- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.901
Bilemedim ki uygun olur mu düşündüm aslında. Yapan var mı kızlarkapıya yazı yapıştırmayı denedin mi ?
Sağol canım bana mama etki etti gibi ğeldi bugün vermiçem onun yârine çok biberon isterse diye sağılmış sütümü vericemnrCanım çok geçmiş olsun..bence mama verme..bak olmuyorsa demekki ondandır...hadi inşallah en kısa zamanda geçer..kiyamam ona ..
Aile apt bizim. Yabancı gelmiyor. Yabancı olsa söylemek kolay olurdu belki. Hayır her şey bir yana. Duyuyor açmıyor diye söylenmesi zoruma gitti. Evet duyuyorum ama açmıyor değil açamıyorum arada çok fark var. Girince de uyuyor muydun diyorlar. Ya madem uyudumu düşünüyosun niye ısrarla vuruyorsun niye giderek volümü arttırıyosun diyemiyorum . ben birinin uyudunu düşünsem böle yapmam ya. Aramada n kimseye gitme huyum yok zatenCanim bizde yakinda akraba yok ama apartmanda bi kac yasli teyze var israrla surekli gelmek istiyorlardi. Ayni senin durumundayken kapiyi ve zili israrla caldiklari oldu bi kac kez kalkip acmadim. Zaten ssatlerce uyutmak icin guresiyorum...
Suan kapiya o sevimli yazilar var ya 'bebegim uyuyor lutfen zile basmayin' gibi onlardan alip astik baya etkisi oldu. En azindan gelen uyarilmis oluyor :)
Kendi sütüyle açanlar varmış duyduğuma göreCanım kabak verdim patates başladığımda biraz yoğunluğunu açmam gerekecek mi ve nasıl yapacağım
Keçi sütü çapraz alerjenmiş canım dlmuyor d yüzden eğerki sorun ihek sütü ise dr özel mama veriyormuşGolden goat var var canım keçi sütüyle yapılıyor onu deneyebilirsin. İnek sütü alerjisi olan bebekler için üretilmiş
canm minikhikayem dedigi cok mantikli yazi yazman cok iyi olur ben birkac bebekli evde gördm oyle yaptiklariniKızlar çok sinir var üstümde. Dün öğleden sonra bütün gün oğlumu bir gr olsun uyuyabilmek için uğraştım durdum. Memede akşam 7 buçuk gibi uyudu. Ama meme ağzında. Hadi dedim uyusun yeter ki de kucamda uyusun. Huysuzdu çünkü çok. Neyse tam çocuğum daldı derken kapı çaldı. Pat pat. Kv. Seslendi ve vuruyor aynı zamanda. Neyse oğlan uyuyor diye cevap veremiyorum ama bir taraftan da memeden ayırıp yatırmaya çalışıyorum. Aaaa bide ne duyim bu esnada. Kendi kendine söyleniyor hanfendi duyup açmıyo diye. Duyunca tabi çok üzüldüm birden yatırdım çocuğu yerine uyandı haliyle. Sonra gelmiş demez mi aaaa uyumuyomu. Sayende diyemedim. Siz böle durumlarda ısrarla çalan kapıya napıyosunuz. Sağolsun kapıma kim gelse önce çok sessiz vuruyor giderek volümü artırıyo. Ya bebek var madem az tıklatcan sonra niye artırıyodun tonu. Yada arayın yaçok mu zor. Offf birine çatcam bu konuda. Rahat vermiyorlar.
Bu aralar bizimki de aynı öğleden sonra uyuyan çocuk iki gündür uyumuyo gece yatana kadar ayakta nasıl dayanıyor bilmiyorum atak haftasında mı ki böyle yapıyo anlamadım uyumadığı için de sürekli mızmızKizlar bebegim bi kac gecedir saat basi uyaniyor hem de aglayarak. Pispisla sakinlesmiyor kucagima alinca bile devam ediyor sadece memede susuyor
Uyurken de inleme gibi sesler cikariyor. Uyandigi an battaniyesini kemiriyor.Disten midir acaba ne kadar surecek bu boyle
Anladım canım onu bilmiyordum benKeçi sütü çapraz alerjenmiş canım dlmuyor d yüzden eğerki sorun ihek sütü ise dr özel mama veriyormuş
Bilemedim ki uygun olur mu düşündüm aslında. Yapan var mı kızlar
Canim mamayi birak bence ve sende sut ürünleri tüketme. İlla mama vereceksen alerjik bebekler icin sut ürünleri içermeyen mamalar var onlardan verirsin ama tadları çok kötü genelde içmek istemiyor bebekler.Biliyorsunuz bu aralar egzama ile uğraşıyoruz allah başka dert vermesin buna şükür.bu sabah kalktığımda kızarıklık yoktu sönmüştü kahvaltıda haşlanmış patates yedim korkarak portakal suyu içtim hiçbir tepki olmadı taki akşam 5 gibi mama verdim 1 saat içinde kızarıklık arttı akşam bulgur pilavı ile barbunya yedim saat 8 gibi oğlum yine mama içti ve kızarıklık dahada arttı ve kaşıntı başladı artı göğsü ve sırtı kabardı. Sanırım mama etkiliyor hipp kullanıloruz dr inek sütü alerjisi olabilir dedi napıyım mamamı vermiyim
Esasında gelen herkes biliyor ama çok anlayışsızlar. Akşam tam uyku vakti gelip mıncıklayan çocuğun uykusunu atlatan mı dersin ben görmeden öpüp yalayan mı dersin. Şimdiden ek gıda aklı veren mi. Sevdirmiyo diye laf sokan mı. O kadar bunaldım ki bebek konusunda sarıcam birine çok fena. Bilerek açmamayı da göstercem kv de ye ayrıca söylenicene yüzüme konuşsun.en azından bilerek açmadığın konusunda ikna olurlar bebekle ilgilendiğin akıllarına gelir ..
Bu kadar ince düşünme bence canim. Onların seni ve bebeğini düşünmesi gerekir. Uyumuyor mu deyince uyuyordu kapı çalınca uyandı demeliydin bence. Yoksa devam eder yapmaya.Bilemedim ki uygun olur mu düşündüm aslında. Yapan var mı kızlar
Bugün iki tani haşlanmış patates zeytin muz dışında bişi yemedim oğlumda mama içmedi kızarıklık gitti pazartesi gidicez dr a bakalım ne dicekCanim mamayi birak bence ve sende sut ürünleri tüketme. İlla mama vereceksen alerjik bebekler icin sut ürünleri içermeyen mamalar var onlardan verirsin ama tadları çok kötü genelde içmek istemiyor bebekler.
Kac aylik bebisKızlar sonunda kızım döndü
Canim aile aprtmaninda yaşamak zordur bilirim annemde hala aile apt. Oturuyor babannem sağolsun hala kaynanalik yapar o yüzden senin halini anlayabiliyorum. Arkadaşların dediği gibi bencede kapıya o kartlardan as. Ama öncesinde kv nin de olduğu bi ortamda bebek uyuyo kartlarından aldık uyurken falan kapı calinca uyanıyor çok huysuzlanıyo diye söyle bence.Aile apt bizim. Yabancı gelmiyor. Yabancı olsa söylemek kolay olurdu belki. Hayır her şey bir yana. Duyuyor açmıyor diye söylenmesi zoruma gitti. Evet duyuyorum ama açmıyor değil açamıyorum arada çok fark var. Girince de uyuyor muydun diyorlar. Ya madem uyudumu düşünüyosun niye ısrarla vuruyorsun niye giderek volümü arttırıyosun diyemiyorum . ben birinin uyudunu düşünsem böle yapmam ya. Aramada n kimseye gitme huyum yok zaten
5.5 aylık sayılır canım. Biraz gec oldu ama başardık sonunda ☺Kac aylik bebis
Bizim evde kedi var bizde ona taktık bu ara görmeden uyumuyoruz yüz üstü dönüp ona doğru ilerlemeye çalışıyor. Kedinin sayesinde az kaldı emekleyecek az daha zorlarsa
Allah kolaylık versin zaten hep o zamanlarda gelirler. Bende gelmeden önce zile basmayın diyorum arayın ben açarım kapıyı diyorum kaç defa ama hiiiç takan olmuyor maalesef ve de yüksek sesle konuşmalar çıldırtıyor beniKızlar çok sinir var üstümde. Dün öğleden sonra bütün gün oğlumu bir gr olsun uyuyabilmek için uğraştım durdum. Memede akşam 7 buçuk gibi uyudu. Ama meme ağzında. Hadi dedim uyusun yeter ki de kucamda uyusun. Huysuzdu çünkü çok. Neyse tam çocuğum daldı derken kapı çaldı. Pat pat. Kv. Seslendi ve vuruyor aynı zamanda. Neyse oğlan uyuyor diye cevap veremiyorum ama bir taraftan da memeden ayırıp yatırmaya çalışıyorum. Aaaa bide ne duyim bu esnada. Kendi kendine söyleniyor hanfendi duyup açmıyo diye. Duyunca tabi çok üzüldüm birden yatırdım çocuğu yerine uyandı haliyle. Sonra gelmiş demez mi aaaa uyumuyomu. Sayende diyemedim. Siz böle durumlarda ısrarla çalan kapıya napıyosunuz. Sağolsun kapıma kim gelse önce çok sessiz vuruyor giderek volümü artırıyo. Ya bebek var madem az tıklatcan sonra niye artırıyodun tonu. Yada arayın yaçok mu zor. Offf birine çatcam bu konuda. Rahat vermiyorlar.
Ben oğlumu uyutmak için illa mız mız olmasını beklemiyorum mesela 2 saattebir uyutmaya çalışıyorum. Akşamda en geç 9 bilemedin 9 buçukda odaya geçiyorum. Akşam denk gelenler aaa bunun uykusu yok ki daha deyip alıyolar çocuk o gün daha çok uyanıyo ve huysuz oluyoAllah kolaylık versin zaten hep o zamanlarda gelirler. Bende gelmeden önce zile basmayın diyorum arayın ben açarım kapıyı diyorum kaç defa ama hiiiç takan olmuyor maalesef ve de yüksek sesle konuşmalar çıldırtıyor beni
Kesinlikle izin vermiyorum canım bize de birkaç sefer öyle diyenler oldu annesinden daha mı iyi bileceksiniz diyorum geçiyorum odasına. Kapıyı da eğer çocuk uyutuyorsam açamayacak durumdaysam açmıyorum çocuğumun düzeni daha önemli. Israrla çalanlara da söylüyorum valla kim hangi dilden anlıyorsa öyle konuşuyorum. Benimde bu sinirime dokunmaya başladı çünkü tutamıyorumartık kendimi kim ne düşünürse düşünsün.Ben oğlumu uyutmak için illa mız mız olmasını beklemiyorum mesela 2 saattebir uyutmaya çalışıyorum. Akşamda en geç 9 bilemedin 9 buçukda odaya geçiyorum. Akşam denk gelenler aaa bunun uykusu yok ki daha deyip alıyolar çocuk o gün daha çok uyanıyo ve huysuz oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?