlıklarının basıncından kulak zarı patlamış. Allahım bu nasıl bir acıdır, nasıl bir ızdıraptır o yavru için. O yavru ne korkular yaşadı kim bilir... düşündükçe aklım almıyor. Dimağım almıyor. Ahh güzel yavrum...
Çocuklarımıza iyi dokunuşu-kötü dokunuşu ve vücutlarının kendilerine özel olduğunu çok çok iyi öğretmemiz gerekiyor. Uyku,beslenme ve oyun eğitiminden çok daha önemli bence mahremiyet eğitimi. Bu konuyla ilgili bir kaynak bilen var mı ? Nasıl mahremiyet eğitimi verebiliriz çocuklarımıza ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…