- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.701
canm 5 buyuk bence ben henuz 5 e gecmeyi dusnmuyom arada bizdede iz cikariyo bacak da ama sıklıkla olmuyo o yuzdn 4 gayet idael gecen evy bayby aldk hic iyi degildi sık sık degistrmen gerekiyo ben molfix den memnunm ama sleppy de denemk istiyorm
canm bebek arabasini mi satmayi dusunuyon ya ben aldigmzdn beri memnn degil bebek arabasindn nasil nereye satsm bilemedm oyle kaldiOhh maşallah iyi olmuş bizde ateş ölçer telsiz mama sandalyesi kanguru iyi oldu salıda bez:) sağlıklı günlerde kullanalım inşallah baston ne aldınız canım ben travel sistemi satıcam
Biz kullanıyoruz canım fiyatı iyiymiş biz daha pahalıya almıştık. Çok memnunum özelden atayım istersen fotoğrafınıKızlar ebebek de kraft kanguru var sanırım 99 tl. Kullanan varmı. Fazla ucuz geldi. Çok para vermek de istemiyorum doğrusu bu yaz sonuna kadar kullansam yeterli
Letgodan güzel satılıyor canım biz çoğu şeyi oradan sattıkcanm bebek arabasini mi satmayi dusunuyon ya ben aldigmzdn beri memnn degil bebek arabasindn nasil nereye satsm bilemedm oyle kaldi
Çok sevinirim canımBiz kullanıyoruz canım fiyatı iyiymiş biz daha pahalıya almıştık. Çok memnunum özelden atayım istersen fotoğrafını
yukledm ama alici cikmadi canm baska bi yontem var mi acabaLetgodan güzel satılıyor canım biz çoğu şeyi oradan sattık
Bayanların kullandığı siteler var dolap gardrops gibi orada da bebek eşyaları satılıyor istersen onları da dene canımyukledm ama alici cikmadi canm baska bi yontem var mi acaba
Canım ben aldım uyku icin faydası olmadı. Ama oğlum uykudan aglayarak uyanırdı simdi uyandiginda onlara bakıyo bide agladiginda calismaya basliyo muzigi ve donencesi hemen susuyo oynamaya basliyo. O açıdan bize iyi geldiE bebekte uyku dönenceleri de indirime girmiş
Acaba uykuya faydası oluyor mudur ki?
Bebeginiz kac aylik 3. Aydan sonra 300 ila 600 gram normal sayılıyor bence yavas yavas azaltmalisiniz 3 gunde bir 30 cc azaltarak başlayın 3 günün sonunda 30 cc daha azaltin az mama cok süt demektir.1 ayin sonunda mama tamamen bitmis olur.anne sütü gibisi yok inanin doktorunuzu degistirmenizi tavsiye ederim.İyi gecelr rabbim hepimizin evladını iyi insanlarla karşılaştırsın ve korusın onları. Çok şüküt bu ay kilo alımı iyi olmuş 900 gram almış günde sadece 3 defa 60 cc ek mama içiyor dr hala aynı ölçüde verdiğimi arttırmadığımı söyledim neden 90 nı kusuyor mu dedi hayır dedim e ver o zaman dedi bu şekilde kilo alımı yeterli ise ne gerek var ki diye düşündüö sizcede gerek var mı
Canim mama sandalyesi ni hangi marka model aldınız kullandın mi memnun kaldın miOhh maşallah iyi olmuş bizde ateş ölçer telsiz mama sandalyesi kanguru iyi oldu salıda bez:) sağlıklı günlerde kullanalım inşallah baston ne aldınız canım ben travel sistemi satıcam
Kaç kiloya kadar kullanılıyor canım fotosunu bana da atabilir misinBiz kullanıyoruz canım fiyatı iyiymiş biz daha pahalıya almıştık. Çok memnunum özelden atayım istersen fotoğrafını
Ben kullaniyorum..simdilik bir sikinti yasamadim..ama cok da kangru kullanan biri degilim.ben de senn gibi fazla da kullanmayacagim icin cok para vermiyeyim diye dusunup almistimKızlar ebebek de kraft kanguru var sanırım 99 tl. Kullanan varmı. Fazla ucuz geldi. Çok para vermek de istemiyorum doğrusu bu yaz sonuna kadar kullansam yeterli
8 kilonun az üstü canım ama senin bebişte bence kilosu yerinde :)
Bizimki 6.8..ben disari cikmak icin kangru ortusi de almistim instagramdan bir hesaptan,o da rahat oluyor.
Bazen benim oğlum da uykuyla inatlaşıyor canım uyumak istemiyor öyle zamanlarda kucağımda oturup onu sakinleştirici şekilde konuşmamı çok seviyor kafasını da göğsüme yaslıyor ileri geri çok hafif sallıyorum onunla konuşurken ellerini okşuyorum bana cevap verirken uyuyakalıyor. Belki bu şekilde sakinleştirici birşey deneyebilirsinKızlar hepiniz bahsetmişsiniz, aynı durum bizde de var. Hiç bi şekilde uyuyamıyo. Uykusu var gözler falan kızarıyo artık ama uyuyamıyo. Çığlık ata ata aglıyo resmen. Sakinleşiyo tekrar uyutmaya çalışıyorum yine başa dönüyoruz. Çığlık çığlığa aglıyo. Ne zamana kadar sürecek. Diştenmi yoksa 20.haftadayız, Ataktan mı bilmiyorum ama durum çok vahim
Bazen benim oğlum da uykuyla inatlaşıyor canım uyumak istemiyor öyle zamanlarda kucağımda oturup onu sakinleştirici şekilde konuşmamı çok seviyor kafasını da göğsüme yaslıyor ileri geri çok hafif sallıyorum onunla konuşurken ellerini okşuyorum bana cevap verirken uyuyakalıyor. Belki bu şekilde sakinleştirici birşey deneyebilirsin
İnş ameliyat başarılı geçer. İkisi de sağ salim gelirler canım. Yatarak nasıl emziriyorsun canım ua bn alıştığım için yada ikimiz de farklı şekilde emziriyoruz. Biz meme reddi yaşıyorduk yaklaşık kasım ayından bu yana yatarak emziriyorum. Bn yan olarak uzanıyorum (bi elim başımı destekliyor bi elim bebeğimi tutuyor. Bilmem anlatabildim mi. Spor yaparken yan yatıp elinle başını destekliyorsun ya bi bacağını yukarı kaldırıyorsun O şekil de ) bebeğim de bana ya bedenen ya sadece başını dönüyor.. O şekil rahat oluyor canım.Bebeği diş çıkaran kim vardı ?canbebekds sen miydn ? Kızım deriiin derin uyuyor diye memeyi çekeyim diyorum gözler faltaşı gibi. Sebepsiz ağlamalar, gülerken birden çılgınca çığlık atarak ağlama filan.. Babamla ablam da yarın nakil ameliyatına girecek. Kız da böyle 4 5 gündür iuice yay gibi gerginim yatarak emzirmekten kramplar giriyo artık
İnş ameliyat başarılı geçer. İkisi de sağ salim gelirler canım. Yatarak nasıl emziriyorsun canım ua bn alıştığım için yada ikimiz de farklı şekilde emziriyoruz. Biz meme reddi yaşıyorduk yaklaşık kasım ayından bu yana yatarak emziriyorum. Bn yan olarak uzanıyorum (bi elim başımı destekliyor bi elim bebeğimi tutuyor. Bilmem anlatabildim mi. Spor yaparken yan yatıp elinle başını destekliyorsun ya bi bacağını yukarı kaldırıyorsun O şekil de ) bebeğim de bana ya bedenen ya sadece başını dönüyor.. O şekil rahat oluyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?