2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cok sukur canım tesekkur ederim bugün de hep takıp ettk ama atesımız yükselmedi allahtan. Sadece keyfimiz yok yüzümüz zorla gülüyordu

Aman iyi ateş yükselmesinde önemli olan o . F

Gerçekten çok sinir bocuzu bir durum canım kapıya lütfen zili calmayiniz yazısını köy belki anlayan olur ama kv e diyebilirsin neden cekiniyorsun bebeğin huzursuz olacağına birakta o olsun. Belki bordahakine daha temkinli olur. Bende yüksek sese çıldırıyorum . Ama ışte anlayana , Allah yardimcin olsun .

Ben bu 'nasil dayaniyor bilmiyorum' cumlesini yaklasik 3 aydir kullaniyorum ama cevap yok
İnsallah uykular duzelir diyelim

Canim bira mayasi motilium olumsuz yonleride var. Bana drum onermedi . Ama bebegim emmede cok istekli mama almiyor . Arkadasima dru 2 ayliktan bir yasa kadar kullanmasini onerdi. Ona dru onerdigi icin bende kullaniyorum. Herkeste ayni etki gostermeyebilir ama onu icmeyince sutum azaliyor. Aman aman bir sutum yok idare ediyoruz. Yanlis yonlendirmek istemem druna yada baska kisilere sor. Ben bebegim dogdugundan beri kullaniyorum

Bende dolveninaldım artık evde bulunsun diye canım. Fitili önceden alıp evde mi tutuyorsun birsey olunca mı alıyorsun? Atesı cıktıgında dolven ve fitili birlikte mi kullanıyorsun
Fitil evde var. Kutu icinde tek tek ambalajli. Serin yerde tutuyorum. Sicak yerde eriyor. Fitil suruba gore daha iyi. Bagirsaktan emiliyor. Surup gibi yutmadigi icin karacigere zarar vermiyor. Devamli vermiyorum. Bir kere tada atesi cok yuksekse. . Diger turlu calpol veriyorum. Ates olursa ikisi ayni snda verilmiyor. 6 saat ara ile donusumlu. Atesi dusmuyorsa drunu arayip hangi saatte ne verecegini sorabilirsin. Kucuk oglum cok ikindigi icin fitil atamamistim. Fitili atiyordu. Calpol vermistim . Fitil kilosuna gore yarim yada tam mi dra sor. Birde nebileyim soylemisti yanlis olmasin. Suruplar acilinca bozulabiliyor actigimin uzerine tarih yaziyorum . 3 ayi gecince atip yeni aliyorum. nebileyim basindan boyle bir olay gecmisti ates dusmemisti

Sagol canım detaylı bılgıler için

Kızlar ersağ in çamaşır deterjanlarını bebişlerin çamaşırları için kullanıyor musunuz tavsiye edermisiniz benim kızın cildi çok hassas komşu önerdi alsammi ki

acmıyorum kapıyı. sorarsa bılerek acmadım dıyorum. hatta bebek ıcın degıl bu genel tavrımdır önune gelen aklına gele n benı arayamaz acmam telefonumu . telefo n benım ıcın sohbet aygıtı degıl yalnızca gerekınce kullanıyorum benım özelıme elınde telefonla aloooooooo dıye kendı annem bıle dalamaz kv de de kımmış
sanırım ben saygısızımm
insanlar bır kendını bılsın kendıne gelsın haddını bılsın ben de bir baskası da
saat 9 da benı arayıp sana gelecegım müsaıtmısın dıyen komsuma hayır degılım çayımı içiyorum şu an da evım de dedım bır daha soramadıı bileee yuhhhhhh saat 9 ve yenı doğmus bebegım var
ben de durum bu

dönmeleri için bır sey mı yapmamız lazım canımm ???

dönmeleri için bır sey mı yapmamız lazım canımm ???

Bıkere o aksam gelenlere cocugumun uyku saatı geldi diyorsam uykusu vardır deyıp alıyorum dogru yatak odasına gecıyorum. Sevecek olablat gunduz gelsinler. Kapı calınması konusu için de kapıyı yavasca tıklatın salondaysam duyar acarım dıyorum değilsem yatak odasında cocugu uyutuyorumdur ozaman arayın dıyorum ( uyuturken ben beyaz gürültü acık uyuruyorum hala oyuzden yatak odasında calan muzık nedenıyle zil bile calsa duyulmuyor e kapıda kalınca mecbur arıyorlar :)) tık sesıne uyanan bır bebegınız ve gurultulu bır muhıtteyse evınız uyku boyunca calan uygun bir muzıgı siddetle onerırım. Kv ye de soylemıssınsır umarım tam uyuttum kapı cok calınca uyandı malesef uykusu bolundu ve gozlerindekı bu kızarıklık hep bu uykuya duzgun gecememeai yuzunden dıye..

Canım esınle bunların hepsını paylasma sansın varmı? Siz aranızda mutabık kaldıktan sonra gelen mısafir kimin yakınıysa uygun dille anlatır odaya goturursunuz. Mısafire ayıp olmasın dıye gozumuzden sakındıgımız bebegımızı perısan edemeyiz kımse kusura bakmasın

en azından bilerek açmadığın konusunda ikna olurlar bebekle ilgilendiğin akıllarına gelir ..
Zile yazı asan cok var canım yazabılırsın hatta ben de apartman gorevlısıne yuzbınkere söyledıgım halde hala basıyor eve gecince sırf bu nedenle kapıya yazıcam :)

Ben anında söylerdim anne zili de duydum senı de duydum ama takdir edersınkı kucuk bebegım var uyutuyorsam altını degıstırıyorsam banyosunu yaptırıyorsam o anlı oncelıgım calan kapı olamayabılıyor. Bu yönden lütfen kapıyı acabılecek hale gelmem için bana bıraz zaman tanıyabılır mısın dıye. Bazen buyukler de hiç bu yollardan gecmemıs gibi bencıl davranabılıyor ozaman da onlara gereklı komutu dırekt vermek gerekıyor. Ha buna ragmen alınır darılırsa , senın yerıne kendısı kırılırsa buyursun kırılsın ozaman bahane arıyodur zaten.. her sekılde ıdare edılmesı gereken, yardıma bakıma muhtac anlayısa muhtac taraf bizken bizden baska herkesin içine girmeye calıstıgı lohusa kafasını ben gercekten maruz göremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…