2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bebeğimi kaybettim Nasip değilmiş . Çok teşekkür ediyorum destekleriniz için. Herkese hayırlı doğumlar. Rabbim yardımcınız olsun.
Gecmis olsun canim insallah tez zamanda saglikli hamilelik nasip etsin rabbim

Bide d vitamini başlayan varmı
Benim d vitamini baya dusuk çıktı 8 sanirim kadindogum 3aydan sonra baslatiz dedi. Dahiliye de ayni sekilde.

Ben hamilelik düşündüğüm icin onceden basladim ara ara iciyordum. Ben hep yatarken iciyorum açıkçası zamani konusunda bir fikrim yok.

Canim ben ilk hamileligimde kullandim vitamin ilaclarini. Sebze meyve hep hormonlu gerektigi kadar vitamin aldigimizi dusunmuyorum. İlac kullanmama ragmen kan tahlillerinde degerler yuksek degildi. Saglikli beslendim. Drun onerisiyle doktoruma guveniyorum. Eskiden ilac yoktu hersey daha dogal olabilir ama bebekler yeteri kadar vitamin gittimi bide o var. Eskidende dis kaybi kemik erimesi gibi hastaliklar bayanlarda coktu. Hem bebegi hem kendimizi besliyoruz. D vit dusuk onada uc ay bitince basliycam. Folik asiti genelde hamile kalmadan uc ay once baslatiyorlar. Ve hamilelik uc ay bitene kadar. Bu gebeligim plansiz oldu 6. Haftada ogrendim kosa kosa folik asi aldim. İlk gebeligimde Multi vitamin balik hapi bacaklarima kramp girdigi icin magnezyum baslandi. Demir ve d vit kullandim. Drun en iyi karari senin icin verecektir

Bebegini kaybedenlere Allah sabir versin. Sayfalar ilerlemis alinti yapamadim. Allah kucaginizi bos birakmasin . Tez zamanda hamile kalmayi nasip etsin insallah

Catlak icin ilk hamileligimde oldugu gibi bebe yagini surup durulanacagim. Ve bol kalsiyum. Kalsiyum eksikligi catlagin ana nedeni

Anladım canım ya düzelir umarım bebşş de sen de iyi olursun. Doktor ne diyor gecmezmi bu agrı
Daha önce defalarca kist oluştu ne yazıkki hep hissetim Bi gün yolun ortasında kaldım adım atamadım meğer kıst patlamış kanama yapmış inşallah öyle birşey olmasın diye dua ediyorum.

Canım benim doktorum da imom omega diye bir ilaç verdi bundan sonra bunu kullan dedi aç tok farketmiyomus doğuma kadar kullanıcam. İçinde omega 3, D3 ve B12 vitamini bir de folik asit varmış

eveet artık eskisi gibi değilki eskiden vitamini de folik asidi de yeteri kadar üretebiliyormuş kaddın bedeni artık malesef dış etkilerden dolayı takviye ihtiyacımız oluyo. DR'un dediğine uymak yine en doğrusu tabi biraz da başka doktorlar ne diyor merak ettim :)

Hanımlar cinsiyetleri ne çabuk işaretlemişsiniz, öğrendiniz mi? Yoksa hissettiğiniz istediğiniz o olduğu için mi işaretlediniz?

Hanımlar cinsiyetleri ne çabuk işaretlemişsiniz, öğrendiniz mi? Yoksa hissettiğiniz istediğiniz o olduğu için mi işaretlediniz?
ayy di mi bende ona baktım :) çevremde de var 11. haftasında öğrenenler falan ama genelde 13- 14 haftadan önce öğrenemiyorlar. benim de kontrolüm haftaya 12. haftanın bitimine denk geliyo heyecanlıyım öğrenebilecek miyiz acaba diye :)

Ben kimse işaretlememiştir diye bakmamıştım biraz önce öylesine baktım 4 kişi işaretlemiş merak ettim :)
Benim doktorum 14. Hafta söylerim dedi garanti olsun diye sanırım. Hiç hissettiğim birşey de yok, öğreniriz inşallah ya... Şimdi hiçbir Bebek kıyafeti ilgi alanıma girmiyor, belki öğrenince bakmaya başlarız eşyalarına

aynen bende hissedemiyorum hiçbir şey ilk hamileliğim. herkes anne hisseder falan diyor :) ruyada görürsün diyolar bir gün kız görüyorum bir gün erkek hayırlısıyla öğreniriz inşallah ya

Benimde dikkatimi cekti. Cinsiyetler isaretlenmis. 12 . Haftada tahmin ediyorlar. Cogunun cevremdende gordugim 12. Haftada dediklerinin bazilari donuyor sonra . Kizin cinsiyeti yaniltici olabiliyor. En dogru zaman 16. Haftadan sinra yada bir hafta onceside olur net oluyor.

aynen bende hissedemiyorum hiçbir şey ilk hamileliğim. herkes anne hisseder falan diyor :) ruyada görürsün diyolar bir gün kız görüyorum bir gün erkek hayırlısıyla öğreniriz inşallah ya
İlk hamileligimde ruyamda gordum. İkinci olunca oglum gecede sık uyaniyor kontrol ediyorum habire uyku bolununce ruyadada gormuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…