- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.981
ben kızımda hiç çatlamadım ama karnım çok büyük değildi..bunda nasıl olur bilmiyorum.... Benim kuzenimin kullanmadığı krem yağ kalmadı.. ama çatır çatır çatladı maalesefMerhaba hanımlar.keyifler yerindedir inşallah
Ben hamileligimden 1ay önce folik asit kullanımına başlamıştım. Doktor devam etmemi söyledi. Diğer vitamin ve demir destekleri sanırım kişiye göre değişiyor.
Çatlaklar için ben çok korkuyorum.doktorum bisey soylemedi.bir arkadaşım mustella kremini önerdi.bazı arkadaşlar zeytinyağı badem yağı falan yazmış. Şimdilik çatlağım yok. Herhalde hepsinden dönem dönem kullanırım gibime geliyor
hoşgeldin..hayırlı olsun..Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah..Meraba arkadaşlar bende yeni katıldım eylül sonu annesiyim :)
Genetik degil kalsiyumla alakali . Kalsiyum eksikliginde vucut elastikiyeti azaliyor catlama oluyor. Kremler maddi kayip. Yag kullanabilirsiniz. Nemlendirmeyi sagliyor. Kremlerde .ben kızımda hiç çatlamadım ama karnım çok büyük değildi..bunda nasıl olur bilmiyorum.... Benim kuzenimin kullanmadığı krem yağ kalmadı.. ama çatır çatır çatladı maalesef..engel olamadı..Biraz genetik vücut yapısıyla ilgili sanırım..
Gecmis olsun hadi bakalim cinsiyet belli olabilir demis dr un 12 haftalik olmussun ilk cinsiyet haberi senden gelecek sanirimMerhaba arkadaslar ben cok kotu üşütmüşüm bugn doktora gittim hersey yolundayms ben folidance die bi folik asit ilaci kullaniyodum doktorum bittikten sonra bida icme dedi bana kan ilaci verdi simdi haftaya tekrar kontrele gidicem cinsiyet tahmini yapabilrms
evet canim ya cok heycanliyim ne kadar saglikli olsun hayirli olsun desek de yinede cinsiyeti cok merak ediyo insanGecmis olsun hadi bakalim cinsiyet belli olabilir demis dr un 12 haftalik olmussun ilk cinsiyet haberi senden gelecek sanirim
Ins kotu bişi olmaz canım iyi seyler getirelim aklımıza saglıkla bebişimize kvusacagımz günü düşünelim ❤Daha önce defalarca kist oluştu ne yazıkki hep hissetim Bi gün yolun ortasında kaldım adım atamadım meğer kıst patlamış kanama yapmış inşallah öyle birşey olmasın diye dua ediyorum.
Canım hayırlı olsun benimkine de doktor 26 eylül dedi ama bakalım nasıl gelicek bebeğimiz suan 8+ 3deyiz ❤Kizlar mrb bende hayirlisiyla eyll annesi olucam26 eylule dogumm amdi 8+3
Ben kısmetse 11+4 te yaptırmış olacağım canım 11.-14. hafta arası yapılıyor ama doktorum bana tarihini kaçırma 10 gün içinde gel demiştiCanim yani tam olarak kac haftalikken ikili test yapiliyo
inşallah büyümüştür canım Allahın izniyle :) Bugün bir de sağlık ocağında kalp atışlarını dinledim yavrumunöyle güzeldi ki 148 atıyor minik kuşumun minnak kalbi :)Çok güzel yaaa maşallah.doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var :)
Benimkide böylemidir acaba :)
En son 6 haftalıkken görmüştüm inşaallah büyümüştür benim bebeğim
CAnım kusura bakma sayfalar çoğalınca yetişemedim mesajına :) ultrason resminde 10+2ydik,bugün 10+4 olduk kuzumla :)Maşallah canım şu an kaç artı kaçsın
canim galiba 20 haftalikkenKızlar gebelik aşıları ne zaman başlıyor? Ben henüz sağlık ocağına bildirmedim de
Onlarin haberi oluyor. Sisteme dusuyor ams senin haber vermen lazim gozdrn kaciranilirler. Yanlis hatirlamiyorsam 20. Haftada tetanoz asisi basliyor. Bir kac hafta onceden ara sen yine.Kızlar gebelik aşıları ne zaman başlıyor? Ben henüz sağlık ocağına bildirmedim de
Kızlar gebelik aşıları ne zaman başlıyor? Ben henüz sağlık ocağına bildirmedim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?