- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.681
Hangi marka canımBizim de basenlerimiz geniş 4+ olmuyor dar geliyor bant kısmı 5 e geçtik o da çok büyük geldi sonra külot bez aldık onda 4 kullanıyoruz şuan kuzum rahat etti sonunda
Tabiki inanmak en önemlisi. şifa Allah tanCanım haklısın bazen okunmak ilaçlardan daha faydalı olabiliyor gerçekten inandıktan sonra işe yarıyor sonuçta Allahtan şifa bekleniyyor
Prima ve huggies var canım külot bez olarak ama primanın beden boyları daha uyumlu geldi benim oğluma normal bezde 5 numarada bile sıkıntı yaşıyorduk külot bezin 4 numarası güzel olduHangi marka canım
Sağ ol canım ondan da deneyeyim en iyisi. 5in bel bölgesi çok sert bağladıktan sonra ıhh diye ses çıkarıyor yavrum gevşek yapınca da sızdırıyor. Lastikli olması rahat ettirir belkiBizim de basenlerimiz geniş 4+ olmuyor dar geliyor bant kısmı 5 e geçtik o da çok büyük geldi sonra külot bez aldık onda 4 kullanıyoruz şuan kuzum rahat etti sonunda
Canım 4 kullanıyodum ama iz yapıyo + yok diye 5 almış eşim ama bu sefer önü büyük duruyor ya yazın napcaz sleepy 7 yi çıkartmış Allahtan:)
Benim de ayni..kendi uyanikken cok guzel bakiyor inkar edemem ama uyuyorken uykusunu bolmuyor..ben 7 den beri ayaktayim,o uyiyor hala..bebis de uyumustu,kahve keyfi yapayim dedim,kiz aglamaya basladi.ben mutfaktan duyup geldim,babasi ayni odada duyup kalkmamis..ben gece parmagini emme sesisini bile duyup kalkiyorum..
maşallah eşine. biz ayrı odadayız, ben oğlumun odasında koltukta yatıyorum ama aynı odada da olsak farketmezdi bence. yapacak olan yapıyor.Benim oğlum her sabah 8 de uyanıyor babası uyanıyor bazen ben duysamda açamıyorum kendimi ben uyanana kadar bakıyorum almış ama ayrı odada olsa muhtemelen duyup kalkmaz
Mecbur yapacak canım ben tek başıma herşeye yetişemem. Ama hakkını yiyemem sabah geldi işten uykusuz mesela uyanmış çocuk almış onunla oynadı ilgilendi uyuttu ondan sonra kendisi uyudu Allah’a şükür halden anlıyormaşallah eşine. biz ayrı odadayız, ben oğlumun odasında koltukta yatıyorum ama aynı odada da olsak farketmezdi bence. yapacak olan yapıyor.
Lastikli olunca tam kavrıyor ondan biz daha rahat ettik canım inşallah senin bebişte sever :)Sağ ol canım ondan da deneyeyim en iyisi. 5in bel bölgesi çok sert bağladıktan sonra ıhh diye ses çıkarıyor yavrum gevşek yapınca da sızdırıyor. Lastikli olması rahat ettirir belki
Evet ya. Eşim bile alışamadı Yeni bez takıyorum önü şiş duruyor kıyafetten, 10dk sonra altını doldurmuş galiba bi baksana diyor. Halbuki bişey yok.
Saol canımPrima ve huggies var canım külot bez olarak ama primanın beden boyları daha uyumlu geldi benim oğluma normal bezde 5 numarada bile sıkıntı yaşıyorduk külot bezin 4 numarası güzel oldu
Olabilir canım niyr olmasın herşey allahtan derdi verende şifayı verende o kim görse ay çok güzel yüzü var diyip dururdu okutmak şifa olur belkide bi araştırmak lazım sağol canımCanim deri hastalıklarınin teşhisi tedavisi diğer hastalıklara benzemiyor hamile kalmadan önce benimde yüzümde vücudum da kızarıklıklar oldu gitmediğim dr kalmadı biri gül hastalığı dedi biri başka bişi dedi aylarca dr gezdik bi ton kortizon , ilac kullandım tedaviler daha kötü yaptı . sonra birisi bi de okutturun dedi hiç aklına gelmemişti o zamana kadar. Hemen bi teyze varmış ona gittik annemle. Annemin tanıdığı güvenilir biri. okudu ve benim hastalığım geçti. Esimin hiç rızası olmadı okunmaya. Kardeşleri dr o yüzden onların ailesi daha bilimsel bakıyorlar. ama bilimin tedavisi ise yaramadi. Eğer güvenebileceğin biri varsa bi araştır okuttur istersen.
Benim bu görüşümü saçma bulanlar karşı çıkanlar olacaktır saygı duyuyorum. Ama başımdan geçenleri paylaşmak istedim.
Oh canım hava miss yarasın kızımda nedense hiç bırakıp biyere gitmiyordum ama oğluşumu bende fırsat buldukça halasına anneme en son teyzeme kadar bırakıp 2 3 saatte olsa alışveriş için falan bırakıp gidiyorum inanılmaz motive oluyorum ama çok fena alışkanlık yapıyor söylimMerhaba kızlar haftasonu için Bursa’ya annemlere geldik.kızımı bırakıp sinemaya gittik.ne kadar iyi geldi anlatamam:)
Ben bayağı değerlendirdim bu indirimleri. Doğru düzgün oyuncağı yoktu kızımın, eğitici oyuncak da oldukça pahalı indirimden kaptık bir kaç tane. Alt açma örtüleri 5 tl ye düşmüştü pamuklar yine öyle yarı fiyatına düşmüştü. Bir de baston Bebek arabamızı da aldık çok iyi oldu.Görsel çok net yüklenmiyor galiba. ebebek %28 indirimleri gün gün:
Yarın:ev tekstili, anne çantaları, medisana ürünleri.
20şubat: canbebe, molfiks, huggies, sleepy, komili bezleri ve korbel ürünleri,
21şubat: baby&me temizleme mendilleri ve hammm ürünleri,
22şubat: concort, kraft, avionaut,
23şubat: tüm tekstil ve chicco ürünleri,
24şubat: nuna, tahterevalli, peg perego ürünleri,
25 şubat: akülü arabalar, tüm joie ürünleri,
26 şubat: buhar makinaları, canbebe, sleepy, molfiks, huggies, komili bezleri,
27şubat: maclaren, johnson ve tüm maxi-cosi ürünleri
28şubat: tüm baby&plus, tüm bebek bakım ürünleri
Bende nerdeyse her gün e bebekteydim baya bişi stokladik iyi oldu bu indirimlerBen bayağı değerlendirdim bu indirimleri. Doğru düzgün oyuncağı yoktu kızımın, eğitici oyuncak da oldukça pahalı indirimden kaptık bir kaç tane. Alt açma örtüleri 5 tl ye düşmüştü pamuklar yine öyle yarı fiyatına düşmüştü. Bir de baston Bebek arabamızı da aldık çok iyi oldu.
Ohh maşallah iyi olmuş bizde ateş ölçer telsiz mama sandalyesi kanguru iyi oldu salıda bez:) sağlıklı günlerde kullanalım inşallah baston ne aldınız canım ben travel sistemi satıcamBen bayağı değerlendirdim bu indirimleri. Doğru düzgün oyuncağı yoktu kızımın, eğitici oyuncak da oldukça pahalı indirimden kaptık bir kaç tane. Alt açma örtüleri 5 tl ye düşmüştü pamuklar yine öyle yarı fiyatına düşmüştü. Bir de baston Bebek arabamızı da aldık çok iyi oldu.
Ben baby plus atlas aldım canım 28 şubatta tekrar indirim varOhh maşallah iyi olmuş bizde ateş ölçer telsiz mama sandalyesi kanguru iyi oldu salıda bez:) sağlıklı günlerde kullanalım inşallah baston ne aldınız canım ben travel sistemi satıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?