- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.661
Bizdedr aynı durum söz konusu yarım saat araba ile turladık kapının önüne gelince çığlığı bastıYenidoğan günlerimize geri döndük. Sürekli memede sürekli bi sebepsiz ağlama (sebebi bulamıyoruz). Diş diyeceğim, 1.5 aydır her şeyi dişe yoruyoruz ama 3 gündür nirvana yaptı. Birşey yok ocuk birden çıldırıyo çığlıklar salya sümük ağlıyo yüzüne kan oturuyo, bilemedim..
Yok mantıklı gelmeyen şeyi uygulamayı düşünmüyorum ki yeri geliyor gün iki mama ile son buluyor sendr üzülme evladın sağlıklıBİzim eski doktorumuzda öyleydi canım habire çocuk zayıf mamayı arttır falan o öyle yaptıkça ben panik oldum doymuyor diye sonuçta olan sütümde gitti. Sen bu hataya düşme canım kilo alımı iyi maşallah
Canım tskler bende bi araştırayım o zaman.Canim onlarin markasi yok. Montessori diye geciyor. İnstagramdan yaptirdim web sayfalarida oluyor. memnunum . Oglumda seviyor. Alcak oldugu icin kendi inip cikiyor. Oglum uzun sure park yatakta yatti. Kalkip dusme tehlikesi yok park yataklarin. Montessorilerin korkuluk kismi alcak oluyor
Canım inan bende ne yapacağımı şaşırdım ne doğru ne yanlış. 1 aydır yanakları hiç geçmedi alevleniyor sönüyor alevleniyor. Alerji dr bi gün bol bol süt ürünleri tüketip takip etmemi bi gün iki üç yumurta yiyip takip etmemi söyledi Pazarteside kanda alerji bakılıcak ama ne kadar doğru sonuç muallakta. Bende okudum ama şu ann çocuğun yüzü perişan en son kanadı nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemiyorumCanim yok yaptirmadık. Sadece birseye bagli olmuyor. Egzemaya sebep olan hersey sebep oluyor. Bezinin naylon kismi degse o bile kasindiriyor. Yun yasak. Halisi yun olmayacak . Yediklerine dikkat ediyorum. Cok terleyince kizariyor. Gunluk duş aldirmak iyi geliyor. Kisacasi tek sebebi yok. Ama bir yazi okudum bes yasindan sonra cocuklarin ciltlerindeki hassasiyet azalirmis. Egzemalar azalabilirmis. Buyudukce insallah geriler. 2 yasa kadar sicaklarda olurdu bize. Simdi yemeklerle birlikte artti. Dikkat edicez
Önceden üzülüyordum canım ama artık üzülmüyorum ek gıdalara geçtik nasıl olsa sağlıklı olsun yeterYok mantıklı gelmeyen şeyi uygulamayı düşünmüyorum ki yeri geliyor gün iki mama ile son buluyor sendr üzülme evladın sağlıklı
Bız de 3 gundur cok fenayız emmek ıstemıyor her ayak dönemınde bu oluyordu ama busefer atak donemınde de degılız..4saat gecıyor memeyı verıyorum almıyor yarım saat sonra acıktım aglaması yapıyor meme verınce yıne almıyor yorgunluktan uyuyakalıyor . Bı yarım saat sonra aclıktan uyanıyor ancak ozaman süt içiyor sankı gazlı gunlere geri donduk sorun ne sıye dusunuyorum ve gercekten bulamıyorum
Bizdedr aynı durum söz konusu yarım saat araba ile turladık kapının önüne gelince çığlığı bastı
evin içinde pusetiyle ileri geri sallamayı denedin mi? beyaz gürültüyle birlikte bizde işe yarıyor.1 saat içinde 5 kere uyandı yatarak emziriyoeum bacaklarım sırtlarım koptu artık şu an ağlıcam sinirden 2 koca göz olarak bana bakıyo uyumuyo ben de bıraktım uyumasın napim kadayı yicem memeler de boşaldı emzir emzir uçları kızardı
evin içinde pusetiyle ileri geri sallamayı denedin mi? beyaz gürültüyle birlikte bizde işe yarıyor.
Bizimki de iki hafta önce 9kiloydu. 4+ da kullandım. 4ten farklı gelmedi. Bi saat sonra bezim doldu çırpınışları yaptı. 5in üzerinde başlangıç 11kg yazıyor. Büyük kullanmanın sakıncası olmaz herhalde di mi. Bi tanıdık A bölgesi ayrık olur gibi bişey söyledi. Saçma gelsede.Canım bilgi verdiğin için tskler bizde sleepy kullanıyoruz.kizim 9 kilodur biz 4+ kullanıyoruz..bizdede bacak üstünde iz yapıyor.bizde 5 numaraya geçmeyi düşünüyoruz.
Sadece anne sütü alıyor canım boyu kilosu da ayına göre iyi. İnşallah inşallahCanim ihmal etmeni onermem tetikleyen sey devam ederse kanli kaka miktari artabilir. Mama veriyor musun sadece anne sutu mu. İnsallah gecer bir an once ya
Ondan da kullandım ama kısa bir süre. 4ten farklı gelmedi. Olmadı biraz daha kullanayım4 ten sonra 4 + var. Onu atlamışsınız
Canim deri hastalıklarınin teşhisi tedavisi diğer hastalıklara benzemiyor hamile kalmadan önce benimde yüzümde vücudum da kızarıklıklar oldu gitmediğim dr kalmadı biri gül hastalığı dedi biri başka bişi dedi aylarca dr gezdik bi ton kortizon , ilac kullandım tedaviler daha kötü yaptı . sonra birisi bi de okutturun dedi hiç aklına gelmemişti o zamana kadar. Hemen bi teyze varmış ona gittik annemle. Annemin tanıdığı güvenilir biri. okudu ve benim hastalığım geçti. Esimin hiç rızası olmadı okunmaya. Kardeşleri dr o yüzden onların ailesi daha bilimsel bakıyorlar. ama bilimin tedavisi ise yaramadi. Eğer güvenebileceğin biri varsa bi araştır okuttur istersen.Canım inan bende ne yapacağımı şaşırdım ne doğru ne yanlış. 1 aydır yanakları hiç geçmedi alevleniyor sönüyor alevleniyor. Alerji dr bi gün bol bol süt ürünleri tüketip takip etmemi bi gün iki üç yumurta yiyip takip etmemi söyledi Pazarteside kanda alerji bakılıcak ama ne kadar doğru sonuç muallakta. Bende okudum ama şu ann çocuğun yüzü perişan en son kanadı nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemiyorum
Canim ben denemek için e bebeğin bezin den aldım baby and me. Huggies kullanıyordum. Gayet memnunum. Onunda bedeni biraz dar. Kızım 7.5 kilo 4 beden kullanıyoruz.Ondan da kullandım ama kısa bir süre. 4ten farklı gelmedi. Olmadı biraz daha kullanayım
evet eşim her gece bebeği duyabileceğini iddia eder ama oğlum kıyameti koparsa duyup kalkmaz yada duyar ama kalkmaz kim bilir?ağlamak, uykusuzluk değil derdi, oyun istiyobaya bildiğin açtı uykuyu. Babasını uyandırdım mama ver doymuyo dedi. Kime sorsam uyumuyomuş bebekleri normal dedi geri uyudu belki de rüya sandı :/ Erkek olmak bu kadar basit işte. Ama acayip sinirliyim şu an
Benim de ayni..kendi uyanikken cok guzel bakiyor inkar edemem ama uyuyorken uykusunu bolmuyor..ben 7 den beri ayaktayim,o uyiyor hala..bebis de uyumustu,kahve keyfi yapayim dedim,kiz aglamaya basladi.ben mutfaktan duyup geldim,babasi ayni odada duyup kalkmamis..ben gece parmagini emme sesisini bile duyup kalkiyorum..evet eşim her gece bebeği duyabileceğini iddia eder ama oğlum kıyameti koparsa duyup kalkmaz yada duyar ama kalkmaz kim bilir?
Bizim de basenlerimiz geniş 4+ olmuyor dar geliyor bant kısmı 5 e geçtik o da çok büyük geldi sonra külot bez aldık onda 4 kullanıyoruz şuan kuzum rahat etti sonundaOndan da kullandım ama kısa bir süre. 4ten farklı gelmedi. Olmadı biraz daha kullanayım
Benim oğlum her sabah 8 de uyanıyor babası uyanıyor bazen ben duysamda açamıyorum kendimi ben uyanana kadar bakıyorum almış ama ayrı odada olsa muhtemelen duyup kalkmazevet eşim her gece bebeği duyabileceğini iddia eder ama oğlum kıyameti koparsa duyup kalkmaz yada duyar ama kalkmaz kim bilir?
Canım 4 kullanıyodum ama iz yapıyo + yok diye 5 almış eşim ama bu sefer önü büyük duruyor ya yazın napcaz sleepy 7 yi çıkartmış Allahtan:)
Canım haklısın bazen okunmak ilaçlardan daha faydalı olabiliyor gerçekten inandıktan sonra işe yarıyor sonuçta Allahtan şifa bekleniyyorCanim deri hastalıklarınin teşhisi tedavisi diğer hastalıklara benzemiyor hamile kalmadan önce benimde yüzümde vücudum da kızarıklıklar oldu gitmediğim dr kalmadı biri gül hastalığı dedi biri başka bişi dedi aylarca dr gezdik bi ton kortizon , ilac kullandım tedaviler daha kötü yaptı . sonra birisi bi de okutturun dedi hiç aklına gelmemişti o zamana kadar. Hemen bi teyze varmış ona gittik annemle. Annemin tanıdığı güvenilir biri. okudu ve benim hastalığım geçti. Esimin hiç rızası olmadı okunmaya. Kardeşleri dr o yüzden onların ailesi daha bilimsel bakıyorlar. ama bilimin tedavisi ise yaramadi. Eğer güvenebileceğin biri varsa bi araştır okuttur istersen.
Benim bu görüşümü saçma bulanlar karşı çıkanlar olacaktır saygı duyuyorum. Ama başımdan geçenleri paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?