- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.601
Geçmiş olsun .Artık büyüdüler daha kolay atlatırlar. Babana nakil mi olacak uydu mu ablanın
CNm Kaan daha iyiye gidiyor inşallah böyle devam ederse yakında servise çıkabilir diyor dr.ama pınar biraz rahatsız olmuş.dr Kaan'ın yanına gitme bulaşmasın demiş
Canım benim ya ne güçlü bebekmiş paşa. Rabbim sağlık versin inşallahCNm Kaan daha iyiye gidiyor inşallah böyle devam ederse yakında servise çıkabilir diyor dr.ama pınar biraz rahatsız olmuş.dr Kaan'ın yanına gitme bulaşmasın demiş
Sarımsak süt portakal gibi aşırı gaz yapan bişey yediysen gazla beraber püffünü yaptığında makatta çatlama olmuş olabilir. Makatını kontrol ettin mi. Gözle muayene ve pamukla sildiğinde pamuğa gelmesi gibi. Hemen endişe etme. Miktarı fazla mıydı.Off kızımın kakasında kan gördüm bugün çok üzülüyorum başıma ağrılar girdi
Çok geçmiş olsun canımKızlar bebeğim kanepeden düştü dün sırt üstü ,yanımda attı kendini parkelerin üstüne ,tutamadım . Hemen hastaneye gittim.çocuk doktoru ve nöroloji doktoru da baktı iyi görünüyor ama içerde ne var ne yok anlamak imkansız dediler , tomografi istediler bende çektirdim . Şükür bir sorun çıkmadı beyinde . Bugünde beyin cerrahına gittik o da sorun yok dedi ama takip lazımmış . Aylar sonrada sıkıntı olabilirmiş. Eve gelince araştırdım tomogrofi çok zararlıymış bebeklere . Kanser yapıyormuş .dünden beri ağlıyorum mahvoldum. Bebeğime bunu nasıl yaptım diye vicdan azabıyla kıvranıyorum. Hem düşürdüm hem bebeğimi yüksek oranda radyasyona maruz bıraktım . Bugün beyin doktoru o kadardan kanser olmaz bir kereden bir şey olmaz , dışarıda daha çok radyasyon var ,beyin kanaması daha tehlikeli dedi ama içim hiç rahat değil . Siz siz olun anlık bebeğinizi bırakmayın . 10 saniye içinde yanımda dibimde attı kendini şok oldum . Allah yavrularımızı korusun .
Deneyeyım canım bende hangi markanınkını önerirsin? Gercı ben hamıleyken bep stokladım bezleri prima premium care aldım suan 3 beden bitmek üzere 2 ekonomık paket 4 ve 5bedenler var elimde daha kullanılacak.Külot bezler o konuda gerçekten çok rahat oluyormuş canım benim oğlumda tam bezin bandını takıcam bir açıyordu ayaklarını bez kayıyordu altından :) şimdi rahatız
Saol canım dogdu dogalı hassas cildi belliydi ama son 1 ayda öyle kabarık oldu hafif ama yanık gibi sıcakta kızarıyor kızımda görmediğim için bende epey telaş oldum umarım geçici durumdurBebislerinde egzama olan arkadaslar gecmis olsun kuzucuklara. İnsallah tez zamanda tamamen gecer.
Bu arada sikayetler daha onceden de var miydi bi anda mi cikti? Sanki son zamanlarda bu konu daha cok gundeme gelmeye basladi. Acaba belli bir aydan sonra mi daha sık karsilasiliyor merak ettim
Ay evet canım doktora okdr gülDü ki bişeyi yok dedi demek ki kaşındı yanağı bebeğim o yüzden uyuyamıyor
Off kızımın kakasında kan gördüm bugün çok üzülüyorum başıma ağrılar girdi
Ablam Pazartesiden beri babamın yanında check up dan geçti. Uygun donörmüş inşallah önümüzdeki pztesi nakil olacak riskli biraz ama hastanın yaşama şansı yüzde 80 90 demiş doktor
CNm Kaan daha iyiye gidiyor inşallah böyle devam ederse yakında servise çıkabilir diyor dr.ama pınar biraz rahatsız olmuş.dr Kaan'ın yanına gitme bulaşmasın demiş
Ahh nasil svindim kaan a allahim iyilesti eve gectik dedigi gnleride duyalim jnsallah pinarada cok gecmis olsn slm soyle hepimizdenCNm Kaan daha iyiye gidiyor inşallah böyle devam ederse yakında servise çıkabilir diyor dr.ama pınar biraz rahatsız olmuş.dr Kaan'ın yanına gitme bulaşmasın demiş
Canim cevabın için çok sağol bu ara kızımda çok gaz var gerçekten. Ondan olabilir öyleyse. Ben kaka yapma belirtisi gördüğümde hemen altını açıyorum açtığım sırada da tekrar yaptı tam o sırada kanı gördüm 1 saat sonra tekrar yaptı o da kanliydi bi daha ki açtığımda iyice kontrol edeyimSarımsak süt portakal gibi aşırı gaz yapan bişey yediysen gazla beraber püffünü yaptığında makatta çatlama olmuş olabilir. Makatını kontrol ettin mi. Gözle muayene ve pamukla sildiğinde pamuğa gelmesi gibi. Hemen endişe etme. Miktarı fazla mıydı.
Canim kan ilacı kullanmiyoruz şimdiye kadar ki kakali hep mukusluydu ama rengi yeşil değil bi de günde max 2 3 defa yapıyor alerji olabilir mi senceCanım mukuslumu ya kan ilacindan yada alerjik bu durum
Prima ve huggies var canım külot bez olarak ikisini de denedik prima bize daha iyi geldi beden numaraları daha uyumlu. Huggies biraz pişik yaptı bizeDeneyeyım canım bende hangi markanınkını önerirsin? Gercı ben hamıleyken bep stokladım bezleri prima premium care aldım suan 3 beden bitmek üzere 2 ekonomık paket 4 ve 5bedenler var elimde daha kullanılacak.
İki güzel haber.Ablam Pazartesiden beri babamın yanında check up dan geçti. Uygun donörmüş inşallah önümüzdeki pztesi nakil olacak riskli biraz ama hastanın yaşama şansı yüzde 80 90 demiş doktor
Kilo alımı iyiyse gerek yok canım zaten 1 ay sonra falan ek gıdaya geçecek bebişinİyi gecelr rabbim hepimizin evladını iyi insanlarla karşılaştırsın ve korusın onları. Çok şüküt bu ay kilo alımı iyi olmuş 900 gram almış günde sadece 3 defa 60 cc ek mama içiyor dr hala aynı ölçüde verdiğimi arttırmadığımı söyledim neden 90 nı kusuyor mu dedi hayır dedim e ver o zaman dedi bu şekilde kilo alımı yeterli ise ne gerek var ki diye düşündüö sizcede gerek var mı
Cnm Rabbim kolaylık versin inşallah hayırlı haberlerini alırız babanın ve ablanın.Ablam Pazartesiden beri babamın yanında check up dan geçti. Uygun donörmüş inşallah önümüzdeki pztesi nakil olacak riskli biraz ama hastanın yaşama şansı yüzde 80 90 demiş doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?