2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Dün dr kontrolünde yaptırdığımız tahlilleri gösterdim oğlumun çok bariz kanı sınırda dr 6. Ayda tahlil yapıp gerekirse vereceğini söylemişti bizde şimdi yaptırdık diye gösterdik düşük olmadığını sınırda olduğunu söyledi ilaç vermeyeceğini söyledi tamam ilaç taraftarı değilim ama her ay kan tahlili yapılmayacak sonuçta ve kanı belki çok düşücek bir daha ne zaman yapılırda tahlil o zaman belli olucak bu bana mantıklı gelmiyor o yüzden çocuğuma kan ilacı almayı düşünüyorum ne yapmalıyım ne almalıyım

Tek yolu çocuklarımızla iletişim halinde olmak diye düşünüyorum . Bize önemsiz gibi gelsede her söylediklerini dikkatlice dinlemek böylece yaşadığı hissettiği herşeyi bize anlatabilmesi.

Yenidoğan günlerimize geri döndük. Sürekli memede sürekli bi sebepsiz ağlama (sebebi bulamıyoruz). Diş diyeceğim, 1.5 aydır her şeyi dişe yoruyoruz ama 3 gündür nirvana yaptı. Birşey yok ocuk birden çıldırıyo çığlıklar salya sümük ağlıyo yüzüne kan oturuyo, bilemedim..

Bız de 3 gundur cok fenayız emmek ıstemıyor her ayak dönemınde bu oluyordu ama busefer atak donemınde de degılız..4saat gecıyor memeyı verıyorum almıyor yarım saat sonra acıktım aglaması yapıyor meme verınce yıne almıyor yorgunluktan uyuyakalıyor . Bı yarım saat sonra aclıktan uyanıyor ancak ozaman süt içiyor sankı gazlı gunlere geri donduk sorun ne sıye dusunuyorum ve gercekten bulamıyorum

Dr çok seviyorum ama bu şekilde yaklaşması saçma geldi 900 gram 90 cc ye çıkart diyor
Bİzim eski doktorumuzda öyleydi canım habire çocuk zayıf mamayı arttır falan o öyle yaptıkça ben panik oldum doymuyor diye sonuçta olan sütümde gitti. Sen bu hataya düşme canım kilo alımı iyi maşallah

Kızlar salı günü ebebekte canbebe, huggies, sleepy, komili ve molfix bezlerde %28indirim olucak.
Eccoomm Asiso siz kaç numara kullanıyorsunuz. Sleepy 4 bizimkinin bacak üstünde iz yapınca 5e geçtik ama 5de büyük geldi gibi. 4,5 aylık şuan.

Canim yok yaptirmadık. Sadece birseye bagli olmuyor. Egzemaya sebep olan hersey sebep oluyor. Bezinin naylon kismi degse o bile kasindiriyor. Yun yasak. Halisi yun olmayacak . Yediklerine dikkat ediyorum. Cok terleyince kizariyor. Gunluk duş aldirmak iyi geliyor. Kisacasi tek sebebi yok. Ama bir yazi okudum bes yasindan sonra cocuklarin ciltlerindeki hassasiyet azalirmis. Egzemalar azalabilirmis. Buyudukce insallah geriler. 2 yasa kadar sicaklarda olurdu bize. Simdi yemeklerle birlikte artti. Dikkat edicez

Evet canım mukuslu olması zaten alerji bir durum benimki de dogdugindan beri mutlka bir doktora görün kanlı gelmesi de aynı şekilde gıda alerjisi olabilir canım inşallah yoktur çok geçmiş olsun

Canim dra gittinmi ? Allerjiddn olabilir. Emziriyor musun farkli birsey yedinmi? İnek sutu ne olabilir? Dra gitmede fayda var

Kızlar cevaplarınız için sağolun. Daha önce bi dr a gitmiştim kızım 3.5 aylıkken. Alerji testi yapmadan süt alerjisi olabilir dedi diyet verdi 2 hafta %90 1hafta ise %100 diyete uydum. 3 haftalik süreçte nerdeyse hiç değişiklik olmadı kızımda huzursuzluğu mukuslu kakasi devam etti. Doktorunda bazı söyledikleri tutarsız geldi ve bi daha o dr a gitmedim. Şimdiki gittiğimiz dr da kanli kakadan dolayi alerji bölümüne gitmemi önerdi. Ama burdan okuduğun kadarıyla alerji tahlilleri %100 doğru sonuç veremeyebiliyormus. Açıkçası diyet yapmak da istemiyorum çünkü psikolojim bozuluyor hamileligimde devamli diyet yaptığım için. Ne yapsam ne etsem bilemiyorum...

Canım bilgi verdiğin için tskler bizde sleepy kullanıyoruz.kizim 9 kilodur biz 4+ kullanıyoruz..bizdede bacak üstünde iz yapıyor.bizde 5 numaraya geçmeyi düşünüyoruz.

Canim ihmal etmeni onermem tetikleyen sey devam ederse kanli kaka miktari artabilir. Mama veriyor musun sadece anne sutu mu. İnsallah gecer bir an once ya

merhabalar. bir süredir oğlum iştahsızdı, geceleri çok kıvranıyor ve uyanıyordu. dişleri kaşınıyor ve gaz geri geldi diye düşünüyordum. hafif öksürüyordu ama bana göre başka sıkıntı olmadığından doktora gitmemiştim. bu akşam birden öksürüğü değişti, nefesi hırıltılı oldu. acilde hava verdiler, bir de ventolin şurup. neyseki başlangıç aşamasında olduğu için hastaneye yatmamıza gerek kalmadı. sizler de benim düştüğüm hataya düşmeyin diye yazdım. açıkçası hava verilirken oğlum çok korktu ve ağladı, aklıma hep kaan ve pınar geldi. çok zor evladın için çaresiz kalmak

Canım çok geçmiş olsun..

Mrb canım yanlış hatırlamıyorsan sen montessori yatak almıştınız..memnun kaldinizmi.hangi marka aldınız.bizde almayı düşünüyoruz.
Canim onlarin markasi yok. Montessori diye geciyor. İnstagramdan yaptirdim web sayfalarida oluyor. memnunum . Oglumda seviyor. Alcak oldugu icin kendi inip cikiyor. Oglum uzun sure park yatakta yatti. Kalkip dusme tehlikesi yok park yataklarin. Montessorilerin korkuluk kismi alcak oluyor

Çok gecmis olsun. Allah şifa versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…