2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Böyle durumlarda genelde eşim müdahale ediyor ailesine canim. İmkanın varsa esinle konus anlat durumu birşey olduğu zaman o söylesin gerekeni uygun bir şekilde. Anneliğini eleştirme kısmını zaten hiç kafana takma herkesin çocuk yetiştirme tarzı farklıdır. Eminim evladın icin en iyisini yapıyorsundur. Kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin canim.

Saygısızlık dan ziyade prensip seninki. Her insan aynı değil işte ama buraya yazdıktan sonra söyledim kv. Onu duyduğumu önce inkar etti sonra duydum diye bastırınca yaşlılık ağzımdan kaçtı vs. Dedi. Dervişin fikri neyse zikri o demek ki benim böyle yaptığımı düşünüyosun dedim. Ya her şeye takıyorsun ben kendi kızımlada ohooo dedi. Ben annemle yaptığım muhabbeti senle yapamam sende kızınla olanı benle yapamazsın dedim. Özür diledi sonra. Ama artık bida eskisi gibi zor olurum. İçini biliyorum çünkü

Canım keçi sütü golden gold iyi bi mama onu deneyebilirsin

Aile apartmanları aynı herlde canım bizimde sürekli geliyorlardı özellikle ilk dogdugu nda benm avantajm kızım açıyor sımdı kapıyı .. bebek yeni doğdugu zaman eltim sürekli geliyordu hayı gelsin otursun tmm ayak üstü 10 dk ugruyor du kızı var onunda giderken yok spora yok biyere gidiyoruz diyodu kızımda evde kalıp ağlıyordu çok sinirlerim bozuluyordu zilim çalışmıyor kolidor kapısını kapattık bazen kapı sesi duyulmuyor bende rahatladm :)))

canm benm kv gorumcelerde hep bana annelik hakkinda kotu kotu seyler soyluyolar inan hic umursamiym duymamazliktan geliyom kiskandiklari icn yapiyolar yeme konusunda da benm istemedgm bisyi verdiklerinde hemen tepkimi koyuyom lutfen onu vermeyn suan onu verme zamninda degil ben gayet iyi biliyorm ne verecegimi ve onlarda artk ne vermek isteseler bana soruyolar

Benim kv ben 9 çocuk büyüttüm diye konuya giriyor hemen :) annemin yanında kaldım iki ay en ufak bir şeyi bile izin almadan yapmıyordu artık ben rahatsız oluyordum anne onu da sorma diyordum olsun kızım ilk bebeğin ilk kıymetlin ben de seni böyle sakınarak herşeyden büyütmeye çalıştım diyordu. Bu sorunlar bir tek ben de değilmiş sanırım...

Bebişler nasıl ? Biz 174 günlük olduk ek gıdaya pazartesi günü başladım çok hareketli herşeye eline atan elini tutsam ayaklarıyla almaya çalışan bir oğlum var dönmeleri tam 5 ay olduğunda hallettik... Yüz üstü yattığında kollarından destek alarak kalkıyor emekleme girişiminde bulunmaya başladı

Kizlar haftalardir suren agiz akintilari, gece birdenbire uyanip aglama krizleri ve eline gecen herseyi battaniye vs. yeme kemirme istegi sonrasinda cok sukur iki disimiz cikti, oglum 15 eylul dogumlu :) biraz erken oldu galiba :)
Ooh hayirli olsun,inci gibi disleru olsun isallah Gozunuzaydin.geriye kaldi 31 tanecik:)

Kizlar haftalardir suren agiz akintilari, gece birdenbire uyanip aglama krizleri ve eline gecen herseyi battaniye vs. yeme kemirme istegi sonrasinda cok sukur iki disimiz cikti, oglum 15 eylul dogumlu :) biraz erken oldu galiba :)

maşallah darısı başımıza :) 2 ayolacak böyleyiz ama görünürde bişey yok bizim

kız anneleri bu konuda daha anlayışlı neden acaba keşke o lafları kv lerden duysak içim ısındı okurken kv ler torunları anneden kıskanıyor bence

gecenin yarısı uzun uzun yazmışım, okuyup beğenmişsiniz sağolun kızlar. ama içimi döktüm. çok saçma düşünceler mi sizce ? bir sonraki görüşmemizde ve sonrakilerde kendimi telkin ederek objektif bakmaya çalışacağım. yani düşünüyorum bütün ömür böyle geçmez ki.. ben çok hassasım kafama taktım mı yemek yerken bile düşünürüm her an ..

Oğlum benim kopyam zaten bebeklik fotolarımızı yan yana koyunca aynı bebek mi diyen bile oldu... Kv ve görümceler art niyetliler gerçekten ki babasına benzemiş sanki diyor gülüyorum artık onlara :)

Ne güzel yazmışsın canım

Ohh ne güzel maşallah peki skntılr gitti mi 3 gecedir uyumuyoruz doktr gittik bi sorun yok ama kafası ağzı alev gibi dişler mahvetti oglumu

Çapraz alerjenmiş canım o ya
İlk ay doymuyor mu diye dktra danısmstm gazlardan bahsedince bu inek sütüne alerjisi varsa goldan gold u tavsiye etti öyle bişeyden bahsetmemişti canım bide ztn az veriyorsun sadece emzir istersen mama verme ek gıdaya geçmek üzereyiz 2 öğün bişeyler yerse doyar .. bu arada bizim yüzümüz kremi sürdük geçti 4 gün oldu tekrarlamadı çok şükür ama bişey yedirmeye korkuyorum takrarlarsa diye

oh hayırlı olsun canım biz de 16 eylül dogumluyuz tam vaktinde doğdu hatta. bizimde salyalar aşırıydı suan azaldı ama ne geçerse eline ısırıyo sert bi şekilde bakalım ne zmaan gözükücek dişler :)

Ay şu tek senin mi var demeleri yokmu

Konuştum canım özür diledi. Tekrar yaparsa tavrım değişecek. Ama eskisi gibi olamam artık benim için böyle konuşması içindekini gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…