2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bugun bizde de durum aynıydı sabah 8 30 da kalktı sonra sürekli uyumak istedi aslında uyuttum ama 10 dk yı geçmedi neden bilmiyorum hatta 3 gibi güneşe çıkarttım duş aldırdımm yok gözler kaymış eller gözlere gidiyor uykudan ama uyutamadm en son 21 45 gibi gece uykusuna yattı cok şükür

Aynen canım. Bende rahatlar diye duş aldırdım ama yok hiç fayda etmedi. Neden böyle oluyo anlamadım. Benimki hala uyanık, ne zaman uyucak hiç bilmiyorum

minikhikayem canım neden özellikle yatarak emziriyorsun merak ettim

cnm ilk 3 ay yatarak hiç emzirmedim korkudan. Evdeyken yastıkla emzirip yatağına koyuyodum (salondaydık). Annemdeyim ya taşınana kadar. Ya beraber yatıyoruz ya da minik bi beşik var oraya koyuyorum. Yatakta oturarak emzirmek bana zor geliyor belim ağrıyo. Bi de emzirirken uyuyakalıyorum çocuk kolumda.

Aynen canım. Bende rahatlar diye duş aldırdım ama yok hiç fayda etmedi. Neden böyle oluyo anlamadım. Benimki hala uyanık, ne zaman uyucak hiç bilmiyorum
Kıyamam çok zor inan anlıyorum insan bitiyor tükeniyor 1 saat bile uyusalar özlücez onları daha enerji olucaz ama bebişlerin vardır sıkıntısı şuan nerdesin peki canım salonda falan mı gece oldu mesajını verdin mi heryeri karanlık yapıp uyudugu odaya gitmek gibi

5 bitti canım dr bu tavrı hiç hoşuma gitmedi zaten ilk başta sütüm sıkıntılıydı ama çok uğraştım 10 dk bir emzirdim yeri geldi fena şekilde meme reddi yaşadık çünkü. Azaltmayı deniyim günlük 180 cc nin ne kadar katlısı olabilir ki yani

Canim mama sandalyesi ni hangi marka model aldınız kullandın mi memnun kaldın mi

Kaç kiloya kadar kullanılıyor canım fotosunu bana da atabilir misin
Böyle birşey canım 300 tl ama asla böyle bişi almaya gerek yok benim eşim tutturdu oğlu bunda rahat etmiş diye bunu aldı

Eklentiler

• image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 67
Canim bizim iki uc aylikken yanaklari isilik gibi tum yuzu kizarikti ici beyaz. O zaman egzemasi yoktu. İki ayda ancak gecti yuzu. Eskiler ten degistiriyor diyor. Belki sizinkide oyledir. Bugun tekrarladi egzemasi uygun zamanda allerji testi yaptirmayi planliyorum artik.

İnan kendi yorgunluğumu önemsemiyorum bile canım. Çok uykusuz sürekli gözlerini ovuşturuyor huzursuz. Onu da denedim genelde uyuyacağı zaman hep karanlık odadayız öyle uyur ama bi kaç gündür karanlık olunca oda, inanılmaz ağlıyo anlatamam yani. Mecbur ışığı acıyorum nefesi kesiliyo çünkü öyle aglıyo. Şimdi uyudu. İnşallah uzun uykusuna geçmiştir. Perişan oldu kuzum. Uyusunda dinlensin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zormuş

seyyav cnm oglun ayda 900 gr almis bizim bes ay bitti son iki aydir ayda 400 gr aliyor. Bir kere mama iciyor. Bence mamayi arttirma. Memeden sonrami veriyorsun. Oyleyse belki doymuyordur ihtiyaci vardir. Ac olsa da agliyor susmuyorlar

Allah yardımcıniz olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım baban ve ablan için.
Böyle birşey canım 300 tl ama asla böyle bişi almaya gerek yok benim eşim tutturdu oğlu bunda rahat etmiş diye bunu aldı
Güle güle kullanin iyi günlerde inşallah canım. Bizde bugün e bebeğe gittik mama sandalyelerine bakalım diye eşim Joie Multiply Mama Sandalyesini beğendi o da baya pahalı. Banada sen araştır ona göre alalım dedi. Kullanan var mı tavsiye eder misiniz kızlar

seyyav cnm oglun ayda 900 gr almis bizim bes ay bitti son iki aydir ayda 400 gr aliyor. Bir kere mama iciyor. Bence mamayi arttirma. Memeden sonrami veriyorsun. Oyleyse belki doymuyordur ihtiyaci vardir. Ac olsa da agliyor susmuyorlar
Bizimde 5 bitti 15 inde. Geçen ay bronşiyolit olmuştı 400 gram almıştı. Mamayı memeden sonra vermiyorum bazrn huysuzlanmaya başlıyor emziriyorum hala huysuz mama yapıyorum ama bazen bakıyorum mama işe yaramıyor huysuzluğa devam bugün iki kere içti 3.ye gerek kalmadı.

Sağol canım inşallah. Benim bi fikrim yok mismomy arkadaş hem ikea tarzında hem joie tarzında olduğundan ikisininde aynı işlevi gördüğünü söylemişti

Biz hem joie ye benzer kraft marka mama sandalyesi hem ikea kullanmis biri olarak karsilastirma yapayim. Beklentiler istekler farkli olabiliyor. Karar vermenize insallah yardimci olur. İlk kraft aldim. Çocugumu rahat konforlu bir sandalyede oturmasini istiyordum. O otururken mutfakta bende yemek gibi mutfakta rutin usimi görürüm diye düşünüyordum . Annemlere de ikea mama sandalyesi almistim. Daha hafif oldugu icin guvensiz gelmisti. Ama ayaga kalkabilme zamani geldikce mama sandalyelerinde yedikten sonra durmadı. Sadece yedirip kaldirdim . Yada oturdugu zaman basinda bekledim. Ayaga kalktiklari icin ikisinde de yalniz birakamiyorsun. Guvenlik acisindan ikiside ayni. İkea yuksek olmadigi icinetrafini iyi gordugu icin vede daha dik durdugu icin ikea sandalyesinde daha iui durdu. Digeri birde yer kapliyor. Kendi evimizede ikea mama sandalyesi aldim. Digerini kaldirdim. İkea mama sandalyesinede benzer mama sandalyeleri var. Baskasi konforlu joie tarzinda olandan memnun olmustur belki. Beklenti tercih meselesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…