2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba hanımlar.keyifler yerindedir inşallah
Ben hamileligimden 1ay önce folik asit kullanımına başlamıştım. Doktor devam etmemi söyledi. Diğer vitamin ve demir destekleri sanırım kişiye göre değişiyor.
Çatlaklar için ben çok korkuyorum.doktorum bisey soylemedi.bir arkadaşım mustella kremini önerdi.bazı arkadaşlar zeytinyağı badem yağı falan yazmış. Şimdilik çatlağım yok. Herhalde hepsinden dönem dönem kullanırım gibime geliyor

ben kızımda hiç çatlamadım ama karnım çok büyük değildi..bunda nasıl olur bilmiyorum.... Benim kuzenimin kullanmadığı krem yağ kalmadı.. ama çatır çatır çatladı maalesef ..engel olamadı..Biraz genetik vücut yapısıyla ilgili sanırım..

Genetik degil kalsiyumla alakali . Kalsiyum eksikliginde vucut elastikiyeti azaliyor catlama oluyor. Kremler maddi kayip. Yag kullanabilirsiniz. Nemlendirmeyi sagliyor. Kremlerde .

Merhaba arkadaslar ben cok kotu üşütmüşüm bugn doktora gittim hersey yolundayms ben folidance die bi folik asit ilaci kullaniyodum doktorum bittikten sonra bida icme dedi bana kan ilaci verdi simdi haftaya tekrar kontrele gidicem cinsiyet tahmini yapabilrms

Gecmis olsun hadi bakalim cinsiyet belli olabilir demis dr un 12 haftalik olmussun ilk cinsiyet haberi senden gelecek sanirim

Daha önce defalarca kist oluştu ne yazıkki hep hissetim Bi gün yolun ortasında kaldım adım atamadım meğer kıst patlamış kanama yapmış inşallah öyle birşey olmasın diye dua ediyorum.
Ins kotu bişi olmaz canım iyi seyler getirelim aklımıza saglıkla bebişimize kvusacagımz günü düşünelim ❤

Kizlar mide bulanti icin bileklikler var. Kullanan oldumu . Yorumlara baktim eski yorumlar. Baskasi icin soruyorum. Benim arada oluyor . Dayanabiliyorum

Çok güzel yaaa maşallah.doğum tarihlerimiz arasında 1 gün var :)
Benimkide böylemidir acaba :)
En son 6 haftalıkken görmüştüm inşaallah büyümüştür benim bebeğim
inşallah büyümüştür canım Allahın izniyle :) Bugün bir de sağlık ocağında kalp atışlarını dinledim yavrumunöyle güzeldi ki 148 atıyor minik kuşumun minnak kalbi :)

Merhaba hanımlar. Yeni katılanlar hoşgeldin. İnşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza aliriz
Hasta olan arkadaşim geçmiş olsun.
Gebelik aşısını ilk defa duydum. İyi ki katılmışım bu foruma hem yeni şeyler öğreniyorum hem de sıkıntılarımı paylaşabilecegim arkadaşlar ediniyorum

merhaba arkadaşlar. bugün doktoruma kontrole gittim. 10+2 yim. doktor 40mm olmuş bebek, 2li testi yapalım dedi. Ense kalınlığı çok şükür gayet normalmiş. 2 tüp kan ve idrar verdim. 2li test yaptıran var mı aranızda?

28 Kasım son tarihim.
Ve şuan 11+5 günlük olduk.
pazartesi 12. Haftam ve kontrolüm var.
İnş şuan 5 eylül görünüyor.bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…