2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizdedr aynı durum söz konusu yarım saat araba ile turladık kapının önüne gelince çığlığı bastı

Yok mantıklı gelmeyen şeyi uygulamayı düşünmüyorum ki yeri geliyor gün iki mama ile son buluyor sendr üzülme evladın sağlıklı

Canım tskler bende bi araştırayım o zaman.

Canım inan bende ne yapacağımı şaşırdım ne doğru ne yanlış. 1 aydır yanakları hiç geçmedi alevleniyor sönüyor alevleniyor. Alerji dr bi gün bol bol süt ürünleri tüketip takip etmemi bi gün iki üç yumurta yiyip takip etmemi söyledi Pazarteside kanda alerji bakılıcak ama ne kadar doğru sonuç muallakta. Bende okudum ama şu ann çocuğun yüzü perişan en son kanadı nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemiyorum

Bizdedr aynı durum söz konusu yarım saat araba ile turladık kapının önüne gelince çığlığı bastı

1 saat içinde 5 kere uyandı yatarak emziriyoeum bacaklarım sırtlarım koptu artık şu an ağlıcam sinirden 2 koca göz olarak bana bakıyo uyumuyo ben de bıraktım uyumasın napim kadayı yicem memeler de boşaldı emzir emzir uçları kızardı

evin içinde pusetiyle ileri geri sallamayı denedin mi? beyaz gürültüyle birlikte bizde işe yarıyor.

evin içinde pusetiyle ileri geri sallamayı denedin mi? beyaz gürültüyle birlikte bizde işe yarıyor.

ağlamak, uykusuzluk değil derdi, oyun istiyo baya bildiğin açtı uykuyu. Babasını uyandırdım mama ver doymuyo dedi. Kime sorsam uyumuyomuş bebekleri normal dedi geri uyudu belki de rüya sandı :/ Erkek olmak bu kadar basit işte. Ama acayip sinirliyim şu an

Canım bilgi verdiğin için tskler bizde sleepy kullanıyoruz.kizim 9 kilodur biz 4+ kullanıyoruz..bizdede bacak üstünde iz yapıyor.bizde 5 numaraya geçmeyi düşünüyoruz.
Bizimki de iki hafta önce 9kiloydu. 4+ da kullandım. 4ten farklı gelmedi. Bi saat sonra bezim doldu çırpınışları yaptı. 5in üzerinde başlangıç 11kg yazıyor. Büyük kullanmanın sakıncası olmaz herhalde di mi. Bi tanıdık A bölgesi ayrık olur gibi bişey söyledi. Saçma gelsede.
Ona göre bende alabilirsem 20paket falan alayım diyorum 5ten.

Canim deri hastalıklarınin teşhisi tedavisi diğer hastalıklara benzemiyor hamile kalmadan önce benimde yüzümde vücudum da kızarıklıklar oldu gitmediğim dr kalmadı biri gül hastalığı dedi biri başka bişi dedi aylarca dr gezdik bi ton kortizon , ilac kullandım tedaviler daha kötü yaptı . sonra birisi bi de okutturun dedi hiç aklına gelmemişti o zamana kadar. Hemen bi teyze varmış ona gittik annemle. Annemin tanıdığı güvenilir biri. okudu ve benim hastalığım geçti. Esimin hiç rızası olmadı okunmaya. Kardeşleri dr o yüzden onların ailesi daha bilimsel bakıyorlar. ama bilimin tedavisi ise yaramadi. Eğer güvenebileceğin biri varsa bi araştır okuttur istersen.
Benim bu görüşümü saçma bulanlar karşı çıkanlar olacaktır saygı duyuyorum. Ama başımdan geçenleri paylaşmak istedim.

evet eşim her gece bebeği duyabileceğini iddia eder ama oğlum kıyameti koparsa duyup kalkmaz yada duyar ama kalkmaz kim bilir?

evet eşim her gece bebeği duyabileceğini iddia eder ama oğlum kıyameti koparsa duyup kalkmaz yada duyar ama kalkmaz kim bilir?
Benim de ayni..kendi uyanikken cok guzel bakiyor inkar edemem ama uyuyorken uykusunu bolmuyor..ben 7 den beri ayaktayim,o uyiyor hala..bebis de uyumustu,kahve keyfi yapayim dedim,kiz aglamaya basladi.ben mutfaktan duyup geldim,babasi ayni odada duyup kalkmamis..ben gece parmagini emme sesisini bile duyup kalkiyorum..

Ondan da kullandım ama kısa bir süre. 4ten farklı gelmedi. Olmadı biraz daha kullanayım
Bizim de basenlerimiz geniş 4+ olmuyor dar geliyor bant kısmı 5 e geçtik o da çok büyük geldi sonra külot bez aldık onda 4 kullanıyoruz şuan kuzum rahat etti sonunda

Benim oğlum her sabah 8 de uyanıyor babası uyanıyor bazen ben duysamda açamıyorum kendimi ben uyanana kadar bakıyorum almış ama ayrı odada olsa muhtemelen duyup kalkmaz

Canım 4 kullanıyodum ama iz yapıyo + yok diye 5 almış eşim ama bu sefer önü büyük duruyor ya yazın napcaz sleepy 7 yi çıkartmış Allahtan:)

Canım haklısın bazen okunmak ilaçlardan daha faydalı olabiliyor gerçekten inandıktan sonra işe yarıyor sonuçta Allahtan şifa bekleniyyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…